image

Find billige Lånemuligheder

Vi har specialiseret os i at finde de billigste lånemuligheder til dig. Hvis du ønsker at finde dine muligheder for at låne, skal du blot udfylde vores online ansøgning, hvilket tager to minutter. Herefter indhenter vi automatisk tilbud fra en lang række banker, så du hurtigt kan få et overblik over dine lånemuligheder. Processen foregår automatisk, og du ser derfor alle dine nye lånemuligheder med det samme.

4,4 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
L'easy
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Er den billigste lånemulighed altid den bedste?

De fleste tænker, at den billigste lånemulighed også er den bedste mulighed for at låne penge, hvilket også er et rigtigt godt udgangspunkt. Der er dog nogle andre parametre, som også er værd at overveje, hvilket vi vil gennemgå herunder.

Hvad der er den billigste lånemulighed, er dog stadigvæk vores anbefaling, at benytte som den primære faktor, hvilket også er det vi primært hjælper med at sammenligne.

Dine tidligere oplevelser med bankerne

Først og fremmest bør du nok indskrænke dine lånemuligheder til de banker, som du ikke har dårlig erfaring med. Det er selvfølgeligt rart, at en bank giver dig mulighed for at låne, på trods af at jeres forhold tidligere ikke har været det bedste, men vores anbefaling er, at det som minimum tæller ned i din samlede vurdering af denne lånemulighed.

Andre kunders oplevelser med bankerne

Før du går med den nye og billig lånemulighed på nettet, er det en god ide at undersøge, hvad tidligere kunder har at sige om netop den bank, som du påtænker at vælge. Det er ikke uset, at en ny bank lokker med en billig lånemulighed, som bag facaden gemmer på en lang række urimelige vilkår og høje gebyrer, som har været umulige at gennemskue.

Trustpilot kan du se anmeldelser fra tidligere kunder hos de enkelte banker, hvilket kan give dig en god ide om, hvorvidt et af dine nye lånetilbud er blandt de bedste eller blot blandt de billigste på overfladen.

Ekstra services

En god lånemulighed skal også være fleksibel, i den udstrækning du har behov for det. Det er sjældent en god ide at vælge den billigste lånemulighed, hvis en lidt dyrere løsning kan tilbyde alle de services, som du har brug for – måske helt gratis.

Den bedste lånemulighed for dig er måske et lån, hvor du har mulighed for at tage en ekstra afdragsfri periode i forbindelse med en ferie eller julen.

Det kan også være, at du gerne vil kunne afvikle dit lån uden yderligere omkostninger før tid, eller du kan samle tidligere lån hos den låneudbyder via et samlelån, som både kan spare dig mange penge og besvær.

Ansøg om et lån her

Sådan finder vi dine nye billige lånemuligheder

Når du benytter vores service til at finde dine nye lånemuligheder, har vi brug for nogle få oplysninger.

Vi har selvfølgelig brug for at vide, hvor meget du har behov at låne, og hvor længe du ønsker at afdrag dit lån over.

Når bankerne vender tilbage med den bedste og billigste lånemulighed de kan tilbyde dig, har de prøvet at tage højde for både lånestørrelsen og dit ønskede månedlige afdrag, i den udstrækning det var muligt. Hvis banken ikke kan tilbyde, lige præcis det du ønsker dig, vil de først prøve at forlænge låneperioden, for at bibeholde beløbet. Hvis det stadigvæk ikke er muligt, sænkes beløbet.

Herefter har vi behov for at vide lidt mere om din økonomi, din bolig og din beskæftigelse, hvilket alle banker har behov for, for at kunne kreditvurdere dig og dermed fremsende deres lånemulighed til dig.

Et godt alternativ til den traditionelle bank

Vores service er en god og hurtig mulighed for at låne, hvis man sammenligner med den traditionelle bank, og vi finder mange af de nye lånemuligheder, som du måske ikke kender til.

De gamle banklån er, som du nok er bekendt med, er karakteriseret ved langsommelige og omstændige låneprocesser, som kan tage en evighed, blot for at finde ud af, om de overhovedet kan tilbyde en lånemulighed eller ej. Herefter skal du så til at vurdere, om bankens tilbud er godt eller dårligt, og her skal du så igen ud og undersøge dine andre lånemuligheder.

Hvis det hele foregår med de traditionelle banker, så kan processen trække i langdrag. Netop af den grund har vi lavet denne service, hvor du hurtigt kan finde de bedste og billigste lånemuligheder blandt en lang række af de mere moderne og digitale banker.

De traditionelle banker tilbyder dog nogle specifikke lånemuligheder, som du sjældent finder på sammenligningsportaler, herunder f1 lån, f3 lån, f5 lån, tillægslån og afdragsfrie lån. Til gengæld kan vi godt tilbyde omlægning af lån, hvis du har flere mindre lån, som du ønsker at samle.

Når du har udfyldt disse oplysninger indhenter vi dine lånemuligheder. Vi præsenterer dem, så det er nemt for dig at se, hvilke lånemuligheder der er billige, og dermed, som udgangspunkt, også de bedste lånemuligheder.

Herfra er det blot op til dig at vælge den billigste lånemulighed, eller den du ellers mener er bedst, verificere dine oplysninger med MitID og underskrive låneaftalen, hvilket også foregår med MitID. Herefter udbetaler banken lånet inden for 1 hverdag.

Om os

Vi er danske iværksættere, som ønsker at gøre gøre livet lettere for dig og resten af Danmark, som gerne vil låne penge billigst muligt.

Vi indhenter hurtigt personlige lånetilbud på forbrugslån og samlelån, som er skræddersyet præcis til din økonomi og dine behov. Vi præsenteter dig for alle dine tilbud på en overskuelig måde, så du hurtig og smertefrit kan finde det lån, som passer bedst til dig.

Før vi byggede denne service, har vi alle arbejdet med privatlån på den ene eller anden måde, og flere af os havde selv stået i en situation, hvor vi havde brug for en lignende service. På daværende tidspunkt fandtes det ikke, så vi besluttede os for at bygge den fra bunden af.

Vi håber at du har fået lyst til at prøve vores hurtige, gratis og uforpligtende service til at sammenligne lån.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil