image

Lån med straks udbetaling

Leder du efter et lån med staks udbetaling? Så er du landet det rette sted. Brug to minutter på at udfylde låneformularen her på siden. Så indhenter vi en lang række tilbud på lån med straks udbetaling for dig. Du kan frit vælge mellem tilbuddene, og pengene står på din konto inden for 48 timer efter, at du har underskrevet en aftale.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Hvad er straks udbetaling?

Hvis du ønsker et lån med straks udbetaling, skal du være opmærksom på, om den enkelte bank understøtter straksoverførsel. Som udgangspunkt findes der tre typer af overførsler som afgør, hvor hurtigt du modtager dine penge, hvilket Portalbank har lavet en fin oversigt over.

Hvis vi kort skal gennemgå de tre typer, findes der en standardoverførsel, hvor du modtager pengene næste bankdag, efter at lånet er godkendt. Herudover findes der en sammedagsoverførsel, hvilket som navnet indikerer betyder, at du modtager pengene samme dag, som du ansøger. Her er forudsætningen dog, at overførslen er sat til betaling inden 12:45 på den pågældende dag – ellers modtager du beløbet den næste bankdag. Til sidst har vi straksoverførsler, hvor lån udbetales straks efter at ansøgning er godkendt.

Alt efter dit behov, kan du nu overveje, om du har behov for et lån med straks udbetaling, eller en standard- eller sammedagsoverførsel er tilstrækkelig.

Lån penge med straks udbetaling

Lån med straks udbetaling i weekenden

Hvis du har behov for et lån med straks udbetaling i weekenden, så er det heldigvis også muligt. Lån med straks udbetaling gælder hele døgnet og alle årets dage. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt det er weekend, helligdag eller efter bankens almindelige åbningstider, når du ansøger om et lån med straks udbetaling.

Nogle banker behandler dog stadigvæk nogle ansøgninger manuelt. I de tilfælde kan du være uheldig, at din ansøgning er udtrukket til manuel behandling, og du derfor i praksis ikke kan få en straksoverførsel. Har du ansøgt i weekenden, hvor bankpersonalet ikke er tilstede, hvilket også er tilfældet for nogle banker, kan de derfor ikke overføre beløbet i weekenden. Hvis du kan se, at din ansøgning ligger til behandling, kan du prøve at kontakte banken, da du dermed ofte kan komme foran i den manuelle kø. Hvis banken ikke har åbent i weekenden, og du har fået andre tilbud, er det også muligt at vælge et andet tilbud, og se om den bank kan godkende dig med det samme og overføre med straksoverførsel. I det tilfælde kan du annullere den ansøgning, som er låst fast i manuel behandling.

Ansøg om et lån her

Hvem tilbyder lån med straksudbetaling?

I dag tilbyder langt de fleste banker, at du kan låne penge med straks udbetaling, da det ikke koster meget mere for banken at lave en straksoverførsel, sammenlignet med en standardoverførsel. Når du ansøger om et lån via en online låneudbyder, hvilket er det, som du finder ved at ansøge via vores sammenligningstjeneste, skal du derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt der er tale om lån med straks udbetaling eller ej, da disse banker er født med hastighed og automatisering som højeste fokus.

Koster straksudbetaling ekstra?

Som udgangspunkt koster alle tjenester ekstra, uanset om det er straks betaling, ekstra hurtig adgang til kundeservice, SMS service eller andet, som banken tilbyder oven på lånet. Det er dog ikke altid, at du ser denne omkostning, da den kan være en del af den samlede service, som banken tilbyder.

Tidligere så vi, at nogle banker tog en uforholdsmæssig høj pris for at overføre lånet med en straks udbetaling, hvilket ikke er tilfældet i dag. Ved et hurtigt check på nettet kan vi se, at straks udbetaling på lån oftest ligger på 1-2 kroner, hvis ikke det er helt gratis. Om du ønsker dit lån med straks udbetaling eller ej, gør derfor ikke den store forskel på den samlede pris på lånet. Hvis du har brug for et hurtiglån, skal du derfor blot vælge lån med straks udbetaling.

En hurtig ansøgningsprocess er også vigtig

Uanset om du ønsker lån med straksudbetaling eller ej, skal du igennem en ansøgningsprocess, da banken skal kunne risikovurdere dig og på lovlig vis godkende dig som kunde.

I forbindelse med reguleringen af lånemarkedet i starten af 2020érne, har det været et krav, at bankerne, uanset hvem du er, og hvor meget du ønsker at låne, skal indhente PSD2 data på dig. Kort fortalt betyder det, at banken skal vide meget mere om dig og din økonomi, før de kan udbetale et lån i dag, sammenlignet med før 2020.

Den korteste vej til et lån er oftest at benytte en tjeneste som vores, hvor du kan sammenligne lånetilbud, selv om ansøgningsprocessen i sig selv godt kan tage få minutter mere. Årsagen til at det nok alligevel er en kortere vej til et lån er, at kravene til hvem bankerne må udbetale lån til, også er blevet strammet. Derfor er der stor sandsynlighed for, at du ikke bliver godkendt, hvis du går ind og ansøger hos én enkelt bank – og så skal du starte forfra igen et andet sted, hvor sandsynligheden også er lav. Heldigvis fortolker bankerne reglerne forskelligt, så de ansøgninger, som den ene bank afslår, kan den anden muligvis godkende.

Når du ansøger via os, kommer din ansøgning ud til en lang række banker, så du hurtigt får et overblik over, hvor du kan få et lån. Hvis straks udbetaling på dit lån er vigtigt, er det nok også vigtigt, at du hurtigst muligt finder en bank, som faktisk kan tilbyde dig et lån. Af den årsag alene anbefaler vi, at du benytter vores tjeneste, men du får samtidig også den store fordel, at du kan sammenligne tilbud, såfremt der er flere banker, som kan godkende din ansøgning. Der er altså oftest både tid og penge at spare, ved at benytte vores tjeneste.

De to ovenstående punkter, er også nogle af de primære årsager til, at vores brugere er meget tilfredse med vores service. For fremtidige brugeres skyld, inviterer vi løbende vores ansøgere til at give os en anmeldelse på vores Trustpilotprofil, så vi kan se, hvad brugerne giver udtryk for virker og ikke virker i vores service, og vigtigst af alt, hvad der mangler, for at man som bruger får en endnu bedre oplevelse. Vi har indsamlet rigtig god input fra vores tidligere brugere via Trustpilot, som vi har kunne bruge til at optimere vores udvalg af banker og ansøgningsprocess. Det er blandt andet i denne forbindelse, at vi har lagt et ekstra stort fokus på at få flere bankpartnere på, som tilbyder lån med straks udbetaling, da vi kan se, at der er stor interesse for netop det.

Hvornår er lån med straks udbetaling fordelagtigt?

I mange tilfælde er det ikke altafgørende om du låner penge med straks udbetaling eller med en standardoverførsel. Hvis du har besluttet dig for et køb i fremtiden, er det i princippet ligegyldigt, om lånet er med straks udbetaling, eller det først udbetales om en uge.

I nogle tilfælde er det dog meget vigtigt, at lånet udbetales straks. Herunder har vi samlet nogle eksempler på, hvornår lån med straks udbetaling kan være at foretrække.

Tilbud

Hvis du har udset dig et tilbud, som udløber senere på dag, hjælper det ikke at have pengene på kontoen i morgen. Hvis du har set et tilbud, der gælder flere dage frem, behøver du ikke vælge lån med straks udbetaling, men hvis du står midt på Black Friday og ser et fantastisk tilbud, så er lån med straks udbetaling, det eneste der kan bruges.

Det kan ligeledes være et godt tilbud på DBA, som du kan være bekymret for, at andre tager, hvis du venter én dag mere.

Akut opståede udgifter

Det er ikke altid at håndværkeren vil have deres penge med det samme, men hvis det er et krav fra deres side, hvis de skal rykke ud til et utæt vandrør midt om natten, så skal du også have penge klar med det samme. Hvis du ikke har penge nok på kontoen, så er lån med straks udbetaling måske ikke til at komme udenom.

Lige før en rykker

Hvis du har glemt en regning, eller havde håbet at der ville være penge på kontoen lige før rykkeren dumpede ind af døren, så kan der også være behov for at låne penge med straks udbetaling. I dette tilfælde kan det faktisk spare dig penge at vælge straksoverførsel, da du dermed kan undgå at skulle betale for en rykker.

Hvis kontoen er i 0 og der skal handles

Nogle gange går det op for en, at kontoen er i 0, når du skal ud at handle. Med de få kroner, som det koster at lave en straksoverførsel, kan det godt betale sig at finde et lån med straks udbetaling frem for et langsommere lån.

Ansøg om et lån her

Kontakt os for hjælp og vejledning

Hvis du har behov for hjælp med din ansøgning eller blot har spørgsmål omkring straksoverførsler, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi kan både kontaktes på email, telefon og chat, alt efter hvad du foretrækker. Du finder vores åbningstider og kontaktoplysninger i bunden af denne side. Hvis du står i weekenden eller på en helligdag, og har brug for et lån med straks udbetaling, er det desværre ikke muligt at kontakte vores kundeservice, da vi ikke har åbent i weekenden. Her kan du dog sende os en mail, men hvis formålet er at få et lån med straks udbetaling, hjælper det måske ikke så meget at få svar et par dage senere. Du kan dog altid benytte vores tjeneste til at låne penge i weekenden, på helligdage og alle døgnets 24 timer. De banker, som tilbyder straksoverførsler, vil nemlig også vende tilbage med tilbud med det samme, så du kan få udbetalt dit lån med det samme.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil