Kontantlån
Sammenlign tilbud på kontantlån fra forskellige banker med blot én ansøgning.

Kontantlån

Vi finder de billigste kontantlån til dig. Ikke de lån, hvor du skal udvide dit eksisterende realkredit, men den type af kontantlån, som blot handler om at finde det billigst mulige lån blandt mange banker. Du indsender blot en ansøgning ved at udfylde vores formular, hvilket tager 2 minutter. Herefter kan vi med det samme indhente tilbud på kontantlån til dig fra en lang række banker. Ansøg nu, hvis du har brug for penge.

Find det billigste kontantlån

Samlet lånebeløb
Lånebeløb
kr.
10000 kr.
300000 kr.
Løbetid
Du betaler kun pr. måned

kr.*

Se dine muligheder her

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på over måneder, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebetaling via BS. Månedlig ydelse: kr. Debitorrente: % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: %. Samlet tilbagebetaling: kr. Samlede kreditomk.: kr. Stiftelsesomk: kr. mdl.

Ansøg hos Goloan

Så nemt er det

Hvad er et kontantlån

Som nævnt ovenfor findes der to typer af kontantlån. Den ene er et usikret privatlån, som også nogle gange betegnes som forbrugslån. Det andet er et kontantlån, der optages i forbindelse med dit eksisterende realkreditlån. Vores side tager udgangspunkt i førstnævnte, da det er den type af kontantlån, som vi kan hjælpe med. Hvis du er interesseret i sidstnævnte, har vi samlet en lille forklaring i bunden af denne side, samt relevante links til hvor du kan finde mere information om netop denne type af kontantlån.

Når du ansøger om et kontantlån gennem os, får du penge i hånden her og nu – eller rettere sagt på din netbank. Vi sammenligner nemlig kontantlån blandt en lang række banker, som alle sammen tilbyder denne type lån.

Hvordan finder vi de bedste kontantlån til dig?

Hvis du ønsker vores hjælp til at finde de bedste kontantlån, så har vi brug for lidt information omkring dig og dit behov for at kunne indhente tilbud.

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvor stort et kontantlån du har behov for. Du kan få et kontantlån på op til 300.000 kr., men hvis du ønsker et samlelån i stedet for, går grænsen ved 500.000 kr.

Når du har valgt størrelsen på dit kontantlån, vælger du samtidig din månedlige ydelse. Hvis du gerne vil have en stor sandsynlighed for at blive godkendt, kan vi anbefale, at du vælger en lav månedlig ydelse på din ansøgning om kontantlånet, da banken dermed er mere villig til at godkende din ansøgning. Du skal dog opveje den lavere månedlige ydelse op imod de samlede omkostninger på lånet, som vil blive højere, da lånet løber over længere tid og du derfor også skal betale renter i længere tid.

Herfra udfylder du nogle få informationer om din bolig, din beskæftigelse, samt din økonomi, som banken skal benytte for at kunne lave en kreditvurdering af dig. I forbindelse med dit kontantlån, og sådan set også andre lån, er det vigtigt, at du er ærlig her. Årsagen er, at dine oplysninger efterfølgende verificeres af bankerne via fx eSkat, Monthio og andre kanaler. Hvis dine oplysninger ikke stemmer nogenlunde overens med dem, som banken kan trække fra disse registre, får du en stor rød streg i din kreditvurdering.

Du får selvfølgelig en streg i kreditvurderingen, hvis din økonomi måske langt fra er lige så god, som du har oplyst, men du får også en ekstra streg, da banken enten kan tolke det som om, at du prøver at snyde dem, eller at du ikke har den fjerneste anelse om din økonomi. Uanset hvilken tolkning banken vælger, så vil de være meget bekymrede for at låne penge ud. Derfor anbefaler vi altid, og måske især i forhold til kontantlån, at du giver så korrekte oplysninger som muligt.

Banken er helt indforstået med, at du ikke kan huske alt om din økonomi ned til mindste detalje. Derfor gør det ikke så meget, hvis du nævner, at du bruger 1.000 kr. på strøm om måneden, hvis det faktiske tal er 2.000 kr., men i og med at dine oplysninger bliver verificeret, vil dit tilbud blot blive justeret, før kontantlånet udbetales, og dit sammenligningsgrundlag vil derfor også være bedre, jo mere præcis du er, når du udfylder ansøgningen.

Når ansøgningen er udfyldt, indhenter vi dine forhåndsgodkendte tilbud på kontantlån. Herfra er det blot op til dig at vælge det tilbud du ønsker, verificere dine oplysninger via MitID, og underskrive låneaftalen, hvilket også foregår med MitID.

Hvad er det bedste kontantlån?

Vi skal måske lige have afklaret, hvad der egentlig er det bedste valg, når du låner kontant.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du sammenligner omkostningerne på kontantlånene, hvilket du kan gøre via ÅOPén, hvis løbetid og beløb er identiske, eller via de totale låneomkostninger, hvis det ikke er tilfældet.

Derudover har du måske gjort dig nogle overvejelser om, hvilke banker du foretrækker eller ikke foretrækker, ud fra tidligere brugeres anmeldelser af bankerne eller ud fra din egen erfaring med dem.

Der er også situationer, hvor du ønsker at kunne tilbagebetale før tid, når du låner kontant, så du undgår at betale renter i længere tid end højest nødvendigt.

Der kan også være situationer, hvor der er gebyrer for diverse ting, som du muligvis kunne finde på at benytte dig af, som også er værd at overveje i forbindelse med at du låner kontant.

Vi ved ikke, hvad der betyder noget for dig i forbindelse med dit kontantlån. Vi er selvfølgelig helt overbeviste om, at prisen på at låne kontant er vigtig for dig, og derfor er det også dét, vi primært sammenligner.

Kreditvurdering ved kontantlån

Når du ansøger om at låne kontant hos en bank, er banken forpligtet til at foretage en kreditvurdering af dig, før de overhovedet må udbetale dit kontantlån. I Danmark er der fx regler for, hvor mange gange din månedlige indkomst, du må have lånt for, hvilket kaldes gældsfaktoren. Derudover er der også regler for, hvor lavt dit månedlige rådighedsbeløb må være, hvilket afhænger af flere faktorer. Dette gælder for alle typer af lån, herunder kontante lån.

Ud over disse lovkrav, som allerede afskærer mange ansøgere fra at få det lån de ønsker sig, laver bankerne også en risikovurdering af dig. Denne vurdering er for at dække bankens egen ryg, hvorimod ovenstående vurdering er til for at sikre dig, selv om det måske kan virke irriterende, når du blot ønsker en hurtig afklaring på din ansøgning om et kontantlån.

Når banken laver en risikovurdering af dig, handler det primært om, hvorvidt de mener, at du kommer til at betale lånet tilbage. Her ser de i stor stil på din alder, tidligere lånehistorik, samt om du står i RKI eller ej.

Det er ikke alle banker der går lige meget op i alle punkter af risikovurderingen, når du ansøger om et kontantlån, og netop af den grund er det en god ide at indhente tilbud fra flere banker, da der kan være mange penge at spare, ved at den ene bank vurderer dig til lav risiko, hvor de andre måske har vurderet dig til højrisiko.

Kontantlånet via realkreditlånet

Som lovet, får du også en kort introduktion til den type af kontantlån, som foregår via realkreditlånet. Det er som nævnt ikke denne type at kontante lån vi kan hjælpe med, men hvis det er det, som du er interesseret i, så kan vi også hjælpe dig lidt på vej.

Ved denne type af kontantlån optager du et lån via dit eksisterende realkreditlån, men uden kurstab, da du i stedet hæver lånets pålydende rente. Hvis du ønsker at læse mere om denne type af kontantlån, er vores anbefaling egentlig, at du søger på Google efter “kontantlån realkredit”, da du dermed automatisk får frasorteret alle de typer af kontante lån, som er af den type, som vi kan hjælpe med.

Kontakt os for hjælp til din ansøgning

Hvis du er gået i stå i din ansøgning, eller blot ønsker mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde det rette kontantlån, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar på mail og ved telefonen indenfor vores åbningstider, som du finder i bunden af denne side.

Vi er som nævnt ikke specialister i typen hvor realkreditlånet indgår – der må du ud på nettet og søge igen, men vi er dybt specialiseret i den anden form for kontantlån, hvilket vi meget gerne hjælper dig med.

Vi anbefaler at du prøver at udfylde vores ansøgningsformular inden du tager kontakt til os, da den burde være forholdsvis simpel at udfylde. Herefter har vi også bedre mulighed for at guide dig til det rette lån, eller hjælpe dig, der hvor du er gået i stå i ansøgningen.