image

Lån uden sikkerhed

Vi hjælper dig med at finde de billigste lån uden sikkerhed. Udfyld vores korte ansøgningsformular, og find en lang række lån uden sikkerhed på blot to minutter. Vi indhenter tilbud fra en anerkendte banker, så du ikke behøver at betale for meget for dit lån. Her på siden kan du også blive klogere på, om du kan låne penge uden kreditvurdering og dokumentation.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Hvad betyder det at låne penge uden sikkerhed?

At låne penge uden sikkerhed, betyder at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån. Normalt når man låner til større ting, kræver banken, at man stiller sikkerhed i fx en bil. På den måde kan banken kræve, at din genstand, som du har stillet sikkerhed i, skal sælges, hvis du ikke kan betale dine månedlige ydelser på lånet.

Når du låner penge uden sikkerhed, stiller du ikke sikkerhed i en ejendel, og banken kan derfor heller ikke kræve, at du skal sælge en bestemt ejendel, for at kunne betale dine månedlige ydelse til tiden.

Fordele og ulemper

Lån uden sikkerhed har den store åbenlyse fordel, at banken ikke lige pludselig bestemmer over den genstand, som de har taget sikkerhed i. Det betyder ikke, at du ikke kan misligholde dit lån. Du kan derfor stadigvæk godt blive registreret i RKI, men långiveren kan ikke kræve, at dine ejendele sælges.

Ulempen ved lån uden sikkerhed er derimod, at du ofte kommer til at betale en højere rente for lån uden sikkerhed, da banken løber en større risiko ved at låne penge til dig på den måde.

Det er dog langt fra alle lån, som er muligt at optage med og uden sikkerhed. Låner du til en båd, så er det ofte et krav, at der stilles sikkerhed i båden. Låner du derimod til en oplevelse, så har du ofte ikke mulighed for at få et lån med sikkerhed.

Sådan låner du billigst penge uden sikkerhed

Hvis du ønsker at låne penge billigst muligt uden sikkerhed, så er vores service helt oplagt. Hele vores service består nemlig i at indhente lånetilbud på usikrede lån, så du nemt kan finde de billigste lån uden sikkerhed på markedet.

For at kunne finde de billigste usikrede privatlån til dig, har vi først og fremmest brug for at vide, hvor stort dit lånebehov er, samt hvor meget du ønsker at, og kan, betale i månedlig ydelse.

Herefter udfylder du resten af ansøgningsformularen, hvor du vil blive spurgt ind til din økonomi, din boligsituation, samt hvilken beskæftigelse du har i øjeblikket.

Når disse informationer er udfyldt, indhenter vi straks tilbud på usikrede lån til dig fra en lang række banker. Denne del af processen er 100% automatiseret, og dine tilbud vil derfor fremgå med det samme.

Herfra er det hurtigt og nemt for dig at finde de billigste lån uden sikkerhed, da alle tilbuddene opstilles overskueligt og nemt sammenligneligt. Hvis du blot ønsker at finde det billigste lån uden sikkerhed, og ikke går så meget op i hvilken bank du låner hos, hvor hurtigt lånet udbetales eller en noget helt tredje, så anbefaler vi, at du vælger det lån, som har den laveste totale låneomkostning.

Når du har valgt, hvilket tilbud du ønsker, godkender du blot dette tilbud, verificerer dine oplysninger på bankens side og underskriver låneaftalen – begge dele via MitID. Denne del af processen tager sjældent mere end ét minut, og vi skal nok guide dig igennem denne del, når du når dertil.

Uanset hvilket usikret lån du vælger, udbetales lånet til din NemKonto indenfor 1 hverdag.

Ansøg om et lån her

Lån penge uden kreditvurdering

I Danmark er det ikke muligt at låne penge uden kreditvurdering. Det er i hvert fald ikke muligt at låne penge uden krav, hvis det skal gøres lovligt igennem et firma, og andet kan vi ikke anbefale.

Der er dog flere overvejelser du bør gøre dig, inden at du helt glemmer muligheden for at låne penge uden kreditvurdering eller krav.

  1. Der er stor forskel på, hvordan bankerne kreditvurderer dig. Blot fordi du har fået et afslag hos de første par banker, du har søgt hos, betyder det ikke, at du ikke kan få et lån hos den næste bank. Her kan du med fordel benytte vores ansøgningsproces, da du får tilbud fra en lang række banker på baggrund af bare én ansøgning. Dermed behøver du ikke ansøge om lån uden sikkerhed hos alle bankerne individuelt.
  2. Måske er du i virkeligheden på udkig efter et lån uden dokumentation. Mange forveksler termerne “lån uden sikkerhed” og “lån uden dokumentation” med hinanden. Et lån uden sikkerhed betyder at du ikke stiller sikkerhed for dit lån, hvorimod lån uden dokumentation betyder, at du ikke skal bevise, at dit lån er gået til netop det formål, som banken godkendte, at lånet benyttes til. De lån du finder hos os, er lån uden krav til sikkerhed og dokumentation.

Hvis du ønsker at låne penge uden kreditvurdering, så er vores bedste bud faktisk at lave en ansøgning igennem vores side. Årsagen er, at du som nævnt ikke kan låne penge uden kreditvurdering nogle steder, men dine chancer for at få et lån er størst, hvis du ansøger hos flere banker, hvilket er lige præcis det du gør hos os.

Nedenfor finder du et afsnit om, hvordan du kan forbedre dine chancer for at blive godkendt til et lån uden sikkerhed. Hvis du er på udkig efter at låne penge uden kreditvurdering, er det muligvis pga. manglende tro på, at du kan blive godkendt til et lån. Hvis det er tilfældet, kan vi også klart anbefale dig at læse næste afsnit.

Øg dine chancer for godkendelse til lån uden sikkerhed

I og med at der ikke findes lån uden krav, så forøger du nemmest dine chancer for at blive godkendt til et lån uden sikkerhed, eller lån generelt, hvis du følger disse anbefalinger:

Vælg kun det lånebeløb som du har behov for

Jo større et beløb du ansøger om, jo større vil din månedlige ydelse også blive. En høj månedlig ydelse kræver også, at du har en stærk økonomi, for at kunne blive godkendt af banken, da du ellers kan få problemer med at betale dine månedlige ydelser. Derfor er vores anbefaling, at du ansøger om det mindste usikrede lån, som du kan bruge, og efterfølgende forhøjer det, hvis behovet opstår.

Vælg en længere låneperiode

I forlængelse af ovenstående, så vil en længere låneperiode fordele dine afdrag over en længere periode. Dermed falder din månedlige ydelse, og på samme vis som ovenfor, giver den lavere månedlige ydelse større sandsynlighed for, at du bliver godkendt til lånet.

Her er det vigtigt at opveje omkostningerne ved den længere låneperiode, da dit lån alt andet lige bliver dyrere, jo længere en låneperiode du vælger. Derfor er vores anbefaling, at du sætter den månedlige ydelse dér, hvor du tænker at det er realistisk, at du kan overholde betalingerne. Hvis du sætter perioden for kort, vil du ikke blive godkendt pga. den høje månedlige ydelse. Sætter du perioden for lang, kommer du til at betale unødigt meget i renteomkostninger.

Ansøg med en medansøger

Det som der øger sandsynligheden allermest for at blive godkendt til et lån uden sikkerhed, er hvis du kan finde en anden person (typisk samboer eller en ægtefælle) at ansøge om lånet sammen med.

Når I ansøger om lån uden sikkerhed sammen, har I to økonomier, som kan dække den månedlige ydelse på lånet, og banken vil derfor være meget mere villig til at bevilge lånet. Desuden tilbyder bankerne en lavere rente på lånet, da risikoen for at lånet misligholdes er lavere, hvis I er to til at dele udgiften.

Giv korrekte oplysninger

Det sidste punkt, hvor mange ansøgere desværre ødelægger deres chancer selv om tanken var præcis det modsatte, er ved at afgive for optimistiske oplysninger. Mange tror fejlagtigt, at de kan snyde sig til at låne penge uden sikkerhed, ved at oplyse, at de har indkomst, job eller bolig, som er bedre end den/det reelt er.

Du kan godt nå igennem første skridt og få en masse fine tilbud med forhåndsgodkendelser på lån uden sikkerhed, men så snart du skal verificere dine oplysninger på bankens side, ser banken at der er et stort mismatch mellem de oplysninger du selv har indtastet, og de oplysninger, som banken kan trække via fx eSkat, CPR-registret eller RKI-registret.

Det er selvfølgeligt ikke unormalt, eller urimeligt, at du ikke kan huske dine udgifter til el, vand og varme helt præcist, men hvis du oplyser, at din lønindkomst er langt højere end den reelt er, at du bor et andet sted, end du gør, eller at du ikke står i RKI, hvis du gør, så får du et stort rødt flag i din kreditvurdering fra bankens side.

Det kan godt være, at du ikke bliver godkendt til at låne penge uden sikkerhed, hvis du giver korrekte oplysninger, men i og med at banken alligevel verificerer dine oplysninger, så undgår du at give indtryk af, at du lyver over for banken eller ikke har overblik over din situation, hvilket alt andet lige stiller dig bedre, hvis du ønsker et usikret lån.

Ansøg om et lån her

Hvordan bruges lånet typisk?

Det er måske nemmere at fortælle hvad lån med sikkerhed bruges til, da lån uden sikkerhed benyttes til alle andre formål. Hvis du låner til en genstand, som har en høj gensalgsværdi, så kan du ofte få et lån med sikkerhed i denne genstand. Her taler vi om hus, feriebolig, større maskiner, biler, både, dyre møbler, kunst, en campingvogn, motorcykel og lignende.

Hvis du derimod låner til tandlægen, en ferie, et bryllup, en ny computer eller en anden genstand eller oplevelse, som ikke har den store gensalgsværdi, så er det typisk lånet uden sikkerhed, som bliver brugt.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil