image

Kassekredit

Hos GOLoan kan du ikke tegne en traditionel kassekredit, men du kan låne 300.000 kr. online. Har du allerede flere lån, kan du omlægge dem til ét lån, hvor den samlede kredit kan være på op til 500.000 kr. Ansøg på to minutter om et alternativ til en kassekredit. Udfyld låneformularen i dag, så har du pengene indenfor 48 timer.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
 • Lån der samles:100.000 kr.
 • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
 • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Hvad er en kassekredit?

En kassekredit er oprindeligt et lånetilbud, som udstedes af de traditionelle banker. Dette kaldes også for et kreditlån eller “et bevilget overtræk”. Forestil dig, at du ved siden af dine konti har en ekstra konto (en kassekredit) med et aftalt beløb, som du frit kan låne fra.

Du har ikke lånt pengene, før du overfører dem fra kassekreditten til din egen konto. Derfor betaler du først renter, når du flytter pengene over. Til gengæld er renten typisk lidt højere end ved andre lånemuligheder.

For at oprette en kassekredit, skal du med stor sandsynlighed have et fysisk møde med din bank, som ud fra din økonomi og livssituation vurderer, om du kan få en kassekredit – og i så fald hvad beløbet kan lyde på.

Alternativ til kassekredit

Hos GOLoan kan du ikke optage en kassekredit. Vores simple alternativ til kassekredit giver dig til gengæld mulighed for at låne op til 300.000 kr. Har du allerede gæld, som du ønsker at samle, kan du endda låne op til 500.000 kr.

Begge lånemuligheder kan gennemføres inden for 48 timer, og du kan klare det hele hjemmefra sofaen. Du skal blot udfylde vores låneformular, hvilket tager omkring 2 minutter. Herefter bliver du præsenteret for en række lånetilbud, som vores samarbejdspartnere har forhåndsgodkendt dig til, ud fra de oplysninger du giver os.

Slutteligt skal du godkende dét lånetilbud, som du ønsker i stedet for en kassekredit. Herefter går der maksimalt 48 timer, før pengene er overført til din NemKonto. Som regel har du pengene endnu hurtigere, da de fleste af vores samarbejdspartnere benytter straksoverførsel til vores kunders fordel.

Ansøg om et lån her

Hvem kan få et alternativ til en kassekredit?

Hvis du ønsker en reel kassekredit i din traditionelle bank, skal du være fyldt 18 år. Det er lovkrav i Danmark, at man er myndig, før man kan låne af banker eller andre offentlige pengeinstitutter. Derfor skal du også være 18 år eller ældre for at låne penge gennem os.

Foruden aldersgrænsen har vi et par øvrige krav til dig som låntager. For at låne op til 300.000 kr. hos os, skal du have fast bopæl i Danmark. Ligeledes skal du have et dansk CPR-nummer og være dansk statsborger.

Du skal desuden være i besiddelse af et MitID, da du skal bruge det digitale ID til at ansøge om et lån og ligeledes til at godkende et lånetilbud. Slutteligt skal du naturligvis godkendes af vores långivere.

To piger som ansøger om kassekredit fra deres computer

Hvordan gør jeg?

Det er ganske nemt at benytte sig af vores alternativ til kassekredit og andre traditionelle banklån. Du skal blot udfylde vores formular, som du finder øverst på denne side. Så snart du har godkendt din låneansøgning med dit MitID, vil du få vist nogle lånetilbud, som du allerede er forhåndsgodkendt til. Du kan vælge et af disse lån, eller du kan vente lidt, og se, hvilke andre tilbud der kommer i løbet af de næste 48 timer.

Der er to typer lån at vælge imellem. Det ene henvender sig til dig, som ikke har andre eksisterende lån. Her kan du låne op til 300.000 kr., som du frit kan bruge, på det du ønsker. Den anden mulighed er for dig, som har et eller flere eksisterende lån, som ønskes samlet hos én udbyder. Her kan du også ansøge om et yderligere kontantbeløb. Det samlede beløb for alle lån må maksimalt ende på 500.000 kr.

Nyt lån

Først vælger du at du ønsker at optage et nyt lån i låneberegneren, hvis du ønsker at låne op til 300.000 kr., og ikke har behov for at samle øvrige eksisterende lån.

Sådan ansøger du:

 1. Find låneformularen øverst på siden og vælg lån penge / forbrugslån. Her indtaster du, hvor meget du ønsker at låne, samt hvor lang løbetid du ønsker for lånet. Herefter går du i gang med ansøgningsprocessen.
 2. Du vil blive spurgt ind til forhold, der vedrører din økonomi og dine private leveforhold. Disse bedes du besvare efter bedste evne. Det er også i denne del af processen, at du skal tage stilling til, om du ønsker en medansøger på din låneansøgning.
 3. Afslut din ansøgning ved at underskrive med dit MitID. En række af vores samarbejdspartnere kan på baggrund af de oplysninger, du har givet os, forhåndsgodkende dig. Du vil derfor få vist en række lånetilbud med det samme. I løbet af de næste 48 timer, vil der komme flere til.
 4. Du vælger selv, hvornår du godkender et lånetilbud. Når du har valgt det rette lån for dig, godkender du tilbuddet med dit MitID.
 5. Indenfor 1-2 hverdage står pengene på din NemKonto. Der går ofte kun et par timer, da de fleste af vores samarbejdspartnere overfører med straksoverførsel.

Samlelån

Vælg “samlelån” i låneberegneren, hvis du har eksisterende lån, du ønsker at samle hos én udbyder i ét lån. Du kan stadig låne et ekstra beløb, såfremt din samlede gæld herefter holdes under 500.000 kr.

Sådan ansøger du:

 1. Find låneformularen øverst på siden, og klik på “samlelån”. Indtast hvem dine nuværende kreditorer er, og hvor meget gæld du har til dem hver især.
 2. Beslut om du ønsker at låne et ekstra beløb, og angiv i så fald, hvor stort beløbet skal være. Dette bliver lagt til din nuværende gæld.
 3. Beslut dig for, hvor lang en lånetid du ønsker for det samlede lån.
 4. Indtast dine svar til de spørgsmål vi stiller dig om dine private forhold og din økonomi. Oplys desuden, om du har en medansøger, som også skal hæfte for dit lån.
 5. Underskriv med dit MitID.
 6. Modtag med det samme en oversigt over de lånetilbud, som du er forhåndsgodkendt til. Flere vil formentlig komme til i løbet af de næste 48 timer. Du kan til enhver tid godkende det lån, du ønsker hos os i stedet for en kassekredit i banken.
 7. Hvis du har valgt at låne et yderligere beløb, så vil pengene være på NemKonto i løbet af 1-2 hverdage.

Ansøg om et lån her

Læg et budget, når du ansøger om kassekredit

Skal jeg gøre noget, inden jeg ansøger?

Først og fremmest skal du selvfølgelig gøre op med dig selv, om vores lånemulighed er det, du skal vælge i stedet for en kassekredit eller andet traditionelt lån, som du kan optage i den fysiske bank. Det, vi kan tilbyde, er et hurtigt, billigt og fleksibelt lån, hvor langt de fleste kan blive godkendt. Du kan låne op til 300.000 kr. og have pengene på din konto indenfor 48 timer.

Derudover er der ikke noget, du skal gøre, før du kan søge om vores alternativ til en kassekredit. Der er dog nogle overvejelser, som vi altid opfordrer vores låntagere til at gøre sig forinden. Dem kan du læse om herunder.

Kend din økonomi

Når vores låneudbydere skal godkende dig som låntager, vil de først og fremmest kigge på, hvordan din nuværende økonomi er skruet sammen. Det, som er vigtigt for dem, er, hvorvidt du er i stand til at tilbagebetale lånet inden for den valgte låneperiode.

Find dit månedlige rådighedsbeløb

Det kan derfor være en god idé, hvis du sørger for at kende dit månedlige rådighedsbeløb, inden du sender en ansøgning. Dit rådighedsbeløb er differencen mellem dine månedlige indtægter og udgifter. Den bedste måde at få et overblik på er ved at lægge et budget.

Hos GOLoan har vi lavet en Excel-skabelon, som du kan tage udgangspunkt i. Her er der taget udgangspunkt i de gængse udgiftsposter, vi alle har – eksempelvis el, boligudgifter og forsikringer. Du er også velkommen til at bruge skabelonen, hvis du har besluttet dig for en traditionel kassekredit i banken. Et økonomisk overblik er altid godt at have. Find budget-skabelonen her.

Find det rette lånebeløb

Vi anbefaler altid, at du aldrig optager en større kassekredit, eller optager et større lån gennem os, end hvad du reelt set har brug for. Tænk derfor i, hvor meget det egentlig vil koste at dække dit nuværende lånebehov, og ansøg ikke om flere penge end det. Undersøg gerne markedet grundigt, så du ved, om du har fundet den billigste udbyder, af det du skal købe.

Det er vigtigt at huske, at et lån, uanset om det er en kassekredit, et kviklån eller et forbrugslån, ikke er gratis. Pengene skal naturligvis betales tilbage – dog i rater hen over lånets løbetid. Foruden selve lånebeløbet, vil der løbende blive tilskrevet renter. Hos os kan du dog finde lån med en rente helt ned til 3,55 %.

Undersøg andre muligheder

Nogle gange har vi penge ude hos forskellige virksomheder og institutter, som vi ikke tænker over. Undersøg derfor, om du har noget liggende, som dermed kan mindske det lånebeløb, du har behov for. Det kan eksempelvis være hos;

 • SKAT
 • Sygesikring Danmark
 • Feriepenge
 • Dit elselskab
 • Din arbejdsplads på en fritvalgskonto
 • Dig selv i form af kontanter

Læg en tilbagebetalingsplan

Som tidligere nævnt er det vigtigt at huske på, at hverken et online lån eller en kassekredit er gratis at optage. Begge dele skal tilbagebetales inden for en aftalt tidsperiode, og der vil ligeledes være en rente, der skal betales. Derfor bør du lægge en plan for, hvordan du betaler pengene tilbage inden for den satte tidsramme. Vi anbefaler, at du sætter en automatisk betaling op, så det samme beløb trækkes hver måned, uden du aktivt skal gøre noget for det.

Gode råd inden du ansøger om alternativ til kassekredit

Hvordan godkendes man til en kassekredit?

For at optage en traditionel kassekredit skal du godkendes af din bank. Ofte skal du ned til et fysisk møde i banken, hvor din økonomiske udvikling gennem den tid, du har været kunde, bliver gennemgået og vurderet. Med en kassekredit følger en rente, som gerne fastsættes ud fra de øvrige aktiviteter, du har i din bank. Du kan som regel have en kassekredit i op til 5 år ad gangen.

Hvis du i stedet ønsker at låne hos os, kan du ansøge på bare to minutter, og med det samme finde ud af, om du kan godkendes som låntager. Vi kræver ingen fysiske fremmøde, og processen fra du starter med at ansøge, til du har pengene, tager maksimalt 48 timer. Der medfølger også en rente, med den lånetype som vi tilbyder, men den fastsættes ud fra din nuværende økonomiske situation og intet andet. Du kan strække tilbagebetalingen af lånet hen over 15 år. Du vælger selv, hvor lang en låneperiode du ønsker (såfremt det er realistisk).

Vi har få krav til vores ansøgere:

 • Du skal være fyldt 18 år
 • Du skal være dansk statsborger med dansk CPR-nummer
 • Du skal have fast bopæl i Danmark
 • Du skal eje et MitID

Ansøg om et lån her

Hvad koster det at have en kassekredit?

Vi kan ikke svare på, hvad det koster at have en kassekredit, da vi ikke selv tilbyder dette, og prisen varierer fra bank til bank. Vi kan til gengæld give dig et overblik over omkostningerne, der medfølger, når du låner gennem os.

Forstå de forskellige gebyrer

Herunder vil vi gennemgå de forskellige gebyrer, der kan høre med til dit lån, afhængigt af hvilke låneudbyder, du vælger. Det er de samme gebyrer, du skal være opmærksom på, når du optager en kassekredit.

Månedlig rente

Månedlig rente omtales også ofte som debitorrente. Det er et procentbeløb af din samlede gældspost, som der hvert måned tilskrives dit lån. Hos vores udbydere kan du finde lån med en rente ned til 3,55 %.

ÅOP

ÅOP står for “årlige omkostninger i procent”. Procenttallet dækker ikke bare over renter, men også alle andre former for gebyrer, som kan følge med et lån. ÅOP angiver i alt, hvor stor en procentdel af det samlede lånebeløb, du hvert år skal betale i omkostninger. Vær opmærksom på, at uplanlagte gebyrer, som du selv forskylder (eksempelvis rykkergebyrer) naturligvis ikke er medregnet her.

Månedlig ydelse

Månedlig ydelse er i kroner og ører det beløb, du hver måned skal indbetale til din kreditor. Den månedlige ydelse dækker både over låneafdragelse og renter.

Kreditomkostninger

Kreditomkostninger er i kroner og øre det samlede beløb over renter og gebyrer, som du skal betale gennem hele lånets løbetid. Du kan også anskue det som værende den fulde pris for at låne (foruden selve lånebeløbet, som også skal tilbagebetales).

Stiftelsesgebyr

Ved nogle lånetilbud vil du opleve at blive opkrævet et stiftelsesgebyr – også kaldet et etableringsgebyr. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, om du opkræves et sådanne beløb, og i så fald hvad det lyder på. Der medfølger typisk altid et stiftelsesgebyr, når du skal optage en kassekredit i banken.

Administrationsgebyr

Administrationsgebyr kaldes også for håndteringsgebyr eller faktureringsgebyr. Nogle kreditorer vælger at opkræve et mindre beløb, for hver faktura der skal sendes til dig, eller hvis du skal bruge manuel hjælp til eksempelvis at tjekke din tilbagebetalings-status. Det er dog langt fra alle pengeinstitutter, der opererer med sådanne gebyrer.

Rykkergebyrer

Både din private bank samt vores online låneudbydere handler formentlig med et rykkergebyr. Dette er et gebyr for, hvis du ikke betaler til tiden, og du vil opleve det ved kassekredit såvel som ved andre lånetyper. Renteloven dikterer dog, at et rykkerbrev aldrig må koste mere end 100 kr.

Hvordan finder jeg den bedste måde at låne på?

Du er formentlig landet på denne side, fordi du først og fremmest overvejer at tegne en kassekredit. Det kan vi desværre ikke hjælpe dig med. Vi kan derimod give dig en idé om, hvornår en kassekredit kan være det rette for dig, og hvornår du i stedet bør vælge en af vores lånemuligheder.

Her skal du vælge en kassekredit

En kassekredit kan betragtes som en pulje penge, du har adgang til, men endnu ikke har lånt. Du er til enhver tid berettiget til at tage penge herfra, og rykke dem over på din egen konto, så du kan bruge dem. Den helt store fordel ved en kassekredit er, at du ikke betaler renter af beløbet, før du overfører dem til din egen konto. En kassekredit er derfor den rette mulighed for dig, som har brug for et større økonomisk råderum, men ikke ved præcis hvornår og hvordan du skal bruge pengene.

Her skal du vælge et online lån

Den største fordel ved at låne gennem en sammenligningstjeneste som os, er at pengene står på din konto indenfor få dage – ofte indenfor få timer. Derudover kan du låne et langt højere beløb gennem os, end du vil kunne tegne en kassekredit på. En kassekredit lyder ofte på mellem 10.000-50.000 kr., hvor du hos os kan låne op til 300.000 kr.

Når beløbet står på din konto, er det alene dig, der beslutter, hvordan og hvornår pengene skal bruges – ligesom det er med en kassekredit. Til gengæld skal du betale renter af lånebeløbet, så snart pengene er hos dig. Derfor opfordrer vi altid til, at du kun låner præcis, hvad du har brug for. Et lån hos os er derfor optimalt, hvis du har et akut lånebehov, der skal indfries med kort varsel.

Her skal du vælge et samlelån

Hos GOLoan tilbyder vi dig også at samle eksisterende lån hos én af vores udbydere. Har du gennem tiden optaget en masse små lån hér og dér, så er denne mulighed den helt rette for dig. Ved at forene alle dine lån skal du fremover kun betale ét sted. Ligeledes skal du kun betale renter og gebyrer ét sted. Du har stadig muligheden for at låne flere penge – beløbet lægges blot oven i det eksisterende lån.

Du kan optage alternativ til kassekredit trods RKI

Kan jeg få en kassekredit trods RKI?

Du vil formentlig ikke kunne få en kassekredit, når du står registreret som dårlig betaler i RKI. Generelt er det utrolig svært at låne penge, når du står i registeret. Du kan dog i nogle tilfælde være heldig at kunne låne trods RKI hos os. Derfor er du velkommen til at sende os en ansøgning – så ser vi, hvad vi kan gøre.

I har afvist min ansøgning – hvad gør jeg?

Hvis du har sendt os en ansøgning, men ikke har modtaget nogle lånetilbud, så betyder det, at vi ud fra dine nuværende omstændigheder og ønsker til lånet ikke er i stand til at udstede et lån til dig. Ved at justere på dine lånebehov og lave små men vigtige ændringer i dit liv, kan afvisningen dog hurtigt ændre sig. Herunder beskriver vi nogle af de ting, du kan gøre for at blive godkendt som låner trods tidligere afvisning.

Nedsæt dit lånebehov

Jo større et pengebeløb, du har brug for at låne, desto større et beløb skal kreditorerne vurdere dig i stand til at kunne tilbagebetale. Derfor vil det selvsagt være nemmere at godkende dig, hvis lånebeløbet er lavere. Det samme kan gøre sig gældende, når du ansøger om kassekredit i banken.

Forlæng lånets løbetid

Når du ansøger hos os, kan du anmode om en løbetid på 1-15 år. Jo længere tid du giver dig selv til at betale beløbet tilbage, desto mindre et beløb skal du kunne betale hver måned. Dermed vil bankerne have lettere ved at godkende dig, da din tilbagebetalingsplan vil være mere realistisk. Når du optager kassekredit i banken, kan du som regel kun have kassekreditten i op til 5 år.

Lån med en medansøger

En medansøger er en person, der vælger at hæfte for dit lån på lige fod med dig. Ansøger du med en medansøger, vil bankerne kreditvurdere dig på baggrund af begge jeres økonomier. Det øger derfor chancen markant for, at du bliver godkendt til lånet.

Kom ud af RKI

Uanset om du skal optage en kassekredit eller låne hos os, så vil det være bedst, at du ikke står registreret i RKI. Derfor anbefaler vi, at du hurtigst muligt får betalt lånet ud, som du står registreret for.

Sørg for at have fast indtægt

Hvis din løn svinger sporadisk fra måned til måned, er det svært for bankerne at vurdere, hvor meget du månedligt kan afdrage med. Sørg derfor for at have en fast månedlig indtægt i form af løn, dagpenge, SU eller andet som er vedvarende i en længere periode.

Mand læser om fordelene ved kassekredit

Hvornår er en kassekredit eller anden lånetype en god idé?

Hos GOLoan tilbyder vi ikke kassekredit i traditionel form. Til gengæld tilbyder vi en fleksibel lånetype, som passer godt til de fleste, der står overfor et akut lånebehov. Du kan låne op til 300.000 kr. gennem os, og pengene kan være på din konto indenfor 48 timer. Herunder vil vi gennemgå fordele og ulemper ved den type lån, som vi kan tilbyde dig.

Fordele

Herunder finder du nogle af de fordele, der er ved at vælge den lånemulighed, som vi tilbyder frem for en kassekredit i banken.

Lån uden sikkerhedsstillelse og dokumentation

Vi sætter ingen krav om sikkerhedsstillelse for tilbagebetalingen eller dokumentation for, hvad du bruger pengene på. Når vi har godkendt dig som låner, stoler vi på at tilbagebetalingsplanen holder, og at du selv kan beslutte, hvordan pengene bruges bedst.

Hurtig udbetaling

De pengeinstitutter, som vi samarbejder med, sørger for at du har pengene på din konto indenfor 48 timer efter, at I har indgået en låneaftale. Mange benytter straksoverførsel, hvorfor pengene ofte er på din NemKonto i løbet af få timer. Skal du optage en kassekredit eller anden form for lån i banken, vil processen i de fleste tilfælde være længere.

Lån til hvad du har brug for

Grundet hvidvaskningsloven skal vi spørge ind til, hvad du agter at bruge pengene på. Det gør vi i ansøgningsprocessen. Du kan dog til hver en tid ændre mening og bruge pengene på noget andet. Når pengene først står på din konto, er det dine, og vi har ingen interesse i, hvad du bruger dem på.

Nemt at sammenligne tilbud

Når du ansøger om et pengelån gennem os, får du tildelt en personlig oversigts-side, hvor alle dine lånetilbud inklusive deres vilkår fremgår. Således kan du let sammenligne dine muligheder og vælge den, der er bedst for dig.

Få krav til låntager

Vi kræver meget lidt af vores låntager, i modsætning til bankerne, som er hvor du tegner en traditionel kassekredit. Ligeledes har vi færre krav end mange af vores konkurrenter. For at låne gennem os skal du;

 • være fyldt 18 år
 • have dansk statsborgerskab og dansk cpr-nummer
 • have fast bopæl i Danmark
 • have et MitID

Ansøg om et lån her

Ulemper

Der er fordele og ulemper ved alt – det gælder også den lånemulighed, du finder hos os. Herunder gennemgår vi nogle af ulemperne ved denne lånetype. Det gør vi for at skabe større gennemsigtighed til vores produkt, så du ikke er i tvivl om, hvad du takker ja til.

Større chance for impulsive køb

Når det er så nemt at låne, er det også nemt at træffe beslutninger om køb, man egentlig godt kan undvære. Vi anbefaler på det kraftigste, at du tænker dig grundigt om, inden du optager nogle former for lån. Benyt kun denne lånemulighed, når dit lånebehov er akut.

Uoverskueligt mange lån

Den lånetype, vi udbyder, hører til det online lånemarked. Her er mulighederne enormt mange. Derudover har du lånemuligheder i den traditionelle bank – eksempelvis i form af en kassekredit. For nogle kan det virke uoverskueligt at vælge det rette lån mellem så mange muligheder. Vi har forsøgt at gøre det så enkelt som muligt ved at lave en skræddersyet oversigts-side til dig. Ligeledes beskriver vi igen og igen på vores hjemmeside, hvordan du finder frem til det bedste lån for dig.

Højere renter

I gennemsnit er renten på online lån højere end på kassekredit og øvrige lån, som du optager i banken. Det er dog ikke altid tilfældet. Hos GOLoan tilbyder vi lån med en rente helt ned til 3,55 %.

Hvad kan jeg bruge en kassekredit på?

Som regel når man tegner en kassekredit i banken, er det ud fra et perspektiv om, at det i en periode er svært at få økonomien til at hænge sammen. I princippet vil du kunne bruge en kassekredit på hvad end du ønsker, men pengene er gerne tiltænkt uforudsete regninger, eller udgifter du ikke normalt har.

Når du låner hos os, kan du bruge det lånte beløb på lige det, du har brug for. Vi har ingen krav om hverken sikkerhedsstillelse eller dokumentering af, hvordan du spenderer pengene. Vi beder dig oplyse i ansøgningsformularen, hvad du tænker at bruge lånet på, da det er et lovkrav i forhold til hvidvaskningsloven. Du har dog den fulde ret til at ændre mening, når pengene først er på din konto.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil