image

Lån til solceller

Lad os indhente en lang række lån til solceller for dig. Så kan du let danne dig overblik over dine muligheder for finansiering af solcelleanlæg. Vi indhenter tilbuddene fra anerkendte banker, så alt det kræver af dig, er to minutter til udfyldelse af låneformularen. Så snart du har sendt ansøgningen afsted, modtager du dine tilbud, og du kan frit vælge det lån til solceller, som du foretrækker.

4,4 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
L'easy
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Lån til solceller på taget

Med mindre at du har en stor mark eller have, som du overvejer at dække med solceller, så er det typisk taget vi ser, som vores brugere ønsker at placere deres solceller på. Hos os kan du låne op til 300.000 kr., så der er rig mulighed for at låne til solcellerne.

Alt efter dit budget og behov, er der dog nogle forskellige muligheder, som du bør overveje, før du begiver dig ud i at låne til solcellerne.

Solceller

Det typiske er som nævnt at låne til solceller på taget, hvilket producerer strøm fra solens stråler. Når du låner til solceller sparer du både penge på et lavere strømforbrug – dog mest om sommeren, hvor solen skinner, samt bidrager til den grønne omstilling af samfundet, samtidig med at du øger værdien af din bolig.

Solvarme

Solvarme er en anden og mere simpel måde at udnytte solens stråler på. Vælger du at låne til et solvarmeanlæg, frem for at låne til solceller, producerer dit anlæg varmt vand i stedet for el, hvilket også bidrager også til den grønne omstilling.

Det er som udgangspunkt billigere at finansiere et solvarmeanlæg frem for et solcelleanlæg, men ifølge energistyrelsen er det ofte kun relevant med solvarme, såfremt dit hus er opvarmet med el, olie eller gas. Derfor er det også sjældent, at vi anbefaler et lån til solvarme over et lån til solceller.

Solceller integreret i taget

Et lån til solceller kan også bruges til at finansiere solceller, som er integreret i taget. Denne løsning er æstetisk flottere end de almindelige plader, som placeres ovenpå dit nuværende tag. Hvis du overvejer at låne til en renovering i denne genre, så kan det med stor sandsynlighed også godt betale sig at låne lidt ekstra, og få integreret solceller i taget.

Der findes flere løsninger fra forskellige udbydere, men hvis vi tager Teslas solcelletag som eksempel, så er det nærmest umuligt at se, at der er tale om solpaneler og ikke bare almindeligt skifertag. Alt efter hvilken udbyder du vælger, findes der også andre udformninger af solcelleanlæg integreret i taget.

Du skal dog være opmærksom på, at du kommer til at låne mere til solceller integreret i taget, da det ofte er en dyrere løsning, end hvis du blot ønsker at finansiere et almindeligt solcelleanlæg ovenpå dit nuværende tag. Hvis du har et gammelt slidt tag, som du ikke har tænkt dig at udskifte, så skæmmer et par solpaneler oven på taget nok ikke så meget alligevel.

Ansøg om et lån her

Overskudsstrøm

Hvis du låner til nye solceller, producerer du strøm, uanset om du har behov for det eller ej. Når du producerer mere strøm end du selv forbruger, kan du enten opbevare det i et batteri, eller sælge det tilbage til elnettet. Hvis du sælger til elnettet tjener du penge på din overskudsstrøm, som dermed kan bruges på at betale lånet til solcellerne før tid. Vælger du derimod at låne lidt ekstra og tilkøbe batteriet, har du gratis strøm på lager, når solen ikke skinner.

Batteri

Hvis du allerede er i gang med at låne til solceller, så kan du med fordel også overveje at låne penge til et tilhørende batteri. Batteriet kan enten købes separat eller i en pakke sammen med solcellerne. Ligesom så meget andet kommer batterier til solceller i forskellige størrelser – jo større jo dyrere. Her anbefaler vi at du rådfører dig med et decideret solcellefirma for at finde ud af, hvor stor en fordel du kan få ved de forskellige størrelser på batterierne. Herefter kan du vurdere, hvor meget du har behov for at låne til solcellerne, hvis du også skal have et batteri med.

Sælg til elnettet

Hvis du producerer for meget strøm via dine solceller, til at du selv kan bruge eller opbevare det, kan du sælge det tilbage via elnettet. Her bliver mange folk dog skuffet, da prisen på at sælge kWh er langt lavere end prisen på at købe samme mængde strøm.

Du kan forvente ca. 25 øre pr. solgt kWh og at ca. ⅓ af din produktion kan sælges, da du ikke selv anvender den, såfremt du ikke også låner til et batteri, hvor overskudsstrømmen alternativt opbevares.

Den helt store fordel ved at benytte et batteri her, er at størstedelen af den pris, som du betaler for strøm i Danmark, består af afgifter og transport (dvs. afgift til udbyderen af elnettet). Afgifterne går ikke ned i din lomme når du sælger strøm, men du kommer til at betale dem, når du ikke selv producerer nok strøm med dine solceller eller ikke har strøm på batteriet, og du dermed er nødt til at købe. Derfor bør du også overveje batteriet oven i dit lån til solcellerne.

Uanset hvad, giver salg af overskudsstrøm dog en ekstra fortjeneste, som er værd at have med i budgettet, uanset om du låner til solceller eller køber dem kontakt.

Få hjælp

Hvis du på nuværende tidspunkt har besluttet dig for at opgradere din bolig og ønsker hjælp til at finansiere dine solceller via et lån, så kan du som nævnt benytte vores tjeneste. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål du måtte have om lån og vores tjeneste til at finde det helt rigtige lån for dig. Du finder vores åbningstider og kontaktoplysninger i bunden af siden. Finansiering af solcelleanlæg er en stor økonomisk beslutning, men vi hjælper gerne med at gøre den lidt mere spiselig. Ansøg om et lån her

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil