Lån Til Bryllup
Find lån til bryllup på op til 300.000 kr.

Lån til bryllup

Hvis du har brug for at låne penge til bryllupet, så kan vi hjælpe dig med at finde den bedste og billigste løsning. Udfyld vores ansøgning på få minutter og få tilbud fra en lang række banker, så du undgår at betale for meget for dit bryllupslån. Du modtager tilbuddene med det samme og kan allerede have pengene på din konto næste hverdag.

Find lån til bryllup nemt, simpelt og enkelt.

Samlet lånebeløb
Lånebeløb
kr.
10000 kr.
300000 kr.
Løbetid
Du betaler kun pr. måned

kr.*

Se dine muligheder her

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på over måneder, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebetaling via BS. Månedlig ydelse: kr. Debitorrente: % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: %. Samlet tilbagebetaling: kr. Samlede kreditomk.: kr. Stiftelsesomk: kr. mdl.

Ansøg hos Goloan

Så nemt er det

Sådan ansøger du om et bryllupslån

Øverst på denne side om lån til bryllup, finder du vores ansøgningsformular. Her vælger du først, om du ønsker et forbrugslån eller et samlelån. Hvis du har eksisterende lån, kan sidstnævnte mulighed være et en god mulighed.

Herefter vælger du dit ønskede lånebeløb, og hvor meget I, med jeres økonomi, kan klare at betale om måneden (den månedlige ydelse på bryllupslånet).
De næste skridt i ansøgningsprocessen for at få udbetalt bryllupslånet omhandler jeres økonomi, bolig-, job- og familiesituation.

Hvis I planlægger at dele omkostningen til bryllupet imellem jer, så kan I med fordel ansøge i fællesskab om lånet til bryllupet. Ved at ansøge om lån til bryllup sammen, er sandsynligheden for at I bliver godkendt af bankerne langt større, samt at renten på jeres bryllupslån bliver lavere.

Efter ansøgningen

Når du/I har udfyldt den uforpligtende ansøgning om lånet til bryllupet, sender vi automatisk ansøgningen ud til en lang række banker, som helt automatisk og med det samme, melder tilbage, hvad de kan tilbyde jer af lån og vilkår.

Du vil ofte modtage flere tilbud, når du ansøger om lån til bryllup. Her er det op til dig/jer at vurdere, hvilken bank og hvilket tilbud i ønsker at benytte. Vi vil ofte anbefale at gå med den bank, som kan tilbyde det billigste lån, såfremt de kan tilbyde jer det ønskede lånebeløb. Her kan I enten vurdere, hvilket bryllupslån der er billigst ud fra de totale låneomkostninger, eller ud fra ÅOPen. Sidstnævnte er dog kun muligt såfremt lånenes beløb og løbetiden er ens.
Når I har valgt, hvilken bank I ønsker skal stå for jeres lån til bryllupet, vælger I blot dette tilbud, hvorefter banken verificerer de oplysninger I har oplyst i ansøgningen. Dette kræver ofte kun et par logins med MitID, og vi guider dig igennem processen, når I når dertil. Når jeres oplysninger er verificeret, hvilket sker øjeblikkeligt, udbetaler banken lånet til bryllupet inden for 1-2 hverdage. Hele processen tager oftest 5-10 minutter.

Hvis du ønsker at låne penge til bryllupet (eller andet), så bør du give så korrekte oplysninger som muligt i forbindelse med ansøgningen. Hvis dine oplysninger afviger for meget fra de oplysninger, som banken kan trække via fx eSkat, giver det banken indtryk af, at du prøver at lyve, eller at du ikke har overblik over din økonomi. I begge tilfælde vil det dog have en negativ indflydelse på dine chancer for at få at kunne låne penge til bryllupet. Dine oplysninger behøver ikke være 100% korrekte, men vi anbefaler at du gør dig umage for at ramme nogenlunde præcist, såfremt du har et ønske om at låne penge til at afholde jeres bryllupet.

Hvor meget skal man låne til bryllupet?

I følge bryllup.dk burger et gennemsnitligt par lige over 50.000 kr. på bryllupet. Hver sjette par er dog helt nede på 5.000 kr. Derfor vil der også være par, som bruger langt mere end 50.000 kr. på deres bryllup.

Prisen på bryllupet, og dermed størrelsen på jeres bryllupslån, afhænger af mange elementer. Den kirkelige vielse koster som udgangspunkt ikke noget, men hvis I har brændende ønske om at bryllupsdagen indebærer brudekjole, ringe, mange gæster til spisning og en bryllupsrejse, så løber prisen hurtigt op, og dermed kan der også hurtigt blive brug for at låne penge til bryllupet.

De fleste par sparer dog op til bryllupet i god tid. Derfor behøver I måske heller ikke låne 50.000 kr. til jeres bryllup, hvis I er et gennemsnitligt brudepar. I kan måske slippe med et lån på 25.000 kr., men hvis I ikke har sparet op, og gerne vil give den hele armen, så kan lån på 100.000 kr. eller højere komme på tale. Det er selvfølgeligt helt op til jer, hvor meget i ønsker at låne til bryllupet.

Hvad kan du benytte bryllupslånet til

Når du låner til bryllupet, spørger banken ikke yderligere ind til, hvordan I forvalter lånet. Når I låner penge til bryllupet, bliver pengene brugt på en uforglemmelig oplevelse, men for banken er der er ikke noget tilbage at tage sikkerhed i, som hvis I fx lånte til en bil. Af den grund sidestilles lånet til bryllupet også med et almindeligt forbrugslån.

Nedenfor gennemgår vi nogle af de mest almindelige større poster, som lånet til bryllupet kan dække. Igen er det helt op til jer selv, om I ønsker mere eller mindre, så længe i bare bliver gift eller viet, hvilket som nævnt tidligere er helt gratis både i kirken og på rådhuset.

Vielsesringe og forlovelsessringe

Helt centralt i de fleste vielser er vielses- og forlovelsesringene, og allerede her kan lånet til bryllupet blive aktuelt.

Der er ingen regler for denne del, og lige som det meste andet, er det heller ikke et krav, at du/I køber ringe. Hvis man følger de gamle traditioner i forbindelse med giftemål, betaler gommen ca. en månedsløn for brudens ring. I dag er traditionerne på dette område dog ikke så regide, som de var tidligere, men du går nok ikke helt galt i byen, hvis du skal giftes med en kvinde, og køber en ring til hende af guld evt. med en diamant på toppen.

Bryllupsfesten

Hvis du ønsker at holde en stor bryllupsfest for venner og familie, så bliver lånet til bryllupet igen aktuelt for mange.

Hvis du inviterer så mange gæster, at I ikke kan være i jeres eget hjem, hvilket ofte er tilfældet, så skal I også leje et lokale. I kan selvfølgeligt satse på, at I kan ramme en lun og tør sommerdag, men det er et risikabelt sats på så stor en dag.

Herudover kommer udgifter til tjenere, bordpynt, bryllupskage, mad, vin, musik og evt. andet. Det hele løber hurtigt op. Derfor vælger mange også at låne penge til bryllupet, hvis de ønsker en stor fest.

Brudekjole og styling

Brudekjole, makeup og hårstyling er sjældent en uvæsentlig udgift i forbindelse med et bryllup.

Brudekjolen i sig selv koster ofte 10.000-15.000 kr., men kan også fås biligere, hvis du blot ønsker en pæn hvid kjole, som også kan bruges fremover til almindelige festlige begivenheder. Flere af de store tøjmærker sælger billige brudekjoler, som ikke er skræddersyet til din krop, og ikke har alle de fancy detaljer, som de dyre modeller, men de kan til gengæld bruges når bryllupsdagen er forbi.

Hvis du ønsker at få lagt makeup og få sat hår af en professionel stylist, slipper du sjældent billigere end 2.000-5.000 kr. Dette kræver i sig selv sjældent, at du låner penge til bryllupet, men sammen med alle de andre poster, er dette endnu en udgift oven i de andre. Her kan du også spare lidt penge ved selv at stå for denne del, eller få en god ven eller veninde til at hjælpe dig.

Bryllupsfotograf

Hvis du ønsker et billigt bryllup, så kan du få gæsterne eller en ven/veninde til at tage billederne. Hvis du derimod ønsker at en professionel fotograf tager billederne, så koster det også penge. Her er stor forskel på, om I blot ønsker et par gode snapshots, eller om der skal opstilles lys, benyttes flere kameraobjektiver, hvor mange billeder i ønsker og hvor meget redigering i efterfølgende ønsker i bryllupsbillederne. Det er kun jer, som kan vurdere, om I ønsker at låne lidt ekstra til bryllupet, for at få hele pakken, eller om I kan nøjes med den billige løsning.

Forvent alt fra et par tusinde kroner op til 20.000 kr. for denne post.

Bryllupsrejsen

Der kan være stor forskel på, om I har brug for et lån til bryllupsrejsen eller ej. Hvis I, som de fleste, ønsker en længere bryllupsrejse langt væk sammen med børnene, så vil dette blive en af de største udgiftsposter i forbindelse med bryllupet.

Hvis du ønsker at læse mere om låne penge til bryllupet i forbindelse med rejser, kan du læse vores side om lån til rejser og ferier.

Spar penge ved at sammenligne bryllupslån

Vi har været igennem mange af de udgiftsposter, som for mange er betyder, at det bliver nødvendigt at låne til bryllupet, og der helt sikker flere poster, som vi ikke har omtalt.

Da et bryllup samlet set ikke er billigt, kan du også spare mange penge ved at sammenligne lån til bryllup, i stedet for at vælge den første låneudbyder, som du kan komme i tanke om. Lige netop af den grund eksisterer vores hjemmeside og tilbud. Vi kan selvfølgeligt også hjælpe med at finde det rette lån, selv hvis det ikke er lånet til bryllupet, som du er på udkig efter.