image

Lån penge online

Lån penge online hos GOLoan – det er super simpelt. Du udfylder formularen her på siden, hvorefter du med det samme modtager en liste med lånetilbud fra vores samarbejdspartnere. Godkend det online lån, du foretrækker, og modtag pengene på din NemKonto indenfor 48 timer. Vil du vide hvad tidligere kunder siger om os? Så klik her.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
 • Lån der samles:100.000 kr.
 • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
 • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Online lån – kort forklaret

Et online lån er, når du låner penge på nettet. Du slipper for at skulle ned i din fysiske bank og booke tid med en rådgiver. I stedet kan du hjemmefra indhente lånetilbud på få minutter. GOLoan er en sammenligningstjeneste, som hjælper dig med at indhente tilbud, når du skal låne penge online. Du sparer en masse tid, når du undersøger markedet gennem os, da vi kun skal bruge én ansøgning fra dig, før vi kan indhente tilbud fra en lang række online banker.

Du kan optage online lån på op til 300.000 kr. hos vores samarbejdspartnere. Søger du et samlelån, kan du ansøge om et samlet beløb på op til 500.000 kr. Når du låner penge online, stifter du et usikret lån. Det betyder, at du ikke skal stille sikkerhed i lånet. Der er altså skåret ned på alt unødvendigt administration, så du kan have dine penge i hænde lynhurtigt.

Ansøg om et lån her

Sådan låner du penge online

Det er ganske nemt at låne penge online. Du udfylder blot vores låneformular her på siden, hvorefter du vil få vist lånetilbud fra vores samarbejdspartnere med det samme. Disse lån er du forhåndsgodkendt til, og du kan derfor have pengene på din konto indenfor 1-2 hverdage.

Inden du sender din ansøgning, skal du dog tage stilling til, hvilken lånetype du ønsker. Vi tilbyder to forskellige typer af online lån; nyt lån og samlet lån. Herunder kan du læse mere om hvordan proceduren er for at låne penge online, afhængigt af hvilken lånetype du vælger.

Nyt lån

Der er tale om et nyt lån, når du låner penge online hos en udbyder, som du endnu ikke har stiftet lån hos. Med et nyt lån kan du låne op til 300.000 kr. Se her hvordan det fungerer, når du ansøger om nye lån på nettet gennem os.

Sådan ansøger du om nyt lån online:

 1. Gå til låneformularen og indtast dit ønskede lånebeløb og løbetid for lånet. Herefter starter ansøgningsprocessen.
 2. Udfyld de efterspurgte oplysninger om dig, dit arbejde, din husstand, din økonomiske situation og dine bankforhold. Det er også ved dette trin, at du skal tage stilling til, om du vil ansøge med en medansøger.
 3. Underskriv ansøgningen med MitID, hvorefter du med det samme bliver præsenteret for en række lånetilbud. En eventuelt medansøger skal ligeledes underskrive ansøgningen med sit MitID
 4. Vælg det bedste online lån for dig, og godkend det givne tilbud. Her skal du igen bruge dit MitID til at verificere de oplysninger, banken har om dig.
 5. Pengene vil være på din NemKonto indenfor 1-2 hverdage. Oftest går der kun et par timer.

Samlelån

Hvis du tidligere har lånt penge online og stadig har lån stiftet hos flere forskellige udbydere, så er denne lånetype muligvis den rette for dig. Her ansøger du om, at få én kreditor til at indfri alle dine online lån, hvorefter der stiftes ét samlet lån hos kreditoren.

Når du forener dine online lån hos én udbyder, vil du formentlig opleve en god besparelse på dine låneomkostninger. I stedet for at betale renter og gebyrer til flere forskellige udbydere, skal du fremover kun betale til én kreditor. Du kan ansøge om et samlet lån på op til 500.000 kr. Se nedenfor, hvordan du ansøger om dette.

Sådan ansøger du om samlelån online:

 1. Angiv antallet af lån, du ønsker at forene og udfyld efterspurgte informationer om nuværende kreditorer.
 2. Hvis du ønsker at øge dit online lånebeløb, skal du angive, hvor meget du vil låne ud over dine nuværende lån.
 3. Angiv den ønskede løbetid for lånet og start derefter selve ansøgningsprocessen.
 4. Indtast de krævede oplysninger om dig og dine omstændigheder. Ved denne lånetype kan du ligeledes vælge at låne med en medansøger.
 5. Underskriv ansøgningen med MitID
 6. Du modtager straks dine lånetilbud, hvorefter du kan vælge det bedste online lån til dig. Godkend det nye online lån med MitID.
 7. Har du ansøgt om et yderligere pengebeløb, vil du have pengene på din NemKonto indenfor 1-2 hverdage.

Kvinde søger efter online lån på computer

Typiske spørgsmål til låneprocessen

Hvad er en forhåndsgodkendelse?

Ud fra de oplysninger, du har angivet i din låneansøgning, kan du automatisk blive forhåndsgodkendt til de online lån, som du med det samme får fremvist tilbud på. Når du har takket ja til et online lån, vil du skulle godkende tilbuddet med dit MitID, hvorefter banken kan verificere de oplysninger, du har angivet. Stemmer oplysningerne nogenlunde overens med virkeligheden, vil den endelig godkendelse gå igennem og dine penge vil være på din konto indenfor 1-2 hverdage.

Hvad er en medansøger?

Når du ansøger om at låne penge online, kan du vælge at gøre det sammen med en anden. Det kan eksempelvis være en samlever, et familiemedlem eller en ven. I så fald vil begge jeres økonomier indgå, og I vil formentlig i højere grad blive vurderet egnet til at kunne betale lånet tilbage. Med andre ord vil det øge dine/jeres chancer for at få et online lån, hvis du/I vælger at ansøge om et lån med en medansøger.

Hvorfor skal man underskrive ansøgningen med MitID?

Hos os låner du med MitID. Du underskriver låneansøgningen med MitID, og giver dermed bankerne samtykke til at slå dig op i diverse registrer samt indhente oplysninger om dig fra blandt andet SKAT. Således kan låneudbyderen sikre sig, at du har været sandfærdig i din ansøgning.

Ansøg om et lån her

Forberedelser til at låne penge online

Når du skal låne penge online, er der nogle forberedelser, som er gode at gøre sig, inden du sender din ansøgning afsted. Disse gennemgår vi med dig herunder.

Definér dit lånebehov

Det bedste råd, vi kan give dig, er; optag aldrig et online lån, der er større end dit behov. Det er ikke gratis at låne penge online, omend det ikke behøver at være dyrt. Sørg derfor for at få defineret dit egentlige lånebehov. Hvis du eksempelvis kan udskyde dit forestående køb eller finde nogle af pengene et andet sted, så kan det være værd at overveje. Der er dog ingen tvivl hos os om, at du bedst kan bedømme, hvorvidt du bør låne penge nu og her. Du er alle dage velkommen til at sende os en ansøgning.

Beslut dig for et lånebeløb

Når du har defineret dit lånebehov, ved du også, hvad dit online lån skal bruges på. Du kan nu gå i gang med at undersøge markedet. Skal du eksempelvis låne til en computer, så brug sider som PriceRunner til at finde frem til den billigste pris for den computer, du ønsker. Skal du låne penge til en rejse, en rund fødselsdag eller anden stor begivenhed, kan det være en god idé at lægge et budget, så du har en bedre idé om, hvor mange penge du behøver.

Planlæg tilbagebetalingen

Det er en god idé at lægge en tilbagebetalingsplan, så du er sikker på at kunne betale dit online lån tilbage. Her skal du finde frem til, hvor stort et råderum du har hver måned, og dermed hvor stort et beløb du hver måned kan afdrage med.

Økonomisk råderum

Dit økonomiske råderum er differencen mellem dine indtægter og udgifter. Du kan derfor med fordel lægge et budget, hvor du, sort på hvidt, skriver ned, hvor mange penge du tjener, og hvilke gentagne udgifter du har. Husk både at medregne dine faste udgifter (eks. husleje, telefonabonnement og forsikringer) og variable udgifter (eks. el, mad og personlig pleje). Når du har dit økonomiske råderum, ved du hvor meget, du maksimalt kan afdrage med på din online lån.

Kvinder undersøger krav ved online lån

Krav til dig der låner penge online

Når du låner penge online, er der betydeligt færre krav til låntager, end hvis du optager lån i din fysiske bank. Vi kræver hverken sikkerhedsstillelse eller dokumentation for lånet, hvilket du kan opleve, at de fysiske banker gør. Der er dog nogle få krav, du som låntager skal leve op til, før vi kan være behjælpelige med et online lån.

Krav for at låne online

Du skal være rundet 18 år

I Danmark er det et lovkrav, at du skal være fyldt 18, før du kan optage lån online såvel som i bankerne. Nogle online låneudbydere hæver alderskravet til deres låntager, for at øge sikkerheden for at lånet tilbagebetales. Hos GOLoan kan du dog sagtens låne penge online fra den dag, du fylder 18.

Du skal have fast bopæl i Danmark

Krav om fast bopæl i Danmark vil du finde hos langt de fleste online pengeinstitutter. Ligeledes kræves det af dig, at du har et dansk statsborger med et dansk cpr-nummer.

Du skal underskrive din ansøgning med MitID

Når du vil låne penge online, er det vigtigt, at du besidder et MitID. Din ansøgning samt din godkendelse af det endelige lån skal godkendes med MitID. Når du gør det, giver du samtidig vores banker mulighed for at indhente nødvendige skatte- og personoplysninger om dig. Således kan de validere dine oplysninger fra din ansøgning.

Ligeledes vil bankerne kunne tjekke, om du står registreret i RKI. De fleste banker vil ikke lade RKI-registrerede optage et online lån. I nogle tilfælde kan det dog godt lade sig gøre at låne penge online trods RKI, og du er altid velkommen til at sende os en ansøgning.

Du skal godkendes af kreditorerne

Når bankerne modtager din låneansøgning, laver de en kreditvurdering af dig. Dette er en vurdering af din evne, til at kunne betale dit onlinelån tilbage. En kreditvurdering laves på baggrund af oplysninger om din økonomi, som du har givet os via din låneansøgning – eksempelvis:

 • Din månedsindkomst
 • Dine arbejdsforhold
 • Dine boligudgifter
 • Dit rådighedsbeløb
 • Øvrige gældsstiftelser
 • Ønsker til lånebeløb
 • Ønsker til lånets løbetid

Ansøg om et lån her

Omkostninger ved online lån

At låne penge online er ganske vidst ikke gratis. Faktisk findes der reelt set ikke gratis lån, på trods af den store interesse for det. Det er dog 100 % gratis at undersøge dine lånemuligheder gennem en sammenligningsportal som GOLoan. Du er nemlig ikke forpligtet til at takke ja, til nogle af lånetilbud du modtager.

Priserne for online lån er svingende. Du vil både støde på lån med høje renter og gebyr, ligesom du sagtens vil kunne finde udbydere med helt fair priser. Et rentefrit lån uden nogen form for gebyrer, bliver dog svært at finde. Herunder gennemgår vi de mest hyppige omkostninger med online lån. Det er dog langt fra alle låneudbydere, som opkræver disse gebyrer. Det vil altid fremgå i din låneaftale.

Debitorrente

Debitorrenten er de rentetilskrivninger, der løbende kommer på dit online lån. Alle årlige rentetilskrivninger er medregnet her. Det er dog vigtigt, at skelne mellem renter og gebyrer, som er to forskellige nøgletal. Hos os kan du låne penge online med en debitorrente helt ned til 3,55 %.

Stiftelsesomkostninger

Stiftelsesomkostninger er det beløb, som låntageren tager for at oprette dit online lån. Der er dermed tale om et engangsgebyr. Stiftelsesomkostninger kan både være et fastsat beløb eller et procenttal af dit samlede lånebeløb.

Administrationsgebyr

Nogle låneudbydere tager løbende et administrationsgebyr for at have dit online lån hos dig. Det er forskelligt, hvor ofte administrationsgebyret opkræves. Det kan eksempelvis være årligt, halvårligt eller kvartalsvis. Vær opmærksom på, at nogle låneudbydere kalder denne afregning for et kontogebyr.rykkergebyr

Håndteringsgebyr

Nogle låntagere opkræver et håndteringsgebyr, hvis de skal foretage manuelt arbejde forbundet til din online lån. Det kan eksempelvis være, hvis du ringer ind til låneudbyderen for at bede om en lånestatus, i stedet for blot at tjekke dette online.

Mand leder efter bedste online lån på computer

Sådan finder du det bedste online lån

Det bedste lån på nettet finder du først og fremmest ved, at vælge en bank, som du føler dig tryg ved. Måske er du blevet anbefalet en specifik låneudbyder, eller måske har du optaget online hos dem før. Foruden trygheden er det naturligvis værd at tage et kig på låneomkostningerne. Mange vælger blot det online lån med færrest låneomkostninger, hvilket er helt fair.

Eksempel på onlinelån
Lånebeløb 200.000 kr.
Løbetid 12 år (144 måneder)
Rente 14,92%
ÅOP (Årlig omkostning i procent) 15,49%
Månedlig ydelse 2.935,72 kr.
Kreditomkostninger 222.744 kr.

Sådan sammenligner du dine lånetilbud

Når du skal sammenligne dine tilbud på online lån med hinanden, er der forskellige måder at gribe det an på. Det afhænger af, om lånebeløb og løbetid er det samme på alle lånene. Når du sender bankerne din ansøgning, kan de godt finde på at afgive et tilbud med et justeret lånebeløb eller løbetid, i forhold til hvad du ansøgte om. Det gør bankerne kun, hvis de ikke kan tilbyde dig præcis det, du efterspurgte, men derimod noget nærliggende.

Herunder gennemgår vi, hvordan du sammenligner dine lånetilbud, når du skal låne penge online.

Lånebeløb og løbetid er ens

Når lånebeløb og lånenes løbetid er ens på alle tilbud, er det nemt at sammenligne dem med hinanden. Her sammenligner du dem blot ud fra lånenes ÅOP (årlige omkostninger i procent). ÅOP er et nøgletal, som dækker over alle årlige omkostninger forbundet med at låne penge online.

Lånebeløb er ens, men løbetid er forskellig

Hvis løbetiden differentierer fra tilbud til tilbud, skal du kigge på tallet for de samlede kreditomkostninger. Dette nøgletal beskriver dine samlede omkostninger i løbet af lånets løbetid.

Lånebeløb og løbetid er forskellig

Her skal du lave en lille udregning, for at kunne sammenligne dine tilbud. Du skal nemlig finde ud af, hvor stor en procentdel dine kreditomkostninger udgør af det samlede lånebeløb. Herefter kan du sammenligne lånene med hinanden, og vælge det online lån, hvor kreditomkostningerne udgør mindst af lånebeløbet.

Ansøg om et lån her

Lån penge online efter behov

Hos os kan du låne penge online, til lige det du ønsker. Vi går ikke ind og laver en individuel vurdering af, hvad lånet skal bruges på. Det vil du derimod opleve, at nogle fysiske banker gør. Det tager maksimalt 48 timer, før pengene står på din NemKonto. Derfor er det oplagt, at låne penge online til akutte situationer. Der er dog meget andet, du benyttet lånet til. Læs med herunder.

Lån til bryllup

Et bryllup er en dyr fornøjelse, og fordi det (forhåbentlig) er en engangsforetagende, ønsker mange det fulde udbytte af festen. Det er derfor sjældent her, man laver de store besparelser. Hos os kan tage et online lån på op til 300.000 kr. til et bryllup. Så er der i hvert tilfælde til den helt store fest.

Læs mere om lån til bryllup.

Lån til kørekort

Det tager tid at spare op til kørekort, og samtidig er der lang ventetid hos diverse køreskoler. Vi forstår derfor godt, hvis du ønsker at låne penge online nu, så du kan komme i gang med at tage dit kørekort. Et kørekort koster omkring 15.000 kr., afhængigt at køreskolen samt hvor mange timer og prøver, du har brug for.

Læs mere om lån til kørekort.

Lån til uddannelse

Det kan være svært at få økonomien til at løbe rundt, når man uddanner sig, og ikke alle har mulighed for at tage et studiejob ved siden af. Alligevel er der regninger, som skal betales. Du kan sagtens forsøde din studietid ved at låne penge online, som du herefter afdrager i rater. Ligeledes er der nogle uddannelser, som koster penge at gå på. Her kan du bruge et online lån til at betale for selve uddannelsen.

Læs mere om lån til uddannelse.

Mand er glad for fordelene ved online lån

Fordele ved online lån

Én ansøgning – mange tilbud

Når du ansøger om at låne penge online hos os, så sender du blot én samlet ansøgning. Vi kvitterer med lånetilbud fra alle de af vores samarbejdspartnere, som kan tilbyde dig et online lån. Du skal altså ikke surfe nettet tyndt for at finde det bedste lån til pengene. Det tager desuden kun to minutter at udfylde låneansøgningen.

Få krav til låntager

Vi kræver kun det allermest nødvendige af dig, der låner penge online. Du skal;

 • være fyldt 18 år
 • være dansk statsborger
 • have et dansk cpr-nummer
 • være bosat i Danmark
 • besidde et MitID

Kort behandlingstid

Behandlingstiden for et online lån er langt kortere, end når du låner penge i banken. Som regel bliver du forhåndsgodkendt og får tilbuddene præsenteret, så snart du har sendt ansøgningen. Når du har godkendt et lånetilbud, bliver pengene ofte sendt med straks udbetaling, hvilket betyder, at du nærmest har pengene med det samme. De vil i hvert tilfælde stå på din NemKonto senest 48 timer efter din godkendelse.

Ingen krav om dokumentation

Hverken for os eller vores samarbejdspartnere har det nogen betydning, hvad du bruger pengene til. Derfor er der her tale om et online lån uden dokumentation. Mange banker stiller krav om dokumentation, da de har strengere krav for, hvilke formål de låner ud til. Vi spørger ind til dit formål med at låne penge online, når du udfylder vores ansøgning. Det skyldes, at det er et krav i henhold til hvidvaskningsloven. Det har dog ingen betydning for os, om du efterfølgende vælger at bruge beløbet på noget andet.

Ingen sikkerhedsstillelse

Der er altid tale om et online lån uden sikkerhed, når du finder dit lån gennem os. Et usikret lån er, hvor du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Det vil sige, at vi hverken kræver pant i din bil, bolig eller lignende. Det kan du opleve, at bankerne gør, for at skabe mere sikkerhed for tilbagebetaling.

Ansøg om et lån her

Ulemper ved online lån

Nemt at låne for meget

Der findes formentlig ikke en nemmere måde at låne på, end ved at låne penge online. Det er både hurtigt og nemt, og så kan du foretage hele processen hjemmefra. Der er desuden ikke mange krav til låntager. Netop derfor kan det være nemt at låne for meget. Vi anbefaler altid, at du kun låner det beløb, du reelt set står og mangler.

Skjulte gebyrer

Som beskrevet tidligere her på siden, er der nogle online låneudbydere, der tilføjer en del skjulte og mindre skjulte gebyrer til deres online lån. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig ordentligt ind i, hvordan du finder frem til lånets egentlige omkostninger. Her kan du eksempelvis kigge på ÅOP (årlige omkostninger i procent), hvor både gebyrer og renter er medregnet. Vi har selvfølgeligt udvalgt vores samarbejdsbanker nøje, så du undgår denne del.

Mange låneudbydere

Det online lånemarked er stort, og der findes mange forskellige udbydere af online lån. For nogle kan markedet virke overvældende, når de skal låne penge online. Hos GOLoan skal du dog kun sende én ansøgning afsted, hvorefter vi sørger for, at du kun får de af vores samarbejdspartneres lånetilbud, som du kan forhåndsgodkendes til. Således bør det være nemmere at gennemskue markedet og finde det rette online lån for dig.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil