image

Lån til renovering og andre boligforbedringer

Vi kan indhente tilbud på lån til renovering og forbedringer af din bolig fra en lang række banker. Det tager ikke mange minutter at udfylde ansøgningen, og du får med det samme alle dine tilbud vist på en overskuelig og nemt sammenlignelig liste. Ansøg nu og se hvor meget, og hvor billigt, du kan låne til renovering af din bolig.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Lån til renovering og boligforbedringer

Hvis du ønsker at forbedre din bolig, men ikke har pengene på kontoen, så er der to muligheder. Du kan enten vælge at spare op, eller du kan låne til boligforbedringerne og afdrage på lånet, samtidig med at du nyder din nye tilbygning eller nyrenoverede bolig.

Nedenfor gennemgår vi nogle af de områder, som vi oftest ser i forbindelse med lån til renovering og ombygning.

Lån til renovering og istandsættelse

Når det kommer til lån til renovering af hjemmet, så er der ofte to områder, som er rigtigt dyre, men desværre også rigtigt interessante for mange boligejere at renovere – nemlig køkkenet og badeværelset.

  • Badeværelse: Hvis du står med et gammelt slidt badeværelse, som måske er lidt utæt i fugerne, du ønsker dig en lækker bruseniche eller en ombygning, så du kan lave reel udluftning via et vindue frem for en ventilator, så har du brug for en del penge. Her kan du læse mere om lån til et nyt badeværelse.
  • Køkken: Køkkenet er et andet dyrt rum, og derfor vælger mange også at låne til at renovere netop køkkenet. Hvis dette er din store drøm, kan du med fordel læse mere på vores side om netop lån til køkkenet.

Ud over disse to punkter, kan du også låne til renovering af andre dele af din bolig. Dette er blot to af de største områder, da lånet til renovering af disse rum ofte løber op i et lån på 100.000 kr. eller derover.

Hvis du ønsker gulvafslibning, maling, nyt tapet eller lignende, så kan du ofte klare dig for mindre, selv hvis det er et stort hus der skal ordnes. Hvis du blot ønsker at sætte skuret i stand eller rense fliserne på terrassen, så er der sjældent behov for at låne til denne form for renovering.

Lån til ombygning og tilbygning

Hvis du har behov for at låne til ombygning af dit hus, kommer vores service muligvis til kort. Du kan maksimalt låne 300.000 kr. gennem de banker, som vi samarbejder med, men hvis det blot er et lån til ombygning af et enkelt rum, loft til kip, en hems eller et skur der skal bygges, så kan vi stadigvæk hjælpe dig med et lån til disse ombygning.

Hvis du er ude i at låne til en større ombygning af huset, så kan vi anbefale, at du tager fat i et realkreditinstitut.

Ved huskøb

Hvis du har købt et dødsbo, så er der ofte behov for at låne til renoveringen, før huset er indflytningsklart. Et dødsbo, eller bare et håndværkertilbud, kræver ofte en kærlig hånd, for at man kan tillade sig at kalde det et hjem og flytte hele familien ind. Ved at låne til renoveringen ved huskøbet kommer du dog langt. Selv med et lån på 50.000 kr. kommer du langt, da både vægge, gulv og karme kan blive renoveret og shinet op for det beløb, og med stor sandsynlighed også for mindre. Så kan du altid vente med køkken, bad og toilet til senere, såfremt de stadigvæk er brugbare.

Det er også ofte i forbindelse med huskøb, og især ved overtagelse af et gammelt hus, at lånet til et nyt tag kommer på tale. Når du låner igennem os, kan du som nævnt tidligere ikke låne over 300.000 kr. Derfor vil det ofte være tagpap eller et jerntag, som vi kan hjælpe med, da de er en del billigere end tegl. Hvis du skal have fjernet et gammelt asbesttag og erstattet med moderne asbestfrit eternittag, så løber prisen også ofte over vores maksimale grænse.

Energiforbedringer

Et andet område, som mange vælger at låne til i forbindelse med en renovering, er opgraderinger af energimærket på deres bolig. Her findes der en række punkter, hvor et lån til renovering af din bolig kan være oplagt, hvilket kan spare dig for store udgifter på den lange bane:

  • Solceller: Med solceller på taget, kan du udnytte den (sparsomme) sol, som vi kan nyde i Danmark. Her finder du både solpaneler, som kan sættes på taget, eller solpaneler, som ligner alm. tegltag. Du kan læse mere om dette på vores side om lån til solceller.
  • Varmepumpe: Hvis du vil være med på den grønne omstillingsbølge, så kan varmepumpen også være et godt mål for et lån til at renovere din bolig. Det kan, lige som alle andre energiforbedringer, også spare dig for mange penge. Læs mere her om lån til varmepumper
  • Nye vinduer: Nye vinduer laver ikke varme eller el i sig selv, men på samme måde som isolering, er nye vinduer med til at holde varmen inde i dit hus, nedbringe din varmeregning og sænke dit CO2-aftryk. Derfor kan du med fordel også benytte et lån til renovering til nye vinduer. Du kan læse mere om lån til nye vinduer her.
  • Nyt fyr: På samme vis som ovenstående punkter kan lånet til renovering også bruges til at udskifte dit gamle fyr til et mere effektivt, hvilket vi går i dybden med på vores side om lån til nyt fyr.

Hvis du ønsker mere information om, hvordan du kan bruge lånet til renovering i forbindelse med energiforbedringer, kan du læse mere på vores side om lån til energiforbedringer.

Sådan finder du et lån igennem os

Hvis du ønsker at ansøge om at låne penge til din boligforbedring igennem os, så vælger du først, hvor meget du ønsker at låne til renoveringen/forbedringen, samt hvilken afdragsprofil du ønsker.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du vælger så højt et månedligt afdrag, som din økonomi kan klare, hvilket gælder, uanset om du låner til renovering eller andre ting. Jo højere et månedligt afdrag du vælger, jo billigere bliver dit lån totalt set. Samtidig er vi selvfølgelig klar over, at hele livet ikke handler om at optimere privatøkonomien, så dette er blot en anbefaling i forhold til at få det billigste lån til at forbedre din bolig.

Når du har sammensat dit ønskede lån, afgiver du dine kontaktoplysninger, samt diverse oplysninger om din økonomi, bolig og beskæftigelse. Disse oplysninger har bankerne har behov for at vide for at kunne kreditvurdere dig, og dermed give dig et tilbud på lånet til renoveringen.

Når du har afgivet dine oplysninger, indhenter vi helt automatisk alle dine lånetilbud og lister alle lånene til renovering på en overskuelig side, så du nemt kan finde frem til det bedste og billigste tilbud.

Når du har fundet det rette lån til at forbedre din bolig, vælger du blot dette, hvorefter banken verificerer dine oplysninger. Verificeringen foregår på den måde, at du viderestilles til bankens hjemmeside, hvor du, via nogle få login med MitID, giver banken adgang til diverse registre, herunder eSkat og dine bankposteringer. På den måde kan banken verificere, at din økonomi stemmer overens med de oplysninger, som du afgav på vores side. Herefter udbetales lånet til renoveringen eller boligforbedringen, og du er nu klar til at fikse det, som du nu måtte have i tankerne.

Ansøg om et lån her

Hvem bliver godkendt til lån til renovering?

Når du låner til renovering gælder de samme regler, som der gør ved andre lån. Her skal der tages højde for gældsfaktoren og dit månedlige rådighedsbeløb. Gældsfaktoren er et udtryk for, hvor meget du skylder i forhold til hvor meget du tjener. Det månedlige rådighedsbeløb er, hvor mange penge du har tilbage, når alle dine udgifter er betalt, inkl. den månedlige ydelse på lånet til renoveringen.

Ud over ovenstående, som er bestemt ved lov, er der bankens vurdering af dig som kunde. Her er du som udgangspunkt godt stillet, hvis du ejer en bolig, da banken dermed ved, at din økonomi har et fundament. Med mindre at du står i RKI, så er du som boligejer rigtigt godt stillet, når du ansøger om lån til renoveringer.

Få råd og vejledning

Hvis du har behov for vores hjælp og vejledning i forhold til at låne til renovering af din bolig eller boligforbedringer igennem os, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du finder vores kontaktoplysninger i bunden af siden. Indenfor vores åbningstider, kan du desuden også kontakte os på chatten her på siden. Vi kan primært hjælpe dig med to områder. Det første er, hvis du har brug for hjælp eller viden i forhold til vores ansøgningsproces. Det andet er i forhold til hvilket lån til renovering du bør vælge. Hvis du allerede har udfyldt din ansøgning om lånet til renovering, kan du med fordel se på de totale låneomkostninger, da det er her du finder det billigste lån til din renovering. Uanset hvilket spørgsmål du måtte stå med i forhold til at låne penge til renovering og boligforbedringer, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os - vi gør vores bedste for at hjælpe dig. Ansøg om et lån her

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil