image

Forbrugslån

Find det bedste forbrugslån, til hvad end du står og mangler. Du skal blot foretage en enkelt ansøgning hos os, og så ansøger vi hos flere banker for dig, og præsentere dig for tilbuddene. Vores service er gratis og uforpligtende, og det er altid op til dig, om du ønsker at takke ja til et forbrugslån gennem os.

4,4 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
L'easy
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Hvordan fungerer vores service?

Det har altid været vigtigt for os, at processen er så simpel for dig som muligt. Derfor er ansøgningsprocessen lavet, så du på få minutter modtager tilbud fra flere banker.

Sådan fungerer processen helt konkret:

1) Ansøgning

Du kan foretag ansøgning om forbrugslån fra mobil, computer eller tablet – uanset hvor du befinder dig. Du skal blot være på internettet og have MitID ved hånden. I vores ansøgning, skal du give os lidt information om dig, din økonomi, dine udgifter og dine bankforhold. Hvis du allerede har et godt kendskab til dine udgifter, tager vores ansøgning om forbrugslån typisk kun 2-3 minutter.

2) Tilbud fra flere banker

Herefter modtager du svar fra de forskellige banker, og du har inden for få minutter modtaget svar fra alle bankerne. Vi anbefaler, at du bruger gennemgår samtlige tilbud på forbrugslån, så du sikrer, at du får det bedste forbrugslån.

3) Vælg det bedste forbrugslån

Når du har det fulde overblik, kan du vælge at gå videre med det forbrugslån, der passer bedst til din situation og økonomi. Typisk vil det være de samlede kreditomkostninger, der vægter i denne beslutning, men det kan også være ting i forhold til fleksibilitet og løbetid, der afgør, hvad det bedste forbrugslån er.

Ansøg om et lån her

Hvad er et forbrugslån?

Et forbrugslån er egentlig blot et udtryk for et lån, hvor låneudbyder ikke tager pant – hvilket man f.eks. gør ved billån og huslån. Det betyder også, at der ikke er nogle krav om, hvad lånet skal bruges til.

Forbrugslån udstedes både af banker og private virksomheder, der udelukkende laver forbrugslån. Det betyder også, at du har mange udbydere, du kan vælge mellem. Det er derfor, at vi har lavet en service, hvor du nemt kan sammenligne forbrugslån fra mange banker/udbydere, så du kan træffe en oplyst beslutning uden at skulle bruge meget tid på det.

Valg af forbrugslån

Vores service er til for at hjælpe dig med at vælge det bedste forbrugslån. Det gør vi, fordi der findes rigtig mange steder, hvor du kan tage et forbrugslån – og der kan være stor forskel på, hvor rigtigt det enkelte forbrugslån passer til dig og din situation.
Herunder kan du se nogle af de overvejelser, du skal gøre dig, inden du vælger forbrugslån.

Det billigste

Når vi taler om det billigst forbrugslån, så handler det om, hvor store kreditomkostninger der er hos to forskellige låneudbydere (hvor man har samme lånebeløb). Hvis både lånebeløb og løbetid er ens, kan man også bruge ÅOP, der står for årlige omkostninger i procent.

I nogle tilfælde vil det være helt rigtigt at vælge det billigste lån, hvis det lån også giver den ønskede fleksibilitet, men det er også vigtigt at være opmærksom på, at det billigste forbrugslån ikke altid er det bedste.

Det bedste

Sidstnævnte bringer os naturligt videre til, hvad der er det bedste forbrugslån. Når man skal finde det bedste forbrugslån mellem en række udbydere, så bør man kigge på:

  • Lånefirmaets troværdighed (er det en virksomhed, du har tillid til)
  • Kundetilfredshed (tjek eventuel deres score på Trustpilot)
  • Kreditomkostninger (hvor meget betaler du for at låne pengene)
  • Fleksibilitet (hvilken løbetid kan du få og hvor hurtigt udbetales pengene)

Hvad der er det bedste lån, kommer an på, hvad der er vigtigt for dig. Det er dog altid sikkert, at din chance for at finde det bedste forbrugslån er større, hvis du sammenligner forskellige muligheder. Du kan naturligvis bruge vores service, men du kan også selve tjekke mulighederne hos låneudbydere, som du selv kender, hvis de ikke er blandt dem, vi sammenligner.

Forbrugslån kan bruges på regninger fra dyrlægen

Fordele ved forbrugslån

Der bliver årligt taget rigtig mange forbrugslån, og det er der naturligvis en grund til. Der er nemlig rigtig mange fordele for forbrugerne, og herunder kan du se nogle af de fordele, som typisk betyder mest for vores kunder.

Uden sikkerhed

Det betyder med andre ord, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet, og at du kan bruge pengene på lige præcis det, du ønsker. Når man eksempelvis låner til bil eller bolig, så er man typisk begrænset ift., hvad man må bruge pengene på, men det er du ikke ved et forbrugslån. Det giver mere fleksibilitet.

Hurtig udbetaling

Din ansøgning tager blot få minutter, og du vil oftest modtage alle tilbud med det samme. Når du vælger at acceptere et tilbud og får underskrevet med MitID, har du typisk pengene på din konto med det samme, men i nogle tilfælde kan der gå 1-2 hverdage. På den måde skal du ikke stresse, hvis du står og skal bruge pengene til noget, som er vigtigt.

Fleksibel løbetid

Det er vigtigt, at et forbrugslån passer ind i din økonomi – og derfor er det vigtigt med en fleksibel løbetid. Dette betyder nemlig også, at du har indflydelse på, hvor mange penge der skal betales til forbrugslånet hver måned.

Det hele foregår online

Det er både nemt og bekvemt at ansøge om (og få) et forbrugslån. Du kan foretage hele ansøgningen online, og du skal blot have adgang til internettet og dit MitID for at komme i gang. Du kan både ansøge fra din mobil, tablet eller computer, så længe enheden har en browser og en internetforbindelse. Dette betyder også, at man langt nemmere kan få afklaret, hvorvidt man har mulighed for at låne det beløb, man har brug for – uden at skulle ned i banken og fremvise en hel stak papirer frem.

Formål med forbrugslån

Forbrugslån kommer i mange beløbsstørrelser, og derfor kan man også bruge denne type lån til virkelig mange formål. Herunder har vi samlet ti ting, hvor et forbrugslån egner sig særlig godt.

Bryllup

Brylluppet er for mange en af de største dage i deres liv, og derfor ønsker man en fest, hvor der ”ikke er sparet på noget”. Mange vælger at optage et forbrugslån som et supplement til deres egen opsparing, så de kan få det bryllup, de altid har drømt om.

Læs mere om lån til bryllup.

Computer

Computeren er så central en del af de flestes hverdag, og derfor kan det være svært at leve uden, hvis den gamle computer pludselig står af. Her kan et forbrugslån komme ind i billedet og sørge for, at du kan få den helt rette computer, uden at skulle vende på en opsparing.

Læs mere om lån til computer.

Ferie

At tage på ferie kan være tiltrængt, så man får en mulighed for at koble af fra den travle hverdag. Hvis økonomien ikke helt er til at købe en rejse, så kan et forbrugslån være den rigtig løsning. Med et forbrugslån kan du enten låne hele beløbet eller en del af beløbet, så du kan få den rejse, du altid har drømt om.

Læs mere om lån til ferie.

Flytning

Selvom man godt kan samle venner og familie, så man selv står for flytningen, så er det nu altid mere rart med nogle professionelle, der kan stå for flytningen. På den måde sikrer man sig, at tingene bliver flyttet på en ordentlig måde, og man slipper for at slide sig selv op med at bære tunge ting op og ned ad trapper.

Læs mere om lån til flytning.

Optag forbrugslån til flytning

Indskud

Det kan af og til være en udfordring at betale indskud til en ny bolig, da man på tidspunktet for betaling ikke har fået udbetalt depositum for sin nuværende bolig. Samtidigt har man rigtig mange andre udgifter, når man skifter bolig. Derfor er et forbrugslån en god løsning, da du både har mulighed for at låne til indskuddet og nogle af de andre udgifter, der følger med en ny bolig.

Læs mere om lån til indskud.

Møbler

Ønsker man at købe møbler af god kvalitet, så kommer det ikke helt billigt. Der kan dog være en god idé at købe møbler af god kvalitet, da de også holder mange flere år. Det kan altså være en god idé at tage et forbrugslån, så man kan købe møbler af højere kvalitet og undgår, at man skal ud og investere igen om nogle få år.

