GOLoan er en service for dig, som søger et lån og som gerne vil sammenligne lånetilbud. GOLoan er også en tjeneste for dig, som vil tjekke, om du kan få en lavere rente end den rente, du betaler på dine eksisterende lån.

Hos GOLoan ønsker vi at gøre det nemt for dig at vælge det rigtige lån – og vi ved godt at andre parametre end blot den pålydende rente kan have betydning for, hvad der præcist er det rigtige lån for dig. Dette hjælper vi dig med at få overblik over.

Er der noget, vi hader hos GOLoan, så er det lange, dræbende og kedelige formularer! Vi vil bare gerne høre din historie – og KUN den historie som har relevans for din låneansøgning.

Når vi har hørt din historie og har fået lov af dig, så indhenter vi så mange oplysninger som overhovedet muligt fra CPR ved hjælp af NEMID og andre eksterne kilder for derigennem at sikre, at vi får de rigtige oplysninger, så du ikke afvises som låntager, blot fordi du ikke lige kan huske din restgæld på nogle af dine eksisterende lån.

Hvordan fungerer GOLoan egentlig?

GOLoan gør det nemt for dig at indhente flere lånetilbud samtidige fra banker/partnere, så du kan vælge det lån, som passer bedst til dig ud fra dine kriterier.

Når du har fortalt GOLoan din historie, så sender vi dine data (krypteret) til bankerne, som herefter kreditvurderer dig på baggrund af de medsendte oplysninger og tilbagesender et lånetilbud til GOLoan, som vi derefter præsenterer for dig.

Nogle tilbud vil du modtage indenfor få minutter, andre tilbud kan være længere undervejs. GOLoan anbefaler, at du venter med at vælge dit lånetilbud, til du har et fornuftigt grundlag at vurdere ud fra.
Husk at tage alle faktorer med i dine overvejelser, herunder rente, omkostninger, løbetid, lånestørrelse osv.

Oversigten over lånetilbuddene kan du nemt tilgå ved at logge på GOLoan.

Når du har valgt det lån, som passer dig bedst, færdiggør du processen ved at klikke på ”accepter” på din låneoversigt og så leder den valgte bank dig igennem den afsluttende proces og underskrift af aftalen.

Hvordan tjener GOLoan egentlig penge?

GOLoan tjener penge, når vi har sikret dig det lån, som du synes passer bedst til dig. Når du har underskrevet og fået dine penge udbetalt af banken, så modtager GOLoan en provision fra banken.

De lån, som GOLoan præsenterer for dig, er på ingen måde afhængig af hvilken provision GOLoan modtager. I denne sammenhæng er GOLoan 100% uvildig. Vores forretningsmodel betyder også, at du er sikker på, at du ikke kan opnå en bedre rente ved at indhente prisen direkte fra banken. Vi lægger således ikke et procentdel oveni i din rente.

Det betyder selvfølgelig også, at vores tjeneste er HELT GRATIS for dig som søger om et lån.

Vi hører altid gerne fra dig, så har du spørgsmål eller kommentarer til GOLoan, så er det bare at skrive til os i vores chat, den finder du i nederste højre hjørne.

Rigtig god fornøjelse og held og lykke i jagten på det rigtige lån for lige netop dig.