image

Find små lån her

Hvis du gerne vil have et overblik over, hvilke små lån du kan optage, så kan vi hjælpe dig. Ved at indsende en kort ansøgning via vores side, indhenter vi tilbud på små lån fra banker, som også tilbyder straks udbetaling. Ansøg nu og modtag med det samme en oversigt over lånetilbud, du frit kan vælge mellem.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
 • Lån der samles:100.000 kr.
 • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
 • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Sådan sammenligner du små lånebeløb hos os

Hvis du ønsker at benytte vores sammenligningsplatform til at finde de billigste og bedste små lån, har vi brug for to minutter af din tid, til at besvare nogle spørgsmål.

Først og fremmest har vi behov for at vide, hvilket beløb du skal låne. I forbindelse med små lån, er det vigtigt at nævne, at du ikke kan låne under 1.000 kr. Os bekendt kan ingen udbydere af små lån tilbyde lån under 1.000 kr., og derfor har vi også sat vores grænse dér. Hvis du ønsker at låne et mindre beløb, er det nemmeste nok at spørge dine forældre eller venner.

Herudover har vi behov for at vide, hvor længe du ønsker at låne penge. I forbindelse med de små lån, ønsker de fleste at afdrage lånet hurtigt, hvilket er muligt, da der kun er tale om et lille beløb. Låner du et større beløb, er det for de fleste umuligt at afdrage lånet på kort tid. Tager du derimod et af de små lån, fx et lån på 10.000 kr., varierer den månedlige omkostning “kun” med ca 800 kr./md, alt efter om du ønsker at afdrage lånet over ét eller 15 år.

Når du har lagt dig fast på beløb og løbetid, har vi brug for nogle få oplysninger om din økonomi, boligsituation og om du er i job eller ej. Disse oplysninger har bankerne behov for at vide, uanset om du ansøger om et stort eller småt lån.

Når du har udfyldt disse oplysninger, sender vi automatisk oplysningerne til bankerne, som vender tilbage med tilbud med det samme. Ud fra alle disse tilbud samler vi en overskuelig liste over alle de små lån, som du er blevet tilbudt, så det er nemt for dig at vælge det bedste og billigste.

Når du har valgt, hvilket lån du ønsker, omstilles du kortvarigt til bankens side, hvor du validerer dine oplysninger via MitID. Her underskriver du også låneaftalen med MitID.

Ansøg om et lån her

Små lån med hurtig udbetaling

Når det gælder små lån, herunder minilån, kviklån, SMS lån eller lignende, har det alle dage været vigtigt med straks udbetaling.

Små lån er ofte kendetegnet ved at skulle dække et akut behov for penge. Nogle gange er der sågar behov for at finde små lån på minuttet, da der ikke er tid til at vente en hel dag på udbetalingen.

I dag er det sjældent et problem at finde små lån, som udbetales hurtigt. Faktisk tilbyder større lån også med straks udbetaling, eller straksoverførsel, som det teknisk set hedder.

Det store problem opstår ofte i, at bankerne som tilbyder at låne små beløb, på samme vis som alle andre långivere, skal indhente diverse oplysninger om dig, før de på lovlig vis på lovlig vis må udbetale selv små lån til dig. Bankerne skal altså indhente oplysninger om din økonomi, via PSD2 data, samt oplysninger fra Skat, før lånet udbetales. Selv hvis du ønsker at låne de helt små beløb på fx 1.000 kr., skal banken indhente samme oplysninger, som ved de helt store forbrugslån.

Små lån med hurtig udbetaling er altså nemme at finde, men du skal lige sætte nogle få minutter af til at afgive dine oplysninger til banken. Når du benytter vores tjeneste, tager det kun få minutter at få overblik over en lang række af de små lån, som du kan få. Nogle banker stadigvæk kæmper dog med at blive fuldt automatiske i deres kreditvurdering, i kølvandet på kravene om kreditvurdering, og det kan derfor i nogle tilfælde kræve en opringning fra banken, før lånet udbetales. Når beløbet udbetales, gøres det dog som straks udbetaling.

Hvis du både ønsker at få overblik over, hvor du kan få de billigste små lån, og du ønsker at det skal gå så hurtigt som muligt, så er vores tjeneste nok stadigvæk det bedste bud. Du kan selvfølgelig også prøve lykken direkte hos en enkelt låneudbyder, men pga. stramningerne på låneområdet, hvilket især var tiltænkt lån af små beløb, er sandsynligheden for at finde en bank, som kan godkende dig, langt større igennem vores tjeneste.

Små lån uden sikkerhed

Vi er specialister i de små online lån uden sikkerhed. Alle de små lån, som vi hjælper dig med at finde, er små lån uden sikkerhed.

Uden sikkerhed betyder, at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån i form af pant eller andet, som banken kan kræve at du sælger, hvis ikke du har mulighed for at overholde de aftalte terminer på lånet. Et lille lån uden sikkerhed er så at sige mere sikkert for dig, men knap så sikkert for banken.

Det er sjældent muligt at finde små lån med sikkerhed, da bankerne ikke ønsker det juridiske besvær med at optage pant i genstande, når de udlåner små beløb, selv om det i princippet kunne være billigere for dig at optage lånet, da renterne på lån med sikkerhed generelt er lavere. Ved små lån uden sikkerhed er der desuden den fordel, ud over at du ikke skal stille sikkerheden, at ansøgningsprocessen også er hurtigere.

Da det sjældent er muligt at finde små lån med sikkerhed, er der derfor ikke nogen grund til at bryde dit hoved med, om du skal lede efter små lån uden sikkerhed eller med, da du i praksis ikke har den valgmulighed.

Hvis du ikke finder et passede lån hos os, kan du med fordel se om Kreditnu.dk kan hjælpe dig, da de også tilbyder små lån.

Hvornår er det relevant at låne små beløb

Når vi taler lån af små beløb, er det ofte ikke mere end 10.000 kr. Herunder finder du nogle af de genstande og services, som vi oftest ser, at de små beløb benyttes til.

 • Cykel: Er cyklen gået i stykker eller blevet stjålet, så har du brug for penge. Her er der oftest tale om små lån, såfremt du ønsker dig en almindelig cykel.
 • Sidst på måneden: Hvis du står sidst på måneden og ikke kan få budgettet til at hænge sammen, vælger mange også at optage et af de mange små lån, som kan tilbagebetales så snart næste måneds løn rammer kontoen.
 • Tandlæge: Det er ikke altid at de små lån kan dække denne regning, men hvis det blot er et tjek, en fyldning eller en visdomstand der skal fjernes, så kan et lille beløb sagtens dække udgiften.
 • Computer: En ny computer koster ofte 5-10.000 kr. Denne udgift kan alle udbydere af små lån heldigvis dække.
 • Flytning: Hvis du skal flytte, kan det også ofte gøres inden for 10.000 kr., selv med flyttebil og flyttefirma.
 • Indskud: Indskud til en lejlighed varierer meget alt efter hvor dyr en husleje du har, men i mange tilfælde kan lån i de små beløb dække en stor del af denne udgift.
 • Kørekort: Et kørekort koster ofte lidt mere end hvad de små lån kan dække. Hvis du har sparet et par tusinde kroner op, er det ikke urealistisk, at du kan få et kørekort ved kun at låne et lille beløb.
 • TV: Med mindre du skal have det nyeste af det nye (eller største), så når du også i mål med et lån på 5.000 kr. til et nyt TV.
 • Smartphones: De nyeste iPhones koster måske lige lidt mere, men ellers ligger stort set alle telefoner indenfor et budget på 10.000 kr.
 • Hårde hvidevarer: Uanset om det er et køleskab, fryser, tørretumbler, opvaskemaskine eller vaskemaskine du er på udkig efter, er det også inden for rækkevidde ved kun at låne små beløb.

Optag små lån til forskellige formål

Hvis du har mange små lån

Hvis du igennem tiden har optaget mange små lån, kan du med fordel ansøge om et samlelån. Med et samlelån kan du få samlet din gæld i ét større lån, hvilket er en billigere løsning sammenlignet med at have lånt små beløb forskellige steder. Derudover giver det også en mere overskuelig økonomi, hvis du kun har ét lån at forholde dig til.

Denne løsning har sådan set ingen ulemper, hvilket også er årsagen til, at denne lånetype er blevet populær i kølvandet på de mange dyre lån, som tidligere er blevet udstedt. Det er både nemmere og billigere for dig at samle din gæld, frem for at have en masse små lån, og det tager også kun to minutter at ansøge om dette lån.

Hvis du ønsker at tilføje et ekstra beløb til lånet, er det også muligt. Her får du også fordelen ved at vi ikke indhenter tilbud på små beløb, men derimod ét stort lån, hvor det lille “ekstra lån” indgår, hvilket gør ekstralånet billigere sammenlignet med de almindelige små lån.

Ansøg om et samlelån her

For yderligere hjælp

Hvis du har brug for yderligere hjælp til at vurdere de små lån, som du er blevet tilbudt, op imod hinanden, eller har spørgsmål til vores ansøgningsproces, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan finde vores åbningstider på vores chat og telefon i bunden af siden. Her finder du også vores kontaktoplysninger inkl. vores email til vores kundeservice, som vi dagligt besvarer.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil