image

MC lån

Hvis du står med et behov for at låne til en MC, så er du havnet det rette sted. Vi kan indhente tilbud på finansiering og lån til motorcykler, så du er sikker på, at du ikke betaler for meget for din nye motorcykel. Du kan låne op til 350.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed. Ansøg nu, og se hvor billigt et motorcykellån du kan få.

4,4 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
L'easy
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Få finansieret en MC med et billigt lån

Der findes flere måder at finansiere en MC på, men en af de mest udbredte metoder er et lån.

Når du låner til en motorcykel er der flere ting, som er vigtig at holde sig for øje, og mange er desværre opmærksomme på de forkerte ting og ender derfor ud med et dyrt motorcykellån.

Hvis du vil have et billigt motorcykellån, skal du ikke blot gå efter en lav rente, da renten på lånet blot er udtryk for én del af prisen på lånet. Ud over renten, er det også vigtigt at se på, hvilke gebyrer, der følger med MC lånet. Her kan fx være tale om oprettelsesomkostninger, tilskrivning af renter flere gange om året, samt diverse gebyrer for services/ydelser, som man normalt ville forvente var gratis. Desværre hænger det ofte sådan sammen, at de MC lån, som ser for gode ud til at være sande, også ofte har mange skjulte omkostninger med sig.

Pas på med rentefri finansiering af motorcykel

Mange, som skal have finansieret deres motorcykler, leder efter rentefri finansiering. Som udgangspunkt er der ikke noget galt med rentefri finansiering af motorcyklen, men som nævnt ovenfor, så er renten blot ét parameter i prisen. Vi ser oftest at rentefri finansiering ikke er det samme som et gratis lån, hvilket mange desværre forveksler det med – og det ved udbyderne nok også.

I sig selv fortæller det nemlig ikke noget, at du får rentefri finansiering af din MC, da du lige så godt kan blive pålagt gebyrer for samme beløb – eller højere. Lidt på samme måde, som hvis du kunne få en gratis Ducati Scrambler Nightshift, men der fulgte en motorcykelhjelm med i tilbuddet, som du skulle betale 200.000 kr. for.

Når du skal have det billigste motorcykellån, skal du derfor, som udgangspunkt, gå efter det MC lån, som har de laveste samlede kreditomkostninger, da alle obligatoriske renter og gebyrer dermed er indregnet i sammenligningsgrundlaget for dit motorcykellån.
Ansøg om et MC lån her

Hvad er kravene for at få et MC lån?

Når du optager et MC lån igennem vores portal, er der ikke mange krav til dig som låntager, da din ansøgning kommer ud til en lang række banker, som hver især har deres egen kreditpolitik. Hos den ene bank, kan der fx være krav om, at du skal være fyldt 30 år, for at kunne låne til en ny motorcykel, hvor der hos den anden bank er et krav om, at du skal have en årsindkomst på min. 500.000 kr. Da du søger hos alle bankerne på samme tid, er det derfor betydeligt nemmere at finde finansiering til en motorcykel, da du måske ikke kan godkendes af den ene bank, men godt den anden.

Helt generelt er kravene hos os, at du skal være fyldt 18 år og have dansk bopæl for at kunne ansøge om et motorcykellån eller et hvilket som helst andet lån.

Hvis du er i den uheldige situation, at du står i RKI, så er chancerne for at blive bevilget et lån til en motorcykel små men ikke helt nul. Står du i RKI og overvejer at optaget et motorcykellån, vil vi anbefale dig at overveje, om det er den rigtige beslutning at købe en ny motorcykel. Hvis du er afklaret med din situation, og har besluttet dig for at låne til en MC alligevel, så skal du blot være opmærksom på, at de fleste banker vil afvise din ansøgning. Nogle få banker vil dog stadigvæk se på din økonomi og vurdere, om du trods RKI stadigvæk kan få et MC lån.

Beregn MC lån via vores tjeneste

Ved at benytte vores tjeneste, kan du som nævnt tidligere beregne dit MC lån og indhente personlige lånetilbud. Måden det foregår på er, at du først og fremmest vælger hvilket beløb du ønsker at låne til din motorcykel, samt hvordan du foretrækker at tilbagebetale lånet.

Herefter udfylder du ansøgningsformularen, hvor du oplyser lidt om din økonomi, din bolig og din beskæftigelse, hvilket bankerne skal bruge for at kunne foretage den lovpligtige kreditvurdering af dig.

Når ansøgningen er udfyldt, fremsender vi dit ønskede lån, samt formålet med lånet, som i dette tilfælde er et motorcykellån til alle vores bankpartnere, som straks vender tilbage med et tilbud. Alt efter om du ønsker at låne til en dyr eller billig MC, vil det være forskelligt, hvilke banker, der kan tilbyde præcist det lånebeløb, som du har behov for. Nogle banker låner ikke over 20.000 kr. ud, hvor andre banker ikke udlåner under 15.000 kr. Alle banker vil dog, i så vid udstrækning det er muligt, prøve at imødekomme dit ønskede lån, også selv om deres rammer for, hvor meget de kan låne ud ikke stemmer overens med dit ønskede mototcykellån.

Når alle banker har givet et tilbud, er det din tur til at vælge, hvilket motorcykellån du ønsker at fortsætte med. Uanset om der er tale om et lån til en MC eller et andet formål, er vores anbefaling som udgangspunkt, at du vælger lånet med de laveste samlede kreditomkostninger, såfremt du mener at kunne overholde den månedlige ydelse på lånet.

Alle lån hænger sammen på den måde, at du får lavere samlede kreditomkostninger, hvis du afdrager lånet hurtigere, da du dermed betaler renter i kortere tid. Når du afdrager lånet hurtigt, får du også en høj månedlig ydelse, hvilket betyder, at du skal gøre op med dig selv, hvor meget du ønsker at dit MC lån må påvirke din økonomi på lang sigt og på kort sigt. Da du gerne skal kunne leve et anstændigt liv efter at have lånt til din MC, men heller ikke betale unødvendigt meget for dit lån på den lange bane, er vores anbefaling derfor, som nævnt ovenfor.

Når du har valgt det ønskede motorcykellån, bliver du til sidst omdirigeret til låneudbyderens hjemmeside, hvor du skal validere de oplysninger, som du har opgivet i vores ansøgningsformular. Dette gør du via MitID, og er et lovkrav, uanset hvilken bank du i sidste ende vælger at benytte til at finansiere din MC.

Hvis de oplysninger, som banken kan trække via dit MitID, stemmer overens med de oplysninger, som du selv har opgivet, udbetales dit lån til motorcyklen kort efter, og du er nu klar til at vælge den motorcykel du ønsker dig.

Hvis du efterfølgende har brug for forsikring til din nye motorcykel, kan vi anbefale en af de mange forsikringssammenlignignssider, der findes inden for området. Det kan fx være findforsikring.dk, der bla. sammenligner motorcykelforsikringer.

Vi hjælper med…

Nedenfor finder du alle de områder, som vi kan hjælpe dig med i forbindelse med dit nye MC lån.

Lån til ny MC

Hvis du skal have et MC lån til en ny motorcykel, så kan du sagtens låne hele beløbet igennem os. Igennem vores mange bankpartnere, har du nemlig mulighed for at ansøge om et MC lån helt op til 350.000 kr., hvilket gerne skulle dække behovet for en ny motorcykel, samt hjelm, jakke, bukser, handsker, taske, rygskjold, briller, kommunikationsudstyr og anden opgradering af dit nye transportmiddel / legetøj.

Lån til brugt motorcykel

Hvis du er på udkig efter et lån til en brugt motorcykel, så kan vi også hjælpe. Vi kan hjælpe med lån helt ned til 10.000 kr., så uanset hvor billig en motorcykel du finder, så kan vi hjælpe dig med at finde det rette lån.

Lån til MC uden udbetaling

Når du låner til en MC via os, vælger du selv, hvor stor en del af motorcyklen du ønsker at finansiere via lånet. Du har altså mulighed for at få et MC lån, som svarer til et MC lån uden udbetaling. Koster din motorcykel 100.000 kr., vælger du blot at ansøge om et lån på 100.000 kr. På den måde skal du ikke have penge op af lommen, når du køber din motorcykel.
Ansøg om et MC lån her

MC lån uden sikkerhed og dokumentation

Når du ansøger om lån igennem os, uanset om det er et lån til en motorcykel eller et andet formål, så er der ikke krav til at du skal stille din nye motorcykel som sikkerhed for lånet. Der er heller ikke krav om, at du efterfølgende skal vise banken, at du har brugt dit MC lån til lige præcis den model, som du havde påtænkt i første omgang. Faktisk er der heller ikke krav om, at du skal kunne dokumentere, at du overhovedet har brugt lånet til en motorcykel.

Når du udfylder en ansøgning om et MC lån, spørger vi ind til dit låneformål, men hvis du undervejs finder ud af, at du hellere ønsker at bruge lånet til noget andet, så er du altså frit stillet til at bruge dit motorcykellån til andre formål.

Hjælp og vejledning med MC lån

Hvis du har brug for hjælp eller vejledning til at låne penge i forbindelse med din nye MC, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er ikke specialister i selve motorcyklen, men vi kan hjælpe dig med at indhente lånetilbud og fortælle dig fordelene og ulemperne ved de forskellige finansieringsmuligheder, som vi præsenterer for dig. Hvis du har fået et tilbud om finansiering fra forhandleren af motorcyklen, kan vi også fortælle dig, om vi kan finde et bedre tilbud, så du undgår at betale for meget for finansiering af din motorcykel. Hvis du har brug for lignende vejledning vedr. billån, forbrugslån eller samlelån, er du også meget velkommen til at kontakte os. Ved du endnu ikke hvilken motorcykel du ønsker at låne til, kan du med fordel læse mere på MTCT.dk, der har lavet en guide til hvordan du vælger din første motorcykel.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil