image

Lån 30.000 kr. i dag

Lån 30.000 kr. i dag og få råd til det, du går og drømmer om. Det tager kun få minutter at udfylde låneformularen, og du modtager med det samme tilbud fra en lang række banker, der kan tilbyde dig lån på 30.000 kr. Vælg det bedste og billige lån til dig, og hav pengene på din konto indenfor 48 timer.

4,4 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
L'easy
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Lån 30.000 kr. billigt til en lav rente

Ligesom for alle andre lån, er de fleste, der leder efter et lån på 30.000 kr. på udkig efter at kunne låne 30.000 kr. til lav rente. Der er i sådan set ikke noget i vejen med at lede efter et billigt sted at låne 30.000 kr., men det er ikke altid, at den billigste måde er at låne 30.000 kr. til en lav rente. Sammen med den lave rente, er der nemlig ofte andre omkostninger forbundet med lånet, såsom skjulte gebyrer i form af ekstra store oprettelsesgebyrer, aggressive rykkergebyrer og gebyrpolitik eller overdrevet markedsføring fra banken eller deres samarbejdspartnere.

Du bør derfor se dig godt for, før du blindt vælger et lån på 30.000 kr. med en lav rente, da det hurtigt kan gå hen og blive en dyr fornøjelse og en dårlig oplevelse.

Benyt ÅOP

I nogen grad kan du sammenligne de forskellige lån på 30.000 kr. på deres ÅOP, altså den årlige omkostning i procent, da denne rente tager højde for alle obligatoriske omkostninger, som påløber lånet. ÅOP kan dog kun benyttes hvis alle lånene er på præcis 30.000 kr. og har samme løbetid.

Sammenlign på baggrund af totale låneomkostninger

Hvis nogle tilbud er lån på 30.000 kr. og andre på et større eller lavere beløb, eller løbetiderne på lånene er forskellige, har du kun den totale låneomkostning at forholde dig til. Den totale låneomkostning er, ud fra vores vurdering, også den, som er nemmest at forholde sig til.

Hvis du ønsker dig det billigste lån på 30.000 kr., kan du derfor med fordel gå efter de laveste totale låneomkostninger. Har du ét lån på 30.000 kr. med en total låneomkostning på 5.000 kr., og et andet lån på 30.000 kr., hvor de totale låneomkostninger er 6.000 kr., er det derfor nemt at vurdere, hvor du får det billigste lån på 30.000 kr.

Her skal du dog stadigvæk være varsom, da disse udregninger ikke fortæller noget om, hvor det er bedst at låne 30.000 kr.

Eksempel på et lån på 30.000 kr.
Lånebeløb 30.000 kr.
Løbetid 5 år (60 måneder)
Rente 7,22 %
ÅOP (Årlig omkostning i procent) 5 %
Månedlig ydelse 647,89 kr.
Kreditomkostninger 8.621 kr.

Det bedste lån på 30.000 kr.

Hvis du ønsker dig det bedste lån på 30.000 kr., er der flere ting du skal tage hensyn til. For det første er det selvfølgelig vigtigt, at du finder et billigt lån på 30.000 kr., men der er også andre faktorer, som du bør overveje.

En god oplevelse

Det en god ide at undersøge hvad tidligere brugere har haft af erfaringer med banken, da dette giver et samlet indtryk af, hvor meget besvær du kan forvente med den enkelte bank, og om der evt. er dårlige overraskelser gemt bag en lav rente. Derudover indebærer et godt lån på 30.000 kr. for dig også, at banken tilbyder alle de ekstra tjenester, som du ønsker, som en del af lånets pris (og gerne gratis). Det kan fx være mulighed for afdragsfrie perioder, mulighed for at checke din status på lånet online og SMS-service, så du bliver påmindet om, når du skal betale din månedlige ydelse.

Uden dokumentation og sikkerhed

Når du låner penge, er det vigtigt at overveje, om du skal stille sikkerhed og dokumentation for lånet.

Når du låner 30.000 kr. uden sikkerhed, hvilket betyder, at du ikke skal stille pant som sikkerhed for dit lån. Sagt med andre ord betyder det, at banken ikke må overtage nogle af dine ejendele, såfremt du får problemer med at betale dit lån.

At låne 30.000 kr uden dokumentation, hvilket betyder, at du ikke skal kunne dokumentere/bevise, hvad du har brugt lånet til. Det gælder også, selv om alle banker kræver, at du udfylder et umiddelbart låneformål.

Når du låner igennem os, er alle lån på 30.000 kr. uden sikkerhed og dokumentation, hvilket faktisk også gælder for alle andre lånebeløb.

Udbetaling i dag/nu

Hvis du har brug for at låne 30.000 kr. i dag og få udbetalingen nu, så kan vi også hjælpe dig. De fleste banker, som vi samarbejder med, tilbyder lån med straks udbetaling. Du kan altså låne 30.000 kr. nu, hvis det er det, du har behov for. Det eneste det kræver er, at du udfylder ansøgningen, så du kan se, hvilke banker der kan give dig det bedste tilbud på at låne 30.000 kr. I dag.

Hos os får du det hele

Hvis du benytter vores service til at finde dit lån på 30.000 kr., har vi gjort en stor del af dette arbejde for dig. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt du havner hos en lånehaj og om du kan låne 30.000 kr. i dag uden sikkerhed og dokumentation. Vi har håndplukket de banker, som vi mener kan levere attraktive lånetilbud, både når vi ser på priserne og vilkårene, som de enkelte banker tilbyder. Næsten alle vores bankpartnere tilbyder desuden lån på 30.000 kr.

Har du brug for at låne 30.000 kr. i dag uden sikkerhed og dokumentation, kan du derfor trygt ansøge nu.

Ansøg om et lån her

Kan man låne 30.000 kr. hvis man står i RKI?

Her vil vi være ærlige og fortælle dig, at chancerne for at blive godkendt til et lån på 30.000 kr. trods RKI er meget begrænsede.

Vi er fuldt opmærksomme på, at der er mange hjemmesider, som fortæller, at de sagtens kan hjælpe dig med at låne 30.000 kr trods RKI, hvilket desværre er løgn. Som oftest er disse sider drevet af personer, som gerne stikker dig en løgn, for at få dig ind på deres hjemmeside, i håber om, at du alligevel foretager en ansøgning på et af de lån, som de reklamerer med, da de bliver betalt pr. ansøgning til de enkelte banker. Du kan muligvis være meget heldig at kunne låne 30.000 kr. trods en registrering i RKI, men det er ikke noget du “sagtens” kan, uanset hvilken bank eller långiver du ansøger hos.

I nogle få tilfælde, er der dog banker, som tager din ansøgning om et lån på 30.000 kr. alvorligt, selv hvis du står i RKI, hvilket også gør sig gældende blandt de banker, som vi indhenter lånetilbud fra. Det vil som regel være mindre registreringer såsom en mindre afgift eller bøde, som alligevel giver mulighed for at låne 30.000 kr.

Lån 30.000 kr.

Lån 30.000 kr. igennem vores platform

Hvis du ønsker at låne 30.000 kr. igennem vores platform, har vi som nævnt brug for 2 minutter af din tid til at besvare nogle få spørgsmål.

Her vil der blive spurgt ind til din økonomi, din jobsituation og din bolig, hvilket bankerne har behov for at vide lidt om, før de kan strikke et lånetilbud på 30.000 kr. sammen til dig.

Når du har færdiggjort ansøgningsskemaet, indhenter vi med det samme alle dine tilbud og præsenterer dem for dig på en overskuelig og sammenlignelig måde, så det er let for dig at træffe den rigtige beslutning om, hvilken bank du finder det bedste lån på 30.000 kr. hos.

Når du har taget stilling til, hvor du ønsker at låne penge, bliver du kortvarigt omstillet til bankens hjemmeside, hvor de oplysninger, som du har angivet i ansøgningen valideres. Det er derfor vigtigt at du udfylder korrekte oplysninger, da du ellers blot bliver afvist til sidst i ansøgningsprocessen, hvor du har brugt lang tid på at udfylde en ansøgning. “Desværre” kan man ikke lyve sig til et lån på 30.000 kr. i Danmark.

Med mindre at der er store forskelle på de oplysninger du har opgivet i vores ansøgningsformular, og dem som banken kan trække via Open Banking, eSkat, RKI-registret m.v., udbetales dit lån til din konto.

At benytte en lånebroker som os, er efter vores overbevisning klart den hurtigste og bedste måde at finde det bedste og billigste lån på 30.000 kr. på. Du kan muligvis finde enkelte få andre tilbud ved at afsøge hele markedet selv, men det vil også tage dig uanede mængder af tid.

Ansøg om et lån her

Hvad koster det at låne 30.000 kr.?

Hvis vi tager udgangspunkt i de tilbud, som vores samarbejdsbanker tilbyder i skrivende stund, så kan du ved at lån på 30.000 kr. over 7 år få renter, målt i ÅOP, fra 5% til 25%. Måler vi derimod på totale låneomkostninger, er spændet fra 12.144 til 30.666 kr. Da vi hele tiden tilføjer nye bankpartnere, er der god sandsynlighed for, at spændet vil være større, både i toppen og bunden.

Rentesatsen og prisen på lånet er afgjort af din kreditværdighed samt låneperioden. Jo længere en låneperiode, jo højere en total låneomkostning vil blive tilbudt. Omvendt vil din månedlige ydelse blive meget høj – og for de fleste uoverskuelig høj, hvis du vælger at afdrage lånet over en meget kort periode på fx ét enkelt år. De fleste vælger derfor en mellemting, hvor der både tages hensyn til omkostningerne og den månedlige udgift. Det kan fx være en 7-årig periode, som vi eksemplet ovenfor.

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for yderligere hjælp i forhold til hvordan vi kan hjælpe dig med at finde det bedste og billigste lån på 30.000 kr., så tøv ikke med at kontakte os. Du kan selvfølgelig altid sende os en mail, som vi besvarer inden for åbningstiderne. Du er også meget velkommen til at kontakte os pr. Telefon eller via vores chat her på siden, som er tilgængelig indenfor vores åbningstider, som du finder i bunden af vores side sammen med vores og kontaktoplysninger.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil