image

Indhent lånetilbud fra mange banker på 5 minutter

  • Lån op til 350.000 kr.
  • Ansøg på 2 minutter
  • Få tilbud med det samme
4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der skal samles:100.000 kr. kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr. kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr. kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg optage lån, hvis jeg står i RKI?
De fleste banker vil automatisk afvise din ansøgning, hvis du står i RKI.
Hvad er kravene for at kunne låne?
Du skal være fyldt 18 år og have fast bopæl i Danmark.
Hvorfor blev min ansøgning afvist?
Det ved vi ikke. Her skal du kontakte banken.
Hvem beslutter om jeg kan låne?
Det er 100% op til bankerne.
Tilbyder Goloan selv lån?
Nej, vi hjælper dig med at indhente en lang række lånetilbud hurtigt og nemt.
Hvordan tjener GoLoan penge?
Når en bank får en ny kunde gennem os, får vi betaling fra banken. Vi har aftalt med alle banker, at de priser og vilkår, som de tilbyder, hvis du benytter vores side, skal være lige så gode eller bedre, end de priser og vilkår, som de tilbyder alle andre kunder.
Har du andre spørgsmål?
Du kan kontakte os på; Du kan også finde svar på flere spørgsmål her.

Sådan får du flere og billigere lånetilbud

Når du benytter vores service til at indhente lånetilbud, er der forskellige ting du selv kan gøre, som på den helt korte bane hjælper dig med at få flere og bedre lånetilbud, samt at vælge det rette lån til netop din situation.

 

Saml eksisterende lån

Hvis du allerede har ét eller flere usikrede lån (typisk forbrugslån, billån eller kreditkortgæld), kan du med fordel ansøge om et samlelån. Med et samlelån samler du gælden i ét større lån. Større lån har typisk lavere samlede kreditomkostninger end alle dine andre lån tilsammen, da du kun skal betale begyrer ét sted. Derudover er rentesatsen på større lån typisk også lavere. Hvis du ønsker at ansøge om samlelån, vælger du blot dette i vores ansøgningsformular. Du kan også ansøge og læse mere på vores side om samlelån.

 

Ansøg med en medansøger

Hvis du har mulighed for at ansøge om lånet med en medansøger, vil du (og din medansøger) stå stærkere overfor banken og dermed få flere og bedre tilbud, da I har to økonomier til at betale for ét lån. Uanset hvilket lånetype I ansøger om, får I mulighed undervejs i ansøgningsprocessen for at tilføje en medansøger på ansøgningen.

 

Ansøg om dit lånebehov

Der findes mange hjemmesider, der fortæller, at dine chancer for at blive godkendt forøges, hvis du ansøger om et lavere lånebeløb, end hvad du ønsker. Det er i princippet er korrekt, men ikke anbefalelsesværdigt. Vi har talt med alle vores bankpartnere om netop dette, og de fortæller enstemmigt, at du bør ansøge om præcis det beløb, som du har behov for. Hvis banken ikke kan imødekomme det lånebeløb, som du ønsker, vil de blot vende tilbage med et lånetilbud, som ligger så tæt op af det du oprindeligt ønskede dig og som banken kan godkende dig til. Du misser altså helt sikker chancen for at få det lån du ønskede dig, hvis ikke du ansøger om præcis det beløb. Hvis banken ikke kan godkende dit ønske, får du blot det næstbedste tilbud fra dem. Læs mere på vores side om lånebeløb.

 

Vær ærlig i din låneansøgning

Det kan virke tillokkende at pynte på din situation i din ansøgning i håbet om at få et billigere lånetilbud fra bankerne, men du opnår et bedre resultat ved at være ærlig fra starten. Bankerne er forpligtet til at verificere dine oplysninger, før de udbetaler dit lån, hvilket i dag gøres via opslag i online registre. Du kan derfor godt fortælle banken, at din økonomi ser meget bedre ud end den gør, og du vil også få mange billige lånetilbud fra bankerne i første omgang. Når banken efterfølgende slår dig op i registrene, ser de det sande billede af din økonomi. Hvis tallene fra registrene (fx. Monthio, RKI og eSkat) ikke stemmer nogenlunde overens med, hvad du selv har oplyst, vil dit lånetilbud blive justeret. Sker det, kan du ikke bruge de lånetilbud vi har indhentet til dig, til at gennemskue, hvor du får det billigste lån. Vores anbefaling er derfor, at du altid er ærlig i din låneansøgning.

Sådan sammenligner du bedst lånetilbud

Når du har modtaget dine lånetilbud, er der flere parametre, der er værd at overveje.

 

Låneoplysningerne

Det vigtigste at overveje er, hvilke banker der tilbyder dig dét lånebeløb, som du ønskede, om du mener at kunne overholde den månedlige ydelse på lånet, samt hvad de samlede kreditomkostninger på lånet er.
ÅOP og rente/debitorrente, som er lovpligtige at oplyse, kan være svære at forholde sig til. Der er stor sandsynlighed for at snyde sig selv og lille sandsynlighed for at finde en nævneværdig gevinst ved at fokusere på disse oplysninger. Vores anbefaling er derfor ikke at stirre sig blindt på rentesatsen. De fleste vil dog opleve at få ca. 1/3 af deres renteudgifter tilbage som skatterabat. Det samme gør sig gældende for stiftelsesomkostninger på lån, der på forhånd er aftalt til at løbe under 2 år.

 

Brugeranmeldelser

Brugeranmeldelser for de enkelte banker kan også være værd at overveje. Her anbefaler vi, at du tager brugeranmeldelserne med et gran salt, og kun tager denne del med i dine overvejelser, såfremt banken har mange anmeldelser. Mange anmeldelser betyder typisk at virksomheden aktivt spørger alle deres kunder om deres oplevelse. Hvis ikke virksomheden aktivt opsøger deres kunder, vil det oftest kun være få og skuffede kunder, som anmelder virksomheden, hvilket ikke ikke er retvisende.

 

Tilvalgs- og tilkøbsmuligheder

Det er ikke alle banker, som har de samme muligheder og priser for ekstra services. Hvis du gerne vil kunne forhøje dit lånebeløb senere hen, afbetale lånet hurtigt, betale den månedlige ydelse med kort / PBS, ønsker en låneforsikring eller en anden service, så er det værd at holde for øje, hvilke muligheder den enkelte bank tilbyder. Du kan læse mere på vores side om at sammenligne lån.

Om os

Vi er danske iværksættere, som ønsker at gøre gøre livet lettere for dig og resten af Danmark, som gerne vil låne penge billigst muligt.

Vi indhenter hurtigt personlige lånetilbud på forbrugslån og samlelån, som er skræddersyet præcis til din økonomi og dine behov. Vi præsenteter dig for alle dine tilbud på en overskuelig måde, så du hurtig og smertefrit kan finde det lån, som passer bedst til dig.

Før vi byggede denne service, har vi alle arbejdet med privatlån på den ene eller anden måde, og flere af os havde selv stået i en situation, hvor vi havde brug for en lignende service. På daværende tidspunkt fandtes det ikke, så vi besluttede os for at bygge den fra bunden af.

Vi håber at du har fået lyst til at prøve vores hurtige, gratis og uforpligtende service til at sammenligne lån.