image

Låneudbydere i Danmark

Vi sammenligner tilbud fra en lang række danske og udenlandske låneudbydere, så du hurtigt og nemt kan få overblik over dine muligheder for at låne. Der findes mange låneudbydere i Danmark, hvorfor en sammenligningsservice som vores er oplagt at benytte til at danne sig et overblik. Ansøg på to minutter og få dine tilbud med det samme

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
 • Lån der samles:100.000 kr.
 • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
 • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 450.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
L'easy
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Find udlåner via os

Hvis du ønsker at finde den rette udlåner for dig, så kan du med fordel benytte vores service. Herunder vil vi gennemgå processen , når du ansøger hos os.

Som det første har vi behov for at vide, hvor meget du ønsker at låne, samt hvor meget du tænker, at du kan betale om måneden. Jo mere du kan betale, jo kortere tid har du behov for at låne, hvilket totalt set gør dit lån billigere.

Det er ikke alle låneudbydere, som kan tilbyde lån på op til 15 år, som er det længste, du finder blandt de lånefirmaer, som vi indhenter tilbud fra. Hvis en enkelt låneudbyder ikke kan imødekomme dit ønske, vil de tilpasse deres tilbud, så du får den maksimale låneperiode, som de kan tilbyde.

Når du har sammensat dit ønskede lån, har låneudbyderne behov for at vide lidt mere om dig, din økonomi, din bolig og din beskæftigelse. Alle låneudbydere i Danmark er forpligtet til at indhente og behandle disse oplysninger (også kaldet PSD2 data) i forbindelse med udlån og kreditvurdering.

Når du har indtastet oplysningerne, fremsender vi, med det samme, al denne information til alle vores låneudbydere, så de hurtigt kan foretage en kreditvurdering af dig. Kreditvurderingen foregår 100% automatisk, og du modtager derfor alle dine tilbud med det samme.

Vi opstiller herefter alle dine tilbud på en overskuelig liste, så det er hurtigt for dig at gennemskue, hvilke låneudbydere der har de bedste tilbud. Herfra er det så op til dig at vælge den låneudbyder, som du mener har det bedste tilbud (mere om det i næste afsnit).

Når du har valgt tilbud og dermed lånefirma, omstilles du kortvarigt til låneudbyderens hjemmeside, hvor du verificerer dine oplysninger med MitID. Herefter udbetales lånet.

Eksempel på tilbud fra låneudbydere (ved samme ansøgning)
Nedenstående er et fiktivt eksempel, men dog et scenarie, vi ser rigtig ofte. Her kan samme kunde få meget forskellige tilbud fra forskellige låneudbydere. Dette vedrører både selve godkendelsen, tilbudt lånebeløb og kreditomkostninger.
Udbyder Beløb Kreditomkostninger
Låneudbyder 1 100.000 kr. 24.000 kr.
Låneudbyder 2 100.000 kr. 28.000 kr.
Låneudbyder 3 90.000 kr. 22.000 kr.
Låneudbyder 4 120.000 kr. 26.500 kr.
Låneudbyder 5 100.000 kr. 33.500 kr.
Låneudbyder 6 Intet tilbud
Låneudbyder 7 80.000 kr. 20.300 kr.
Låneudbyder 8 Intet tilbud

Hvad er det rette lånefirma for dig?

Det billigste lånefirma er ikke altid det bedste.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du går med den billigste låneudbyder du finder, men der kan være andre faktorer, som er værd at tage med i overvejelserne.

Først og fremmest er det værd at overveje, om du tidligere har haft gode eller dårlige oplevelser med den enkelte låneudbyder. En god oplevelse tæller selvsagt op og en dårlig ned.

Lidt i samme stil er det værd at se på, hvilke oplevelser tidligere kunder har haft hos de enkelte lånefirmaer. Her er vores bedste bud, selv om vi godt ved, at det ikke giver et 100% tydeligt eller reelt billede af virkeligheden, at benytte Trustpilot, hvor du kan finde anmeldelser af en lang række af de mest udbredte danske og udenlandske låneudbydere. Såfremt den givne låneudbyder har mindst 50 anmeldelser, kan du med rimelighed konkludere, om kunderne generelt er tilfredse eller ej. Har den enkelte låneudbyder mindre end 50 anmeldelser, kan enkelte gode eller dårlige anmeldelser hurtigt skubbe billedet i en retning, som ikke stemmer overens med virkeligheden.

Sidst men ikke mindst, er det værd at undersøge, om de enkelte låneudbydere tilbyder de ekstra services, som du ønsker, samt om de tilbyder disse tjenester gratis, eller hvilken pris de evt. tager for at yde denne service. Det kan fx være:

 • Mulighed for hurtig afbetaling af lånet, uden at låneudbyderen kræver, at du betaler renter og gebyrer for den resterende periode, hvor du ellers skulle have beholdt lånet.
 • Om långiveren tillader afdragsfrie perioder, hvilket kan være relevant i forbindelse med ferier og jul, hvor dine udgifter er ekstra høje.
 • Om lånebeløbet kan hæves efterfølgende.
 • Adgang til dansk kundeservice indenfor almindelige åbningstider. Dette er ikke altid tilfældet med udenlandske låneudbydere, hvis ikke de har kontor eller personale ansat i Danmark. For nogle udlånere er der desuden kun adgang til email.
 • Om du kan samle gæld, som du måtte have optaget gennem andre låneudbydere igennem tiden, hvilket kan spare dig for mange penge.

Du har måske flere overvejelser, som er værd at tage i betragtning, så du ikke blot vælger på baggrund af hvilken låneudbyder, der er billigst. Vores service går i høj grad ud på at sammenligne priserne hos de forskellige låneudbydere, da dette er forholdsvist nemt at gøre objektivt, men vi prøver også at inddrage de andre faktorer, i så høj grad det kan lade sig gøre, og ikke kommer til at overskygge prissammenligningen, som er den primære faktor, som vi sammenligner de enkelte udlånere på.

Find nye låneudbydere i Danmark

Nye låneudbydere i Danmark

Vi bestræber os på at finde alle de nye låneudbydere, som tilbyder udlån i Danmark – og der er mange… rigtig mange.

For at vi kan give dig den bedste service, har vi valgt at fokusere på nogle specifikke segmenter af de låneudbydere, som tilbyder vilkår, som er attraktive, og som har en høj godkendelsesrate. Vi kunne godt have valgt at sammenligne alle nye låneudbydere på markedet, men da mange af dem har meget omstændige ansøgningsprocesser og meget lave godkendelsesrater, har vi nøje udvalgt en håndfuld af de nye låneudbydere (oven i de andre), som kan tilbyde en service og et produkt, som vi mener er acceptabelt. Hvad hjælper det, at vi viser dig tilbud fra 20 nye låneudbydere, hvis du i 99% af tilfældene bliver afvist eller går i stå i de deres ansøgningsproces.

Små og ukendte lånefirmaer

De nye låneudbydere er som oftest også de små lånefirmaer. Desværre ser vi tit, at de små lånefirmaer hurtigt stopper for deres udlån, da de ikke kan få forretningen til at hænge sammen.

Årsagen er, at de små lånefirmaer er underlagt samme strenge lovgivning, som de store internationale udenlandske låneudbydere, hvilket både dækker over hvidvaskningslovgivning, kreditværdighedskrav, GDPR og meget andet. For at kunne opretholde lovgivningen på disse områder, har de små lånefirmaer behov for at investere lige så stor mængde af tid og ekspertise blot i at holde styr på processer og lovgivning, som alle andre lånefirmaer, hvilket ofte er en uoverskuelig omkostning for de små låneudbydere. De små lånefirmaer, som vi ser overleve, er i virkeligheden internationale låneudbydere, som blot ikke er alment kendte i Danmark endnu.

Nederst på siden har vi samlet en liste over alle de låneudbydere og lånefirmaer, som vi har fundet frem til. Listen tæller mere end 100 lånefirmaer og låneudbydere. Her finder du også alle de små lånefirmaer, samt en masse udlånere, som tilbyder diverse lån, som vi ikke sammenligner.

Tilbud fra flere låneudbydere

Udenlandske låneudbydere

På samme vis som ved ovenstående eksempler, arbejder vi konstant på at finde nye relevante udenlandske låneudbydere. De udenlandske låneudbydere kommer typisk med en stor kapital bag sig, og kan derfor vinde indpas på det danske marked, hvilket vi har set adskillige gange. Mange af de låneudbydere du finder i Danmark er i virkeligheden udenlandske firmaer, som blot har eksisteret i så mange år, at man tænker at det oprindeligt var danske.

De udenlandske låneudbydere skal heldigvis stadigvæk følge dansk lovgivning, selv om de ikke har et dansk CVR-nummer, et kontor i Danmark eller nogle danske ansatte. Derfor kan du også være tryg ved at låne hos en udenlandsk låneudbyder, som tilbyder udlån i Danmark. Flere af de lånefirmaer, som vi benytter, når vi indhenter tilbud til dig, er desuden udenlandske.

Ansøg om et lån her

Private låneudbydere

Efter stramningerne på låneområdet, ser vi også større interesse for private online låneudbydere. Her kan der både være tale om lånefirmaer, som udlåner til private, men i stor stil er der tale om private låneudbydere i form af privatpersoner, der udlåner penge til andre privatpersoner over nettet.

Såfremt der er tale om lån fra forældre til børn i mindre skala, ser vi ikke nogle problemer i det, men hvis du er på udkig efter en ny privat låneudbyder i form af lån i en lukket gruppe på Facebook eller lignende, så må vi kraftigt advare imod det. Når du låner af en privat låneudbyder, er du ikke på samme måde sikret, som du er ved en almindelig registreret dansk eller udenlandsk låneudbyder. Vi ser desuden jævnligt, at de private låneudbydere tager renter, som minder om dem, du fik tilbudt hos de gamle udbydere af kviklån, før renteloftet trådte i kraft.

Mand undersøger låneudbydere i Danmark

Liste over alle låneudbydere

Hvis du ønsker at finde alle låneudbydere i Danmark, herunder nye låneudbydere, de udenlandske, danske, dem der tilbyder billån, forbrugslån, samlelån eller andre typer af udlån, så kan du gennemse listen nedenfor.

Vi har valgt at beholde alle de låneselskaber og lånebrands, som også tidligere har været aktive på det danske marked for udlån, da vi flere gange har set, at nogle låneudbydere har åbnet deres forretning på ny, efter at have været lukket ned i en længere periode. Derudover har vi også tilføjet potentielt nye låneudbydere, som vi regner med kommer til Danmark indenfor en overskuelig periode.

Det er selvfølgelig en helt uoverskuelig opgave at undersøge alle gamle og nye låneudbyderne én for én. Hvis du har behov for at låne penge, vil vi derfor anbefale, at du benytter vores service, hvor vi har udvalgt en række af de bedste låneudbydere, som du finder herhjemme.

 • 4finance
 • AcceptCard
 • AL Finans
 • Alm Brand Bank
 • Andelskassen
 • Anna Finans
 • Arbejdernes Landsbank
 • Aurora Lån
 • Bank Nordik
 • Bank Norwegian
 • Basisbank
 • Bedre Kredit
 • Bilka
 • Blue Finans
 • Bluestep
 • Bonuslån
 • Capa
 • Capitalbox
 • Capitolia
 • Cash Buddy
 • Cashper
 • ClickFinans
 • Coop Bank
 • CreamFinance
 • Credistar
 • CreditStar
 • Dan Aktiv
 • Danske Bank
 • Denti
 • Diba
 • Djursland Bank
 • Ellos Bank
 • Express Bank
 • Facit Bank
 • Fellow Bank
 • Ferratum
 • Finans 247
 • Finans lån
 • Fokus Lån
 • Folkelånet
 • Folkia
 • Føniks
 • Handelsbanken
 • Hotlån
 • Ikano
 • IKEA
 • Jutlander
 • Jyske Bank
 • Klarna
 • Komplett
 • kreditNu
 • Kronelån
 • Lån og Spar
 • LånLet
 • LEASY
 • Lendino
 • Lendomatic
 • Lendon
 • Middelfart Sparekasse
 • Modus Finans
 • Møn Bank
 • Mozipo
 • Nordax
 • Nordcredit
 • Nordea
 • Nordic Lån
 • Nordisk Lån
 • Northmill
 • Novum
 • Nykredit
 • Pantsat
 • Paymark
 • Pengeautomaten
 • Pensam
 • Qred
 • Realkredit Danmark
 • Remember
 • Resurs Bank
 • Santander
 • Saxo
 • Scandi Bank
 • Seb
 • Selene
 • Simbo
 • Skandia
 • Spar Nord
 • Sparekassen Kronjylland
 • Sparekassen Vendsyssel
 • Spargo Finans
 • SparXpres
 • Sparekassen Sjælland
 • Swedbank
 • Sydbank
 • Tandoo
 • Toyota
 • Trustbuddy
 • Turbolån
 • Udenom Banken
 • Unilån
 • Vestjysk Bank
 • Viabill
 • Vivus
 • Wandoo
 • Zaplo
 • Zetfinans
 • Zmart

Ansøg om et lån her

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil