image

Billån

Ansøg om et billån i dag, og modtag pengene med det samme. Gennem GOLoan kan du låne op til 300.000 kr. til din eksisterende eller nye bil. Du ansøger om et billån ved at bruge to minutter på at udfylde låneformularen. Herefter modtager du straks en række lånetilbud, som du frit kan vælge imellem. Det er nemt, simpelt og enkelt. Se gerne vores Trustpilot først.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
 • Lån der samles:100.000 kr.
 • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
 • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Få et billån med udbetaling i dag

Det kan være svært at holde sig tilbage, når man først har fundet sin drømmebil til en god pris. Mange af os bruger trods alt et par timer om dagen bag rattet. Derfor kan ergonomi, god lyd, nok plads med videre være svært at gå på kompromis med. Men det behøver du måske heller ikke.

Hos GOLoan kan du optage et billån. Det fungerer præcis som ethvert andet online lån, hvor du ansøger om det beløb, du står og mangler, hvorefter du indenfor kort til modtager pengene på din NemKonto. Det betyder, at du kan bruge dit billån, præcis som du ønsker det. Du kan vælge at bruge pengene på din nuværende bil, på købet af en spritny bil eller på et godt scoop, som du har fundet på brugtmarkedet.

Udfyld låneformularen i dag – det tager ikke mere end to minutter. Herefter modtager du en række tilbud på billån fra en lang række kendte og mindre kendte banker. Du kan frit vælge det tilbud, som passer bedst til dig. Du kan også afslå alle lånetilbud, da vores service er ganske gratis og uforpligtende.

Når du har fundet det rette billån til dig, og godkendt det med dit MitID, sættes pengene ind på din NemKonto. Det tager maksimalt 48 timer. Mange af de banker vi samarbejder med, benytter dog straksoverførsel, så du kan have pengene i hænderne hurtigst muligt. Derfor går der ofte kun et par timer fra du har underskrevet, til dit billån står på din konto.

Hvad er et billån?

Mange forbinder et billån med et lån foretaget hos en bilforhandler. Ligeledes kan billån forbindes med lån til bil optaget i den traditionelle bank. Både hos bilforhandleren og i den traditionelle bank vil du ofte skulle stille sikkerhed i bilen. Det betyder, at hvis du ikke overholder din betalingsaftale, kan långiveren gøre krav på din bil. Bemærk, at nogle online långivere ligeledes kræver pant i bilen.

Et billån hos GOLoan

Når du optager et billån gennem GOLoan foregår det lidt anderledes. Vores lånemulighed til finansiering af bil fungerer som et ganske almindeligt forbrugslån. Det betyder, at hele lånet udbetales på én gang. Du skal hverken stille sikkerhed eller dokumentation for lånet, og kan i princippet bruge pengene præcis, som du ønsker det. Vi gør altså ikke krav om at stille pant i din nye bil.

Det eneste du efterfølgende skal koncentrere dig om er at tilbagebetale en del af lånet hver måned i henhold til den afdragelsesaftale, som du underskriver. Derudover skal du blot nyde dit billån, som forhåbentligt kan holde dig sikkert og lækkert kørende.

Sådan optager du et billån

Hvordan optager jeg et billån?

At optage et billån gennem en af vores samarbejdspartnere er super simpelt. Du udfylder blot formularen én gang her på siden, hvorefter du modtager lånetilbud på billån fra alle de af vores banker, som kan godkende dig hertil. Du vælger selv hvilket lån, du vil takke ja til. Når du har godkendt et lånetilbud, bliver pengene overført til din NemKonto inden for 48 timer. Ofte går det endnu hurtigere, da de fleste af vores banker benytter straksoverførsel til din fordel.

Herunder kan du læse lidt om, hvad du skal være opmærksom på, når du ansøger om et billån. Vi introducerer dig også til de to lånetyper for billån, som vi tilbyder.

Vær ærlig med dine oplysninger

Under ansøgningsprocessen til dit billån skal du besvare en række spørgsmål. Med disse spørgsmål beder vi om oplysninger om dig, din husstand, dit arbejde, din økonomi og dine bankforhold. Vores samarbejdende pengeinstitutter bruger disse oplysninger til at foretage en kreditvurdering af dig.

En kreditvurdering er kort sagt en vurdering af din evne til at tilbagebetale dit lån gennem den valgte låneperiode. Først foretages der en automatisk kreditvurdering ud fra nogle fastlagte kriterier. Det gør, at vi kan forhåndsgodkende dig til tilbud, og dermed sende dig tilbud på billån, så snart du har udfyldt låneformularen.

Når du underskriver et lånetilbud med dit MitID, giver du også din accept til, at banken må dobbelttjekke dine oplysninger, som deres kreditvurdering er foretaget på baggrund af. Det er derfor vigtigt, at du er 100 % ærlig i dine oplysninger, når du ansøger om et billån. Hvis dine indtastede oplysninger er stærkt misvisende fra virkeligheden, vil dit billån ende med at blive afslået. Du vil desuden få sværere ved at låne penge hos den pågældende bank i fremtiden.

Dog er det helt fair, hvis du har udfyldt ansøgningen til billån i god tro, men at nogle af dine oplysninger ikke er helt korrekte. Vi har forståelse for, at det kan være svært – hvis ikke umuligt – at kunne det hele i hovedet. Det er som regel nemt at gennemskue, om du har udfyldt formularen efter bedste evne. Bankerne vil altid gøre hvad de kan for at finde et billån og en god løsning til dig.

Tag stilling til muligheden for en medansøger

Når du ansøger om et billån gennem os, kan du vælge at låne sammen med en medansøger. Det betyder, at banken du ansøger om lån hos, både tager din og den anden persons økonomi i betragtning, når der laves en kreditvurdering. Det betyder også, at vedkommende hæfter for billånet på lige fod med dig.

Det er derfor uhyre vigtigt, at du vælger en medansøger, som du stoler på, og som er indforstået med, hvad det betyder for dem at tage del i dit billån. Det kan eksempelvis være en partner, et familiemedlem eller en god ven.

Vælg type af billån

Hos GOLoan tilbyder vi to typer af billån. Den første type egner sig til dig, som ikke har eksisterende lån i forvejen. Den anden type er særligt god til dig, som har et eller flere lån i forvejen, og kan se en fordel i at samle dine lån sammen med dit nye billån. Læs mere om de to lånetyper herunder.

Nyt billån

Et nyt billån er et helt almindeligt lån på nettet. Her låner du det beløb du har brug for hos en udbyder, som du endnu ikke har nogle lån hos. Du kan låne op til 300.000 kr. med et nyt billån. Herunder forklarer vi trin for trin, hvordan du ansøger.

Sådan gør du:
 1. Find låneformularen øverst på denne side, og indtast hvor mange penge, du ønsker at låne. Indtast ligeledes hvor lang en periode, du ønsker at lånet skal løbe i. Start herefter selve ansøgningsprocessen.
 2. Der bliver nu efterspurgt en række oplysninger om dig, dit arbejde, din husstand, din økonomi og dine bankforhold. Udfyld disse efter bedste evne.
 3. Tag stilling til, om du ønsker at låne med en medansøger. I så fald skal vedkommende også udfylde en række personoplysninger.
 4. Underskriv din ansøgning med MitID – husk at en eventuel medansøger ligeledes skal underskrive med sit MitID.
 5. Du modtager straks en række tilbud på billån, som du er forhåndsgodkendt til. Vælg det billån, du ønsker, og godkend tilbuddet med dit MitID. Hermed giver du også tilladelse til, at banken må og kan dobbelttjekke de personoplysninger, du tidligere har udfyldt.
 6. Læn dig tilbage, og vent på at dit billån bliver sat ind på din NemKonto i løbet af de næste 48 timer. Som regel har du pengene i løbet af et par timer, da de fleste banker benytter straksoverførsel.

Samlelån + lån til bil

Hvis du allerede har en række eksisterende lån hos forskellige udbydere, kan du med fordel ansøge om at få alle dine lån samlet hos én udbyder. Som regel er der penge at spare, da du ikke længere skal afdrage hos flere forskellige kreditorer, der hver især har en række gebyrer, som også skal betales. Samtidig kan du optage et billån, som ligeledes samles med de øvrige lån. Optager du billån på denne måde, må det samlede pengebeløb maksimalt være på 500.000 kr.

Sådan gør du:
 1. Udfyld information om dine eksisterende lån, som du ønsker at samle. Vi har brug for information om, hvem kreditorerne er, samt hvor meget udestående du har hos den enkelte.
 2. Ønsker du at udvide lånet med et ekstra billån, skal du angive den ønskede beløbsstørrelse og løbetid for dette.
 3. Udfyld de krævede personoplysninger om dig, samt oplysninger om din bolig, bank, husstand og økonomi.
 4. Også ved denne type billån er en medansøger muligt.
 5. Underskriv din ansøgning med dit MitID. Det samme skal en eventuel medansøger gøre.
 6. Du modtager straks en række lånetilbud, og du kan nu vælge det billån, der passer bedst til dig.
 7. Godkend dit nye billån med dit MitID, hvorved du samtidig giver tilladelse til, at banken kan dobbelttjekke dine oplysninger.
 8. I løbet af 48 timer vil pengene stå på din konto. Ofte tager det kun et par timer.

Optag billån uden udbetaling

Kan jeg optage billån uden udbetaling?

At optage et billån uden udbetaling, betyder at du låner hele bilens pris, og dermed ikke selv skal have sparet en udbetaling op forinden. De billån vi tilbyder gennem GOLoan afviger fra de klassiske billån, som du eksempelvis optager direkte hos forhandleren.

Gennem os låner du altid hele det beløb, som du har brug for. Vi gør ingen krav om, at du selv har sparet en procentdel op før. Lad os sige at du har forelsket dig i en bil til 175.000 kr., og ikke selv har sparet noget op forinden – så ansøger du blot om 175.000 kr. i billån. Pengene udbetales direkte til din NemKonto, hvorefter du kan bruge pengene på at købe den bil, du drømmer om.

Bemærk, at de penge du låner gennem os, aldrig er hæftet, således at de skal bruges på noget bestemt. Når du har modtaget dit billån, kan du i princippet skifte mening og eksempelvis bruge alle pengene på dit bryllup, en lejlighed eller noget helt tredje. Det er dine penge, og du bestemmer.

Hvem kan få et billån?

Et billån gennem os er for alle – med få undtagelser. Der er en række lovkrav til låntagere, som vi naturligvis skal sørge for bliver overholdt. Mange lånebrokere strammer lovkravene en smule for at øge chancen for, at hele billånet bliver tilbagebetalt. Det har vi ikke valgt at gøre hos GOLoan, da vi har god erfaring med, at vores låntagere naturligvis overholder deres afdragsaftale. Derfor er vi en af de lånebrokere, der er nemmere at få et billån hos.

Krav til låneansøger

Herunder kan du læse mere om de krav, vi grundet loven trods alt sætter:

Du skal være 18 år

I Danmark skal man være fyldt 18 år, før man kan låne penge hos en offentlig kreditor, pengeinstitut eller bank. Derfor skal du naturligvis også være fyldt 18 år, før du kan optage billån gennem os.

Din faste bopæl skal være i Danmark

Vores kreditorer har fokus på det danske marked, og tegner altså kun billån til folk, der har fast bopæl i Danmark. Derfor er dette også et krav, før du kan låne gennem os.

Du skal have et MitID

Du skal bruge dit MitID, når du skal verificere de oplysninger, du har udfyldt i ansøgningsprocessen. Ligeledes skal du bruge dit MitID, når du skal godkende et tilbud på billån sendt til dig fra en af vores kreditorer.

Du skal godkendes af låneudbyderne

Låneudbyderne bruger dine personoplysninger samt oplysninger om økonomi, bolig, arbejde og bank til at lave en kreditvurdering af dig. En kreditvurdering er et estimat over din evne til at tilbagebetale dit billån inden for den aftalte tidsperiode. Hvis dine ønsker til lånebeløb og lånets løbetid slet ikke harmonerer med dine omstændigheder, vil du ikke kunne vurderes egnet som låner. Kreditorerne vil dog altid forsøge at finde en løsning – eksempelvis ved at foreslå et lavere beløb eller en længere løbetid for dit billån.

Hvordan forbereder jeg mig på at optage billån?

Der er egentlig ikke noget, som du skal gøre, inden du ansøger om et billån hos os. Der er dog nogle ting du kan gøre for at forbedre din chancer for at blive godkendt. Dem gennemgår vi herunder.

Skab overblik over din økonomi

Inden du erhverver dig et billån, kan det være en god idé at skabe et overblik over din eksisterende økonomi. Du skal nemlig kunne finde luft i din nuværende økonomi til at kunne afdrage på det nye lån. Derfor kan det være en god idé at lægge et budget. Her skal du skrive alle dine indtægter og udgifter ned – både de faste og variable. Det giver dig en idé om, hvor mange penge du har tilbage, når dine udgifter er betalt. Dette beløb kaldes for dit økonomiske råderum, og det er her du skal finde pengene til at afdrage på dit kommende billån.

Find ud af hvor mange penge, du skal bruge

Det kan være fristende at bruge nogle af pengene på tant og fjas, når først de står tilgængelige på ens konto. Dog skal du huske, at et billån aldrig er gratis. Pengene skal betales tilbage, og ligeledes er der en rente og eventuelt nogle gebyrer, som løbende skal afdrages.

Start derfor med at beslutte, hvad dit billån skal bruges på. Et billån kan nemlig bruges på mange ting – eksempelvis en ny eller brugt bil, værkstedsregninger eller udstyr til din nuværende bil. Når du ved præcis hvad du ønsker at købe, bliver det nemmere at undersøge markedet for den bedste pris. Vær grundig her, da der kan være mange penge at spare. Vi anbefaler altid, at du ikke låner hverken mere eller mindre i billån, end hvad du skal bruge.

Planlæg tilbagebetalingen af dit billån

Når du underskriver tilbuddet for din billån, underskriver du også en afdragsaftale mellem dig og banken. Her er det fast bestemt, hvor mange penge du hver måned skal betale til banken. Sørg for, at du i din private økonomi har en klar plan for, hvordan beløbet hver måned bliver betalt til tiden. Du kan eventuelt sætte en automatisk betalingsløsning op, så pengene bliver trukket fra din konto på en bestemt dato hver måned, uden du aktivt skal tage stilling til noget.

Du skal ikke stille sikkerhed for dit billån

Skal jeg stille sikkerhed for mit billån?

Når du optager et billån gennem GOLoan, skal du ikke stille sikkerhed for billånet. At stille sikkerhed for et billån betyder, at man lader kreditoren have pant i sin bil. Således kan kreditoren gøre krav på bilen, hvis ikke du betaler dit lån tilbage efter aftalen. Vi eller vores samarbejdspartnere kræver altså ikke pant i din bil eller anden form for sikkerhedsstillelse.

Skal I vide, hvilken bil jeg køber?

Vi, og de banker vi samarbejder med, kræver ikke dokumentation for, hvordan du bruger de penge, du låner hos os via et billån. Det betyder, at vi altså ikke behøver at vide, hvilken bil du køber, hvornår du køber den, eller om du har valgt at bruge pengene på noget helt andet, end hvad du først havde tænkt.

Når pengene står på din konto, kan du finansiere dem akkurat som det passer dig. Det eneste der betyder noget for os er, at du betaler dit billån tilbage løbende, sådan som det står aftalt i låneaftalen, som begge parter skriver under på.

Hvordan ved jeg, at I finder det bedste billån til mig?

Faktisk finder du selv det bedste billån – men igennem os. GOLoan er en lånebroker. Det betyder, at vi screener markedet for de billån, som matcher dit lånebehov og din økonomi bedst muligt. Vi indhenter tilbud fra kreditorerne, så du kan skal sende én ansøgning ét sted. Herefter kan du frit vælge det lån, du bedst synes om.

Hos GOLoan samarbejder vi med en lang række anerkendte banker – både kendte og mindre kendte. Vi har kun aftaler med pengeinstitutter, som vi kan stå 100 % inde for, og som vi mener tilbyder de bedst mulige lånemuligheder til vores kunder.

Vi har altså sørget for at skærpe feltet ind, så du kun modtager tilbud fra seriøse banker, der kan tilbyde dig et fair og relevant billån. Herefter er det op til dig at sammenligne dine tilbud og vælge det billån, der passer bedst til dig. Vi guider dig herunder i, hvordan du bedst laver en lånesammenligning.

Sådan sammenligner du dine lånetilbud

Under ansøgningsprocessen til et billån skal du angive, hvor mange penge du ønsker at låne, samt hvor lang en tidsperiode, du ønsker at have til at betale lånet tilbage. Bankerne vil så vidt muligt forsøge at matche dine kriterier for lånebeløb og løbetid. Hvis bankerne ikke kan imødekomme dig, vil de stadig afgive et tilbud til dig – dog hvor beløb og løbetid er justeret til.

Dermed kan du modtage flere tilbud fra forskellige banker, hvor disse parametre er forskellige. Om parametrene er angivet ens eller forskelligt har betydning for, hvordan du skal sammenligne dine tilbud på billån. Læs med herunder.

Samme lånebeløb og løbetid

Hvis lånebeløb og løbetid er ens angivet på alle dine tilbud for billån, skal du blot kigge på ÅOP for hvert lån, og vælge det lån med den laveste ÅOP. Forkortelsen står for Årlige Omkostninger i Procent. Nøgletallet rummer alle omkostninger, du har om året forbundet til dit billån.

Samme lånebeløb, differentierede løbetid

Når løbetiden differentierer, er de samlede kreditomkostninger det bedste nøgletal, du kan bruge til sammenligning. Her ser du dine samlede omkostninger gennem hele billånets løbetid inklusiv lånebeløb, renter og gebyrer.

Differentierede lånebeløb og løbetid

Hvis både beløb og lånetilbud differentierer, er det lidt mere besværligt at sammenligne tilbud på billån – men det kan lade sig gøre. Du skal blot udregne hvor stor en procentdel af lånet, kreditomkostningerne udgør. Herefter kan du med ro i maven vælge det billån med det laveste procenttal – det er nemlig det billigste billån for dig.

Se omkostninger ved billån

Hvad koster det at tage et billån?

Prisen på et billån er meget individuelt og kan variere fra person til person. Bankerne laver altid en kreditvurdering af dig ud fra dine personoplysninger om civilstatus, boligforhold, økonomi, mv. Jo bedre din evne til at tilbagebetale billånet vurderes, desto billigere et lån vil bankerne kunne tilbyde dig. Vurderes din tilbagebetalingsevne som mindre god, løber kreditorerne en større risiko med dig, og dermed vil du som regel skulle forpligte dig til en dyrere pris for billån.

Ligeledes er det forskelligt, hvordan bankerne skruer deres tilbud sammen. Nogle har en række gebyrer, du skal huske at medregne i den samlede pris. Herunder kan du læse mere om nogle af de gebyrer, som du skal være opmærksom på.

Disse gebyr-typer skal du kende

Alle billån indebærer ikke de samme typer af gebyrer. Det afhænger som regel af den bank, som udsteder lånet. Bliv klogere på de mest gængse gebyrer herunder.

Rente

Du vil meget sjældent finde et rentefrit billån, og det er heller ikke noget, som GOLoans samarbejdspartnere tilbyder. Derfor hører der altid en rente til dit billån. Renten fortæller, hvor mange procent af dit billån, du løbende betaler for at have lånet. Du kan gennem os finde billån med en debitorrente helt ned til 3,55 %.

Stiftelsesgebyr

Nogle gange vil du opleve at skulle betale et mindre gebyr, når dit billån stiftes. Det er meget forskelligt, hvor stort dette gebyr er. Nogle gange er et stiftelsesgebyr et fast beløb, andre gange er det et procenttal af dit samlede billån.

Håndteringsgebyr

Du skal være opmærksom på, at nogle kreditorer tager et mindre gebyr, hvis de manuelt skal håndtere noget for dig løbende. Det kan eksempelvis være at tjekke status på tilbagebetalingen af dit lån.

Rykkergebyr

Rykkergebyrer er nok umulige at undgå – medmindre du selvfølgelig altid betaler til tiden. Et rykkergebyr falder, hvis ikke du afdrager på dit billån som aftalt, og banken dermed må rykke dig for betaling.

Hvilken bil må jeg købe for mit billån?

Et billån gennem vores samarbejdspartnere er akkurat det samme som et alment forbrugslån. Det betyder, at du optager et billån via vores låneformular, hvorefter alle pengene udbetales til din NemKonto på én gang. Det giver en stor frihed for dig, da du dermed kan bruge pengene akkurat som du ønsker. Du må derfor købe lige den bil, du har lyst til, ligesom du må beslutte at bruge pengene helt anderledes.

Køretøjer til landbrug

Driver du et landbrug, eller bor du på en gård, hvor den huslige vedligeholdelse bare kræver maskiner med flere hestekræfter under motorhjelmen? Så kan du låne til denne type maskiner gennem os. Det er eksempelvis muligt at låne til traktor.

Økonomibevidste biler

Mange er blevet mere og mere bevidste om det CO2-aftryk, vi sætter i verden, og søger derfor et grønt billån. Der er heldigvis mange måder, hvorpå vi kan tage del i den grønne omstilling og behandle vores miljø bedre. Det kan du også bruge et billån til. Måske er det på tide at skifte benzindyret med en elbil eller en hybridbil. Det er der flere fordele ved:

 • billigere i drift
 • forurener mindre
 • mulighed for gratis parkering i eksempelvis København

Køretøjer til hobby

Nogle dyrker deres bilglæde som en hobby – men der er ingen tvivl om, at det er en dyr hobby, der kræver en del investeringer hen ad vejen. Lån eksempelvis til vedligeholdelse af din veteranbil eller tag et lån til motorcykel. Med et billån kan du med benzin i blodet blive ved med at holde din dyre hobby ved lige.

Biler til ferie

I takt med, at vi passer bedre på vores jord, vinder bilferier også mere og mere frem. Komforten på den lange køretur til sin feriedestination er for mange ekstremt vigtigt. Derfor kan det i nogle tilfælde betale sig at tage et billån og investere pengene i et køretøj, som kan bringe dig sikkert og komfortabelt på ferie. Det kan eksempelvis være med et lån til autocamper eller campingvogn.

Må jeg købe en erhvervsbil?

Når du optager billån gennem GOLoan, optages lånet som et privatlån. Du kan ikke låne penge gennem os direkte til din virksomhed. Til gengæld kan du investere dit billån i din virksomhed, og derved bruge pengene på en erhvervsbil.

Må jeg bruge mit billån på udgifter til min nuværende bil?

Ja, det må du gerne. Der følger en del udgifter med at have bil. Hvert andet år skal din bil til syn. Afhængigt af hvor meget du kører, skal bilen til service en gang hvert eller hvert andet år. Derudover skal der skiftes vinter-/sommerdæk to gange årligt. Derudover dukker der som regel noget uventet op i ny og næ, hvor bilen også kræver værksted.

Mange holder desuden af at opgradere deres nuværende bil ved eksempelvis at købe nyt interiør, anlæg eller andet. Intet af det er et problem med et billån gennem os. Her er du nemlig 100 % selv herre over, hvordan du bruger pengene.

Må jeg bruge mit billån på et kørekort?

Ja, det må du også gerne. Vi har skrevet en del om at låne til kørekort. Det kan du eventuelt læse igennem, før du optager et billån gennem os med dette formål.

Optag billån trods RKI

Kan jeg optage billån, når jeg står registreret i RKI?

RKI er et register over virksomheder og privatpersoner, som har vist sig som værende dårlige til at betale deres gæld tilbage. Hvis du misligholder en afdragsaftale på et lån, skal kreditoren i første omgang sende dig en skriftlig rykker. Når du har modtaget tre skriftlige rykkere, og stadig ikke har startet/genoptaget tilbagebetalingen, kan kreditoren melde dig til RKI. Din registrering i registeret er kun gældende, indtil at du har betalt din misligholdte gæld ud.

Det er generelt sværere at låne fra offentlige pengeinstutitioner, når man står registreret i RKI, som står for Ribers Kredit Information. Det tegner et skidt billede af dig som låntager, og kreditorer vil derfor være mere tilbøjelige til at afslå din ansøgning om et billån. Det er dog ikke umuligt at optage billån som RKI-registreret.

Nogle af vores samarbejdspartnere er villige til at give dig et billån trods RKI, men det afhænger af din historik med RKI, dine øvrige økonomiske omstændigheder samt størrelsen på det ønskede lån. Derfor er du velkommen til at sende os en ansøgning alligevel, hvorefter vi ser på, hvad vi kan gøre for at give dig et billån.

Min ansøgning er blevet afvist – kan jeg så ikke få et billån?

Selvom din ansøgning om et billån er blevet afvist i første omgang, skal du ikke miste modet. Der er helt sikkert ting du kan gøre, som kan påvirke din situation i en positiv retning. Herunder kommer vi ind på noget af det, som du kan gøre, men i bund og grund handler det ofte om, at du skal kigge på, hvordan du kan forbedre din økonomi, inden du ansøger på ny om et billån.

Justér dine forventninger

Overvej om du kan nøjes med at låne mindre end først antaget. Jo større et lånebeløb du efterspørger, desto større krav er der til din nuværende økonomi. Ligeledes kan du overveje, om en længere løbetid for dit billån kunne være en mulighed. Jo længere tid, du har til at betale lånet af, desto mindre skal du afdrage med hver måned. Dermed sænker du kravene til, hvad din nuværende økonomi skal kunne bære af ekstra udgifter.

Find en medansøger

Du har altid mulighed for at ansøge om et billån sammen med en anden. Det kræver dog, at du har en person i dit netværk, som er villig til økonomisk at forpligte sig til dit lån. Ofte er en medansøger en god ven, et tæt familiemedlem eller en partner. Vedkommende skriver hermed under på, at han/hun hæfter for dit billån, såfremt du ikke kan betale beløbet tilbage til tiden. Til gengæld tages begge jeres økonomier i betragtning, når kreditorerne laver den obligatoriske kreditvurdering.

Find et ekstra arbejde

Hvis du har mulighed for at tage et ekstra arbejde og dermed øge din månedlige faste indtægt, vil det være en god idé at gøre. Når bankerne foretager en kreditvurdering af dig, kigger de i særdeleshed på forholdet mellem dine faste indtægter og faste udgifter. Differencen herimellem er dit rådighedsbeløb, hvilket forbedres, når dine faste indtægter stiger. Det er fra dette beløb, at du månedligt skal afdrage på dit billån.

Udbetal gammel gæld

Har du gæld, er afbetalingen heraf en del af dine faste udgifter. Kan du betale gammel gæld af, før du ansøger om et billån på ny, vil dine faste udgifter falde og dit rådighedsbeløb vil dermed være højere. Det betyder, at du har flere penge, som du kan afdrage med på dit nye billån.

Kom ud af RKI

Mange kreditorer er forbeholdne, hvis ikke helt afvisende, overfor at låne til RKI-registrerede personer. Risikoen ved at låne penge til nogle, som allerede har vist, at de ikke tilbagebetaler deres lån til tiden, vurderes som høj, og er ikke særlig attraktiv for kreditoren.

Du fjernes fra RKI, så snart du har betalt det lån ud, som du står registreret for. Derfor anbefaler vi, at du får afdraget din gæld, før du igen ansøger om et billån hos dig.

Fordele ved et billån

Fordele ved et billån

Der er mange fordele ved at ansøge om den type billån, som vi kan tilbyde. Herunder gennemgår vi nogle af dem.

Indfri dine bildrømme her og nu

Vi udbetaler dit billån indenfor 48 timer efter, at du har underskrevet låneaftalen med dit MitID. Pengene udbetales direkte til din NemKonto. Mange af vores samarbejdspartnere benytter straksudbetaling for at kunne give dig den bedst mulige service. I så fald kan pengene være på din konto indenfor få timer. Det betyder, at du kan købe den drømmebil, som du har udset dig allerede i dag.

Send én ansøgning – modtag mange tilbud

Når du ansøger om et billån hos os, skal du kun sende os én ansøgning. Vi krediterer derimod med en lang liste af lånetilbud, som du frit kan vælge mellem. Vi gennemgår dine lånemuligheder hos alle vores samarbejdspartnere, hvor efter vi samler tilbuddene fra alle dem, som ønsker at give dig et tilbud på et billån. Således slipper du for selv at skulle gennemsøge lånemarkedet – det gør vi nemlig for dig.

Lån nemt, billigt og sikkert

Vi har få krav til vores låneansøgere. Samtidig har vi en ekstrem kort behandlingstid på bare 48 timer. Din ansøgning til et billån skal dog verificeres med dit MitID, hvilket er din digitale underskrift. Således kan du lynhurtigt låne nemt, billigt og sikkert. Du kan desuden bruge enhver form for enhed såsom computer, tablet og mobil, hvorfor du kan optage dit billån mens du er på farten.

Ingen krav om sikkerhedsstillelse eller dokumentering

Gennem GOLoan kan du ansøge om et billån uden sikkerhed. Det betyder, at vi ikke gør krav på at have pant i nogle af dine værdier såsom ejendom eller bil. Det er en metode, som nogle låneudbydere benytter for at øge sikkerheden for, at du tilbagebetaler dit billån til tiden.

Ligesom vi tilbyder billån uden sikkerhed, har vi heller ingen krav om, at du skal dokumentere, hvad du bruger dit billån på. Når pengene står på din konto, er de dine. Dermed er du ene og alene herre over, hvordan lånet skal bruges.

Ulemper ved et billån

Når der er fordele, vil der stort set også altid være ulemper. Det gælder også ved et billån gennem os. Du kan herunder læse om de ulemper, som vi mener er vigtige, du er bekendt med, inden du ansøger om et billån.

Nemt at blive fristet

Det er super nemt at optage et billån gennem os. Derfor er det også hurtigt fristende at gøre, selvom du reelt set ikke har et lånebehov. Vi anbefaler altid, at du kun låner det eksakte beløb, som du står og mangler – hverken mere eller mindre. Husk at dit billån skal betales tilbage, og at afbetalingen foregår månedligt fra den dag, du tegner billånet.

Skjulte gebyrer

Mange online kreditorer har en række “skjulte gebyrer”, som tilskrives lånebeløbet. Egentlig er gebyrerne ikke skjulte, da disse altid skal være forelagt dig i lånetilbuddet, inden du skriver under på dit billån. Længere oppe på denne side kan du finde et afsnit, hvor vi beskriver de gebyrer, du skal være opmærksom på kan indgå i dit billån. Kig dit lånetilbud grundigt igennem inden du underskriver, så du ikke oplever nogle overraskelser.

Mange lånemuligheder

Vi gennemgår markedet for dig, og finder en række gode tilbud på billån, som du kan vælge og vrage imellem. For nogle kan det være overvældende, at der er så mange lånemuligheder. Derfor har vi lavet en guide længere oppe på denne side, hvor du kan blive klogere på, hvordan du sammenligner dine tilbud. Dette vil hjælpe dig med at finde det absolut bedste lån til dig.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil