image

Lån 250.000 kr. her

Lån 250.000 kr. hurtigt, billigt og nemt. Vi sørger for indhentning af tilbud, så du undgår al besværet med at kontakte bankerne én efter én. Indsend en ansøgning via vores ansøgningsformular, og se hvad det koster dig at låne 250.000 kr. i dag. Din ansøgning kommer ud til en lang række banker og du får svar tilbage på ansøgningen med det samme. Ansøg gratis og uforpligtende på to minutter.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Prisen på at låne 250.000 kr.

Når du låner en kvart mio. kr., er det vigtigt at finde et godt tilbud, da små udsving i de årlige omkostninger i procent kan betyde meget for din økonomi.

Der er flere forhold, som gør, at vi ikke på forhånd præcist kan sige, hvad det koster at låne 250.000 kr. i dit tilfælde. Når du har udfyldt ansøgningen, kan vi til gengæld med det samme fortælle dig prisen på lånet, og det er det samme du vil opleve, uanset hvilken hjemmeside du besøger eller hvilken bank du spørger. Årsagen til, at ingen på forhånd kan sige, hvad det koster at låne 250.000 kr. er, at prisen afhænger af din individuelle kreditvurdering, samt hvor lang en låneperiode du ønsker.

Pris og låneperiode hænger sammen på den måde at en længere låneperiode, alt andet lige, også vil medføre at de samlede kreditomkostninger stiger. Omvendt falder den månedlige ydelse, og her er det op til dig at vurdere, hvor meget de to dele betyder for dig, i forbindelse med at du låner 250.000 kr.

Derudover kan vi heller ikke på forhånd fortælle dig, hvilke banker der kan godkende dig til et lån på 250.000 kr. Nogle banker kan vi dog på forhånd sige, ikke har mulighed for at tilbyde dig dette lånebeløb, da deres maksimale grænse ligger et stykke under de 250.000 kr. Derimod kan fx Santander, Ikano Bank, Resurs fx godt tilbyde dette lånebeløb.

Samlede kreditomkostninger

Hvis vi lige skal forklare de to ovenstående udtryk, så er de samlede kreditomkostninger udtryk for den totale pris, som du kommer til at betale over lånets løbetid. Det vil altså være mest korrekt at henvise til dette tal, hvis der er tale om prisen på lånet, uanset om det er tale om et lån på 250.000 kr. eller et andet beløb.

Jo mere du tager hensyn til at holde de samlede kreditomkostninger nede, jo mere vil du tage hensyn til din økonomiske situation på lang sigt.

Ansøg om et lån her

Månedlig ydelse

Den månedlige ydelse er derimod den pris, som du betaler hver måned inkl. alle obligatoriske omkostninger, herunder renter, afdrag og gebyrer for at have lånt de 250.000 kr. Selv om det ikke er teknisk korrekt at betegne den månedlige ydelse som prisen på lånet, er det alligevel, hvad vi ser mange gør – og fred være med det.

Jo mere du tager hensyn til den månedlige ydelse, desto mere vil du tage hensyn til din økonomi på kort sigt.

Som nævnt ovenfor betyder en lav månedlig ydelse også en lang låneperiode og dermed også højere samlede kreditomkostninger. Derfor skal du gøre op med dig selv, hvordan du anskuer prisen på lånet, og hvordan du ønsker at sammensætte dit lån, for at låne 250.000 kr. bedst muligt.

Vores anbefaling er som udgangspunkt, at du vælger så høj med månedlig ydelse, som din økonomi kan klare, da du dermed også totalt set kommer til at betale mindst muligt for at låne de 250.000 kr., målt over hele lånets løbetid. Dermed får du også den fordel, at du hurtigst muligt får afviklet lånet igen.

Pas på rentefri lån

Ud over ovenstående er det også værd at nævne, hvis du er på udkig efter at låne 250.000 kr. rentefrit, at det ikke er det samme som at låne 250.000 kr. gratis. Der kan være mange udgifter i forbindelse med et lån, herunder oprettelsesgebyr, betalingsgebyr m.v., samt tillægsydelser, som man ikke skulle tro kostede penge, som sjovt nok ofte bliver pålagt de rentefri lån.

Hvis du er på udkig efter, eller falder over, et rentefrit lån på 250.000 kr., så gør dig selv den tjeneste at undersøge, hvad der kan blive pålagt af meromkostninger. Bankerne har til formål at tjene penge, så på den ene eller anden måde skal de tjene penge på at udlåne penge ud til dig.

Eksempel på et lån på 250.000 kr.
Lånebeløb 250.000 kr.
Løbetid 10 år (120 måneder)
Rente 6,95 %
ÅOP (Årlig omkostning i procent) 8,51 %
Månedlig ydelse 5.093 kr.
Kreditomkostninger 55.258 kr.

Hvad skal du se på ud over prisen

Ud over prisen på lånet, er der også to andre faktorer, som er væsentlige at overveje. Det kan godt være, at det ikke er alle faktorer, der betyder lige meget i forhold til et lån på 250.000 kr., eller slet ikke betyder noget for dig generelt, men vi vil hellere nævne dem, så du er opmærksom på, hvad der kan have værdi (positivt som negativt).

Tillægsservices

I nogle tilfælde har vi set, at der er banker, der har et godt tilbud på overfladen, men bag facaden pålægger en masse gebyrer, som nævnt ovenfor, hvilket du skal tillægge den umiddelbare pris på at låne 250.000 kr. Nogle af disse “tillægsydelser” har du måske ikke interesse i at benytte, og så behøver du heller ikke bekymre dig om prisen på dem.

Herunder har vi listet nogle af de mest almindelige udgifter, som du kan blive pålagt, som andre banker ikke tager penge for:

  • Oprettelsesbebyr
  • Hurtig adgang til kundeservice
  • Rykkergebyr (alle banker tager rykkergebyrer hvis du ikke betaler den månedlige ydelse, men nogle er hurtigere til at udstede dem end andre)
  • Gebyr for afbetaling af lånet før tid
  • Gebyr for at forhøje lånebeløbet senere hen
  • Gebyr for betalingsservice

I tilfælde af at banken tager betaling for ovenstående, vil der også være banker, som har rimelige/moderate gebyrer for disse ydelser, hvilket blot skal til for at dække deres omkostninger. For andre banker er disse gebyrer måden hvorpå de tjener penge på at have lånt 250.000 kr. til dig.

Kundetilfredshed

Hvis du blot vil have en ide om, om banken generelt er vellidt blandt deres kunder, hvilket giver en god indikation af, om de over en bred kam giver en god service, tilbyder et rimeligt produkt og ikke skjuler noget for dig, så kan du undersøge banken på Trustpilot. Her finder du en blanding af anmeldelser fra en lang række brugere, hvilket dog ikke kun inkluderer brugere, som har lånt 250.000 kr.

Lån 250.000 kr.

Sådan hjælper vi dig med at låne 250.000 kr. billigt

Måde vi kan hjælpe dig med at låne 250.000 kr. billigt på, er ved at du udfylder en ansøgning hos os, hvilket som nævnt tager 2 minutter, hvorefter vi kan indhente lånetilbud fra en lang række banker.

Når du udfylder en ansøgning hos os, har vi brug for at vide lidt om din økonomi, bolig og din beskæftigelse, hvilket alle banker har behov for at vide, uanset om du låner et lille beløb eller er oppe at låne 250.000 kr. eller mere.

Når din ansøgning er afsendt, hvilket alt sammen foregår digitalt her på siden, sender vi informationen videre til bankerne, som med det samme vender tilbage med tilbud til dig. I sjældne tilfælde vil ansøgninger blive behandlet manuelt, men som oftest får du svar tilbage med det samme.

Det er som nævnt ikke alle banker, der kan tilbyde lån på 250.000 kr., og i visse tilfælde, vil banken ikke kunne give et tilbud på 250.000 kr. pga. kreditvurderingen, selv om de ellers tilbyder lån i denne størrelsesorden. Langt de fleste banker vil dog vende tilbage med et tilbud, hvis ikke de kan tilbyde et lån på 250.000 kr.

Når du har modtaget dine tilbud, skal du nu vælge, hvilken bank og hvilket tilbud du ønsker. Når du har valgt, omstilles du til bankens hjemmeside, hvor du verificerer dine oplysninger via et par logins med MitID, hvorefter låneaftalen underskrives, hvilket også foregår med MitID.

Hele processen tager få minutter – så nemt er det at finde det billigste lån på 250.000 kr. til dig.

Ansøg om et lån her

Typiske behov ved lån på 250.000 kr.

I forbindelse med ansøgninger om lån på 250.000 kr., ser vi to store kategorier gå igen, hvilket vi har lavet dedikerede sider til, som du med fordel kan læse, hvis dit låneformål også er et af de to nedenstående.

Renovering

Hvis du skal have renoveret din bolig, så er det ofte nødvendigt med et lån. Med et lån til renovering på 250.000 kr. har du mulighed for at lave flere store renoveringer, som både kan forøge din boligs værdi og din livskvalitet på samme tid.

Samlelån

Låner du 250.000 kr. i forbindelse med et samlelån, kan du opnå mange fordele. De to vigtigste fordele, som er værd at nævne er, at du kan spare penge, både på den korte og lange bane, ved at sammenlægge lån, da de samlede renter og gebyrer ved at have flere mindre lån, næsten altid overstiger prisen på ét større lån. Samtidig får du også fordelen ved kun at skulle holde styr på ét lån fremover og dermed også kun én kreditor.

Kontakt os for hjælp og vejledning

Hvis du har brug for hjælp til, hvordan du låner penge via vores service, eller hjælp til at vælge det rette lån, så tøv ikke med at kontakte os. Du finder vores aktuelle åbningstider i bunden af siden, hvor vi er klar til at svare på dine spørgsmål på mail (kundeservice@goloan.dk), telefon (52 11 31 17) og chatten her på siden.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil