image

Lån penge til bolig

Lån penge til bolig via GOLoan. Du kan låne op til 300.000 kr. til eksempelvis lån til indskud, andelsbolig, renovering eller nye møbler. Udfyld blot vores låneberegner i dag, og ansøg om et lån til bolig på få minutter. Du har pengene i hænde i løbet af 48 timer. Se her hvad tidligere kunder siger om os.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse

Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 450.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
L'easy
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Santander Consumer Bank
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Hvordan låner jeg penge til bolig?

Det er super simpelt. Hos os kan du låne penge til bolig i den forstand, som du har behov for. Det kræver hverken, at du stiller sikkerhed eller dokumentation for lånet, hvilket ofte er tilfældet, når du vælger den traditionelle bank som låneudbyder.

Alt du skal gøre er at udfylde vores låneformular. Det tager kun to minutter. Du vil derefter straks blive præsenteret for en række lånetilbud. Vælg det lån til bolig, som du mener passer bedst til dig, og hav pengene på din konto indenfor 48 timer. Ofte skal du ikke vente længere end et par timer, da de fleste af vores samarbejdspartnere benytter straksoverførsel.

Sådan gør du – trin for trin

  1. Find låneformularen øverst her på siden, og udfyld ønsket lånebeløb og løbetid.
  2. Start selve ansøgningsprocessen, og udfyld de efterspurgte oplysninger om dig og dine økonomiske forhold.
  3. Beslut, om du ønsker en medansøger for lånet.
  4. Underskriv din ansøgning med dit MitID og modtag de lånetilbud, vi på baggrund af dine oplysninger kan forhåndsgodkende dig til.
  5. Vælg det lån til bolig, der passer dig bedst, og godkend tilbuddet ved at underskrive med dit MitID.
  6. Modtag dine penge på din NemKonto indenfor 48 timer. Ofte har du dit lån til bolig i hænde i løbet af få timer.

Lån til bolig

Hvad må jeg bruge et lån til bolig på?

Dine lånemuligheder er mange. Selvom du ansøger om at låne penge til bolig hos os, må du egentlig bruge pengene, præcis som du ønsker det. Vi beder aldrig om dokumentation på, hvad du bruger dit lån på, da vi ved, at et lånebehov hurtigt kan ændre sig. Herunder kan du læse om nogle af de hyppigste grunde til, at folk låner til bolig hos os.

Opgraderinger i nuværende bolig

Mange ønsker at forbedre deres nuværende base. Derfor optager de eksempelvis lån til renovering, finansiering af tilbygning eller lån til møbler. Et lån til din nuværende bolig kan også være med henblik på energioptimering, have-forbedringer eller en ny indkørsel. Det er ofte ganske individuelt, hvordan man bedst ser sig bruge et lån til opgradering af sin nuværende bolig.

De, der låner til nuværende bolig, bruger eksempelvis pengene på;

Finansiering af feriehjem

Er du klar til at indfri drømmen om fritidsbolig, der kan danne ramme for dine kommende ferieminder? Hos os kan du låne penge til sommerhus og kolonihave, såvel som til en husbåd. Du kan låne op til 300.000 kr. hos os, hvilket kan være det sidste kapital, du mangler for at kunne indfrie dine feriebolig-drømme. Du kan sågar låne til bolig i udlandet – eller til renovering er din eksisterende feriebolig i ind- eller udland. Når pengene står på din konto, er det alene dine at råde over.

Lån til ny bolig

Et huslån hos os er ikke, som du kender det fra realkreditinstitutterne. Det bliver derfor svært at låne til et nyt hus eller byggegrund. Vi kan ikke finansiere de traditionelle boliglån. Derimod kan du låne op til 300.000 kr. hos os, som eksempelvis kan bruges på indskud til lejlighed, en billig andelslejlighed/ejerlejlighed eller på at dække de omkostninger, der følger med at flytte. Har dine forældre foretaget et forældrekøb, kan et lån til bolig hos os også bruges på at afdrage på dit eventuelle lån til dem.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil