image

Hurtiglån

Hos GOLoan kan du optage et hurtiglån på op til 500.000 kr. Vi udsteder hurtiglån til dig i løbet af blot to hverdage. Brug få minutter på at udfylde vores låneformular, og modtag straks gode tilbud fra vores banker. Godkend det bedste hurtiglån til dig, hvorefter pengene sættes ind på din NemKonto – ofte inden for få timer. Tidligere kunder er tilfredse – læs deres anmeldelser på Trustpilot.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
 • Lån der samles:100.000 kr.
 • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
 • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Hvad er et hurtiglån?

“Hurtiglån” er blot et begreb, som dækker over lån, der udbetales til dig indenfor en relativ kort tidsperiode. Det betragtes også som et lån med straks udbetaling. Når du låner penge på traditionelt vis i din bank, kan låneprocessen hurtigt tage en uge eller mere. Det skyldes som regel, at banken kræver et fysisk møde med dig, hvor i sammen gennemgår din økonomi og budget herfor.

Når du låner penge gennem en lånebroker som GOLoan, går processen noget hurtigere, hvorfor vores lånetype blandt andet kaldes for hurtiglån. Selve låneansøgningen tager kun to minutter at udfylde. Så snart du har sendt ansøgningen afsted, bliver du præsenteret for en række lånetilbud, som du er forhåndsgodkendt til. Herimellem kan du frit vælge det hurtige lån, der passer bedst til dig. Alle vores banker kan udbetale dine penge indenfor to dage. Ofte tager det kun få timer, da de fleste benytter straksudbetaling, så du kan få stillet dit akutte lånebehov hurtigst muligt.

Forstå hvordan du ansøger om et hurtiglån

Hvordan ansøger jeg om et hurtiglån?

Det er ganske simpelt at ansøge om et hurtiglån gennem os. Det tager kun to minutter af din tid at sende den ene ansøgning, som vi har brug for. Du modtager til gengæld en hel stribe af lånetilbud med det samme, hvorimellem du frit kan vælge det hurtiglån, du synes bedst om. Herunder gennemgår vi trin for trin, hvordan du sender os din ansøgning om et hurtiglån.

Sådan ansøger du om hurtiglån – trin for trin:

 1. Scroll op til låneformularen øverst på denne side. Alternativt kan du altid gå til forsiden, hvor låneformularen er det første, du ser
 2. Beslut om du blot ansøger om et nyt hurtiglån, eller om du samtidig ønsker at samle eksisterende lån
 3. Har du besluttet dig for et samlelån, bedes du udfylde information om dine eksisterende lån (hvilke banker de er optaget hos samt størrelsen på det resterende lånebeløb)
 4. Udfyld de gængse personoplysninger om dig (navn, cpr, mail, tlf. nr., oplysning om statsborgerskab)
 5. Angiv om du ønsker at ansøge om hurtiglån med en medansøger
 6. Udfyld de efterspurgte oplysninger om dig, din husstand, arbejde, økonomi og bankforhold
  Underskriv din ansøgning om hurtiglån med dit MitID og send den afsted til os

Pynt ikke på dine oplysninger

De oplysninger du kommer med i din ansøgning til et hurtiglån, bruges af bankerne til at lave en kreditvurdering af dig. En kreditvurdering er en vurdering af din evne til at tilbagebetale lånet. I første omgang sker kreditvurderingen automatisk ud fra nogle faste kriterier, hvorfor du kan modtage tilbud, som du er forhåndsgodkendt. Når du takker ja til et tilbud, bliver dine oplysninger dobbelttjekket af den givne bank.

Det er vigtigt, at du har været ærlig i din ansøgning til et hurtiglån. Stærkt misvisende oplysninger vil betyde, at du ikke kan optage lånet alligevel, og den givne bank vil formentlig være tilbøjelig til at afslå dig i fremtiden også. Så længe du er ærlig med dine oplysninger, vil der som regel altid være en løsning på et hurtigt lån til dig.

Der kan naturligvis være tilfælde, hvor du er i tvivl om nogle oplysninger, og derved får oplyst noget, som ikke er 100 % korrekt. Dette skal du ikke frygte. Bankerne vil gøre hvad de kan for at finde en løsning til dig, så længe du udfylder låneansøgningen i god tro.

Ansøg eventuelt med en medansøger

Er du i tvivl om, hvilke lånemuligheder du har med din nuværende økonomi, så kan et lån med en medansøger være en god mulighed for dig. Når du har en ekstra person med på din ansøgning om et hurtiglån, betyder det, at vedkommende skriver under på at hæfte ligeligt for lånet sammen med dig. Hvis du ikke kan tilbagebetale lånet, skal medansøgeren altså gøre det.

Fordelen ved et hurtiglån med en anden er, at begge jeres økonomier tages i betragtning, når der foretages kreditvurdering. Derfor er chancerne for at du/I bliver godkendt til lånet markant forøget.

Ulempen ved at alliere sig med en person, der vil låne med dig er, at det ikke altid er sjovt, at have penge imellem sig selv og sine relationer. Sørg derfor for, at personen du ansøger med, er en du stoler på. Det kan være et nært familiemedlem, en partner eller en tæt ven. Det er også en god idé at I skriver jeres interne aftaler om tilbagebetalingen ned.

Kan alle ansøge om et hurtiglån?

Langt de fleste kan optage et låne penge og få dem med det samme gennem os. Dog er der nogle fastlagte lovkrav i Danmark om, hvem der må låne penge af offentlige pengeinstitutter, og det overholder vi naturligvis. Nogle lånebrokere har yderligere krav til deres låntagere. Derfor er vi som regel nemmere at optage hurtiglån hos sammenlignet med vores kollegaer i branchen. Herunder kan du læse om de krav vi har til vores låntagere:

Du skal være fyldt 18 år

Det er ikke muligt at låne penge i Danmark af et offentligt pengeinstitut, før du er fyldt 18 år. Denne regel gælder både i din fysiske bank, samt hos alle långivere, som du kan finde på nettet. Nogle banker hæver aldersgrænsen til eksempelvis 20 eller 25 år. Hos os skal du dog blot være fyldt 18 år, før du kan optage et hurtiglån.

Du skal have fast bopæl i Danmark

Langt de fleste pengeinstitutter kræver, at låntagere af hurtiglån har fast bopæl i Danmark, har et dansk CPR-nummer og er dansk statsborger. Disse krav finder du ligeledes hos os.

Du skal være i besiddelse af et MitID

Når du skal underskrive din færdige låneansøgning, samt når du skal godkende et lånetilbud på et hurtiglån, vil du blive bedt om at underskrive med dit MitID. Dette er din digitale signatur, som du bruger til at give bankerne adgang til at indhente relevante oplysninger om dig fra RKI, SKAT og andre.

Låneudbyderne skal godkende dig

Før du kan låne penge hurtigt, skal låneudbyderne godkende dig. Det gør de ved at lave en kreditvurdering af dig, hvor de på baggrund af dine oplysninger vurderer din evne til at tilbagebetale dit lån.

Skal jeg stille sikkerhed for lånet?

Hos vores samarbejdspartnere er det ikke et krav, at du stiller sikkerhed for dit hurtiglån. At stille sikkerhed betyder, at du tildeler banken noget af værdi, hvis ikke du er i stand til at betale pengene tilbage inden for den aftalte tidsramme. Sikkerhedsstillelse kan eksempelvis være ved at banken får pant i bil eller ejendom. Når du låner gennem os, er der ingen krav om sikkerhedsstillelse.

Skal jeg dokumentere, hvordan jeg bruger mit hurtiglån?

Ligesom du ikke skal stille sikkerhed, skal du heller ikke dokumentere, hvad du bruger dit hurtiglån på. Så snart pengene står på din NemKonto, hvilket de gør inden for få dage, så betragter vi pengene som dine. Bemærk, at vi spørger ind til dit lånebehov i ansøgningsprocessen, da dette er et lovkrav. Du er dog altid velkommen til at skifte mening hen ad vejen, og dermed bruge pengene på noget helt andet.

Skal jeg gøre noget inden, jeg ansøger om et hurtiglån?

Der er ingen krav til, hvordan du forbereder dig, inden du ansøger om et hurtiglån. Vi har dog nogle gode tips til dig, som vil gøre låneprocessen og tilbagebetalingen lettere for dig.

Læg et budget

Inden du optager et hurtiglån, er det en god idé at have et klokkeklart overblik over din nuværende økonomi. Det skaber du bedst ved at lægge et budget. Skriv ned hvor dine indtægter kommer fra, samt hvilke udgifter du har.

Husk at man skelner mellem faste og variable indtægter/udgifter. De faste er dem, der gentager sig på bestemte tidspunkter i løbet af året (fx.fast løn, husleje, forsikringer), hvor de variable er dem, der falder sporadisk (honorarløn, frisør, tøj). Det er vigtigt, at du laver et estimat for begge dele i dit budget.

Når du har lagt et budget, har du et bedre overblik over, hvor mange penge du hver måned kan bruge på tilbagebetalingen af dit hurtiglån.

Find dit ønskede lånebeløb

Vi anbefaler aldrig, at du låner flere penge, end du reelt set har brug for. Lånebeløbet for dit hurtiglån bør derfor 1:1 afspejle det akutte lånebehov, du står overfor lige nu – hverken mere eller mindre. Husk, at selv det er hurtigt at låne penge, så tager det tid at afvikle lånet igen. Jo større et lånebeløb, desto mere skal du naturligvis afdrage.

Find den ønskede løbetid for lånet

Når du sætter den ønskede løbetid for dit hurtiglån, skal du især have i mente, hvor meget du kan afdrage med måned for måned. Hav hellere en lidt længere løbetid, hvor du er sikker på altid at kunne betale den månedlige afbetaling.

Læg en afdragsplan

Lav eventuelt en post i dit budget, som hedder “hurtiglån”. Her skriver du dine månedlige udgifter til lånet ind. Således kan du se, hvor lang tid det tager for dig at betale pengene tilbage. Overhold den afdragsplan du lægger, så der ikke kommer rykkergebyrer oveni.

Hurtiglån bliver udbetalt indenfor 48 timer

Hvor hurtigt bliver pengene udbetalt?

Når du har ansøgt om dit hurtiglån, vil du straks blive forelagt en række lånetilbud, som du kan vælge at takke ja til med det samme. Fra banken har modtaget din MitID-underskrift, går der maksimalt 48 timer, før pengene står på din NemKonto – dét er hurtigt, nemt og simpelt. Mange af vores banker udbetaler hurtiglånet med straksoverførsel, så du har pengene i hænderne allerede inden for et par timer.

Hvordan finder I det bedste hurtiglån til mig?

Hos GOLoan samarbejder vi med en lang række anerkendte banker – kendte såvel som mindre kendte. Når vi modtager en ansøgning fra dig, ved vi allerede hvilke banker der, på baggrund af dine oplysninger, kan godkende dig til et hurtiglån. Derfor kan vi med det samme sende dig en række lånetilbud, som du er forhåndsgodkendt til. Disse lever så vidt muligt op til dine ønsker til lånet.

Selvom du kun sender én ansøgning, bliver du altså præsenteret for en masse forskellige lånemuligheder. Man kan sige, at vi screener nettet for gode tilbud på hurtiglån til dig. Herfra er det op til dig at vælge det hurtiglån, som du synes bedst om. Vi gennemgår i næste afsnit, hvordan du bedst muligt sammenligner dine tilbud.

Hvordan sammenligner jeg mine tilbud på hurtiglån?

Når du ansøger om et hurtiglån, angiver du også et ønsket lånebeløb og løbetid for lånet. Bankerne vil så vidt muligt forsøge at matche dine ønsker. Hvis det ikke er muligt, vil de eventuelt komme med et justeret tilbud, frem for at afslå din ansøgning med det samme. I et justeret tilbud vil beløb og/eller løbetid være afvigende fra, hvad du angav – dog vil det være så tæt på det ønskede som muligt.

Ved prissammenligning af flere hurtiglån er det væsentligt, om lånebeløb og løbetid er ens eller forskellige fra hinanden. Derfor gennemgår vi herunder, de forskellige metoder, du kan sammenligne dine tilbud på hurtiglån ud fra.

Ens lånebeløb og løbetid

Hvis lånebeløb og løbetid er ens på alle tilbud, kan du blot kigge på den angivne ÅOP. ÅOP står for årlige omkostninger i procent, og fortæller dig, hvor stor en procentdel de årlige omkostninger udgør af lånebeløbet. Jo lavere en ÅOP, desto billigere er lånet.

Ens lånebeløb men forskellig løbetid

Her skal du kigge på de samlede kreditomkostninger, som viser dig den samlede omkostning i kroner og øre, du skal betale gennem hurtiglånets løbetid. Beløbet dækker både selve lånebeløbet, renter og gebyrer.

Forskellig lånebeløb og løbetid

For at sammenligne tilbud på hurtiglån med differentierede lånebeløb og løbetid, skal du udregne hvor stor en procentdel kreditomkostningerne udgør af lånebeløbet. Det laveste procenttal vil være det billigste hurtiglån.

Hvad koster et hurtiglån?

Prisen for et hurtiglån varierer ud fra hvilken bank, du låner af, samt hvordan din nuværende økonomiske situation ser ud. Når du skal gennemskue prisen på et hurtiglån, skal du være opmærksom på de gebyrer der kan følge med. Det er forskelligt fra udbyder til udbyder, hvilke gebyrer de opkræver, men det vil altid stå skrevet i lånetilbuddet.

Mulige gebyrer du bør kende

Herunder gennemgår vi de fire primære gebyrer/udgifter, som du bør kende, når du ansøger om et hurtiglån. Bemærk, at selvom banken kræver en række gebyrer, kan et hurtiglån stadig være billigere hos dem, end hos de øvrige. Derfor er det vigtigt, at du sammenligner dine tilbud ud fra ovenstående metoder.

Debitorrente

Debitorrenten viser, hvor mange procent af dit hurtiglån, der løbende tilføjes til dit lån. Vi tilbyder hurtiglån med en debitorrente helt ned til 3,55 %

Stiftelsesgebyr

Nogle banker opkræver et mindre gebyr, når du stifter et hurtiglån hos dem. Det kan både være et bestemt beløb eller en procentdel af dit hurtiglån.

Administrationsgebyr

Hvis du undervejs skal bruge hjælp fra banken, eksempelvis til at tjekke tilbagebetalingsstatus, så kan der være et gebyr for den administrative håndtering. Som regel er dette beløb ikke særlig stort, men det kan stadig have en betydning for, om du har lyst til at optage hurtiglån hos banken.

Rykkergebyr

Langt de fleste – hvis ikke alle – banker opererer med rykkergebyrer, i tilfælde af at du ikke betaler til tiden. Du kan altid se på dit lånetilbud, hvor meget rykkergebyret lyder på.

Du må bruge dit hurtiglån på alt

Hvordan må jeg bruge mit hurtiglån?

Du må i princippet bruge dit hurtiglån, præcis som du har lyst til. Vi vil dog undervejs i ansøgningsprocessen spørge ind til, hvad du regner med at bruge pengene på. Det skal vi gøre i henhold til hvidvaskningsloven. Hvis du efterfølgende skifter mening om, hvordan pengene bruges bedst, så er det intet problem, og du behøver ikke at oplyse os herom. Herunder gennemgår vi et par de typiske lånebehov, som vi oplever at folk har brug for at låne penge til hurtigt.

Lån hurtigt til renovering

En renovering kan hurtigt tage om sig, og dermed koste langt mere end først antaget. Der er ikke noget kedeligere end at gå i stå med sit renoveringsprojekt, fordi pengene pludselig løber op. Derfor kan der være situationer, hvor der er brug for hurtigt at låne penge til renovation.

Lån hurtigt til uventede regninger

Generelt oplever vi mange, der optager hurtiglån for at kunne betale uventede regninger. Det kan være tandlægeregninger, en enormt høj elregning eller en værkstedsregning, hvis bilen pludseligt og ubelejligt går i stykker.

Lån hurtigt til privat forbrug

Et privatlån til eget forbrug er også klart et af de lånebehov, vi oftest ser hos dem, der ansøger om et hurtiglån. Måske sidder du ekstra stramt i nogle måneder, og har derfor brug for at låne lidt til mad, husleje, transport, m.v. Eller måske har ferien sneget sig ind på dig, men du har ikke nået at spare op til en rejse eller andet, der forsøder ferietiden. Vi tilbyder nogle af landets hurtigste lån, hvor pengene kan være hos dig i løbet af bare få timer.

Lån hurtigt som arbejdsløs

Uanset om du har været arbejdsløs længe, eller om du befinder dig en kortere periode uden arbejde på hånden, så kan vi hos GOLoan stadig hjælpe dig med et nemt og hurtigt lån. Vi forstår, at det kan være svært at betale sine regninger og samtidig opretholde sin livskvalitet, hvis ens faste månedsløn pludseligt er blevet fjernet. Et hurtiglån til dig som er arbejdsløs, kan forhåbentligt være en lille hjælp på vejen, indtil du igen er tilbage på arbejdsmarkedet.

Kan jeg låne som RKI-registret?

Ja, det kan du i princippet godt. Det er dog sværere at optage lån, når du står skrevet i RKI, da dette er en indikator for, at du har en historik som dårlig betaler. For at øge dine chancer for et hurtiglån, bør du altid tjekke, om du kan betale det lån ud, som du står registreret for, før du sender os en ansøgning. Du fjernes nemlig for RKI, så snart gælden på det enkelte lån er afdraget – også selvom du har øvrige lån hos andre låntagere. Det er dog muligt at få et hurtiglån trods RKI-registrering, så prøv gerne at sende os en ansøgning alligevel.

Hvad gør jeg, hvis min ansøgning er blevet afvist?

Der kan være flere grunde til, at din ansøgning om et hurtiglån er blevet afvist. Overordnet handler det dog altid om, at banken vurderer din tilbagebetalingsevne som værende for dårlig. Der er dog en række ting du kan gøre, som kan forbedre din kreditvurdering. Herefter kan du sende os en ny ansøgning.

Justér dine ønsker til lånet

Når du ansøger om et hurtiglån, angiver du samtidig ønsker til lånets løbetid og beløb. Ved at sænke lånebeløbet eller forlænge løbetiden kan det blive nemmere for dig at blive godkendt. Et mindre beløb eller kortere låneperiode vil nemlig gøre, at du skal betale mindre af hver måned.

Ansøg på ny med en medansøger

Når du søger om hurtiglån med en medansøger, vil bankerne lave kreditvurderingen ud fra begge jeres økonomier. Dermed vil bankerne formentlig også vurdere dig bedre evnet til at tilbagebetale dit hurtiglån.

Øg din faste indtjening

Hvis du har mulighed for at tage et ekstra deltidsjob eller på anden vis øge din faste indtjening, så vil det klart være den mest effektive måde at forbedre dine chancer for et hurtiglån på. I så fald vil du nemlig sikre dig et større økonomisk råderum, som kan bruges til den månedlige afbetaling.

Kom ud af RKI

Står du registreret i RKI som dårlig betaler, er dette formentlig den hovedsagelige grund til, at du ikke kan godkendes til et hurtiglån. Du står i RKI, fordi du har et misligeholdt lån, hvor långiveren har indmeldt dig til registeret. Så snart du har udbetalt det givne lån, vil du blive fjernet fra RKI, og dine muligheder for at låne hurtigt er de samme som for dem, der aldrig har været skrevet i registeret.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil