GOLoan er en service for dig, som søger et lån og som gerne vil sammenligne lån og hvad du skal betale i rente. GOLoan er også en tjeneste for dig, som vil tjekke, om du kan få en lavere rente end den rente, du betaler på dine eksisterende lån.

Hos GOLoan ønsker vi at gøre det nemt for dig at vælge det rigtige lån – og vi ved godt at andre parametre end blot den pålydende rente kan have betydning for, hvad der præcist er det rigtige lån for dig. Dette hjælper vi dig med at få overblik over.

Er der noget, vi hader hos GOLoan, så er det lange, dræbende og kedelige formularer! Vi vil bare gerne høre din historie – og KUN den historie som har relevans for din låneansøgning.

Når vi har hørt din historie , så sender vi din historie til vore partnere, som præsenterer dig for deres lånetilbud. Du sammenligner herefter de indkomne lånetilbud og vælger det tilbud, som du synes ser mest attraktivt ud.

Oversigt over de lånetilbud, som du har modtaget, finder du ved at logge på “Din side”.

Sammenlign lån via GOLoan
GOLoan er en service for dig, som søger et lån og som gerne vil sammenligne lånetilbud

Hvordan fungerer GOLoan egentlig?

GOLoan gør det nemt for dig at indhente flere lånetilbud samtidigt fra flere banker/partnere, så du kan vælge det lån, som passer bedst til dig ud fra dine kriterier.

Når du har fortalt GOLoan din historie, så sender vi dine data (krypteret) til bankerne, som herefter kreditvurderer dig på baggrund af de medsendte oplysninger og tilbagesender et lånetilbud til GOLoan, som vi derefter præsenterer for dig.

Nogle tilbud vil du modtage indenfor få minutter, andre tilbud kan være længere undervejs. GOLoan anbefaler, at du venter med at sammenligne og vælge dit lånetilbud, til du har et fornuftigt grundlag at vurdere ud fra.

Husk at tage alle faktorer med i dine overvejelser, når du sammenligner lån, herunder rente, omkostninger, løbetid, lånestørrelse osv. Du kan læse lidt mere om, hvad du bør tage med i dine overvejelser her.

Oversigten som gør det nemt for dig at sammenligne forbrugslån kan du nemt tilgå ved at logge på “Din side” på GOLoan.

Når du har valgt det lån, som passer dig bedst, færdiggør du processen ved at klikke på ”accepter” ud for det lån, som passer dig bedst. Herefter leder den valgte bank dig igennem den afsluttende proces og underskrift af aftalen. Du kan læse mere om vore partnere her og se hvilken proces du skal igennem afhængig af hvilken bank/tilbud du vælger. Læs mere her.

Send din ansøgning
GOLoan sender din ansøgning til bankerne
Bankerne returnerer tilbud
Du vurderer de modtagne tilbud
Du vælger det lån, som passer dig bedst
GOLoan guider dig mod udbetaling af lånet

Hvordan tjener GOLoan egentlig penge?

GOLoan tjener penge, når vi har sikret dig det lån, som du synes passer bedst til dig. Når du har underskrevet og fået dine penge udbetalt af banken, så modtager GOLoan en provision fra banken.

De lån, som GOLoan præsenterer for dig, er på ingen måde afhængig af hvilken provision GOLoan modtager. I denne sammenhæng er GOLoan 100% uvildig. Vores forretningsmodel betyder også, at du er sikker på, at du ikke kan opnå en bedre rente ved at indhente prisen direkte fra banken. Vi lægger således ikke et procentdel oveni i din rente.

Det betyder selvfølgelig også, at vores tjeneste er HELT GRATIS for dig som søger om et lån.

Vi hører altid gerne fra dig, så har du spørgsmål eller kommentarer til GOLoan, så er det bare at skrive til os i vores chat, den finder du i nederste højre hjørne. Du kan også kontakte os på mail eller telefon – se mere her.

Rigtig god fornøjelse og held og lykke i jagten på det rigtige lån for lige netop dig.

Start din låneansøgning

Partnerskaber og certificeringer

Stop Papirspild mærket

Sikkerhedsmærket

Vitapus

Stop Spam

csr-maerket logo

co2stream.dk maerke

Et sundt arbejdsmiljø

Dansk Iværksætteri badge

Save the Ocean badge

Digitaliseringsfonden badge

Naturens Bevarelse badge

Dyrenes Vilkår badge

Genbrugsmærket badge

Landbrugsmærket badge

Arbejdsforhold.dk badge

Papirstop.dk badge