image

Lånebeløb tilpasset dit behov

Lån præcis det beløb, som du har behov for. Indtast dit lånebeløb i låneberegneren, udfyld formularen, og modtag en lang række tilbud fra diverse banker, som ønsker at give dig et tilbud på det lånebeløb og den løbetid, du ønsker. Ansøg på 2 minutter og få alle dine tilbud med det samme. Pengene udbetales inden for 48 timer efter du har godkendt et tilbud.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Spring direkte til

Find det rette lånebeløb

Når du ansøger om at låne penge igennem den online sammenligningsservice, som vi gratis stiller til rådighed, har du mulighed for at tilpasse lånebeløbet til lige netop dit behov.

Vores beregninger kan tilpasses i intervaller af 5.000 kr. helt op til 300.000 kr. for forbrugslån og 500.000 kr. for samlelån. Når du når under 5.000 kr., kan du tilpasse lånebeløbet ned på intervaller af 1.000 kr.

Hvis du har et skævt lånebeløb, kan du også trykke på tallet i beregneren og indtaste præcis det lånebeløb, som du ønsker.

Lånebeløb i vores beregner

Nedenfor finder du mange af de populære lånebeløb, som du kan vælge i vores beregner. For hvert lånebeløb har vi lavet en dedikeret side, så du kan få mere at vide om, hvad du kan forvente i forhold til ansøgningen, forbrugsmulighederne, sandsynligheden for godkendelse m.v., alt efter hvilket beløb du ansøger om.

I forhold til samlelånet, bliver lånebeløbene ofte meget specifikke. Derfor finder du muligvis ikke præcis det beløb her på listen, som du måske har overvejet. Årsagen er, at der ved denne lånetype samles gæld fra andre lån, som allerede er delvist afbetalt, og her foregår afbetaling ikke i hele tusinde.

Som nævnt er du selvfølgelig altid velkommen til at indtaste og ansøge om præcis det beløb, som du har behov for.

Ansøg om et lån her

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil