image

Lån penge nu

Hos GOLoan tager det kun fem minutter at ansøge om et lån. Lån penge nu ved at udfylde formularen her på siden. Du modtager straks en liste over de banker og låneudbydere, som kan tilbyde dig det pengelån, som du har efterspurgt. Pengene står på din konto indenfor 48 timer, efter du har accepteret et tilbud.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
 • Lån der samles:100.000 kr.
 • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
 • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Bliv klogere på at låne penge

Hvad du låner penge til, er helt op til dig selv. Lån penge nu efter dit behov ved at sætte formularen til det beløb, som du har behov for. Du kan låne op til 300.000 kr. eller optage et samlelån på op til 500.000 kr. Det er ganske gratis at indhente tilbud fra vores låneudbydere, og du vælger selv, om du takker ja til et lånetilbud.

Nogle gange kan det være nødvendigt at låne penge akut. Vi opfordrer dog altid til, at man tænker sin situation grundigt igennem, inden man stifter et lån. Her på siden guider vi dig derfor i de sunde overvejelser, du kan gøre dig, inden du låner penge. Vi svarer på alle de spørgsmål, der typisk dukker op i en låneproces. Derudover kan du læse mere om, hvad det vil sige at låne penge gennem GOLoans sammenligningstjeneste.

Ansøg om et lån her

Sådan forbereder du dig til at låne penge

Når du skal ud og låne penge, så er der nogle forberedelser, der er gode at gøre sig. Dem gennemgår vi herunder.

Find frem til dit egentlige lånebehov

Det er super nemt at låne penge gennem en sammenligningstjeneste som GOLoan, da det kun tager få minutter at sende en ansøgning. Man kan derfor hurtigt blive fristet til at låne penge — også til ting man egentlig godt kan undvære.

Et pengelån er ikke gratis. Foruden at du naturligvis skal betale lånebeløbet tilbage, så er der også udgifter som renter og gebyrer, du skal huske at tage højde for. Lån derfor aldrig penge for blot at have ekstra luft på kontoen.

Du bør tværtimod være grundig i dine overvejelser om, hvorvidt du har brug for penge her og nu. Her er tre tanker, du kan gøre dig:

 • Har det nogle konsekvenser, hvis ikke du låner penge til det, du overvejer at købe — og i så falde, hvilke?
 • Kan behovet for dette køb udsættes?
 • Med tanke på din nuværende økonomiske situation, er det så muligt at udskyde købet og i stedet spare op hertil?

På baggrund af dine svar på ovenstående spørgsmål kan du afgøre, hvorvidt din bedste mulighed er at låne penge her og nu.

Find det rette lånebeløb

Når du har konkluderet, at du har en velargumenteret begrundelse for at låne penge, vil næste skridt være at finde frem til det rigtige lånebeløb. Vi råder dig til kun at låne det præcise beløb, som kan dække det lånebehov, du netop har konkluderet er presserende.

Start altid med at danne dig et overblik over, om du mon har penge liggende, som kan dække en del af det beløb, du søger. Her er x antal muligheder, som du kan tjekke ud, før du låner penge på nettet:

 • Feriepenge — måske har du tilgodehavende feriepenge, som snart kan udbetales.
 • Sygesikring Danmark — Hvis du er medlem af Danmark, kan du altid bede dem om at udbetale dit tilgodehavende til din NemKonto.
 • Penge på kontoen — Hvis du har penge på kontoen eller derhjemme, som kan bruges på dit forestående køb, så gem dem og træk beløbet fra dit lånebeløb.

Læg en tilbagebetalingsplan

Det er en god idé at lægge en tilbagebetalingsplan, allerede inden du ansøger om at låne penge. Således skaber du klarhed over, om du har råderum til at afdrage hver måned, som låneaftalen vil kræve det.

Find dit økonomiske råderum

Hos GOLoan har vi udarbejdet et budgetark, som hjælper dig med at skabe overblik over din månedlige indkomst og dine månedlige udgifter. Differencen herimellem er dit økonomiske råderum. Find vores budgetark her.

Når du efterfølgende godkender et tilbud om at låne penge, er det vigtigt, at du sikrer dig, at det månedlige afdragsbeløb stemmer overens med dit månedlige råderum. Afdrags-beløbet vil altid fremgå i tilbuddet.

Tag højde for økonomiske ændringer

Husk desuden, at du skal have dette beløb til rådighed hver måned i hele lånets løbetid. Hvis du ved, at din økonomiske situation løbende vil ændre sig, er det vigtigt at tage højde for dette. Din økonomiske situation ændrer sig typisk markant i takt med store livsændringer som jobskifte, pension, barsel osv.

Mand låner penge på sin computer hjemme fra sofaen

Lån penge i dag: Sådan gør du

Ligegyldigt hvad du indhenter tilbud på, bør du altid indhente flere forskellige. Det gælder også, når du låner penge. På den måde undersøger du markedet grundigt, så du nemmere kan finde frem til det bedste lån til dig.

Når du ansøger om at låne penge gennem GOLoan, sender du kun én ansøgning, men du vil modtage adskillige tilbud. Det skyldes, at vi har et utal af forskellige samarbejdspartnere, som alle får muligheden for at tilbyde dig at låne hos dem. Du hører dog kun fra de pengeinstitutter, som matcher lige netop dit lånebehov.

Lån penge på to måder

Hos GOLoan tilbyder vi overordnet to typer af lån; et nyt lån og et samlelån. Herunder gennemgår vi, hvordan du låner penge, afhængigt af hvilken lånetype, du ønsker at benytte dig af.

Ansøg om et nyt lån

Et nyt lån er, når du søger om at låne penge hos en udbyder, du ikke allerede har optaget et lån af. Du kan optage et nyt lån, uagtet om du har øvrige eksisterende lån andetsteds. Du kan låne op til 300.000 kr., når du ansøger om et nyt lån.

Sådan gør du:

 1. Angiv hvor mange penge du ønsker at låne, hvor lang din løbetid skal være, samt hvad det umiddelbare formål med lånet er. Start herefter låneansøgningen.
 2. Indtast efterspurgte oplysninger om dig, din husstand, dit arbejde, din økonomi og dine bankforhold. I samme ombæring skal du tage stilling til, om du ansøger med en medansøger. Følg blot formularen, det tager kun få minutter.
 3. Underskriv din ansøgning med MitID, og modtag herefter tilbud fra vores mange samarbejdspartnere. Har du en medansøger, skal vedkommende ligeledes godkende ansøgningen med sit MitID.
 4. Sammenlign tilbud og lån penge ved at godkende tilbuddet fra den bank, du ønsker at låne penge fra. Pengene er på din NemKonto indenfor 1-2 hverdage.

Processen for at låne penge

Ansøg om et samlelån

Et samlelån er for dig, som har flere lån spredt ud hos flere forskellige kreditorer. Her ansøger du om at få én kreditor til at indfri alle dine lån, og samle gælden hos sig. Det betyder, at du fremover kun har én kreditor, du skal afdrage til.

Et samlet lån sparer dig for en del penge, da du herefter kun skal betale renter og gebyrer på ét lån. Du kan sagtens låne flere penge, samtidig med at du samler dine lån hos én kreditor. Beløbet må i alt være på op til 500.000 kr.

Sådan gør du:

 1. Udfyld hvor mange lån, du ønsker at samle, og udfyld information om dine nuværende kreditorer.
 2. Angiv hvor mange penge, du ønsker at låne ud over de øvrige lån.
 3. Du kan nu se det samlede lånebeløb (tidligere lån + nyt lån). Angiv nu hvor lang en løbeperiode, du ønsker. Start herefter selve låneansøgningen.
 4. Indtast efterspurgte oplysninger om dig, din husstand, dit arbejde, din økonomi og dine bankforhold. Når du låner penge på denne måde, kan du ligeledes ansøge sammen med en medansøger.
 5. Underskriv ansøgningen med MitID. En eventuel medansøger skal ligeledes underskrive med sit MitID.
 6. Modtag tilbud fra vores mange udbydere, og lån pengene ved at godkende det samlelån, der passer bedst til dig. Har du ansøgt om et ekstra kontant beløb, vil pengene være på din NemKonto indenfor 1-2 hverdage.

Ansøg om et lån her

Krav til låneansøger

For at kunne ansøge om at låne penge gennem os er der en række krav, du som låneansøger skal opfylde:

Du skal være fyldt 18 år

I teorien er det muligt at låne penge i Danmark, fra du fylder 18 år og dermed er myndig. Det er dog op til låneudbyderne, om de ønsker at hæve aldersgrænsen, for hvem der kan låne penge hos dem.

Det er der mange pengeinstitutter der gør, da låntagernes økonomiske situation som regel er bedre, desto ældre låntageren er. Hos GOLoan kan du dog sagtens låne penge, fra du er fyldt 18 år, da vi har en del låneudbydere, som har ladet aldersgrænsen følge alderen for myndighed.

Du skal have fast bopæl i Danmark

Det er altid et krav fra danske pengeinstitutter om, at du som låntager skal have bopæl i Danmark, være dansk statsborger og have et dansk cpr-nummer.

Ansøgningen skal kunne underskrives med dit MitID

De oplysninger du opgiver i ansøgningen, skal verificeres. Det gør du ved at underskrive ansøgningen med dit MitID (tidligere med NemID) Således bekræfter du både din identitet og giver banken samtykke til at må indhente nødvendige person- og skatteoplysninger.

Ikke alle låneudbydere vil låne dig penge, hvis du står registreret i RKI, som er det danske register over dårlige betalere. Det kan de ligeledes tjekke op på, når du underskriver ansøgningen med dit MitID. Vi har dog nogle samarbejdspartnere, som i nogle tilfælde er villige til at se gennem fingrene med, at du er RKI-registreret.

Mand taler i telefon med bank om kreditvurdering

Sådan udføres en kreditvurdering

Foruden de ovenstående krav skal du naturligvis godkendes af kreditorerne, før du kan låne penge. Det sker ved, at kreditorerne foretager en kreditvurdering af dig for bedst muligt at kunne vurdere, om du kan tilbagebetale lånet og de dertilhørende omkostninger.

Når du udfylder din låneansøgning, skal du udfylde en række oplysninger om din økonomiske situation. Kreditvurderingen foretages på baggrund af disse oplysninger. Du vil blive spurgt ind til følgende:

 • Din månedlige indkomst
 • Dine nuværende arbejdsforhold
 • Dine faste boligudgifter
 • Dit månedlige rådighedsbeløb
 • Om du har øvrigt stiftet gæld
 • Det ønskede lånebeløb
 • Den ønskede løbetid for lånet

Ser kreditvurderingen fin ud, godkendes du til at kunne låne penge. Herefter vil kreditoren udarbejde et uforpligtende lånetilbud til dig, som du kan vælge at takke ja til.

Sådan ser et lånetilbud ud

Herunder kan du se et eksempel på et lånetilbud:

Sådan kan dit lån se ud
Lånebeløb 100.000 kr.
Løbetid 10 år (120 måneder)
Rente 7,3%
ÅOP (Årlig omkostning i procent) 7,54%
Månedlig ydelse 1.176 kr.
Kreditomkostninger 41.140 kr.

Omkostninger ved at låne penge

Hos GOLoan er det ganske gratis og uforpligtende at indhente lånetilbud. Det koster dig altså ingenting af undersøge dine lånemuligheder, før du takker ja til et konkret pengelån. Du skal blot udfylde låneformularen, hvorefter vi sørger for, at du modtager tilbud på pengelån fra de banker, der bedst kan matche dit lånebehov. Det vil dog aldrig være muligt at finde en gratis lån på nettet.

Når du skal gennemskue omkostningerne ved at låne penge, skal du kigge på nøgletallene, i de lånetilbud du modtager.

Lånebeløb

Lånebeløbet er det pengebeløb, som du ansøger om at låne. Du beslutter selv lånebeløbet. Bankerne kan dog, i deres tilbud til dig, foreslå justeringer til beløbet. Det gør de som regel, hvis de ikke kan tilbyde dig præcis det, du har søgt om, men derimod et beløb som lægger sig tæt op heraf.

Lånets løbetid

Du beslutter ligeledes selv lånets løbetid, som er den periode, lånet skal afdrages i. Låneperioden kan sættes til mellem 1-12 år. Jo længere en låneperiode du vælger, desto mindre skal du afdrage med om måneden.

Månedlig rente

Denne kaldes også for debitorrente. Man kan anskue lånets rente som betalingen for lånet. Afhængigt af hvilken udbyder du vælger, lægger renten mellem 3,55-14,92%. Er renten eksempelvis 10%, koster lånet 10% af lånebeløbet i renter.

ÅOP (årlig omkostning i procent)

Der kan være en del skjulte gebyrer, såsom administrations- og stiftelsesgebyr, når du låner penge. Når du sammenligner to lån, kan det derfor godt vise sig, at lånet med den laveste rente er dyrest, fordi der følger andre omkostninger med.

Når du sammenligner dine lånemuligheder, bør du derfor kigge på ÅOP i stedet. Dette nøgletal omfavner alle omkostninger, som følger med lånet. Procenttallet for ÅOP angiver hvor mange procent af det samlede lånebeløb, du årligt skal betale i omkostninger.

Bemærk, at du kun kan bruge ÅOP som sammenlignings-parameter mellem to lån, hvis lånenes beløb og løbetid er identiske. Kan bankerne ikke leve op til den løbetid og det beløb, som du har efterspurgt, vil de i deres tilbud foreslå dig eventuelle justeringer, hvorfor alle indhentede tilbud dermed ikke kan sammenlignes på ÅOP.

Månedlig ydelse

På baggrund af de ovenstående nøgletal beregnes den månedlige ydelse, som er det beløb, du hver måned skal betale din kreditor. Udgiften dækker både over betalingen for at låne penge samt afdrag på lånet.

Kreditomkostninger

Ligesom ved månedlig ydelse så er kreditomkostninger beregnet på baggrund af de øvrige nøgletal. Kreditomkostninger dækker over de samlede udgifter til renter og gebyrer i lånets løbetid. Det er den fulde pris, du betaler for lånet af penge (foruden tilbagebetalingen af selve lånet).

Mand finder bedste lån af penge på sin computer

Sådan finder du det bedste lån af penge

Sammensætningen af et lånetilbud kan se vidt forskellig ud, afhængig af hvilken bank du låner penge af. Derfor råder vi altid til, at du indhenter en række af lånetilbud fra forskellige kreditorer. Hos GOLoan skal du kun udfylde én formular, hvorefter du med det samme modtager en række forskellige tilbud på pengelån. Det tager kun få minutter at udfylde formularen her på siden.

Mange låntagere er af den opfattelse, at det er renten, som afgør, om et givent pengelån er billigt eller dyrt. Renten er ganske rigtigt prisen, du betaler for lånet.. Der kan dog være gebyrer knyttet til dit lån, som gør, at renten ikke alene kan bruges som målestok. Hvordan du skal sammenligne to lånemuligheder med hinanden, afhænger af de to parametre; lånebeløb og lånets løbetid.

I nogle tilfælde vil du opleve at beløb og løbetid i et givent tilbud, ikke er identisk med hvad du efterspurgte i din ansøgning. Det skyldes, at bankerne kan vælge at justere parametrene lidt til, så de matcher, hvad bankerne kan tilbyde dig. Herunder gennemgår vi de forskellige måder, hvorved du kan sammenligne to lån med hinanden.

Lånebeløb og løbetid er identiske

Hvis både lånebeløb og løbetid er identiske mellem de to lån, du sammenligner, så kan du med fordel vælge det lån med den laveste ÅOP (årlige omkostninger i procent). Dette nøgletal dækker over alle omkostninger, givet at du følge din tilbagebetalingsplan. Du kan også blot sammenligne lånet ud fra månedlig ydelse.

Lånebeløb er identisk, men løbetid er forskellig

Her vil du få mest ud af at kigge på de samlede kreditomkostninger. Dette tal fortæller dig, hvor meget det samlet i hele låneperioden vil koste dig at låne penge. Tallet er dog forudsættet af, at du følger din låneplan.

Både lånebeløb og løbetid er forskellig

Her bliver det noget mere kompliceret at sammenligne de to lån med hinanden. Det bedste du kan gøre er, at udregne hvor stor en procentdel kreditomkostningerne udgør af lånebeløbet, og herefter sammenligne disse procenttal med hinanden.

ÅOP kort forklaret

ÅOP er en forkortelse for “årlig omkostning i procent”, og dækker over alle de omkostninger, der er forbundet med lånet af penge. I dette nøgletal er alle “skjulte” som synlige gebyrer altså medregnet. Procenttallet angiver hvor mange procent af det samlede lånebeløb, du årligt skal betale i omkostninger. Lyder din ÅOP eksempelvis på 7,54 % og har du lånt 100.000 kr., så skal du, foruden selve tilbagebetalingen af lånebeløbet, årligt betale 7.540 kr.

Mand er glad for at låne penge billigt

Lån penge billigt

Billige lån med lav rente er nemmest at finde i din fysiske bank. Ulempen ved denne type lån er, at behandlingstiden er lang, der stilles større krav til dokumentation, og du skal som regel stille sikkerhed for lånet. I de fysiske banker bliver du ofte bedt om at redegøre for, hvad du skal låne penge til. Nogle gange skal du endda levere dokumentation herfor. Du kan dog stadig låne penge til billige renter.

Den online lånebranchen har været i rivende udvikling de seneste år. Der er blandt andet blevet tegnet ny lovgivning, som holder renterne nede og dermed skaber billige hurtige lån.
Hos GOLoan kan du være heldig at låne penge med en debitorrente helt ned til 3,55 %. ÅOP bliver aldrig højere end 25 %.

Kan man låne penge til 0 % i rente?

Der er online låneudbydere, som tilbyder dig at låne penge til 0% i rente. Her skal du dog være yderst opmærksom. Som regel er disse lån dyrere, fordi omkostningerne i stedet er dækket ind under et højt etablerings- og administrationsgebyr.

Hos GOLoan tilbyder vi ikke denne type lån, men vi tilbyder stadig lån billigt. Lån penge til billig rente ved at sende os en ansøgning i dag. Herefter modtager du en masse forskellige tilbud, hvor imellem du kan vælge det lån med laveste rente.

Lån penge via din computer

Lån penge – op til 500.000 kr. gennem GOLoan

Hos GOLoan kan du ansøge om et lån på op til 300.000 kr. Herefter er det op til kreditorerne at vurdere, hvor mange penge de ønsker at låne dig. Det er dog altid din beslutning alene, om du takker ja til et tilbud, da alle tilbud er ganske uforpligtende at indhente.

Hvis du ansøger om et samlelån, kan du ansøge om et pengelån på op til 500.000 kr. Herved skal forstås, at du ansøger om at få alle dine lån samlet hos én låneudbyder. Samtidig kan du ansøge om et yderligere lån af penge, som samles med dine eksisterende udestående lån, hos den udbyder du vælger.

5 tips til at øge dine muligheder for at låne penge

Hvis du har sendt en ansøgning afsted, men ingen af kreditorerne har kunnet godkende dig til det ønskede lånebeløb, så er du velkommen til at sende en ny ansøgning. Lån penge nu ved at lave nogle få justeringer, som kan øge chancen for godkendelse.

5 tips til bedre chancer for at kunne låne penge

Nedjustér dit ønskede lånebeløb

Når bankerne kigger på din ansøgning, laver de en vurdering af, hvor realistisk det er, at du kan betale pengene + gebyr omkostningerne tilbage inden for låneperioden. Vurderingen laves på baggrund af dine oplysninger angående din økonomiske situation. Hvis du nedsætter beløbet for, hvor mange penge du vil låne, vil dit månedlige økonomiske råderum være større, og vurderingen vil derfor kunne se anderledes ud.

Forlæng den ønskede løbetid

Måske har du valgt en for kort løbetid på dit ønskede lån. Løbetiden er den periode, du forventer at betale lånet tilbage på. Jo kortere en periode, desto flere penge skal du naturligvis afdrage med hver måned. Forlænger du den ønskede løbetid for lånet, kan det derfor øge dine muligheder for at låne penge nu og her.

Lån penge med en medansøger

En tredje mulighed du kan benytte dig af, når du indsender en ansøgning på ny, er at ansøge om et lån med en medansøger. En medansøger er en person, der skriver under på at hæfte for dit lån, i tilfælde af at du bliver ude af stand til selv at tilbagebetale pengene.

En medansøger kan eksempelvis være en ven, et familiemedlem eller en samlever/partner. Når du ansøger om et pengelån sammen med en anden, stiller det større sikkerhed overfor låneudbyderen. Kreditvurderingen vil nemlig blive foretaget på baggrund af både din og medansøgerens økonomiske situation.

Sørg for, du ikke er RKI-registreret

En af de hyppigste årsager til, at vores ansøgere bliver afvist til at kunne låne penge, er at de står registreret i RKI. RKI står for Ribers Kredit Information, og er det danske register over dårlige betalere. Du står registreret i RKI, hvis du har misligholdt gæld – det vil sige udestående gæld, hvor du ikke har overholdt afdragsaftalen. Det er ikke umuligt at låne penge som RKI registreret, men det er utrolig svært. Så snart du har betalt din misligholdte gæld ud, bliver du fjernet for registeret, og du kan igen låne penge.

Sørg for at have en fast indtægt hver måned

Hos GOLoan sætter vi ikke krav til dig som ansøger om, at din månedlige indtægt skal ligge på et bestemt beløb, før du kan låne penge. Det kan du dog opleve hos andre sammenligningstjenester. Er du blevet afvist som låntager, kan det dog være en god idé at kigge på dine faste indtægtskilder. Jo mere økonomisk stabil du er, desto nemmere er det at låne penge.

Hvis du ikke på nuværende tidspunkt har en fast indtægt hver måned, så er det en god ide at arbejde med dette, før du igen ansøger om at låne penge. Du kan eventuelt tage et deltidsjob, eller melde dig ind i en a-kasse, så du kan få dagpenge. Dagpenge, sygedagpenge, SU, pension og lignende tæller som indtægt på lige vilkår med løn.

Kvinde låner penge på nettet via sin mobil

Hvornår er det en god idé at låne penge via nettet?

Der er mange holdninger til online lån. Skepsis herom skyldes som regel, at renten er højere end ved et regulært banklån. Men står du i en situation, hvor du har brug for at låne penge akut, kan det være den helt rigtige beslutning at låne penge på nettet. Herunder kan du læse om fordelene og ulemperne ved at låne penge gennem en sammenligningsportal som GOLoan.

Fordele forbundet med at låne penge via nettet

Nem ansøgningsproces

Det tager blot et par minutter at udfylde låneansøgningen her hos GOLoan. Alt du skal bruge er dit MitID (erstatningen for NemID) samt internetadgang. Uanset hvor du befinder dig, kan du let udfylde ansøgningsblanketten og sende den afsted til os. Du behøver altså ikke længere at booke et fysisk møde i banken for at låne penge.

Hurtig udbetaling af penge

Det tager kun 1-2 hverdage, fra du godkender et lånetilbud,, til at du har de penge, du låner, på din NemKonto. Så snart du har fuldført ansøgningsprocessen, vil du med det samme blive præsenteret for en række lånetilbud, som du frit kan vælge mellem.

Du bestemmer selv, hvad du låner penge til

Når du går i banken for at låne penge, vil du blive spurgt, hvad du skal låne penge til. Bankerne bygger ofte deres låntyper op efter, hvad du låner til. Når du har gjort dit køb, skal du i nogle tilfælde lægge dokumentation i banken på, at pengene er brugt som aftalt.

Sådan er det ikke, når du låner gennem GOLoans samarbejdspartnere. Når pengene er på din konto, er det ene og alene din beslutning, hvordan du bruger dem. I ansøgningsprocessen spørger vi dig dog, hvad du skal bruge lånet på. Dette er i overensstemmelse med hvidvaskningsloven. Men vi går ikke op i, om du efterfølgende skifter mening, og bruger pengene på noget andet end oplyst.

Gennemskuelig sammenligning mellem lånemuligheder

Vi sender dig en række forskellige tilbud, når du skal låne penge. De er alle sat ens op, så du let kan sammenligne lånene med hinanden – eksempelvis ved at kigge på ÅOP.

Ingen krav om at sikkerhedsstillelse

Bankerne stiller ofte krav om, at du skal stille sikkerhed, når du låner penge. Det betyder, at du eksempelvis skal have en garant på lånet eller stille ejendomspant i din bolig. Det kan både være svært at stille sikkerhed, i en situation hvor der opstår et pludseligt lånebehov, og samtidig kan det have store konsekvenser, hvis sikkerhedsstillelsen skal indfries.

Når du låner penge gennem GOLoans samarbejdspartnere, er der ingen krav om sikkerhedsstillelse. Det eneste det kræver, før du kan låne penge hos vores kreditorer, er at du skal;

 • være fyldt 18 år
 • have fast bopæl i Danmark
 • være dansk statsborger
 • besidde et dansk cpr-nummer
 • kunne underskrive din ansøgning med MitID

Ansøg om et lån her

Ulemper forbundet med at låne penge via nettet

Renten er typisk højere

Når du ikke stiller sikkerhed, er der større risiko for låneudbyderne i at tilbyde dig et pengelån. Derfor vil lånet som regel også være dyrere end et lån i banken med sikkerhedsstillelse. Renten kan anses som prisen for at låne penge.

Manglende personlig rådgivning

Når du låner penge via internettet, stoles der på, at du er den bedste til at vurdere dit eget lånebehov. I modsætning til når du låner i bankerne, vil der ikke være et møde, hvor en rådgiver vurderer, hvorvidt dit behov kræver et lån af penge. Dog vil låneudbyderne foretage en kreditvurdering af dig. Skulle der opstå behov for generel rådgivning, kan du altid ringe til vores kundeservice.

Stort udvalg af låneudbydere

Det lyder næppe som en ulempe, men for nogle kan det virke uoverskueligt, at der er så mange lånetilbud at vælge imellem. Hvis du sætter dig godt ind i, hvad du skal kigge efter i et tilbud, er det formentlig ikke så stor en mundfuld som først antaget.

Risiko for impulsive lånebeslutninger

Lån penge med omtanke. Det kan være fristende at ansøge om et lån, når det er så nemt, som det er hos GOLoan. Men det koster penge at låne penge. Derfor bør du tænke dig grundigt om, inden du låner penge. Du går dog 1-2 hverdage fra du ansøger om lånet, og til pengene står på din konto. I den periode kan du altid annullere din ansøgning.

Skjulte gebyrer på lån

Til trods for at det online lånemarked har været i rivende udvikling de seneste år, så er det fortsat et marked med manglende transparens. Når du låner penge på nettet, skal du være opmærksom på skjulte gebyrer. Hos GOLoan er vi dog kræsne med, hvilke samarbejdspartnere vi arbejder med. Vi præsenterer dig derfor kun for lån, som vi kan stå inde for, og som ikke har for mange gebyrer tilknyttet. Vi ønsker at gøre det så let og overskueligt som muligt at låne penge.

Væ.lg den rigtige lånetype, når du låner penge hos os

Lån penge med den rette lånetype for dig

Der findes et hav af forskellige lånetyper på markedet. Det kan være en god idé at lære dem nogle af dem at kende, før du låner penge.

Erhvervslån

Et erhvervslån er et lån taget med henblik på virksomhedsdrift. Hos GOLoan hjælper vi private med at låne penge, men du kan stadig låne til din virksomhed gennem os. Du kan nemlig skyde de lånte penge ind i din virksomheds kapital, ligesom du kan vælge at bruge pengene på opstart af dit firma. Hvis du vil investere i en erhvervsejendom, skal du dog typisk have fat i et realkreditlån, hvilket ikke er hvad vi tilbyder.

Privatlån

Når du låner penge hos os, er der teknisk set altid tale om et privatlån. Lånet bindes nemlig op på dig som person, hvilket vil sige, at du hæfter personligt for tilbagebetalingen og omkostningerne forbundet hermed. Vores partnere udbetaler altid pengene til din NemKonto.

Et typisk kendetegn ved denne lånetype er, at lånet udstedes uden sikkerhed. Det vil sige, at vi hverken tager pant i din bil eller bolig, og ligeledes ikke stiller krav om nogle andre former for sikkerhedsstillelse. Bankerne, som vi samarbejder med, laver en kreditvurdering af dig, når du ansøger om at låne penge.

Minilån

Minilån bruges ofte som definition for mindre lån med kortere løbetid. Det er til dels det, vi tilbyder hos GOLoan. Hos os kan du låne penge med en løbetid på ned til et år. Du kan ligeledes låne et mindre beløb, hvis det passer dit lånebehov bedre. En af fordelene ved at låne penge på den måde, som vi tilbyder, er at der er tale om et yderst fleksibelt lån, hvor du selv bestemmer beløb og løbetid – dog inden for nogle satte rammer. Grundet vores mange samarbejdspartnere kan vi mere eller mindre tilbyde lån til alle.

Kassekredit

Lån penge hos os, selvom det ikke er tilsvarende kassekredit, som man kender det i klassisk forstand. Her er forklaringen: En kassekredit var tidligere en låneaftale om et fastsat beløb, som låntageren kunne trække fra efter behov. Det vil sige, at pengene stod hos pengeinstituttet, men at låntageren altid kunne gå ind og overføre fra kassekreditten til sig selv.

Når du i dag låner penge gennem en onlineportal som vores, så er det ikke et lån på kredit. Du vil i stedet få hele pengebeløbet blive udstedt til din konto indenfor 1-2 hverdage. Du bestemmer dog helt selv, hvornår du bruger pengene, og hvad du bruger dem på. På den måde har du akkurat samme frihed og fleksibilitet som ved en klassisk kassekredit.

Kviklån

Et kviklån er blot en anden betegnelse for et kortfristet lån med kort ansøgelsesprocess og behandlingstid. Lån penge gennem os og hav pengene på din NemKonto i løbet af 1-2 hverdage. Meget hurtigere kan det ikke gøres, når du låner penge gennem et online pengeinstitut.
Kvinde bruger pengelån på sit lånebehov

Lån penge til dit individuelle behov

Det er helt op til dig, hvordan du bruger de penge, du låner gennem os. Vi kræver ingen dokumentation på, hvordan du spenderer dit lån, da vi tror på, at du er den bedste til at vurdere dit eget købsbehov. Herunder kan du læse om nogle af de hyppigste ting, som folk låner penge til gennem os.

Lån penge til almen forbrug

Et forbrugslån kan nemt optages online. Her er tale om et lån til almen forbrug i dagligdagen. Måske er du blevet overrasket over den seneste regning fra din tandlæge, eller det kan være at vaskemaskinen netop er gået i stykker. I tilfælde af uforudsigelige regninger som disse, kan det være nødvendigt at låne penge akut.

Lån penge til bil

Et billån kan dække over flere ting; udskiftning af bil, reparation af bil, finansiering af kørekort eller lignende. Når du låner penge til bil gennem vores samarbejdspartnere, slipper du for det finansieringskrav, som bilforhandlerne ofte kræver.

Lån penge til at rejse

Selvom det naturligvis er mest fornuftigt at spare op til en ferie løbende, så er det ikke altid en mulighed. I stedet kan du ansøge om et ferielån, hvor du låner penge til din næste rejse. Destinationen vælger du selv. Du kan ligeledes låne til rejseforsikring, hotel, transport på rejsen og lommepenge. Du ansøger blot om det beløb, du forventer at skulle bruge.

Lån penge til bolig

Da du gennem GOLoan kan ansøge om at låne op til 300.000 kr. og 500.000 kr. hvis du benytter samlelån, er det faktisk muligt at låne penge til bolig hos os. Et boliglån kan være interessant for dig, hvis du mangler penge til indskud eller hvis du eksempelvis skal købe en andelsbolig. Ligeledes står det dig frit for at låne penge til husleje, hvis du i en periode ikke kan betale denne.

Køb på afbetaling

Hvis du overvejer at købe en ting på en ting via en afbetalingsordning i en butik, kan du også med fordel låne via os, som et alternativ til at købe på afbetaling. Vilkårene er ofte de samme, men hos os får du langt flere tilbud at vælge imellem.

Ansøg om et lån her

Lån penge nemt og hurtigt

Et lån gennem GOLoan er et hurtiglån. Når du ansøger om et pengelån gennem os, tager det 1-2 hverdage, fra du sender ansøgningen, til du har pengene på din konto. Det tager kun få minutter for dig at udfylde låneansøgningen, som automatisk bliver sendt ud til vores samarbejdspartnere med det samme. På baggrund af de oplysninger, du har oplyst i din ansøgning, vil kreditorerne lave en kreditvurdering af dig. Her laver de en risikovurdering af, hvor gode dine muligheder er for at betale de lånte penge tilbage igen.

Du vil derefter modtage et lånetilbud fra de udbydere, som ønsker at tilbyde dig at låne penge. Det er alene din beslutning, om du takker ja til et tilbud – og i så fald, hvilket. Du låner med hurtig udbetaling, hvilket her betyder, at du har pengene på din konto indenfor 1-2 hverdage. Den korte ventetid kan du med fordel bruge på at gennemtænke dit reelle lånebehov, så du ikke låner flere penge, end du egentlig har brug for. Lån nemt penge efter behov, men lad det ikke være en impulsiv beslutning, hvor du låner mere end nødvendigt.

Ofte stillede spørgsmål om lån

Hvilket lån skal jeg vælge?

Ønsker du at modtage de bedste lånetilbud, så bør du, hvis muligt, enten vælge lån med medansøger eller samlelån. Det kræver naturligvis, at du enten har eksisterende lån og/eller en medansøger.

Hvor kan man låne penge?

I Danmark kan man låne enten låne hos banken eller en privat låneudbyder. Hos GOLoan kan du foretage en enkelt ansøgning og modtage tilbud fra mange banker.

Er det lovligt at låne penge ud?

Ja, du må gerne låne penge ud. Låner man mellem to private (også kaldet P2P-lån), så kan man lave et officielt lånedokument, så der er klare regler.

Hvorfor kan jeg ikke låne penge?

Vi kender naturligvis ikke de konkrete grunde, men banker og låneselskaber vil typisk afvise dig, hvis du i forvejen har mange lån eller et for lille rådighedsbeløb. Er du blevet afvist, kan du overveje at tage et samlelån eller ansøge med en medansøger.

Hvordan låner jeg penge?

Når du ansøger gennem os, skal du blot udfylde nogle enkelte informationer og godkende med MitID. Herefter indhenter vi tilbud fra flere banker, og du skal blot godkende det tilbud, du finder bedst.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil