Leasy

Modus Finans
Hvordan foregår processen hos L’EASY?
– Fra ansøgning til udbetaling

Følgende er en gennemgang af processen fra ansøgning til udbetaling, når du har ansøgt om et lån hos L’EASY.

  • Først skal du indsende dit samtykke til eSKAT med dit NemID
  • Herefter får du svar på, om du er blevet afvist eller godkendt til lånet
  • Herefter skal du i kontakt med Facit Bank/L’EASY
  • Efterfølgende bliver du bedt om at indsende din betalingsserviceoversigt for tre måneder
  • Efterfølgende skal kreditaftalen underskrives – du kan dog også blive bedt om at indsende yderligere dokumentation
  • Til sidst modtager du lånebeløbet på din konto

Ansøg her

Om L’EASY

Hos L’EASY kan du låne mellem 10.000 og 150.000 kr. Vælger du at ansøge om et lån hos L’EASY, foretager de en kreditvurdering af dig, og på baggrund af denne vurderer de, om de mener, du kan betale lånet tilbage.

De tilbyder derved kun lån til folk med en stabil økonomi. Det er en ekstra sikkerhed for dig som forbruger, fordi du ikke pludselig ender i en uoverskuelig økonomisk situation, som du ikke kan komme ud af igen.

Hvorfor vælge L’EASY?

Du bestemmer selv løbetiden inden for et interval på minimum 24 måneder og maksimalt 120 måneder. Det giver dig stor fleksibilitet i forhold til afdragsstørrelsen, og du kan endda vælge at betale lånet ud helt gratis, hvis du pludselig får råd til det.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal optage et lån eller ej, er det altid en god idé at lægge et budget. På den måde får du overblik over, hvad dine penge går til, og du kan også overveje, om der er nogle steder, hvor du kan spare.

Lån kun penge, hvis du har et rådighedsbeløb, der er stort nok til, at du kan betale den månedlige ydelse. Det har vi givet lidt gode råd om – læs mere her.

Ansøgningsprocessen

Når du ansøger om lån hos L’EASY, går selve processen hurtigt. På nettet udfylder du låneansøgningen, hvor du bl.a. angiver dit ønskede lånebeløb og løbetid.

Derudover skal du angive nogle oplysninger om dig selv, og til sidst skriver du under med NemID. Hvis du ansøger i deres åbningstid, får du svar inden for en time, og pengene kan stå på din konto samme dag eller senest dagen efter.

Når du er i gang med ansøgningen, kan du vælge op til to afdragsfrie måneder. Det giver dig ekstra mulighed for luft i økonomien i de måneder, hvor du er ekstra presset økonomisk.

Derudover kan du bruge pengene til lige, hvad du vil. L’EASY spørger nemlig ikke ind til, hvad du bruger pengene på.

Ansøg her