image

Sammenlign lån

Sammenlign lån gennem os – hurtigt, sikkert og nemt. Ved at udfylde formularen her på siden, indhenter du med få klik tilbud fra en lang række banker. Vores service er gratis, og det tager kun to minutter fra du begynder, til du har en række tilbud, du frit kan vælge mellem. Sammenlign lånene, vælg det rigtige for dig, og hav pengene på din konto indenfor 48 timer.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Derfor er det en god ide altid at sammenligne lånetilbud

Det er altid en god ide at sammenligne lån, før du vælger, da der er mange penge at spare.
Jo større et lån du ansøger om, og jo længere en låneperiode du vælger, jo flere penge er der at spare ved at sammenligne lånetilbud.

Som udgangspunkt er det gratis at indhente lånetilbud fra alle banker i Danmark, og derfor risikerer du i værste tilfælde kun at have brugt lidt tid på at sammenligne lån, men vi ser heldigvis også, at der er stor forskel på, hvilke tilbud vores brugere vælger.

På kagediagrammet her, ser du hvilke lånetilbud vores brugere har valgt over en periode på 12 måneder, hvilket tydeligt viser, at det langt fra altid er den samme bank, som giver det bedste lånetilbud, hvilket beviser, at det er vigtigt at indhente flere lånetilbud og sammenligne lån, før du vælger. Af hensyn til bankerne, har vi valgt ikke at nævne, hvilke banker der bliver valgt ofte og sjældent.

Kagediagram over låneudbydere

Forskellig kreditvurdering blandt de bank vi sammenligner

Der kan være flere årsager til at vores brugere vælger som de gør. For nogle er der ikke mange lånetilbud at sammenligne, og der står valget derfor om at låne penge, der hvor man kan, eller helt at undlade det. For andre er der mange lånetilbud at vælge imellem, men vidt forskellige tilbud.

De banker vi sammenligner har hver deres individuelle kreditvurdering. Den ene bank kan derfor give dig et lånetilbud på favorable vilkår, da de mener, at du er en lavrisiko-låntager, mens den anden bank mener, at der er høj risiko ved at låne penge ud til dig.

Alle banker er dog forpligtet til at overholde lovgivningen, og du slipper derfor ikke uden om en kreditværdighedsvurdering. I tilfælde af at banken ikke har en banklicens, men derimod en forbrugslånslicens, kan de undlade at se på din gældsfaktor, når de skal give et lånetilbud, hvilket ellers også er en lovpligtig del af kreditvurderingen.

Da bankerne er opbygget så forskelligt som de er, og er underlagt forskellig lovgivning, er det vigtigt at sammenligne lån, da du ikke kan regne med at alle banker giver de samme lånetilbud til dig selv om dine oplysninger til dem er identiske.

Forskellige måder at sammenligne lånetilbud på

Hvis du ønsker at sammenligne lån, er der grundlæggende tre måder at tilgå sagen på. Vi har valgt at lave en lånebroker, da vi mener, at det er den bedste og nemmeste måde at sammenligne lån og indhente personlige lånetilbud på. Der er dog fordele og ulemper ved alle tre metoder, hvilket vi synes at du skal vide. Dermed kan du starte med at sammenligne lån på den måde, som du mener passer bedst til din situation og evt. afprøve de andre metoder, hvis du ikke finder relevante lånetilbud i første omgang.

Indhent personlige lånetilbud via lånebrokers

Hvis du benytter en lånebroker, som os, til at indhente og sammenligne lånetilbud, afgiver du en række oplysninger, som fremsendes til bankerne, for at vi kan indhente og sammenligne tilbud fra flere banker. Denne proces tager typisk et par minutter, da du skal opgive lidt informationer om dig selv. De tilbud du får, er til gengæld baseret på dine oplysninger, og ikke blot en liste over, hvad de enkelte banker teoretisk set kan tilbyde.

Med en lånebroker indhenter du altså personlige lånetilbud. Disse lånetilbud er dog forhåndstilbud, hvilket betyder, at du stadigvæk skal validere dine oplysninger via MitID, før at banken kan udbetale lånet.

Ulempen ved at benytte en lånebroker til sammenligning af lån er, at det ikke er alle banker, som har mulighed for at afgive et tilbud igennem brokerens hjemmeside. Derfor vil der være nogle få banker, som du potentielt set kunne få et lån hos, som ikke fremgår af de lånetilbud, som brokeren kan indhente.

Sammenlign lån med generiske lånesammenligningssider

Der findes også andre typer af hjemmesider, som kan hjælpe dig med at sammenligne lånetilbud gratis. Disse sider har flere navne, herunder affiliate-sider, listesider og lånesammenligningssider.

Den store fordel ved at benytte disse sider til at sammenligne lån er, at du ikke behøver at indtaste nogle oplysninger, for at få vist en liste over diverse lånetilbud. De få banker som giver lånetilbud online, men ikke kan afgive lånetilbud via en lånebroker, vil i nogle tilfælde også fremgå på disse sider.

Ulempen ved at benytte disse sider til at sammenligne lån er, at du ikke får personlige lånetilbud. Du sammenligner derfor kun lån på overfladen i form af hvilket spænd den enkelte bank tilbyder af lånebeløb, rentesats og ÅOP, hvilket ikke fortæller dig noget om, hvilket lånetilbud du kan få.

Derudover har vi også set en lang række tilfælde, hvor disse sider manipulerer og direkte lyver og snyder brugerne til at vælge de lånetilbud, som ejeren af hjemmesiden selv tjener flest penge på at henvise til. Det sker blandt andet ved at opfinde fiktive brugeranmeldelser eller fremhæve nogle lånetilbud som værende nye eller ekstra populære.

Da du ikke ved, om du får en reel lånesammenligning, og du ikke ved, hvilket lånetilbud du får i sidste ende, er det derfor nemt at komme til at vælge et dårligt lånetilbud ved at benytte generiske lånesammenlignignssider. Dermed ikke sagt, at der ikke findes reelle sider, som på hæderlig vis sammenligner priser på lån, men du skal være meget opmærksom på, at du ikke bliver vildledt.

Vi har set en lille tendens til dette på lånebrokermarkedet, men heldigvis langt fra i samme stil som på disse lånesammenligningssider. Vores antagelse er, at det kræver langt mere at opstarte og holde en lånebroker kørende, både i form af IT og i forbindelse med partnerskaberne med bankerne, og vi formoder derfor at de værste svindlere holder sig fra dette marked.

Indhent selv lånetilbud med individuelle ansøgninger

Den sidste mulighed for at sammenligne lån er selv at indhente lånetilbud én for én.

Den helt klare fordel ved denne metode er, at du er sikker på, at du kan komme ud til alle banker – eller næsten alle, da der er nogle banker, som kun giver lånetilbud via lånebrokers. Du kan dog indhente lånetilbud med denne metode fra de banker, som hverken er tilstede på lånesammenligningssiderne eller på lånenbrokersiderne. Hvis du vil sikre dig, at du har afdækket markedet fuldstændigt og fået sammenlignet alle lånetilbud, så anbefaler vi, at du starter hos en lånebroker og supplerer med individuelle ansøgninger, hvis ikke du finder et godt lånetilbud hos brokeren.

Den helt store og åbenlyse ulempe ved at skulle sammenligne lån på denne måde er, at du skal finde alle bankerne selv og udfylde deres ansøgningsformular én efter én, hvilket er en meget omstændig proces. Hvad de fleste glemmer er, at du efterfølgende også står med en håndfuld forskellige lånetilbud, som er opstillet på hver deres måde, hvilket gør det meget svært at sammenligne lånene, selv om du står med alle lånetilbuddene i hånden.

Vi indhenter gratis lånetilbud fra flere banker

Vi indhenter gratis lånetilbud fra flere banker

Hvis du ønsker vores hjælp til gratis at indhente lånetilbud fra flere banker, har vi brug for lidt oplysninger fra dig.

Som det første skal vi selvfølgelig vide, hvor stort et lån du ønsker, og hvordan du ønsker at afdrage lånet. Derudover har bankerne behov for at vide lidt om din økonomi, din boligsituation og din beskæftigelse.

Bankerne vil som udgangspunkt prøve at strikke et lånetilbud sammen til dig, som passer til dit behov, men hvis de på grund af lovgivningen eller deres interne lånepolitik ikke kan give et lånetilbud, der matcher dit ønske én til én, vil de justere lånetilbuddet.

I første omgang vil de opjustere låneperioden, så din månedlige ydelse falder. Det er ofte her at mange kan blive godkendt alligevel. Når ydelsen falder, stiger dit rådighedsbeløb, og banken kan nu på lovlig vis give dig et lånetilbud. Hvis banken stadigvæk har problemer med at give dig et lånetilbud, nedjusterer de gradvist lånebeløbet, så de til sidst rammer et punkt, hvor de kan godkende dig.

Når alle banker har gennemgået ovenstående proces, hvilket foregår helt automatisk og med det samme, modtager du alle dine lånetilbud, og du kan nu begynde at sammenligne lånene. Her anbefaler vi at du tager udgangspunkt i de samlede låneomkostninger, da dét, efter vores vurdering, giver det bedste grundlag for at sammenligne lån, såfremt du udelukkende ser på prisen. I afsnittet nedenfor gennemgår vi nogle af de andre overvejelser, som du bør have i baghovedet, når du sammenligner lån.

Når du har sammenlignet lånene og valgt det ønskede tilbud, omstiller vi dig til bankens hjemmeside. Her vil banken bede dig om at logge ind med dit MitID et par gange, så de kan validere de oplysninger du har opgivet i din ansøgning på vores side via diverse online registre. Herudover underskriver du også lånetilbuddet med MitID, når banken har lavet deres endelige kreditvurdering, hvorefter pengene udbetales.

Ansøg om et lån her

Sådan vælger du det bedste lånetilbud

Når der sammenlignes lån, vælger mange desværre udelukkende at sammenligne renterne på lånene – eller rettere sagt rentesatserne på lånene, men glemmer at der er mange andre aspekter, som afgør om lånetilbuddet er billigt eller ej, og om det rent faktisk er et godt lånetilbud set i sin helhed.

Nedenfor kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på i forhold til prisen på lån, når du sammenligner lånetilbud, men også hvilke andre faktorer ud over prisen, som er vigtige at tjekke, inden du vælger lånetilbud.

Når du sammenligner lån skal du være opmærksom på gebyrer

Renten er ikke lige med prisen

Som overskriften fortæller, er rentesatsen på lånet sjældent lig med lånets faktiske pris.

Rentetilskrivning

Rentesatsen, eller debitorrenten, som den rent teknisk kaldes, er den, som mange desværre sammenligner lån på baggrund af. Vi er usikre på, hvorfor det er tilfældet, men måske hænger det sammen med, at vi alle har fået afvide, at vi skal lede efter lån med lave renter og at debitorrenten er en af de oplysninger, som alle, der promoverer lånetilbud skal oplyse.

Renten på lånet er dog blot en af flere udgifter i forbindelse med lånet, og der er også forskelligt, hvor ofte banken tilskriver renter på dit lån. Derfor kan denne rentesats ikke benyttes, når du sammenligner lån.

Gebyrer

Som nævnt ovenfor, er der flere udgifter på et lån ud over blot renten. Der er blandt andet oprettelsesgebyr på de fleste lån, hvilket varierer fra lånetilbud til lånetilbud. Derudover er der også nogle banker, som ønsker at se attraktive ud for de ansøgere, som sammenligner lånetilbud online og derfor har gemt en masse obskure gebyrer bag facaden. Det kan blandt andet være gebyr for at kontakte kundeservice, for at få påmindelser om at du skal huske at betale din månedlige ydelse, eller ekstra høje gebyrer for at betale for sent. Nogle banker har sågar lavet en forretningsmodel, der gør det svært at huske eller gennemskue hvor og hvornår du skal betale din månedlige ydelse. Når du så glemmer det, eller det mislykkes, så får du en stor regning.

Disse gebyrer er svære at få øje på, når du sammenligner lån, da de kan være skjult i låneaftalen. De banker som vi sammenligner lånetilbud blandt, har vi dog nøje udvalgt, så du ikke burde få en dårlig oplevelse, når du vælger et lånetilbud via vores side.

Benyt samlede kreditomkostninger eller ÅOP

Den bedste måde at sammenligne prisen på lån på, hvis du ikke har uanede mængder af tid til at dykke ned i detaljerne i hver enkelt lånekontrakt, er at sammenligne lånene på baggrund af de samlede kreditomkostninger eller ÅOPén.

De samlede kreditomkostninger fortæller, hvor mange kroner og ører du kommer til at betale for lånet igennem hele lånets løbetid. Dette er efter vores opfattelse den nemmeste måde at sammenligne priser på lån, da kroner og ører er et nemt tal at forholde sig til.

ÅOPén (den årlige omkostning i procent) kan du også benytte til at sammenligne lånetilbud. Efter vores mening er den dog langt fra lige så brugbar. For det første fortæller ÅOP dig ikke noget om, hvad lånet koster i kroner og ører. Derudover kan du ikke bruge ÅOPén, hvis ikke lånebeløbene og løbetiderne på lånene er præcis de samme. Efter vores mening er denne oplysning derfor mere til forvirring end til gavn, når du ønsker at sammenligne lån, da du har mere værdi at se på de samlede kreditomkostninger. ÅOP er dog også lovpligtig at oplyse i forbindelse med at lånetilbud promoveres. Derfor vil du ikke kunne finde lånetilbud uden også at blive præsenteret for både debitorrenten/renten/rentesatsen og ÅOPén.

Prisen er ikke det eneste vigtige i lånetilbuddet

Prisen på lånet er det primære parameter, når man sammenligner lån, men der er også andre faktorer, som er værd at tage højde for. Hvad der er vigtigt i forhold til hvilket lånetilbud du skal vælge, er op til dig at vurdere, men herunder har vi samlet nogle af de områder, som vi mener du også bør overveje i forbindelse med din lånesammenligning.

Udbetalingshastighed

Hvis du har brug for at få dit lån udbetalt med det samme, skal du overveje et lån med straksudbetaling. De fleste online lån i Danmark tilbyder dog dette, og det er meget sjældent at du skal vente mere end til næstkommende hverdag, for at lånet udbetales. I og med at vi indhenter lånetilbud, hvor du ikke behøver at stille sikkerhed eller dokumentere, hvad du bruger lånet på, trækker processen heller ikke ud i dage- eller ugevis. Denne del kan ellers godt medvirke til at udbetalingshastigheden forsinkes forholdsvist lang tid.

Gældsafvikling

Hvis du ønsker at kunne afvikle din gæld til banken hurtigt, så skal du undersøge, om dét er muligt hos den enkelte bank i forlængelse af lånesammenligningen. Hos nogle banker er det gratis at afbetale hele lånet, uden at du hænger på renter og gebyrer i resten af låneperioden. Hos andre banker kommer du til at betale for dit lån i hele perioden eller betale en ekstraomkostning for at afvikle gælden.

Låneforhøjelse

Når du har afviklet en del af din gæld, har du måske lyst til at låne lidt ekstra. Hvis du allerede har sammenlignet lånetilbud inden du valgte bank i første omgang, er du også ret sikker på, at det kan betale sig at fortsætte med den samme bank. Dermed undgår du også at skulle sammenligne lån igen, betale gebyrer flere steder og have flere lån at holde styr på.

Nogle banker tilbyder at du gratis kan forhøje dit lånebeløb, mens andre banker tager penge for denne service, og nogle banker slet ikke har denne mulighed. Vi ved at mange brugere på et senere tidspunkt ønsker at forhøje deres lån, selvom det ikke var tanken i første omgang. Derfor er denne service også værd at overveje når du sammenligner lån.

Kundetilfredshed

Kundetilfredsheden siger i sig selv ret meget, og er derfor central når du skal sammenligne lån. Hvis der er skjulte gebyrer, uklar kommunikation, forsinkelser, omstændige processer, kø til kundeservice eller andet, som skaber en dårlig oplevelse, så vil det typisk fremgå af brugeranmeldelser på Trustpilot. Du får nok ikke et helt indtryk af banken og deres lånetilbud ved blot at læse brugeranmeldelser, og er der for få anmeldelser, er det også svært at vurdere, om kunderne generelt er tilfredse eller utilfredse. Derfor kan denne del ikke stå alene, når du sammenligner lån, men det er et vigtigt supplement til at sammenligne priserne på lånetilbuddene.

Vi sammenligner lån fra mange forskellige banker

Hvilke lånetyper sammenligner GoLoan?

Hvis du ønsker at sammenligne lån hos os, kan vi hjælpe dig med at afsøge markedet for lånemuligheder på nettet inden for forbrugslån og samlelån.

Hvis vi starter med forbrugslånet, sammenligner vi udelukkende lån, hvor du ikke skal stille sikkerhed for lånet eller dokumentere købet efterfølgende. Vi har skåret alle de besværlige lån væk, som stiller dig dårligere, i tilfælde af at du får problemer med at overholde dine terminer. Hvis du ønsker denne lånetype, kan du sammenligne lån helt op til 350.000 kr. via os.

Hvis du ønsker at sammenligne lån til at samle gæld fra andre lån, har vi også en del bankpartnere, som udbyder dette lånetilbud. Her kan du låne op til 500.000 kr., hvilket giver dig en bedre økonomi og et langt bedre overblik over din økonomi.

Ansøg om et lån her

Andre hjemmesider der sammenligner lån

Vi er ikke den eneste side, der hjælper dig med at sammenligne lån og indhente lånetilbud. Som nævnt tidligere findes der både andre lånesammenligningssider og lånebrokers, som enten sammenligner lån på overfladen eller sammenligner og indhenter personlige lånetilbud.

Da vi er helt overbeviste om, at vi lever en lige så god, hvis ikke bedre service og lånesammenligning, er vi heller ikke bekymrede for at fortælle lidt om vores konkurrenter.

I skrivende stund har vi følgende lånebrokers på markedet, hvor du både kan indhente personlige lånetilbud og sammenligne lån; Bankly, Lendo, Lånio, MyBanker, Letfinans, Lendme, Digifinans og Saverium og Sambla.

Derudover har vi lånesammenligningssiderne, hvor du ikke kan indhente lånetilbud, men sammenligne lån på overfladen; Mikonomi, Arcadia Finans, UnoFinans, City Finans, Axofinans, Yorker og Fairlån.

Hvis du ønsker en oversigt over alle de lånetilbud du finder i Danmark, så du selv kan indhente lånetilbud og sammenligne lån, kan du læse mere på vores side om låneudbydere i Danmark.

Har du brug for vores hjælp til at sammenligne dine lånetilbud?

Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig med at udfylde vores ansøgningsformular, så du kan indhente lånetilbud fra flere banker på en gang. Vi kan også hjælpe dig med at sammenligne lånetilbuddene, som du har fået, da du ansøgte via vores formular.

Vi anbefaler at du udfylder vores formular, såfremt det er muligt for dig, inden du kontakter os, da det giver os langt bedre mulighed for at sammenligne dine lånemuligheder og fortælle dig, hvilket lån vi vil anbefale.

Du kan kontakte os på telefon 52 11 31 17, på vores mail: kundeservice@goloan.dk, eller på chatten her på siden. Du finder vores aktuelle åbningstider i bunden af siden, hvor telefon og chat besvares. Vores mail er selvfølgelig altid åben og besvares også indenfor vores åbningstider.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil