Samlelån – Saml dine lån på ét sted!

Udgivet den

Med et samlelån sparer du penge, og får overblikket tilbage

Det kan virke meget uoverskueligt, hvis du har optaget gæld flere forskellige steder.  For at undgå denne vanskelige økonomiske situation, kan det være en god idé at samle dine lån ét sted. I denne artikel kan du finde ud af hvordan du kan få overblikket tilbage over dine lån ved at lave et samlelån.

Det er en god idé at samle dyre smålån og kreditter i ét lån, da det er nemmere at have overblik over din gæld, hvis du kun skal forholde dig til én kreditor.

 

I denne artikel gennemgår vi nogle af de ting, du skal være opmærksom på, hvis du overvejer at samle dine lån. Tag styringen over din økonomi og ansøg om et samlelån. På denne måde kan du blive gældfri hurtigere.

Ansøg om samlelån her.

Læs også: Hvad koster det at låne penge?

Hvad er et samlelån?

Et samlelån er kort fortalt et lån, hvor du samler dine eksisterende lån i ét samlet lån. Et samlelån egner sig især til at samle små lån, som ofte vil være lån uden sikkerhed, mens boliglånet ikke skal tages med i et samlelån. Når du samler dine lån er det oftest billigere, da du slipper for at betale månedlige gebyrer og renter hos flere forskellige kreditorer.

Derfor er det en god idé at samle dine lån

Der er mange fordele ved at samle al ens gæld ét sted, men den største af dem er, at man sparer penge.

Ved at samle flere dyre lån i ét, sparer du gebyrer, renter og andre omkostninger.  Dette betyder, at du får et større rådighedsbeløb hver måned, som du kan bruge på andet end låneomkostninger.

En anden fordel er overblikket i et samlelån. Man slipper for at holde styr på mange små lån, og det betyder samtidig at man sparer tid på administrering af sine lån. Et samlelån gør altså at man får flere penge mellem hænderne hver måned, og at man får mere tid til andet end administrering af lån.

For at gøre det enkelt, kommer vi her med tre eksempler på fiktive lån, som kan minde om nogle af dem, du selv har optaget. Efter eksemplerne gennemgår vi, hvor meget de egentlig kommer til at koste dig.

*Lån 1:
Lånebeløb: 10.000 kr.
Rente: 10 %
Gebyrer: 100 kr./mdr.
Tilbagebetalingstid: 12 mdr.
Total pris pr. Måned: 1.000 kr.

*Lån 2:
Lånebeløb: 100.000 kr.
Rente: 10 %
Gebyrer: 100 kr./mdr.
Tilbagebetalingstid: 65 mdr.
Total pris pr. Måned: 2.000 kr.

*Lån 3:
Lånebeløb: 50.000 kr.
Rente: 20 %
Gebyrer: 500 kr./mdr.
Tilbagebetalingstid: 109 mdr.
Total pris pr. måned: 1.500 kr.

I følgende eksempel ser vi på din økonomiske situation, hvis du vælger at samle de tre lån.

*Samlelån:
Lånebeløb: 160.000 kr.
Rente: 10 %
Gebyrer: 0 kr./mdr.
Tilbagebetalingstid: 71 mdr.
Total pris pr. måned: 3.000 kr.

Med de ovenstående lån vil din månedlige udgift til afdrag på lånene være 4.500 kr. Den gennemsnitlige rente vil være på 10 %. Derudover vil du i alt skulle betale 600 kr. om måneden i gebyrer.

(*Bemærk, at disse eksempler er simplificerede, og at der er andre faktorer i forbindelse med lånet, man også skal være opmærksom på.)

Sammenlign lån

Inden du optager et lån bør du gennemsøge markedet efter det bedste tilbud. På denne måde undgår du at betale for meget på dine lån.

Hos GOLoan udfylder du én låneansøgning og vi indhenter tilbud til dig fra flere forskellige banker, så du nemt kan sammenligne de forskellige lånetilbud.

Du kan låne fra alt mellem 20.000 og 500.000 kr., og der går kun et par dage, før pengene står på din konto.

Du kan altså på en overskuelig og hurtig måde sammenligne lånetilbud fra forskellige banker og finde det som passer til dig. Du modtager flere forskellige lånetilbud og sparer dermed en masse tid ved at bruge GOLoan’s sammenligningstjeneste.

Saml dine lån allerede idag. Du kan ansøge hos Goloan her.