Læs mere om lån til møbler.

Tandlæge

Selvom man bør have en opsparing til tandlægeeftersyn og –regninger, så kan der ligepludselig komme en regning, som er meget større end forventet. Samtidigt er det rigtig vigtigt, at man får løst problemet så hurtigt som muligt, da det ellers kan ende med at blive en meget større behandling. Hvis du ikke har økonomien til det lige nu, kan du overveje at tage et forbrugslån, så du ikke udskyder problemet. Her kan du lave en plan for afdrag, som passer ind i din økonomi.

Læs mere lån til tandlæge.

Ansøg om et lån her

Regninger

Regninger kommer i næsten alle afskygninger, og det kan være ubehageligt, hvis der pludselig kommer en uventet regning. Nogle gange virker det også som om, at mange af de uventede regninger kommer på samme tid, hvilket gør det endnu mere ubelejligt. Hvis du på et tidspunkt oplever dette, kan et forbrugslån hjælpe dig med at få fordelt udgiften over flere måneder. Et forbrugslån er fleksibelt, så du selv kan sætte det beløb og den afdragsordning, der passer til din økonomi.

Læs mere om lån til regninger.

Kørekort

De fleste unge drømmer om at få kørekort, så snart de må. I Danmark må man påbegynde kørekortet, når man er 16 år og 9 måneder – og du kan få udstedt dit kørekort, når du fylder 17 år. For at ansøge om et lån hos os, skal du dog være 18 år gammel, så derfor oplever vi ofte, at det er forældre, der ønsker at låne penge, så de kan give deres barn et kørekort eller tilskud dertil.

Læs mere om lån til kørekort.

Julen

Julen (og generelt andre højtider) er en fantastisk måde at samle familie og venner på. Det kan dog også godt blive en dyr fornøjelse, hvis man både skal købe pynt, mad, drikkevarer og gaver. Hvis man står overfor en højtid – og økonomien ikke er til det – så kan det være en hjælp at tage et forbrugslån, så man kan få dækket udgifterne og spredt betalingerne ud over nogle flere måneder.

Læs mere om lån til julen.

Andre formål med et forbrugslån

Det gode ved et forbrugslån er, at du kan bruge det på præcist det, du vil. Derfor vælger mange også at samle en række forskellige udgifter og så ansøge om et lån, der kan dække alle disse udgifter. Ovenstående ti formål er nogle af dem, vi ofte ser, men man kan også tage forbrugslån til:

Lån op til 300.000 kr. med forbrugslån

Tilpas beløbet til dit behov

En af de store fordele ved forbrugslån er, at du kan tilpasse beløbet præcis til det, du har brug for. Vi hjælper vores kunder med at finde lån på helt op til 300.000 kr., og derfor kan vi hjælpe med at få de fleste drømme til at gå i opfyldelse. Herunder beskriver vi nogle af de lånebeløb, vi ofte får ansøgninger på.

Forbrugslån på 10.000 kr.

Et forbrugslån til 10.000 kr. kan enten bruges til at låne til en mindre ting eller regning, eller være et tilskud, hvis man mangler en del af pengene til en større udgift. En af fordelene ved at låne 10.000 kr. er at man enten kan betale et lille beløb pr. måned eller meget hurtigt få afdraget hele lånet – og på den måde få et billigt forbrugslån.

Forbrugslån på 25.000 kr.

Hvis du har behov for at låne lidt mere, kan du vælge at tage et forbrugslån på 25.000 kr. Et lån på 25.000 kan f.eks. give penge til en del møbler, en lille båd eller til et mindre renoveringsprojektet på huset eller lejligheden. Uanset hvad du ønsker at bruge et forbrugslån på 25.000 kr. til, så kan vi hjælpe dig med at låne penge der, hvor du får det bedste forbrugslån.

Forbrugslån på 50.000 kr.

Går man op til et forbrugslån på 50.000 kr., åbner det naturligvis op for en hel del flere muligheder. Et lån på 50.000 kr. er ret mange penge, og det er et godt budget uanset om man ønsker et transportmiddel, et bryllup eller penge til drømmeferien. Inden du tager et forbrugslån, er det vigtigt, at du har planlagt afdragene ind i din økonomi, så du har råd til de månedlige afdrag.

Forbrugslån på 100.000 kr.

Et lån på 100.000 kr. er typisk et, der ligger lidt flere overvejelser bag. Det er nemlig et relativt stort beløb, men det betyder selvfølgelig også, at det virkelig kan hjælpe med at indfri nogle store drømme, som du og din familie har.

Forbrugslån på 200.000 kr.

Selv hvis du har et behov, som kræver helt op til 200.000 kr., så kan et forbrugslån være en mulig løsning. Det kræver naturligvis, at din privatøkonomi kan hænge sammen, når der også skal afvikles på et forbrugslån på 200.000 kr. Heldigvis er forbrugslån ret fleksible, og man kan derfor justere løbetiden (og finde det billigste forbrugslån), så det kan komme til at passe.

Forbrugslån på 300.000 kr.

Et forbrugslån på 300.000 kr. er det største, du kan søge gennem os. Derfor er det naturligvis også det privatlån, der kræver mest ift. kreditvurderingen. Vælg du et forbrugslån på 300.000 med vores maksimale løbetid på 12 år, så skal du forvente at kunne betale et sted mellem 2.600 og 4.300 kr. hver måned. Desto større et forbrugslån er, desto vigtigere bliver det at benytte en service til sammenligning af forbrugslån. Der kan nemlig både være stor forskel på, hvem der bliver godkendt, og hvad de samlede kreditomkostninger er.

Vores forbrugslån er for alle over 18 år

Hvem kan få et forbrugslån?

Selvom man godt kan liste nogle krav for, hvem der kan få et forbrugslån, så handler det ofte om, hvorvidt man kan blive godkendt til det konkrete forbrugslån. Her kigger de forskellige udbydere af forbrugslån på, hvordan din økonomiske situation ser ud.

Hvis de mener, du har god mulighed for at afdrage på lånet, så bliver du godkendt. Der kan også være situationer, hvor du bliver godkendt til et mindre eller større beløb, end det du har ansøgt. Det er også en af de primære grunde til, at man altid bør sammenligne forbrugslån, inden man tager et.
Herunder kan du se krav og gode råd ift. at blive godkendt:

Minimum 18 år gammel

Dette er et konkret krav fra udbyderne af forbrugslån. Du kan ikke blive godkendt til et lån, hvis du er under 18 år gammel. Er du under 18 og har behov for penge, anbefaler vi, at du taler om det med dine forældre eller en anden voksen, som også kan hjælpe dig ift. bedst muligt at klare den økonomiske situation.

Ikke registreret i RKI

Du kan i teorien godt blive godkendt til et lån, selvom du er registreret i RKI, men det vil sænke dine chancer for at optage et forbrugslån. Der kan være flere grunde til, at man bliver registreret i RKI, men uanset grunden anbefaler vi, at du får lagt en plan for, hvordan du kan komme ud.

Stabil indtægt

Når udbyderne skal vurdere din evne til at tilbagebetale et forbrugslån, så er din indtægt et af de primære parametre, de kigger på. Har du en indtægt som er for lav eller for ustabil, så kan det betyde, at du ikke kan blive godkendt til at låne. Det er naturligvis OK at have nogle udsving i sin løn, men det skal gerne være tydeligt, at du har nok penge hver måned til at afbetale forbrugslånet.

Krav til lånetager af forbrugslån

Har du brug for hjælp?

Vores måtte er "lån penge – nemt, simpelt og enkelt". Alligevel ved vi, at der sagtens kan dukke spørgsmål og tvivl op. Derfor sidder vi også klar til at hjælpe dig, så du kommer bedst fra start med at sammenligne forskellige forbrugslån. Du kan kontakte vores kundeservice ved at ringe til 52 11 31 17 eller du kan sende en email på kundeservice@goloan.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig med alt det, der har med ansøgningsprocessen at gøre. Det er dog vigtigt, at du husker, at vi ikke selv er en låneudbyder, så vi kan ikke svare på, hvorvidt du kan blive godkendt eller hvorfor du ikke blev godkendt. Leder du efter svar ift. godkendelse, så vil du have brug for at kontakte den konkrete udbyder, da de også kan have forskellige grunde. Ansøg om et lån her

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil