LånLet

Lånlet logo
Om LånLet

Hos LånLet er det muligt at låne penge til lige præcis det, du står og mangler. Både lånebeløbet og og løbetiden bestemmer du selv. Det månedlige afdrag reguleres herefter, og du kan allerede i LånLets låneberegner se, hvad de samlede kreditomkostninger kommer til at være.

Alle oplysninger bliver angivet, så du nemt og overskueligt kan finde ud af, hvor meget du skal betale for lånet.

Hvordan låner man penge hos LånLet?

Generelt er låneansøgningsprocessen på onlinelån meget simpel, og optagelse af lån hos LånLet er ingen undtagelse. Først vælger du, hvor mange penge du ønsker at låne, og i samme omgang sætter du en ønsket løbetid.

Derefter skal du udfylde en række oplysninger om dig selv som bl.a. CPR-nummer, navn, civilstand osv. Du skal også angive, om du er registreret i RKI (Ribers Kredit Information) eller ej. Hvis du er registreret, er det sjældent muligt at låne penge.

Herefter sender du din ansøgning afsted, og så er det bare om at vente og se, om den godkendes. Hvis det er tilfældet, skal du underskrive aftalen med dit NemID, og derefter kan du i princippet få pengene på din konto inden for 10 minutter.

Ansøg her

Hvem kan låne penge hos LånLet?

For at låne penge hos LånLet skal du som minimum være fyldt 18 år. Det er et helt generelt krav, som alle låneudbydere i Danmark følger, og nogle udbydere kræver endda, at du er ældre.

Du må heller ikke stå i RKI, når du låner penge. Det skyldes, at din registrering som dårlig betaler gør låneudbyderen usikker på, om du kan betale pengene tilbage.