Unilån

Unilaan logo
Hvordan foregår processen hos Unilån?
– Fra ansøgning til udbetaling

Følgende er en gennemgang af processen fra ansøgning til udbetaling, når du har ansøgt om et lån hos Unilån.

  • Først bliver du bedt om at bekræfte din identitet med dit NemID
  • Dernæst bliver du bedt om at indsende dit samtykke til SKAT. Dette sker også med brug af NemID
  • Herefter får du svar på, om du er blevet afvist eller godkendt til lånet
  • Herefter bliver du bedt om at indsende dit samtykke til Rådighedsberegner. Dette sker også med brug af NemID
  • Efterfølgende kan du risikere et afslag. Godkendes du, følger en manuel behandling af din ansøgning
  • I få tilfælde kan du blive spurgt om at indsende forskellige former for dokumentation. Det kan eks. være PBS betalingsoversigt – du kan læse mere om, hvordan du henter disse i vores guide – klik her.
  • Efterfølgende skal kreditaftalen underskrives
  • Til sidst modtager du lånebeløbet på din konto

Ansøg her

Lån penge hos Unilån

Hos Unilån kan du låne mellem 20.000 og 50.000 kr. Du kan bruge pengene på lige præcis det, du vil. Hos mange fysiske banker, skal låntagerne oplyse, hvad han/hun har planer om at bruge pengene på, men det er sjældent et krav, når man låner penge online. Netop derfor vælger mange at optage lån online i stedet for hos almindelige banker.

Optager du et lån hos Unilån, kan du vælge at betale lånet tilbage på op til seks år. Almindeligvis vil det være billigst at betale lånet tilbage så hurtigt som muligt, fordi du derved sparer penge på månedlige renter og gebyrer. Det er dog rart at have muligheden for en længere tilbagebetalingsperiode, hvis du ikke har råd til så høje månedlige afdrag.

Hvis du vil læse lidt mere om gode råd ift. valg af løbetid på dit lån, så kan du læse mere om dette her.

Hvem kan låne penge gennem Unilån?

Unilån har en række krav, som du skal opfylde, før du kan låne penge hos dem. De har ikke flere krav end andre låneudbydere, men alle opstiller nogle for deres egen og din sikkerheds skyld.

Først og fremmest skal du være fyldt 18 år for at kunne låne penge hos Unilån. Det er et lovkrav, at man skal være 18 år for at låne penge, men nogle låneudbydere vælger at sætte grænsen højere.

Du skal desuden være bosat i Danmark og have et dansk CPR-nummer for at optage et lån.

Endelig må du hverken være registreret i RKI eller i Debitorregistret. Unilån (og de fleste andre låneudbydere) vil gerne undgå at låne penge til folk, der har en historik med ikke at overholde betalingsaftaler og derved er blevet stemplet som dårlige betalere.

Kort om Unilån

Unilån er en dansk långiver, som blev oprettet i 2019. Målet hos dem er at tilbyde forbrugere et produkt, som både er hurtigt, nemt og gennemskueligt for alle. Det betyder bl.a., at de bestræber sig på at give alle et hurtigt svar – allerede inden for et par minutter.

Bliver du godkendt til et lån, kan du forvente at have pengene på din konto dagen efter, du har underskrevet låneaftalen.

Ansøg her