image

Lån til varmepumpe

Her kan du sammenligne lån til varmepumper, så du kan få tæmmet dyre varmekilder såsom el, gas og olie. Vi indhenter tilbud fra en lang række udbydere på lån til varmepumper, så du hurtigt og nemt kan finde billig finansiering til netop din varmepumpe. Ansøgningen tager blot 2 minutter, og du modtager alle dine tilbud digitalt og med det samme.

4,4 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
L'easy
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Lån til alle typer af varmepumper

Når du låner til en varmepumpe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilken type af varmepumpe, du har brug for. De fleste af vores brugere søger finansiering af en luft til vand varmepumpe eller luft-til-luft varmepumpe, men der findes også flere muligheder, som er værd at overveje, alt efter dit behov.

Luft til vand varmepumpe

Hvis du låner til en luft til vand varmepumpe, så er du langt fra den eneste. Luft til vand varmepumpen er, som nævnt, den mest efterspurgte model at søge finansiering til.

Luft til vand varmepumpen fungerer på den måde, at varmepumpen låner lidt af energien fra luften og bruger den til at varme vandet i dit hus op med. Denne proces opvarmer vand, som du kan bruge i dine radiatorer og gulvvarme Nogle modeller kan også lave brugsvand, som du kan bruge i vandhanerne og badet.

Luft til luft varmepumpe

Du kan også vælge at låne til en luft til luft varmepumpe. Denne model fungerer delvist på samme vis som nævnt ovenfor, ved at varmepumpen låner energi fra luften udenfor, men i dette tilfælde til at opvarme luften inde i huset. Denne pumpe producerer varm luft i modsætning til varmt vand og skal/kan derfor ikke tilsluttes radiatorsystemet, hvilket giver en besparelse Den har dog ikke mulighed for at producere varmt vand.

Du slipper med et billigere lån til varmepumpen, hvis du vælger luft til luft, da den alt andet lige er billigere end luft til vand.

Vand til vand varmepumpe

Du har også mulighed for at søge finansiering til jordvarme, hvilket også kaldes en vand til vand varmepumpe. Her låner du penge til at installere slanger/rør i din have, som kan udnytte den energi, som du har i jorden i haven.

Boligventilationsvarmepumpe

Boligventilationsvarmepumpen er en anden varmepumpe, som du kan låne til. Her genbruger du varmen fra din ventilation til at opvarme luften eller vandet i din bolig.

Brugsvandsvarmepumpe

Den sidste metode er at låne til en varmepumpe af typen brugsvandsvarmepumpe. Det er dog sjældent, at vi ser ansøgninger til finansiering af varmepumper af denne type. Uanset hvilken varmepumpe du ønsker lån til, hjælper vi dig dog gerne.

Sådan er processen i forhold til at låne til varmepumpe

Når du skal ansøge om lån til at finansiere en varmepumpe, foregår processen på samme vis, som hvis du ønsker at låne penge til andre formål.

Først og fremmest har vi brug for at vide, hvor mange penge du har behov for at låne, for at kunne finansiere varmepumpen. Du kan ansøge om lån helt op til 300.000 kr., så vi kan hjælpe med at finde finansiering til alle slags varmepumper.

Herefter vælger du, hvor lang tid finansieringen af din varmepumpe skal løbe over. Det er en stor udgift at sluge, og derfor vælger de fleste også en lang løbetid på lån til varmepumper.

Derudover har vi brug for information om din økonomi, boligforhold og jobsituation, hvilket vi fremsender til alle vores samarbejdsbanker, for at de kan regne på, hvad de kan tilbyde dig af lån til din varmepumpe.

Hvis du vælger at ansøge om finansiering af en varmepumpe med en medansøger, stiger dine chancer for at blive godkendt. De fleste, som ansøger om lån til varmepumper, bor i hus, og mange har også en mand, kone eller kæreste, som de deler huset med, som med fordel kan stå på ansøgningen. Når du ansøger om lån til en varmepumpe med en anden person, vil du desuden også få billigere tilbud, da risikoen for banken er lavere. Derfor anbefaler vi altid at ansøge om lån med medansøger, hvis det er muligt, hvilket det ofte er i forbindelse med denne type af renovationslån.

Når ansøgningen om lånet er afsendt

Så snart du har indsendt din ansøgning om lånet til varmepumpen, indhenter vi tilbud på finansiering fra alle bankerne. Vi præsenterer selvfølgelig alle dine tilbud på en overskuelig side, så du nemt kan gennemskue hvilket varmepumpelån du skal vælge.

Herfra er det blot op til dig at vælge lånet og verificere dine oplysninger hos den enkelte bank, hvilket du gør via NemID.
Lån til varmepumpe her

Få hjælp til din ansøgning

Hvis du har spørgsmål i forhold til, hvordan du ansøger om finansiering til varmepumpe på vores side, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er ikke specialister i hvilken pumpe du skal vælge, men vi har derimod specialiseret os specifikt i finansieringen af varmepumpen. Uanset om du står med spørgsmål til at få udfyldt ansøgningen eller spørgsmål om hvilket lån du bør vælge, så er du meget velkomment til at kontakte os, da vi helt sikkert kan hjælpe med den del. Du finder vores kontaktoplysninger og åbningstider i bunden af siden.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil