image

Lån til køkken

Vi kan finde en lang række tilbud på lån til dit nye køkken. Hvis du leder efter finansiering til et køkken, skal du blot udfylde ansøgningen her på siden. Ansøgningen tager kun 2 minutter at udfylde, og du får alle dine tilbud med det samme. Vores service er altid 100% gratis og uforpligtende. Hvis du ikke finder et relevant lån til dit nye køkken, så har du som minimum fået et overblik over, hvad du har af muligheder for finansiering.

4,4 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
L'easy
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Overvejelser før du låner til nyt køkken

Før du ansøger om at låne til køkkenet, er der en del overvejelser, som du med fordel kan gøre dig. Det skader selvfølgelig ikke at ansøge om finansiering af køkkenet inden du har været igennem nedenstående overvejelser, men du risikerer at skulle ændre i din ansøgning, da drømmekøkkenet og dine ambitioner måske ændrer sig undervejs. Hvis planerne ændrer sig meget, ændrer dit behov sig nok også i forhold til lånet til køkkenet.

Valg af køkkentype

Først og fremmest er det relevant at tage stilling til, hvilket køkken du låner til. Skal det være et åbent samtalekøkken/køkkenalrum, eller skal døren helst kunne lukkes, så du kan få ro og fred mens du kokkererer?

Med mindre at din bolig allerede har et køkkenalrum, så er denne løsning nok den dyreste. Derfor skal du også forvente et større lån til køkkenet, hvis du ønsker at opgradere fra at have et køkken i et rum for sig selv til et åbent samtalekøkken. Det er sjældent, at vi ser ansøgninger om lån til køkkener, hvor ansøgeren ønsker at gå fra åbent til lukket køkken, men dette kræver også et større lån sammenlignet med at opgradere det eksisterende køkken.

Når du går fra lukket til åbent køkken eller omvendt, har du som regel behov for finansiering ikke blot til det nye køkken, men også til at trække vand, strøm og afløb hen til den nye placering, hvilket er dyrt. Hvis du kan nøjes med at nedlægge en væg for at få ét sammenhængende rum, som både indeholder køkkenet og stuen, så slipper du langt billigere, men du skal stadigvæk medregne nedlægning af en væg i dit lån til køkkenet.

Hvis væggen er bærende, kommer du ikke uden om tømrerarbejde, og i det tilfælde vil der hurtigt være behov for større finansiering til køkkenet, for at sikre at din bolig ikke falder sammen.

Opgraderinger

Når du låner til et køkken, er det for at få det, lige som du ønsker dig, at det skal være. Det er sjældent, at vi ser lån til køkkener, som blot er små opgraderinger eller halve løsninger, da det gamle køkken ellers lige så godt kunne beholdes og evt. males for nogle få hundrede kroner.

Hvis du er, som langt de fleste andre, så vil du også gerne have nogle lækre features på dit køkken, hvilket alt sammen kræver ekstra finansiering.

Nogle af de mest almindelige opgraderinger, som vi hører om, hvilket også skal med i finansieringen af køkkenet er:

  • En Quooker, som både kan lave kogende vand, isvand og danskvand
  • Stålbordplade og håndvask i ét
  • Håndvask med indbygget sæbedispenser
  • Marmor eller lignende hård, ridsefri, varmesikker og syrefast bordplade omkring kogeøen
  • Skuffer med push to open funktion
  • Beklædning af køleskab, fryser og opvaskemaskine i samme stil som resten af køkkenet
  • Udsugning i kogepladen for at slippe for emhætte

Der er helt sikkert flere opgraderinger, som du kunne ønske dig, hvilket du skal huske at lægge oven i dit budget, når du vælger lånet til køkkenet. Desværre er det meget dyrt at få eftermonteret de fleste af ovenstående ting, når først købet er foretaget, og derfor ender den endelige finansiering af køkkenet også med at blive højere end først antaget.

Hvis du flytter placering

Som vi var lidt inde på længere oppe i teksten, er det vigtigt at overveje, om du ønsker at flytte dit køkken, eller ej, da dette kræver ekstra finansiering. Der er stor forskel på, hvordan dit el og dine rør ligger i dit hus eller din lejlighed. Uanset hvad kræver det ekstra finansiering at flytte et køkken, hvilket i sig selv godt kan løbe op i et lån på 50.000 kr., men mindre kan også gøre det.

Hvor meget ekstra finansiering du skal medregne, hvis du ønsker at flytte placeringen af køkkenet, afhænger i meget stor stil af, om der er nem adgang til at tilslutte afløb, da el og vand er lidt nemmere at trække og sagtens kan løbe op og ned. Et afløb er desværre ikke så fleksibelt og skal desuden ligge under gulvet. Hvis køkkenet skal ligge i den anden ende af huset, og der samtidig skal brydes betongulv op, som efterfølgende repareres, så bliver finansieringen af denne del af køkkenet i sig selv en dyr omgang.

Ved større renoveringer

Hvis du tænker at du er i gang med en større renovering, og du har lånt penge tidligere til andre formål, så kan du med fordel ansøge om et samlelån evt. som et lån med en medansøger.

Ved at samle lånet lægger du dit lån til dit nye køkken sammen med al den tidligere gæld, som du måtte have. Det giver samlet set et billigere lån og kun én udbyder at holde styr på, så du ikke både har finansieringen til dit køkken at holde styr på, samtidig med andre åbne lån.

Ansøger du samtidig med en anden person, er sandsynligheden for godkendelse større, og du/I vil også få bedre tilbud.

Ansøg om et lån her

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil