Lån til ferie
Find lån til ferie på op til 500.000 kr.

Lån til ferier og rejser

Vi kan hjælpe dig med at finde de bedste rejse- og ferielån. Det er dyrt at rejse, og hvis du har brug for ekstra penge, så behøver du ikke betale mere end højest nødvendigt for lånet. Vi kan hjælpe med både de store og små lån til rejser og ferier. Benyt vores ansøgningsformular her på siden. Det tager kun 2 minutter, før du har personlige tilbud fra mange banker på lån til din rejse eller ferie.

Find lån til ferie nemt, simpelt og enkelt.

Samlet lånebeløb
Lånebeløb
kr.
10000 kr.
300000 kr.
Løbetid
Du betaler kun pr. måned

kr.*

Se dine muligheder her

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på over måneder, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebetaling via BS. Månedlig ydelse: kr. Debitorrente: % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: %. Samlet tilbagebetaling: kr. Samlede kreditomk.: kr. Stiftelsesomk: kr. mdl.

Ansøg hos Goloan

Så nemt er det

Sådan finder vi de bedste ferielån til lige præcis dig

For at kunne finde de bedste rejse- og ferielån til dig, skal du som nævnt benytte vores ansøgningformular her på siden. Først og fremmest skal du oplyse hvilket beløb du ønsker at låne, hvordan du ønsker at afdrage på lånet, samt at formålet er en ferie/rejse.

Herefter indtaster du dine kontaktoplysninger, samt information om din boligsituation, din økonomi og din beskæftigelse.

Alle disse oplysninger fremsender vi herefter til alle de banker, som skal byde ind på at låne dig penge til ferien eller rejsen.

Hele processen tager få minutter, og vi indhenter helt automatisk dine tilbud på rejselån og ferielån med det samme. Hvis du planlægger turen med en anden myndig person, anbefaler vi, at udfylde ansøgningen med en “medansøger”, da sandsynligheden for at blive godkendt er størst, når I er to personer, der ansøger sammen, samt at de tilbud I modtager muligvis er bedre.

Vi præsenterer herefter jer for alle de tilbud på ferielån, som vi har indhentet på en let og overskuelig side, så det er nemt at se, hvilket tilbud der er bedst og billigst. Du vil desuden modtage dine tilbud på email og sms, så de altid er til at finde.

Når du har valgt, hvilken bank, der skal stå for at låne dig/jer penge til ferien eller rejsen, vælger I blot dette tilbud, og underskriver låneaftalen digitalt. Herefter vil pengene stå på bankkontoen inden for 1 hverdag.

Lån til alle typer af ferier

Vi og vores bankpartnere, stiller ikke spørgsmålstegn ved, hvilken rejse eller ferie I ønsker at låne penge til. På samme vis, som ved alle andre oplevelser, er der ikke nogen genstand, som banken kan tage pant i, hvilket der fx er ved et billån eller bådlån. Lån til ferier og rejser falder indenfor kategorien “forbrugslån”, som kan bruges til lige hvad du ønsker dig. I princippet er der ikke nogen, der efterfølgende tjekker, om lånet er brugt på en ferie eller ej.

Herunder gennemgår vi nogle af de mest almindelige ferier, som vores brugere låner penge til. Længere nede på siden finder du samme oversigt, blot med rejselån til de længere rejser.

Sommerferie

Har du har brug for at låne penge til sommerferien, fx fordi du skal på en uges ferie eller to til Italien, Spanien eller Frankrig? Disse destinationer er nogle af de typiske lande, som vi oplever at vores brugere ønsker at låne til. Hvis man har været sent ude, og konen og børnene også skal med på sommerferien, så bliver der hurtigt brug for et lån.

Vinterferie

Vinterferien er ikke så dyr, hvis du holder den hjemme i Danmark, men hvis du vil på skiferie i Alperne, Canada, Norge eller Sverige, så kan det blive en dyr fornøjelse. Hvis du ikke selv har udstyr og skal have familien med, så løber omkostningerne til skileje, liftkort, hygge/hotel, samt fly-, tog- eller biltransport hurtigt op i 20.000 kr.

Storbyferie

Storbyferien behøver i sig selv ikke være voldsom dyr, da der er mange flyafgange og flyselskaber, som kæmper om de rejsende til de store og populære byer, såsom Paris, New York og London. Der hvor ferielånet kommer på tale i dette tilfælde, er oftest hvis ferien indebærer oplevelser, ekstraordinær luksus eller shopping.

Det hurtige getaway

Hvis det blot er et kort smut til en af de nærliggende hovedstæder, så ser vi yderst sjældent, at der er behov for et lån. Hvis det blot er weekendtur til Oslo eller Stockholm, som eksempel, så er der ikke meget tid til at få brugt så mange penge, at der er behov for et lån.

Rejselån til den lange rejse

Rejselån og lån til ferier er samme kategori, når du ansøger, men hvor ferielån typisk er mindre beløb til ferier på 1-2 ugers varighed, så kan lån til rejser, dvs. de længere rejser, ofte løbe op i størrelsesordnen 50.000 kr. eller 100.000 kr., og i sjældne tilfælde 200.000 kr.

De tilfælde, hvor vi ser at der bliver lånt til rejser, er det ofte til ungdomsrejsen efter gynmnasiet, bryllupsrejsen og den store familietur, som vi vil gennemgå yderligere herunder.

Ungdomsrejsen

Undomsrejsen er oftes en backpackrejse østpå, en jordomrejse eller interrail. Det er ikke unormalt, at man som ny student tager et halvt eller helt år, hvor man arbejder, for at tjene op til denne rejse, men hvis du ikke føler, at du har tid til at spare det hele op, kan du evt. supplere med et rejselån.

Der er også mange, som vælger at ansøge om at låne penge til rejsen, imens de er ude at rejse. Her er det ofte fordi rejsebudgettet er oversteget, og for at undgå at skulle tage hjem før tid.

Rejser er, i modsætning til ferier, sjældent planlagt særligt nøje, både fordi rejsen er længere end ferien, men også for at gøre plads til at leve i nuet og hoppe med på de oplevelser, som byder sig på turen. Af de to grunde, kan man løbe ind i pengemangel, hvor et rejselån kan blive aktuelt.

Bryllupsrejsen

Som nygift og med ambition om en uforglemmelig bryllupsrejse, tager den ene store udgift hurtigt den anden. Vi ser ofte, at lånet til bryllupsrejsen er en del af et større bryllupslån.

Da både bryllup og bryllupsrejsen skal være noget helt særligt, er det heller ikke unormalt med et lån på 200.000 kr., hvis der ikke er sparet op i forvejen. Langt mindre kan også sagtens gøre det, og især hvis I er startet med at ligge penge til side i god tid. Det er dog ikke altid tilfældet, og måske løber I tør for penge i løbet af rejsen. I og med at du kun behøver dit MitID og en mobil, tablet eller computer, for at kunne få udbetalt et lån, er det også muligt at få et rejselån undervejs på rejsen.

Familierejsen

Den sidste typiske årsag til at låne til en rejse er familierejsen. Her går turen ofte langt væk i en længere periode, og der skal også betales for børnene. Hvis børnene er under to år, er selve flyturen billigere, men er det små børn, men stadigvæk over to år, så skal der både betales fuld pris for børnene, samtidig med at jeres krav til kost og logi er større, end hvis I blot var to voksne mennesker.

I forbindelse med at låne til denne rejse, ser vi typisk lån på 50.000 kr. eller deromkring.

Ekstraudgifter

Rejsen i sig selv har en pris, men når du låner til en længere rejse, så vil der også være andre omkostninger, som skal tages med i beregningerne, hvilket også gør sig gældende for den korte ferie, men i mindre udstrækning.

Da det ofte er til varme destinationer i løbet af vinterperioden, så skal der købes en masse solcreme, og nyt sommertøj og badetøj. Dertil vælger mange at købe mad ude af huset eller på deres resort. Oven i skal der måske lejes en bil og betales for udflugter, vaccinationer og indgange diverse steder.

Vi har kun kradset i overfladen af de ekstraudgifter, som du/I kan støde på undervejs. Der kan være mange andre udgifter, som måske er helt specifikke for den rejse, som du/I påtænker. Husk at medregne disse udgifter, når du ansøger om lånet til rejsen eller ferien.

Hvor stort kan rejselånet blive?

Når du benytter vores hjemmeside til at sammenligne lån, kan du ansøge om lån op til 300.000 kr.

Hvis du ønsker et samlelån, kan du ansøge om helt op til 500.000 kr. Med Samlelånet kan du både samle nuværende gæld og tilføje et ekstra rejselån på toppen, så du både sparer penge på dine eksisterende lån, samtidig med at du får et lån til rejsen.

Hvis I er flere personer over 18 år, som tager afsted sammen, kan I med fordel udfylde ansøgningen sammen, og vælge at ansøgningen er med “medansøger”. Dermed er sandsynligheden for at blive godkendt langt større, end hvis du blot ansøger alene. I mange tilfælde er dette fordelagtigt, da mange rejser er par-, venne- eller familierejser.

Ferier og rejser på afbetaling

Hvis du tænker, om der er forskel på at ansøge om et lån hos os, og så at købe din rejse på afbetaling hos rejsebureauet, så kommer her en kort forklaring.

Når du køber din rejse eller ferie på afbetaling, er det med meget stor sandsynlighed en af de en bank, som du får en afbetalingsordning hos. Den bank, som tilbyder at finansiere din rejse via afbetaling, er med meget stor sandsynlighed en af de banker, som vi allerede indhenter tilbud fra, da der er tale om et forbrugslån. Derfor kan du få det samme tilbud via os, som du kan når du får tilbudt din rejse på afdrag hos rejseselskabet.

Ud over at vi kan indhente samme tilbud, har vi også en masse andre muligheder, da vi indhenter tilbud fra mange banker. Derfor kan vi også med stor sandsynlighed find et bedre tilbud hvorpå du kan få din ferie eller rejse på afbetaling, blot via et almindeligt lånetilbud.

I sidste ende er der tale om et lån, uanset om du køber rejsen på afbetaling hos rejseselskabet eller ved at benytte vores service.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Lån til rejser og ferier behøver ikke være en kompliceret størrelse, men desværre er det ikke altid nemt at gennemskue de mange lånetilbud, som bankerne hver især viser dig. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os, hvis vi skal hjælpe dig med at finde det bedste lån til din rejse.

Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden, hvis du har behov for hjælp.

Vi håber at du får en rigtig god tur!