image

Lån penge til computer

Vi hjælper dig med at finde det helt rigtige lån til computer. Om end computeren skal udskiftes, repareres eller du mangler tilbehør, så kan du låne til formålet gennem os. Udfyld låneformularen, og ansøg om et lån til computer på få minutter. Vi indhenter en række tilbud, som du frit kan vælge mellem. Pengene står på din konto i løbet af 48 timer efter, du har godkendt et tilbud – ofte endnu hurtigere.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Køb computer på afbetaling

Der er stor interesse for at købe computer på afbetaling, men mange overser desværre også hurtigt muligheden for at ansøge om et lån andre steder. Når du køber en computer på afbetaling, får du nemlig kun tilbud fra én bank.

Computerforhandleren har som oftest én enkelt lånepartner, som de benytter, når du køber en computer på afbetaling, hvilket ofte er en af en bank, som vi også indhenter tilbud fra. Ansøger du hos os, kan du altså få det samme tilbud, som du kan, ved at købe din bærbar eller gamer pc på afbetaling hos forhandleren. Derudover når din ansøgning også ud til en lang række andre banker, som med stor sandsynlighed kan tilbyde dig et lån, som er billigere end det som forhandleren kan tilbyde, hvis du vælger at købe computeren på afbetaling hos dem.

Vi ser at det er meget forskelligt, hvilke banker og tilbud vores brugere vælger, hvilket fortæller os, at det langt fra altid er den samme bank, som kan tilbyde det bedste lån. Af netop den grund er det vigtigt at indhente flere tilbud i stedet for blot at købe computeren på afbetaling hos forhandleren – selv om vi godt ved at det er meget bekvemt.

Overvejer du at købe en computer på afbetaling, ved du nu, at du med fordel kan ansøge via os og få en lang række tilbud, som med meget stor sandsynlighed er bedre eller lige så gode, som dem du får i computerbutikken.

Derudover er det også vigtigt at pointere, at din ansøgning om at købe en computer på afbetaling, muligvis bliver afvist hos forhandleren, hvor du kun har én chance for at blive godkendt. Hos os er der mange banker, som kreditvurderer vidt forskelligt. Sandsynligheden for bliver godkendt til et almindeligt lån, som alternativ til at købe computeren på afbetaling hos forhandleren, er derfor stor, selv om din ansøgning blev afvist i butikken.

Ansøg om et lån her

Sådan ansøger du om lån til computer

Hvis du skal låne til en computer, kan du benytte ansøgningsformularen øverst på denne side. Her vælger du, hvor stort et beløb du har behov for, samt hvor meget du har mulighed for at betale om måneden.

Efterfølgende har vi brug for nogle få oplysninger omkring dig og din økonomi, for at vi kan indhente tilbud fra bankerne på dit lån til computeren. Tilbudene fra bankerne modtager vi helt automatisk, så snart din ansøgning er afsendt, og du modtager samtidig alle bankernes tilbud på email og sms, så du har dem til rådighed senere hen. Dermed får du et godt overblik over hvilke banker, der kan låne dig penge til din nye computer og på hvilke vilkår.

Efterfølgende er det blot op til dig at vælge, hvilken bank der skal finansiere din computer. Her anbefaler vi som udgangspunkt, at du ser på de totale låneomkostninger. Der kan være gode grunde til at vælge andre parametre end blot prisen. Hvis du har behov for et hurtigt lån til din nye computer, så spiller hastigheden også ind.

Rentefrit finansiering af computer

Du kan finde hjemmesider, som reklamerer med rentefri lån til computer. Her anbefaler vi, at du er meget varsom, da der ikke findes helt gratis måder at låne penge på. Du vil højst sandsynligt opleve, at den rentefri finansiering af en computeren, som du får tilbudt, ikke er et helt gratis forbrugslån. Først og fremmest er der mange, som reklamerer med dette tilbud, som slet ikke tilbyder rentefri lån til computere, men bare prøver at lokke dig ind på deres hjemmeside. Dernæst kan du komme til at betale med din data og et hav af gebyrer, som du ikke blev gjort tydeligt opmærksom på i forbindelse med lånet til computeren. Et rentefrit lån til computeren betyder nemlig ikke at det er gratis, men der kan stadigvæk være oprettelsesgebyr, ekstra store gebyrer for ikke at betale til tiden og mange andre skjulte omkostninger.

Vores anbefaling er derfor, at du udfylder en ansøgning på vores side, så du gratis og uforpligtende kan få lånetilbud fra velkendte og anerkendte banker, så du undgår at havne i en grim gældsfælde.

Computer hvor låget næsten er lukket

Lån til forskellige computere

Uanset hvilken computer du ønsker at låne til, så kan vi hjælpe dig. Det er faktisk ikke afgørende, om det er en mac, PC eller Chromebook, som du ønsker at låne til.

Lån til forskellige computere

PC

En PC kan bruges til alt fra arbejde og gaming til helt almindelige private opgaver, så som at surfe på nettet, checke emails m.v.

Du har nok ikke behov for at låne til en computer, hvis det er en arbejdscomputer, da arbejdet i det tilfælde betaler. Er det derimod en Windows PC til privat brug, som du overvejer at købe men ikke har råd til, så er det værd at overveje et lån. Ofte kan en Windows PC fås billigt, hvis den ikke skal bruges til gaming, musik-, video- eller billedredigering.

Gaming PC

Hvis du ønsker en PC til gaming (hvor PC ofte er den eneste reele mulighed), så løber det hurtigt op, og derfor vælger mange også at låne til computeren, hvis det netop er en gaming PC, som de er på udkig efter.

Hvis du vælger at bygge din egen stationære gaming PC, kan du spare penge, og måske helt undgå at låne til computeren. Du får bedre hardware for pengene, når du bygger din egen stationære PC, frem for at købe den færdiglavet. Hvis du vælger en stationær computer frem for en bærbar, får du også meget mere for pengene. Det er ikke unormalt at betale 50% mere for samme specs i en bærbar computer sammenlignet med en stationær.

Chromebook

Chromebooks er bilige, og det er derfor sjældent at vores brugere ansøger om lån til denne type computer. Chromebooks koster som regel kun få tusinde kroner, men hvis uheldet er ude og der er røget kaffe eller cola i den gamle computer, samtidig med at kontoen er i bund, så er der ingen vej uden om at låne til en ny computer.

Du kan selvfølgelig vente, men selv med en billig Chromebook rækker næste månedsløn måske ikke til at købe en acceptabel Chromebook. Hvis behovet ikke kan udskydes, så bliver du nødt til at låne til en ny computer.

Macbook

Hvis du har forelsket dig i Appels produkter, og bare må have en ny Macbook, Macbook Air eller Macbook pro, så kommer der et gevaldigt indhug i din konto. Det er langt fra alle, som har 10.000 til 20.000 kr. stående på kontoen, til denne slags, og er du en del af denne kategori, så bliver du nødt til at ansøge om et lån til Macbooken.

Hvis du allerede er inde i Apples økosystem med iPad, Apple Home systemet og iPhonen, så kan det være svært at skifte til PC eller Chromebook, også selv om det betyder at du må ud at låne penge til din ny Macbook – og det kan vi sagtens sætte os ind i. Som Appelbruger bliver man desværre meget let bundet til lige præcis Apples brand, hvilket ikke gør sig gældende i samme udstrækning for andre brands.

Eksempel på lån til computer
Computer Beløb Løbetid Betal pr. md.
MacBook Pro 22.000 kr. 4 år ca. 600 kr.
Komplet gamer-setup 45.000 kr. 6 år ca. 950 kr.
Hignend Lenovo-pc 32.000 kr. 8 år ca. 550 kr.
Mac Studio 34.000 kr. 2 år ca. 1.700 kr.
Gamer-pc og -skærm 20.000 kr. 8 år ca. 400 kr.
Mac Pro + Studio Display 80.000 kr. 10 år ca. 1.000 kr.

Lån til stationær eller bærbar computer

Ønsker du at låne til en bærbar computer eller en stationær? Der er fordele og ulemper ved begge modeller, og begge modeller fås også i forskellige prisklasser. Generelt får du, som nævnt tidlige, bedre specifikationer for pengene, hvis du vælger en stationær computer. Du skal dog huske, at du ved en stationær computer får brug for at tilkøbe skærm, mus, højttalere, webcam og microfon, hvis du vil have de samme muligheder, som du får ved en bærbar. Derudover kan en bærbar computer selvfølgelig transporteres rundt og bruges trådløs, hvilket ikke er en tilkøbsmulighed på en stationær.

Derfor kan en stationær computer også hurtigt blive en halvdyr fornøjelse, selv om du havde tænkt, at du skulle have den helt skrabede model. Hvis du helt ønsker at undgå at låne til en ny computer, så kan vi anbefale en mindre bærbar Chromebook.

Hvis formålet et gaming, så kommer du længere for samme budget, hvis du vælger en stationær computer af den grund at hardwaren er langt billigere. Som gamer kan du ikke klare dig med et trackpad, og for en seriøs gamer, er det heller ikke tilstrækkeligt med de indbyggede højttalere eller den indbyggede microfon i en bærbar computer, så her skal der investeres i mus og headset, uanset om det er en bærbar eller stationær model.

Lån til en MacBook

Peripherals – Alt det andet udstyr

Ud over lånet til selve computeren, så har du måske også behov for ekstra penge til alt det andet udstyr, som du kan have brug for. Måske har du brug for en ordentlig computerstol, mus og tastatur, et headsæt, et sæt højttalere, en microfon, et webcam, en printer/scanner, en dockingstation, kabler, en musemåtte og et comupterbord.

Du har nok ikke behov for det hele, men hvis du har, og gerne vil have det i en ordentlig kvalitet, så kan du godt regne med, at du får behov for at låne en del mere i forbindelse med din nye computer. Især stolen og bordet kan være en dyr fornøjelse i sig selv.

Husk softwaren

Til sidst kommer softwaren. Hvis du opgraderer din computer, så er det måske fordi den gamle ikke har kunnet klare de programmer eller spil, som du ønskede. Derfor skal du muligvis også lægge prisen for ny software oven i lånet til din nye computer. Det vil ofte være computerspil, Adobe-pakken eller office-pakken, som der bliver tilkøbt i forbindelse med en ny computer.

Sammenlign forskellige lån til computer

Vi finder de billigste lån til computeren

Hvis du vælger at indsende en ansøgning hos os, så har du langt større sandsynlighed for at få et billigere og bedre lån, end du kunne få, hvis du gik direkte til en bank, og bad dem om et lån til en ny computer. Vi er specialister i at indhente og sammenligne lån fra mange banker på kort tid, så du slipper billigst muligt. Ansøgningsprocessen er desuden den samme, uanset om du skal have et tilbud fra den enkelte bank, eller en lang række banker på samme tid, som du får ved at benytte vores service.

Ansøg om et lån her

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil