image

Lån 4.000 kr. nu

Står du med et ønske om at låne 4.000 kr. så billigt og hurtigt som muligt, så kan vi hjælpe dig. Vi indhenter lånetilbud fra en lang række banker, så du med en hurtig og automatisk kreditvurdering, kan låne 4.000 kr. uden al besværet. Ansøg nu og se hvilke tilbud du kan få. Det tager kun to minutter at ansøge, og det er både gratis og uforpligtende.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Lån 4.000. kr uden kreditvurdering

Hvis du ønsker at låne 4.000 kr., så er du nok havnet det bedste sted du kan.

I dag er det ikke muligt at låne 4.000 kr. eller et hvilket som helst andet lånebeløb i Danmark, uden at der skal foretages en kreditvurdering, som ellers i nogen udstrækning har været praksis tidligere for nogle banker.

Grundet lovgivningen har alle banker i dag pligt til at foretage en omfattende kreditvurdering af dig, selv ved et lån på 4.000 kr. Heldigvis er en stor del af denne proces automatiseret, så du kun i sjældne tilfælde selv skal indhente dokumenter fra bla. Skat.dk. Langt de fleste banker kan trække oplysninger fra din primære bank, Skat, Kreditstatus og RKI, blot ved at du logger ind med MitID.

Hvis du låner 4.000 kr. gennem os, skal du altså også igennem en kreditvurdering, men din ansøgning kommer ud til en lang række banker, så du ikke behøver at ansøge manuelt hos hver enkelt bank, hvilket er meget tidskrævende.

Som situationen er i dag, så er det også blevet betydeligt sværere at blive godkendt til et lån. Selv et mindre beløb, som et lån på 4.000 kr., kan være svært at blive godkendt til grundet den måde, som bankerne er forpligtet til at kreditvurdere på. Derfor er det i dag ekstra vigtigt at kunne sende din ansøgning ud til flere banker på samme tid, da vi ofte ser, at kun 1 ud af 10 banker vender tilbage med et tilbud.

Hvis man er på udkig efter et lån på 4.000 kr., men får afslag hos de første 5 banker, så er det sjældent, at man fortsætter processen. Ansøger du i stedet for om lånet på 4.000 kr. gennem os, ansøger du som nævnt automatisk hos alle vores bankpartnere på samme tid, så du hurtigt får et overblik over, hvor du kan låne 4.000 kr., hvem der kan tilbyde dig et lån, hvor du får det bedste tilbud og hvilke andre nærtliggende tilbud du evt. kan få.

Dette er i dag det bedste alternativ, hvis du ønsker et lån på 4.000 kr. uden kreditvurdering.

Uden sikkerhed og dokumentation

Som en sidebemærkning til ovenstående, er det værd at nævne, at alle vores banker giver tilbud på lån uden sikkerhed og dokumentation. Ansøger du om et lån på 4.000 kr., skal du altså ikke stille sikkerhed for dit lån i form af pant, og du skal heller ikke efterfølgende dokumentere, at de 4.000 kr. er brugt til det låneformål, som du oprindeligt oplyste. Dette gør også ansøgnings- og kreditvurderingsprocessen kortere end den ellers ville have været.

Ansøg om et lån her

Kan man låne 4.000 kr. i 30 dage rentefrit?

Tidligere, tilbage i perioden 2015-2020, var det nemt at låne 4.000 kr. i 30 dage rentefrit og gratis, men grundet samme lovgivning som beskrevet tidligere, er markedet for rentefri kviklån helt væk, hvilket du kan læse yderligere om ved at følge linket.

I dag har de få udbydere, som tilbød lån på 4.000 kr. og overlevede reguleringen, omlagt deres tilbud til online kassekreditter / kreditter, så du i dag får stillet en pose penge til rådighed, som du kan trække på, når der er behov. Derfor bestemmer du selv om du vil låne de 4.000 kr. i 30 dage eller en længere periode.

Det er dog sjældent at vi ser, at man kan få rentefrie lån på 4.000 kr. i dag, hvilket skyldes at lånemarkedet generelt er blevet langt mindre lukrativ for udbyderne af de små lån. De har derfor ikke samme økonomiske interesse i at tiltrække nye kunder med et rentefrit, eller helt gratis, lån på 4.000 kr., som de havde tidligere, da de dengang godt vidste, at nogle få kunder blev til faste kunder, som derved kunne betale skyhøje renter.

Tidligere kostede det ca 20% om måneden i renter / gebyrer at låne 4.000 kr. i 30 dage, hos fx VIVUS. Efter reguleringen af markedet, har det ikke været muligt at tage mere end ca. 1,8% i obligatoriske renter og gebyrer tilsammen om måneden (25% ÅOP), såfremt banken på den ene eller anden måde markedsfører sig – hvilket alle banker i praksis gør.

Hvis du blot ønskede at låne 4.000 kr. i 30 dage rentefrit, og du var sikker på at kunne tilbagebetale efter de 30 dage, så er du i dag dårligere stillet end tidligere, men for langt de fleste, som ende med at beholde lånet i flere måneder, eller vende tilbage til samme bank og låne med renter, er du i dag bedre stillet.

En stor ulempe ved denne regulering er dog også, at markedet for lån på 4.000 kr. og andre mindre beløb næsten er kollapset. Derfor er det også blevet betydeligt sværere at finde en låneudbyder, som kan hjælpe dig med at låne penge.

Hvornår kan et lån på 4.000 kr. være relevant?

De personer som ønsker at låne 4.000 kr., ser vi oftest i starten og slutningen af måneden. Uden at kunne være 100% sikre, forventer vi, at kontoen er løbet tør i de sidste dage op til at lønnen går ind, i tilfælde af at det er et lån sidst på måneden.
Dem der ansøger i starten af måneden, forventer vi derimod har underskud på kontoen, når måneden starter, efter lån og eventuelle offentlige ydelser er havnet på kontoen.

De resterende ansøgninger, som fordeler sig ud over måneden, er ofte i forbindelse med gode tilbud, mindre reparationer af bil og cykel, samt hårde hvidevarer, som er stået af og straks må udskiftes.

Dette er selvfølgelig blot dér, hvor vi ser flest ansøgninger – der kan være mange andre gode grunde til, at have behov for at låne 4.000 kr.
Ansøg om et lån her

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil