image

Privatlån

Ansøg om et privatlån hos GOLoan i dag, og hav pengene på din konto i løbet af 1-2 hverdage. Det er både simpelt, nemt og hurtigt. Udfyld låneformularen med det samme, og ansøg om et privatlån på op til 500.000 kr. Vi indhenter tilbud fra vores samarbejdspartnere, hvorefter du kan vælge dit foretrukne privatlån. Læs gerne hvad tidligere kunder siger om os, før du går i gang.

4,4 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
 • Lån der samles:100.000 kr.
 • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
 • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
L'easy
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Hvad er et privatlån?

Et privatlån er (i sin simpleste forstand) et lån, du optager privat. Mange optager privatlån med henblik på privat forbrug, når et akut behov opstår. Det kan eksempelvis være i tilfælde af en uventet tandlægeregning, hvis vaskemaskinen går i stykker eller hvis du mangler depositum til en ny lejlighed. Et privatlån kan også bruges på større køb såsom bil eller båd. Der er altså tale om et lån ligestillet med et forbrugslån.

Det er super simpelt at optage et privatlån over nettet. Du låner med MitID, som du bruger til at underskrive din låneansøgning. Herefter gennemgår vi vores mange samarbejdspartnere og finder de lånetilbud, som matcher din ansøgning bedst. Disse bliver du præsenteret for med det samme. Pengene vil være på din NemKonto i løbet af 1-2 hverdage, efter du har godkendt et tilbud.

Privatlån er ikke det samme som p2p-lån

Nogle forveksler p2p-lån med de online privatlån, som vi tilbyder hos GOLoan. Her er dog en betydelig forskel. Peer-to-peer lån finansieres ikke af et traditionelt pengeinstitut, men derimod af private personer gennem en online platform eller ved private aftaler. Sikkerheden er derfor højere ved den type lån, som vi kan tilbyde dig, da du arbejder direkte med en etableret finansiel instutition, der er underlagt regler og reguleringer for at beskytte dine interesser som låntager – herunder beskyttelse af dine personlige oplysninger og overholdelse af gældende lovgivning vedrørende lån og renter. Som regel er det også nemmere og mere bekvemmeligt at optage privatlån gennem et traditionelt pengeinstitut. Her går processen hurtigere. Hos GOLoan tager det eksempelvis maks 48 timer at låne det beløb, du står og mangler.

Hvem kan optage et privatlån?

Som udgangspunkt kan enhver myndig person optage et privatlån – der er dog få undtagelser. Når du låner privat gennem en sammenligningstjeneste som GOLoan, er der en række krav, du som låntager skal leve op til.

Låntager skal være fyldt 18 år
Ved nogle lånesammenligningstjenester er alderskravet sat op til eksempelvis 21 eller 25 år. Hos GOLoan kan du dog allerede ansøge om et privatlån, fra den dag du fylder 18 år.

Din bopæl skal være i Danmark
Det er et fast krav hos stort set alle banker og låneudbydere, at du skal være dansk statsborger med dansk CPR-nummer og være bosat i Danmark, før de kan tilbyde dig et privatlån.

Du skal underskrive din låneansøgning med MitID
Når du ansøger om et privatlån hos os, skal du udfylde nogle informationer om din økonomiske status, boligsituation m.m. Ligeledes har pengeinstitutterne brug for at kunne indhente person- og skatteoplysninger i forbindelse med din ansøgning. Vi har derfor brug for, at du underskriver ansøgningen med dit MitID (erstatning for NemID).

Kan man optage privatlån trods RKI?

Det kan lade sig gøre at låne privat gennem GOLoan, selvom du står registreret i RKI. Mange udbydere ønsker ikke at låne penge ud til RKI-registrerede, men gennem GOLoan kan du godt være heldig at finde en låneudbyder, som vil se gennem fingrene med dette.

RKI (Ribers Kredit Information) er det danske register for dårlige betalere. Du kan ende som registreret i RKI, hvis du har optaget lån, men ikke har overholdt afdragsaftalen, og fortsat har udestående i den forbindelse. Så snart du har betalt din gæld ud, bliver du fjernet fra registeret, og din muligheder for at tegne privatlån vil være betydeligt forbedret.

Kræves der dokumentation på et privatlån?

Når du takker ja til et privatlån gennem GOLoan, skal du ikke fremvise nogle former for dokumentation på, hvordan pengene er brugt. Du bestemmer nemlig helt selv, hvordan pengene skal bruges. Låner du i din fysiske bank, kan du i nogle tilfælde blive bedt om at stille dokumentation. Det undgår du med sikkerhed hos os. I løbet af ansøgningsprocessen spørger vi dog ind til, hvad pengelånet er tiltænkt. Dette er et lovkrav med henblik på at undgå hvidvaskningen.

Skal jeg stille sikkerhed for at låne privat?

Nej, ikke hos os. Du skal ofte stille sikkerhed, når du optager privatlån i din fysiske bank. Det kan eksempelvis være ved at lade dem have pant i din bil eller bolig. De lånetyper, som vi tilbyder, er altid uden sikkerhedsstillelse.

Personer finder rette beløb for privatlån

Hvor meget kan jeg låne som privatperson?

Hos GOLoan kan du låne privat på to måder; du kan optage et nyt lån, eller du kan ansøge om et samlelån. Optager du et nyt privatlån hos en udbyder, du ikke har eksisterende lån hos, så kan du låne op til 300.000 kr. Ansøger du om at få indfriet alle dine lån og efterfølgende få dem samlet hos én udbyder, så kan du i alt låne op til 500.000 kr.

Hvordan optager jeg et privatlån?

Hos GOLoan er det super simpelt at ansøge om et privatlån. Du udfylder blot vores låneberegner her på landingssiden, hvilket kun tager et par minutter. Så snart du har ansøgt, vil du blive vist de lånetilbud, som vores samarbejdspartnere kan tilbyde dig.

Det er alene op til dig, om du vil takke ja til et tilbud om privatlån – og i så falde hvilket. Når du har sammenlignet dine muligheder og godkendt det bedste lån for dig, er det blot at læne sig tilbage og vente. Det tager kun 1-2 hverdage fra du giver os din godkendelse, til at du har pengene stående på din NemKonto.

Sådan gør du – trin for trin

 1. Gå til låneformularen og beregn dit privatlån. Her udfylder du dit ønskede lånebeløb, lånets umiddelbare formål samt hvor lang en løbetid du ønsker.
 2. Du bedes nu udfylde en række oplysninger om dig, din bolig- og arbejdsstatus samt om din økonomiske situation.
 3. Beslut om du ønsker at ansøge med en medansøger.
 4. Underskriv låneansøgningen med dit MitID. Tidligere lånte man med NemID, men denne mulighed er ved at blive afviklet. Har du en medansøger, skal vedkommende ligeledes underskrive ansøgningen med sit MitID.
 5. Kig dine lånetilbud igennem og find frem til det bedste privatlån for dig. Alle tilbud er 100% uforpligtende.
 6. Godkend det privatlån, du ønsker at benytte dig af. Pengene vil stå på din NemKonto i løbet af 1-2 hverdage.

5 gode råd inden du optager privatlån

Overvej dit lånebehov

Nogle gange er et privatlån nødvendigt, men vi vil aldrig råde dig til at låne penge, hvis dette egentlig kan undgås. Derfor bør du gennemtænke dit behov for privatlån, inden du sender os en ansøgning. Stil dig selv følgende spørgsmål:

 • Kan jeg vente med at købe/betale det, jeg ønsker at låne til?
 • Er der konsekvenser, hvis jeg ikke køber/betaler nu?

På baggrund af dine svar hertil vil det formentligt være nemmere at vurdere, om det er en god idé at optage et privatlån netop nu.

Undersøg dit økonomiske råderum

Du bør aldrig optage et privatlån, som du ikke er i stand til at betale tilbage. Det kan sætte dig i en livslang gæld og forhindre dig i at modtage økonomisk håndsrækning i fremtiden. Derfor anbefaler vi altid, at du kortlægger dit økonomiske råderum, inden du optager privatlån.

Vi foreslår, at du lægger et budget, hvor du skriver alle dine månedlige udgifter og indtægter ned. Differencen herimellem er dit økonomiske råderum. Når du ansøger om et privatlån gennem os, kan du ved hvert tilbud se, hvor meget du månedligt skal betale til lånet. Sørg for at vælge en lånemulighed, hvor den månedlige ydelse er lavere end dit månedlige økonomiske råderum.

Benyt vores budgetark, når du lægger budget. Du finder det her.

Læg en afdrags-plan

Det er vigtigt, at du har en solid plan for, hvordan du afdrager på dit privatlån. Når du godkender et privatlåns-tilbud, ved du på forhånd hvor meget, du skal betale hver måned. Dette beløb kan du lægge ind i dit budget under udgifter.

Vi vil råde dig til at sørge for, at der fortsat er lidt luft i dit budget, efter du har lagt lånet ind under udgifter. Man ved aldrig hvornår, der sker noget uventet, hvilket formentlig også er grunden til, at du overvejer et privatlån lige nu.

Vær opmærksom på alle omkostninger

Det kan være svært at gennemskue de omkostninger, der er koblet til et online lån, hvis ikke man ved, hvad man skal kigge efter. Mange kigger fejlagtigt på renten, men det er sjældent den eneste udgift.

Mange privatlån kommer også med forskellige gebyrer såsom et etablerings- og administrationsgebyr. Kig i stedet på lånets ÅOP (årlig omkostning i procent), den månedlige ydelse eller de samlede kreditomkostninger, og sammenlign dine lån på baggrund af disse nøgletal. Her er alle bekendte udgifter medregnet.

Undersøg dine muligheder grundigt

Der findes flere måder, hvorpå du kan låne privat. Det kan være en god idé at undersøge alle muligheder, før du beslutter dig for, hvad der er den bedste form for privatlån til dig.

Optag privatlån online

Online privatlån er netop den type lån, som du kan finde gennem GOLoan. Det er en hurtig lånetype, der egner sig godt til akutte situationer. Desuden skal du hverken stille sikkerhed eller aflægge dokumentation for lånet.

Lån privat i din fysiske bank

Et privatlån hos din egen bank er som regel billigere på sigt. Til gengæld er det sværere at blive godkendt til. Du skal i nogle tilfælde regne med at skulle stille sikkerhed, afholde møder og/eller aflægge dokumentation, når du benytter denne lånetype.

Lån penge af familie og venner

Har du nogle gode folk i dit netværk, som har lyst til at låne dig penge, så er det naturligvis således, at du finder de billigste privatlån. Som regel er der ingen renter og gebyrer, når du låner penge privat. Til gengæld skal man være påpasselig med at rode penge og relationer sammen, hvorfor private låneaftaler ikke altid er at foretrække.

En mand og en dame, som er glade for at finde billigt privatlån

Hvad koster et privatlån?

Hos GOLoan er det gratis og uforpligtende at undersøge dine lånemuligheder for privatlån. Du udfylder blot lånefomularen, hvorefter vores mange låneudbydere vil kigge din ansøgning igennem og vurdere hvorvidt de kan hjælpe dig.

Du vil med det samme modtage tilbud på privatlån fra alle de udbydere, som ønsker at afgive et. Herefter er det op til dig, om du vil godkende et af tilbuddene og dermed stifte et privatlån. Der går 1-2 hverdage fra du har godkendt lånet, til at du har pengene på din NemKonto.

Den største omkostning ved dit forestående privatlån er naturligvis selve lånebeløbet. Dertil kommer en fast månedlig debitorrente, som kan anses for at være den hovedsagelige pris for lånet. Slutteligt skal du være opmærksom på eventuelle ekstra gebyrer forbundet med privatlånet.

Ekstragebyrer vil altid være beskrevet i tilbuddet, men de kan til tider være svære at gennemskue. Derfor er det en god idé at sammenligne dine tilbud ud fra de nøgletal, som rummer alle udgifter forbundet med lånet – eksempelvis ÅOP.

Hvad er ÅOP?

ÅOP står for “årlig omkostning i procent”, og er et procenttal, som dækker over alle årlige omkostninger, der er forbundet med dit privatlån. Det vil sige, at renter såvel som gebyrer er medregnet her. ÅOP fortæller hvor mange procent af lånebeløbet, du årligt skal betale i omkostninger for privatlånet.

Findes der billige privatlån?

Et privatlån optaget over nettet behøver ikke være uhyre dyrt. Du kan naturligvis finde billigere privatlån ved at gå i din fysiske bank. Ulempen er dog, at behandlingstiden i banken ofte er lang. Et billigt privatlån kan dog også sagtens findes online. Her er behandlingstiden 1-2 hverdage, og du skal hverken stille sikkerhed eller dokumentation.

Kan man optage privatlån med lav rente?

Renter på privatlån kan komme helt ned på 3,55%, når du undersøger markedet via GOLoan. Ud af de tilbud du modtager, vælger du selv hvilket, du takker ja til. Dermed kan det altså lade sig gøre at finde privatlån med lav rente gennem os.

Hvordan sammenligner man lånetilbud?

Når du skal sammenligne privatlån med hinanden, skal du først undersøge, om lånebeløbet og lånets løbetid er identisk, for de lån du sammenligner. Når du sender din ansøgning afsted, sætter du beløb og løbetid, som du ønsker det. Bankerne har dog retten til at sende et tilbud tilbage, hvor der er justeret i disse parametre. Det gør de fra tid til anden, hvis det gør dem i stand til at tilbyde dig et lån, de ellers ikke kunne tilbyde.

Hvis beløb og løbetid ikke er identisk mellem lånene, kan du stadig sammenligne dine tilbud på privatlån med hinanden. Da skal du blot gå anderledes til værks. Herunder gennemgår vi, hvordan du sammenligner lån på baggrund af låneomkostningerne, afhængigt af hvordan dine modtaget tilbud ser ud.

Identisk løbetid og låneperiode

Det er super simpelt at sammenligne tilbud på privatlån, hvor både lånebeløb og løbetid er identiske. Her kan du blot kigge på ÅOP som er et samlet procenttal for alle årlige omkostninger. Ønsker du en sammenligning i kroner og ører, så kan du i stedet bruge den månedlige ydelse som sammenlignings-parameter.

Identisk lånebeløb men differentierede løbeperiode

Hvis løbetiden er forskellig, på de lån du sammenligner, kan du ikke længere sammenligne på ÅOP eller den månedlige ydelse. I stedet kan du kigge på de samlede kreditomkostninger. Dette tal fortæller dig blot, hvad dit privatlån vil koste foruden selve lånebeløbet.

Lånebeløb og løbetid er forskellig

Denne sammenligning er en smule mere kompliceret. Du får det bedste grundlag for en lånesammenligning ved at kigge på, hvor stor en procentdel kreditomkostningerne udgør af lånebeløbet. Når du har regnet dette procenttal ud for alle tilbuddene, kan du sammenligne dem med hinanden og vælge det lån, hvor procenttallet er lavest.

Par har brugt privatlån på boligindskud

Hvad må jeg bruge et privatlån på?

Hverken vi eller vores samarbejdspartnere tjekker, hvad du bruger dit privatlån på, når du låner gennem os. Det er alene dit valg og ansvar, hvordan du budgetterer lånet. I henhold til hvidvaskningsloven skal vi dog spørge ind til, hvad du forestiller dig at bruge pengene på. Derfor vil du blive spurgt om dette i løbet af ansøgningsprocessen.

Hvis du bliver godkendt til et privatlån, men efterfølgende beslutter at bruge pengene på noget andet, end hvad du har oplyst i ansøgningen, er det intet problem. Vi kræver ingen dokumentation eller information om, hvordan beløbet i sidste ende er blevet brugt. Vi tror på, at du er den bedste til at bedømme dit egentlige købsbehov.

Privatlån til almen forbrug

Et privatlån og et forbrugslån er praktisk set det samme. Mange som optager et privatlån med den lånetype, som vi tilbyder, bruger pengene til finansiering af almen forbrug. Ofte optages lånet, fordi man som låntager oplever uforudsete udgifter. Det kan eksempelvis være, hvis der opstår akut behov for håndværkere hjemme, eller hvis bilen pludselig går i stykker. Nogle bruger et privatlån til blot at forsøde hverdagen – eksempelvis med en ferie, julegaver eller noget helt tredje.

Privatlån til indskud

Hvis du skal flytte, kan du sagtens låne til indskud gennem GOLoan. Nogle bruger sågar deres privatlån på køb af andelsbolig eller til møbler, flyttemænd og yderligere udgifter forbundet med en flytning.

Privatlån til fartøjer

Det er både muligt at låne til båd, bil og el-cykel, når du optager privatlån gennem os. Ligeledes kan pengene bruges på reparationer af dine fartøjer, leje af bådplads, garage og lignende.

Låner du penge i banken, kan du risikere at skulle stille sikkerhed, når du låner til fartøjer. Det betyder, at banken får pant i dit fartøj. Sådan fungerer det ikke, når du optager et usikret privatlån, som er den lånetype, vi tilbyder.

Fordele og ulemper ved privatlån

Der er både fordele og ulemper ved at optage et privatlån over nettet. Herunder kan du læse om nogle af dem, inden du sender din låneansøgning.

Fordele ved privatlån

Hurtig behandlingstid

Det går uhyre hurtigt, fra du sender din ansøgning til du har dit privatlån på din NemKonto. Har du et akut lånebehov, er et privatlån over nettet derfor oplagt, da pengene er på din konto indenfor 1-2 hverdage.

Få krav til låneansøger

Der kræves ikke meget af dig som låneansøger, før du kan ansøge om et privatlån. Det vigtigste krav er, at du er i besiddelse af et MitID, da du skal bruge det til at underskrive ansøgningen. Herudover skal du;

 • være fyldt 18 år
 • være dansk statsborger
 • have et dansk CPR-nummer
 • være bosat i Danmark

Brug pengene på, hvad end du synes

Det er alene dit valg, hvordan du administrerer dit privatlån. I henhold til hvidvaskningsloven vil du under ansøgningsprocessen blive spurgt ind til, hvad pengene skal bruges på. Dit svar er dog på ingen måder bindende. Det vil sige, at det er helt fint, hvis du skifter mening efter at have optaget lånet.

Går du i din fysiske bank for at optage et forbrugslån, vil du formentlig opleve, at banken kræver større indsigt i, hvad pengene skal bruges til, end vi gør. I nogle tilfælde kan du endda opleve, at banken beder om dokumentation for, at pengene er brugt som “aftalt”.

Lån uden sikkerhed

Uanset om du låner 100.000 kr. eller 500.000 kr. gennem os, så skal du ikke stille sikkerhed. At stille sikkerhed betyder, at der oprettes pant i nogle af dine ejendele – eksempelvis din bolig, bil eller båd. Pengeinstituttet får altså aktier i dine ejendele og kan kræve disse solgt, hvis ikke du overholder afdragsaftalen. Et privatlån hos os er et lån uden sikkerhed, og det eneste du hæfter for, er de omkostninger der er forbundet med den låneaftale, som du tegner.

Ansøg ét sted og modtag flere tilbud

Når du ansøger om privatlån gennem os, videresender vi din ansøgning til alle vores samarbejdspartnere. Herefter er det op til dem at vurdere, om de kan godkende dig til et lån hos dem. Det gør de ved at udføre en kreditvurdering af dig, som laves på baggrund af de oplysninger, du har givet i ansøgningsprocessen. Privatlån uden kreditvurdering er ikke muligt.

Du modtager dine lånetilbud, så snart du har sendt din ansøgning afsted. Du kan nu vælge frit mellem tilbuddene og sige ja til det privatlån, der er mest attraktivt for dig. I løbet af 1-2 hverdage efter, at du har godkendt et tilbud, vil du have pengene på din NemKonto.

Mand læser om fordele og ulemper ved privatlån

Ulemper ved privatlån

Højere renter end i de fysiske banker

Fordi der er tale om privatlån uden sikkerhed, så vil renterne nogle gange være højere, end hvis du låner med sikkerhedsstillelse i banken. Det skyldes, at pengeinstitutterne løber en større økonomisk risiko, når der ikke stilles sikkerhed for lånet.

Risiko for impulsive beslutninger

Det er super nemt og hurtigt at optage et privatlån på denne måde. I løbet af 1-2 hverdage kan pengene være dig i hænde. Derfor skal du også være opmærksom på, at der er en øget risiko for, at du tager en impulsiv beslutning om at låne.

Husk, at du først er bundet til lånet, når du har underskrevet låneaftalen. Det er altså ganske uforpligtende at indhente tilbud og undersøge markedet. Vi råder altid til, at man gør sig grundige overvejelser om sit lånebehov, og aldrig låner mere, end man har brug for.

Uigennemsigtig lånetype

Privatlån foretaget via nettet kan være simple og lette at gennemskue. Men der er også udbydere på markedet, som tilføjer mange skjulte gebyrer til deres tilbud. Det er derfor vigtigt, at du går tilbuddet grundigt igennem, inden du takker ja til det. Husk altid at sammenligne dine tilbud og tag højde for alle de gebyrer, der kan høre med lånet.

Hvem tilbyder privatlån?

Der findes mange privatlåns-udbydere på det danske lånemarked. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvad de stiller af krav til deres låntagere. Særligt er krav til alder og årlig indkomst varierende. Derudover er renten og yderligere omkostninger vidt forskellige, afhængigt af hvem du optager privatlån hos.

Den nemmeste måde at undersøge lånemarkedet på, er ved at benytte en sammenligningstjeneste som GOLoan. Således vil du kun skulle udfylde én ansøgning. Til gengæld modtager du mange forskellige tilbud fra låneudbydere, som allerede har godkendt dig til at låne hos dem.

Vores samarbejdspartnere

Vi samarbejder med et væld af banker og pengeinstitutter. Vi har altså godt fat i lånemarkedet, hvorfor vi kan skaffe dig nogle af markedet bedste privatlån over nettet. Vi samarbejder bla. med velkendte låneudbydere som Express Bank, Resurs og L’EASY. Det er vigtigt for os at sikre dig den bedst mulige låneoplevelse. Derfor sammenligner vi kun lån fra udbydere, som vi mener kan tilbyde dig et godt privatlån.

Hvad kendetegner et privatlån?

Privatlån i den forstand, som vi tilbyder det, har mange navne – herunder forbrugslån, blankolån og kontantlån. Det online lånemarked er derfor en smule uigennemskueligt, da man let kan blive i tvivl om, hvorvidt det er den samme lånetype, som omtales. Lånetypen som omfavner samtlige af ovenstående begreber, kan først og fremmest genkendes ved, at det er et lån, som ansøges om og optages over nettet.

Omkostningerne ved et online privatlån er nogle gange højere, end omkostningerne ved at låne i banken. Det skyldes, at denne lånetype stiftes uden sikkerhed, hvilket betyder, at låneudbyderen løber en større risiko ved at låne dig penge, end de fysiske banker ville gøre. Til gengæld vil det være lettere at blive godkendt til et privatlån over nettet, end det vil være i de fysiske banker.

Førhen kunne man optage denne type lån via mobilen ved blot at sende en sms. Derfor blev privatlån også kaldt for SMS lån og mobillån. Disse navne hænger stadig ved den dag i dag, men det er ikke længere muligt at optage lån via sms. Du kan dog fortsat bruge din smartphone til formålet, så længe du har internetadgang.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil