Er den laveste rente den bedste?

Det kan være svært at vide, hvilken rente man skal vælge. 

Er den laveste rente den bedste?

Når du optager et lån i banken eller et andet sted, er det almindeligt at se på renten og ud fra denne vurdere, om lånet er dyrt eller ej. Men det er ikke altid, at den laveste rente også sikrer det bedste lån. I denne artikel gennemgår vi to forskellige typer af renter, og vi forklarer også, hvordan du kan være sikker på at finde det bedste og billigste lån til netop dig.

Læs mere her “Er den laveste rente den bedste?”

Sammenlæg lån og bliv gældfri

Sammenlæg lån og bliv gældfri

Det kan både være stressende og uoverskueligt ikke at have styr på sin økonomi. Mange føler sig pressede, hvis de skylder penge væk til flere forskellige kreditorer. Heldigvis er der dog en måde, hvorpå man kan få styr på sine lån og samtidig spare penge: sammenlæg lån og bliv gældfri.

Vi forklarer i denne artikel, hvordan et samlelån fungerer, og ved hvilke lånetyper det giver mening at optage et. Læs med her og kom et skridt tættere på at blive gældfri og på at få mere økonomisk overskud.

Læs mere her “Sammenlæg lån og bliv gældfri”

Få styr på din økonomi i 2020

Få styr på din økonomi i 2020

Få styr på din økonomi i 2020

Et nyt år giver ny motivation. Har du svært ved at danne dig et overblik over din økonomiske situation, kan årsskiftet være startskuddet til, at du endelig får styr på din økonomi. Men det kan være svært at vide, hvor man skal begynde.

I denne artikel giver vi gode råd til, hvordan du nemmest lærer at holde styr på din økonomi, og vi forklarer også, hvordan du kan låne penge til et samlelån, hvis det giver mening for din økonomi. Alt dette giver dig god mulighed for at få styr på din økonomi i 2020.

Læs mere her “Få styr på din økonomi i 2020”

Sådan får du råd til julen

Sådan får du råd til julen

Julen er et af de dyreste tidspunkter på året, og det kan du mærke på din pengepung. Der skal være råd til julefrokoster, adventsgaver, julemad og naturligvis julegaver. Men selv i en sund økonomi, kan det være svært at få alt til at hænge sammen i julemånederne. Heldigvis er der masser af ting, du kan gøre for at få en god og ikke mindst budgetvenlig jul.

Læs mere her “Sådan får du råd til julen”

Sådan låner du penge online

Sådan låner du penge online

Det har aldrig været så nemt at låne penge online, som det er nu. Det skal du naturligvis udnytte som forbruger. Men hvor starter man lige på et lånemarkedet, der udvides dag for dag? Og hvilket lån er egentlig det bedste at tage? Find ud af dette og meget mere i denne artikel, hvor vi også gennemgår, hvilke fordele og ulemper der er ved onlinelån.

Læs mere her “Sådan låner du penge online”

Hvordan får jeg mere luft i økonomien?

Hvordan får du mere luft i økonomien?

Rigtig mange har brug for mere luft i økonomien, og selvom det aldrig er sjovt at være økonomisk presset, havner man nogle gange i sådan en situation. Det kan være, hvis man har optaget mange lån, hvis man har investeret i noget, der har vist sig ikke at give afkast, eller hvis man f.eks. har købt en bolig, der har tabt værdi.

Nogle har en presset økonomi på trods af ikke at have stiftet nogle af de ovenstående gældstyper. Vi kommer her med gode råd til, hvad du kan gøre for at få mere luft i økonomien.

Læs mere her “Hvordan får jeg mere luft i økonomien?”

Sådan bliver du klar til Black Friday

Sådan bliver du klar til Black Friday

Black Friday er nok den største forbrugsfest, der findes i hele verden. I Danmark blev der i 2018 handlet for hele 1,94 milliarder kroner. Flere og flere butikker og webshops hopper med på bølgen og kæmper om forbrugernes gunst.

Det resulterer i uanede mængder af tilbud og virksomheder, der forsøger at udkonkurrere hinanden i jagten på at sælge produkterne allerbilligst.

Læs mere her “Sådan bliver du klar til Black Friday”

Hvad koster det at have en bil?

Hvad koster det at have en bil?

Det løber hurtigt op i mange penge at have en bil. Det ved de fleste. Men præcis, hvor meget det koster, kommer an på meget forskelligt. Biltypen, hvor meget brændstof du bruger og din forsikring påvirker alle, hvor meget du skal betale.

Læs denne artikel, hvor vi gennemgår de forventede udgifter, og bliv klogere på, hvad det koster at have bil.

Læs mere her “Hvad koster det at have en bil?”

Øg værdien på din bolig med renoveringer

Øg værdien på din bolig med renoveringer

Renoveringer er uundgåelige, når man har egen bolig. Men det er ikke altid nemt at finde ud af, hvad og hvornår man bør renovere. Skal man f.eks. starte med at renovere overetagen? Eller er det bedre med et nyt badeværelse?

I denne artikel gennemgår vi, hvilke boligrenoveringer der kan betale sig. Og vi kommer også med forslag til, hvordan du kan finansiere dem. Det er nemlig sjældent billigt at renovere, og der er næsten altid uforudsete udgifter.

Læs mere her “Øg værdien på din bolig med renoveringer”

Hvad koster det at låne penge?

Hvad koster det at låne penge?

Der er intet, der er gratis her i verden. Det gælder også, når man skal låne penge. Selvfølgelig kan man være heldig at kunne låne penge af venner og familie. Men det kan ikke altid lade sig gøre.

Så må man i stedet ud og låne penge andre steder. Typisk foregår det i fysiske banker eller online. I denne artikel gennemgår vi bl.a., hvilke udgifter du kan forvente i forbindelse med lån. Og vi ser også på forskellige lånetyper og udgifterne forbundet med dem.

Læs mere her “Hvad koster det at låne penge?”