GOLOANS COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Det kan være svært at få overblik over, hvad dine personoplysninger bruges til, hvilke personoplysninger, der indsamles og hvorfor. Med vores cookie- og privatlivspolitik har vi forsøgt at gøre disse forhold overskuelige for dig. Privatlivspolitikken beskriver også, hvilke rettigheder du har, og hvordan du kan gøre dem gældende.

Har du uddybende spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er personoplysninger?

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, registrerer dig som bruger, ansøger om et lån.

Hvem er ansvarlig for behandlingen af mine personoplysninger?

Den dataansvarlige for behandling af dine personoplysninger er:

GOLoan A/S, Howitzvej 60 1, 2000 Frederiksberg, CVR nummer 39671646

Du kan kontakte os på kundeservice@goloan.dk eller telefonnummer 52113117.

Hvordan behandler GOLoan mine personoplysninger?

Vi behandler dine oplysninger, når vi indsamler dem, opbevarer dem, analyserer dem og videregiver dem til relevante samarbejdspartnere. Ligegyldig hvilken behandlingsform, der er tale om, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de gældende danske databeskyttelsesretlige regler.

Du kan til enhver tid få indsigt i hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan også gøre indsigelse mod behandlingen eller få rettet de registrerede oplysninger, vi har om dig, ved at rette henvendelse til GOLoan.

Hvor indsamler GOLoan mine personoplysninger?

GOLoan indsamler dine oplysninger, når du besøger vores hjemmeside, når du ansøger om lån på vores hjemmeside, eller via vores samarbejdspartnere (Basisbank, Express Bank, Resurs Bank). Vi indhenter også oplysninger om dig i CPR-registeret, RKI/Debitorregisteret og, når du har givet samtykke til det, via NemID for at kunne bekræfte din identitet.

Hvorfor skal GOLoan indhente mine personoplysninger?

GOLoan indhenter dine oplysninger for at kunne tilbyde dig vores lånesammenligningsservice. For at kunne videreformidle din låneansøgning til långivere analyserer vi dine oplysninger for at sikre, at du lever op til långivernes krav for afgivelse af lånetilbud, ligesom vi sikrer, at dine oplysninger ikke videregives til långivere, med mindre der er en reel mulighed for, at den enkelte långiver kan tilbyde dig et lån. Denne type behandling kan ske i form af automatiske beslutninger og profilering.

I forbindelse med din låneansøgning kan vi ligeledes have brug for at kontakte dig via e-mail, sms og telefon, ligesom vi opbevarer dine personoplysninger for at kunne administrere og supportere din brug af vores service. Dette gælder også din ansøgnings- og lånehistorik, som til enhver tid er tilgængelig for dig i vores brugerportal. Denne kan du logge ind på fra GOLoans hjemmeside.

GOLoan indsamler, opbevarer og behandler også dine personoplysninger i markedsføringsøjemed. Dette gør vi at kunne markedsføre vores tjenester over for dig via e-mail, telefon og sms. Vi bruger relevante personoplysninger, såsom alder, køn, navn og adresse, til at segmentere og tilrettelægge vores markedsføring. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage markedsføring fra os.

Hvem deler vi dine oplysninger med?

Vi deler dine oplysninger med vores långiversamarbejdspartnere (Basisbank, Express Bank, Resurs Bank). Når dine oplysninger er videregivet til långiverne, er disse selvstændigt ansvarlige for deres behandling af dine data. Du kan læse deres personoplysningspolitik på de respektive hjemmesider.

Vi deler også dine oplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, lånehistorik samt oplysninger om din adfærd på vores hjemmeside, med et tredjepartsselskab, der driver vores kundeservicetjeneste. Dette selskab hedder Intercom (https://www.intercom.com/). Opbevaring og behandling af dine data gennem Intercom vil altid være i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Hvor længe opbevarer GOLoan mine personoplysninger?

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Hvor behandler GOLoan mine oplysninger?

Så vidt muligt behandler vi dine personoplysninger i EU/EØS. Vores servere befinder sig i hhv. Danmark, Tyskland og Holland. I forbindelse med drift og supportering af systemerne kan vi få brug for at overføre oplysninger til et land uden for EU/EØS. I dette tilfælde er vi sikrede gennem databehandleraftale med vores databehandler, så vi selv kan føre kontrol med behandlingen. Beskyttelsesniveauet sikres gennem passende sikkerhedsforanstaltninger såsom bindende interne virksomhedsregler eller EU-US Privacy Shield.

Hvilke personoplysninger indsamler GOLoan?

Vi indsamler almindelige personoplysninger såsom dit navn, telefonnummer, adresse, ip-adresse, civilstand, familieforhold, ansættelsesforhold og bilejerskab. Vi indsamler også oplysninger om din økonomi, herunder indtægt, gældsoplysninger og bankoplysninger. Vores ansøgningsformular opdateres med tiden for at imødekomme datakrav fra långiverne og for at kunne analysere og behandle din ansøgning bedst muligt, så ovenstående er ikke en udtømmende liste.

Vi indsamler også personfølsomme oplysninger i form af information om dit tilhørsforhold til hhv. fagforening og a-kasse.

Herudover indsamler information om din brug af vores service, henunder din adfærd på vores hjemmeside, såsom hvornår, hvor længe og hvordan du bruger hjemmesiden og fra hvilken ip-adresse, du besøger den. Ligeledes indsamler vi kommunikation mellem dig og GOLoan, det være sig via vores chatfunktion, per e-mail, sms og/eller telefonopkald.

Hvad er mine rettigheder som registreret?

Du har ret til indsigt. Det vil sige, at har ret til at få oplyst, om vi behandler dine personoplysninger, og hvis vi gør, få udleveret en kopi af dine personoplysninger og information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. F.eks. hvem der har modtaget dine oplysninger og hvordan vi segmenterer dine oplysninger.

Du har ret til at blive glemt. Under nogle omstændigheder har du ret til at få slettet dine personoplysninger. Vi kan dog være forpligtiget til at gemme visse typer oplysninger i henhold til gældende lovgivning, hvorfor de ikke umiddelbart kan slettes på din opfordring.

Du har ret til berigtigelse. Det betyder, at du har ret til at få dine personoplysninger rettet, hvis de ikke er korrekte.

Du har ret til dataportabilitet. Hvis det er teknisk muligt, har du ret til at få overgivet dine oplysninger til en anden dataansvarlig. Dette gælder kun hvis vores databehandlerret til at behandle dine elektroniske oplysninger er baseret på dit samtykke. Hvis vores ret til at behandle dine elektroniske personoplysninger er baseret på dit samtykke.

Du har i nogle tilfælde ret til at få begrænset vores behandling. Det kan f.eks. være, hvis du mener, at de behandlede oplysninger er ukorrekte. Her vil behandlingen begrænses, indtil vi har kunnet afgøre, om personoplysningerne er korrekte. Et andet tilfælde kan være en situation, hvor du har gjort indsigelse mod selve behandlingen. Her vil vi igen begrænse behandlingen, indtil det er fastslået, om dine eller GOLoans legitime interesse går forud for den anden parts.

Du kan også gøre indsigelse mod visse typer behandling. Du kan til enhver tid kræve ikke at modtage direkte markedsføring. Herefter vil GOLoan ophøre med at kontakte dig med direkte markedsføring samt at behandle dine oplysninger i markedsføringsøjemed.

Bruger GOLoan cookies?

Vi anvender pixels og ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette vores services bedst muligt til dig. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Tredjemand kan også indsamle oplysninger gennem hjemmesiden ved hjælp af cookies, tredjemandsplugins og -widgets. Disse tredjemænd indsamler oplysningerne direkte fra din internetbrowser, og behandlingen af oplysningerne er underlagt deres egen privatlivspolitik. Vi bruger som udgangspunkt tre kategorier af cookies på vores hjemmeside:

Funktionelle: Disse cookies er nødvendige for hjemmesidens grundlæggende funktionalitet, og er derfor altid aktiveret. Funktionelle cookies gør blandt andet, at du bliver husket, mens du browser rundt på vores hjemmeside i en enkelt session eller fra gang til gang, hvis du ønsker dette. De hjælper i forbindelse med sikkerhedsproblemer og overholdelse af regler.

Performance: Performance-cookies giver os mulighed for at forbedre funktionaliteten af vores hjemmesiden ved at følge brugen deraf. I nogle tilfælde forbedrer disse cookies vores behandlingstid i forbindelse med din anmodning og giver os mulighed for at huske dine hjemmesideindstillinger. Deaktivering af performance-cookies kan forringe de skræddersyede anbefalinger og hjemmesidens ydeevne.

Sociale medier og annoncer: Cookies til integration af sociale medier giver dig mulighed for at oprette forbindelse til dine sociale netværk og dele indhold fra vores hjemmeside via sociale medier.

Markedsføringscookies (fra tredjemand) indsamler oplysninger, som bidrager til at skræddersy annoncer til dine interesser, både på og uden for vores hjemmeside. I nogle tilfælde indebærer disse cookies behandling af dine personoplysninger. Deaktivering af markedsføringscookies kan medføre, at du ser annoncer, som ikke er lige så relevante for dig, eller at du ikke kan oprette korrekt forbindelse til Facebook og andre sociale medier, og/eller at du ikke kan dele indhold på sociale medier.

Nedenfor kan du se, hvilke cookies vores hjemmeside bruger, til hvilke formål de enkelte cookies bruges, hvem der sætter den enkelte cookie og hvor længe cookies opbevares på dit udstyr:

_GA
Dette cookie navner tilknyttet Google Universal Analytics -hvilket er en væsentlig opdatering til Googles mere almindeligt anvendte analytikertjeneste. Denne cookie bruges til at skelne unikke brugere ved at tildele et tilfældigt genereret nummer som en klientidentifikator. Den er inkluderet i hver sideforespørgsel på et websted og bruges til at beregne besøgs-, session-og kampagnedata for webstederne Analytics-rapporter. Som standard er den indstillet til at udløbe efter 2 år, selv om dette er tilpasset af webstedsejere.Data sendes til USA
Goloan.dk
Pixel
Slettes efter 2 år

 

_gid
Google Universal Analytics kode som gemmer og opdatere en unik værdi for hver besøgte side. Data sendes til USA
Goloan.dk
Pixel
Slettes efter 1 dag

 

viewed_cookie_policy
Registrerer om brugeren har accepteret privatlivspoliti.
Goloan.dk
HTTP
Slettes efter 1 år

 

Cookielawinfo-checkbox-necessary
Registrerer om brugeren har fået vist checkbox til privatlivspolitik.
Goloan.dk
HTTP
Slettes efter hver session

 

intercom-id-bd4irfyr
Indsamler unikke data til brug for support. Data sendes til Holland.
Intercom.com
HTTP
Slettes efter 270 dage

 

intercom-session-bd4irfyr
Indsamler unikke data til brug for support. Data sendes til Holland.
Intercom.com
HTTP
Slettes efter endt session

 

fr
Indsamler unikke data til brug for markedsføring.
Facebook.com
HTTP
Slettes efter 90 dage

Hvordan kontakter jeg GOLoan?

Du er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@goloan.dk eller telefonnummer 52113117, f.eks. hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.