image

Lån til møbler

Overvejer du hvordan du skal finansiere dine nye møbler? Vi kan finde de bedste og billigste lån til møbler til dig blandt en lang række banker. Det eneste, som det kræver, er at du udfylder vores korte ansøgningsformular her på siden. Det tager kun to minutter. Herefter kan vi gratis, uforpligtende og med det samme, indhente tilbud på møbellån til dig, så du undgår dyre og besværlige afdragsordninger.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Sådan får du et billigt møbellån

Den bedste måde at få et billigt møbellån er ved at sammenligne lån til møbler, og det er her vi kommer på banen. Uanset om det er stole, borde, lamper, havemøbler eller andet, som du ønsker finansieret, så finder du hjælp her.

Det første vi har brug for at vide, er hvor meget du har behov for at låne, samt hvad du ønsker dig af løbetid og månedlig ydelse på dit møbellån. Herefter oplyser du, hvordan din økonomi ser ud, samt din boligsituation og din beskæftigelse.

Disse oplysninger fremsender vi til alle vores bankpartnere, som efterfølgende vender tilbage med tilbud på lån til dine nye møbler.

Hele denne process tager få minutter via vores ansøgningsformular, samt at alle processerne med bankerne foregår 100% digitalt og automatisk. Derfor er det også muligt at ansøge om lån til møbler i weekenden, på helligdage og efter normal arbejdstid.

Hvis du påtænker, at møblerne skal deles med en anden – fx hvis du bor med en ven, kæreste, mand eller kone, så kan I med fordel ansøge om lånet sammen. Ved at ansøge sammen får I både flere og bedre tilbud fra bankerne, da jeres økonomi vurderes som en helhed. ansøgningsprocessen er desuden stortset identisk.

Ansøg om et lån her

Få finansieret din sofa

En af de helt store kategorier, indenfor lån til møbler, er sofaer. I de fleste danske hjem, er sofaen samlingspunktet i stuen foran tvét. Derfor vælger mange også at købe en stor sofa af høj kvalitet, så der både er plads til venner og familie. Da sofaen ofte står i stuen, vælger mange også at prioritere en pæn sofa, da stuen er et typisk opholdsrum, som gerne skal holdes hyggeligt.

Hvis du vil have finansieret en stor og lækker sofa, så får du hurtigt brug for et møbellån. Det er ikke unormalt at låne 50.000 kr., hvis du har udset dig en designersofa, men det er selvfølgelig også muligt at finde en lækker og langt billigere sofa, fx hos det danske firma SofaCompany.

Møbler kommer også ofte på tilbud, og der kan være mange penge at spare. Det er desværre sjældent alle sofaer, der kommer på tilbud. Hvis du har udset dig en specifik sofa, så kan det nok bedre betale sig at undersøge mulighederne for at låne til møblet nu, frem for at vente, da sandsynligheden for, at netop dén sofa, som du har udset dig bliver nedsat, er lav.

Hvis du ikke har fundet præcis den sofa, som du ønsker dig, så kan du med fordel vente med at låne til møblet, indtil der er udsalg på en sofa, som du gerne vil have.

Møbler og afbetaling trods RKI

Kan man låne til møbler, hvis man står i RKI? Det er et af de helt store spørgsmål, som vi får, i forbindelse med møbellån.

Du kan faktisk godt låne til møbler og få afbetalingsordninger på trods af RKI, men det er dog betydeligt sværere, end hvis du ikke stod i RKI.

Tidligere ønskede de færreste banker at låne penge ud til folk der stod i RKI, da de antog, at der var for stor risiko for, at pengene aldrig blev tilbagebetalt. Derfor var det slet ikke muligt at komme i betragtning til et lån. I dag er det dog anderledes grundet den stramme lovgivning om hvem du må låne ud til. Banken behøver ikke at afvise dig, fordi du står i RKI, hvis du ansøger om lån til møbler eller andet, men de skal sikre sig, at dit rådighedsbeløb er højt nok. Netop rådighedsbeløbet har skåret en del af bankernes kunder væk. Hvis du ansøger om et møbellån i dag og står i RKI, så vil bankerne i dag, i modsætning til tidligere, foretage en seriøs vurdering af din økonomi. for at se om de kan tilbyde dig hjælp til at finansiere din sofa eller andre møbler på trods af din RKI-status.

De dyre designermøbler

Der findes en række dyre designermøbler, som vi ofte ser, at vores brugere ønsker et lån til. Her taler vi oftes i kategorierne spiseborde, stole og lamper. Hvis du låner til disse møbler, får du til gengæld en genstand, som har en fornuftig gensaldspris. hvis du skulle blive træt af dem. Mange køber dog også disse møbler, da designet er tidsløst og passer ind i de fleste hjem, og de derfor også håber på at kunne beholde og benytte møblerne resten af livet.

Stole

Har du udset dig Arne Jacobsens “Ægget” eller et sæt CH24/Y-stole, så løber de flestes konto hurtigt tør. Måske taler vi ikke om et sæt, men i stedet for 8 stole til at dække hele spisebordet. Selv som brugt, kan det være svært at få pengene til at række.

Lamper

En af de helt store designerlamper er Poul Henningsen “Koglen”. Den fås i mange prisklasser, og vil du op i den helt store, så skal du kigge i retning af et lån på 100.000 kr. De mindre modeller kan selvfølgelig fås billigere, og der findes også mange flotte designerlamper fra fx Piet Hein, Louis Poulsen, Fritz Hansen og LE KLINT, som er inden for en mere overskuelig prisramme.

Borde

Flere af de danske designere har også lavet spiseborde, som måske er en af de designklassikere, som du er på udkig efter. Her er det især Superellipse af Fritz Hansen og Ellipsebordet af PH, som vi ser stor interesse for i forbindelse med lån til møbler.

Ligesom i de andre ovenstående kategorier, kan du få en langt billigere replica, dog ofte i en lavere kvalitet, hvis budgettet ikke rækker til originalen.

Rentefri møbellån

Hvis du har set at man kan låne til møbler rentefrit, så er du ikke den eneste – men pas på. Der findes ingen gratis måder at låne på. På den ene eller anden måde, kommer du til at betale. Derfor anbefaler vi, at du i stedet benytter en tjeneste som vores, da vi bevidst har udvalgt hæderlige banker, som ikke skjuler den faktiske omkostning for dig. Nedenfor gennemgår vi nogle af de skjulte priser, som du kan komme til at betale for dit møbellån.

Gebyrer

Den mest almindelige måde at gemme en omkostning på, er i et gebyr som du aldrig havde tænkt kunne være et gebyr. Har du hørt om udtrækningsgebyr? Det er et gebyr for at få udbetalt dit lån. Hvad med gebyr for hurtig afbetaling eller gebyr for at kontakte kundeservice? Det lyder måske som en joke, men der findes desværre mange låneudbydere, der tilbyder forbrugslån, som gerne skjuler alle omkostningerne i obskure gebyrer, så de kan reklamere med rentefri møbellån. Der findes mange former for skjulte gebyrer og vi er slet ikke igennem hele listen.

Du kan også støde på gebyrer, som i princippet er reelle nok, men bare alt for dyre, når man tager ydelsen i betragtning. Fx et stort gebyr for en at din betaling er forsinket med et par dage, eller et ekstra højt gebyr for at betale over PBS.

Din data

Oven i gebyrerne, kan du også komme til at betale med dine data, når du låner til møbler rentefrit. Her kan du komme til, med mindre du er meget varsom, at tilmelde dig et hav af email reklamer, reklamer med posten, samt telefonopkald fra sælgere fra en lang række firmaer, som kan være svært eller nærmest umuligt at afmelde sig igen.

Møbler på afbetaling

Vi får ofte spørgsmål om, hvorvidt man bør købe møbler på afbetaling eller tage et lån i stedet for. I bund og grund gør det ikke den store forskel på, om du fx køber din sofa på afbetaling, eller du ansøger om et lån via os.

Når du køber en sofa eller andre møbler på afbetaling hos en møbelforhandler, har de med stor sandsynlighed en aftale om, at en af de populære banker står for ordningen vedr. afbetaling.

Ansøger du om et lån via os, vil du derfor med stor sandsynlighed få det samme tilbud, som du får, når du ansøger om at købe møblerne på afbetaling hos forhandleren. Fordelen ved at benytte vores service frem for at vælge afbetalingen hos forhandleren er derimod, at vi indhenter mange flere tilbud.

Hos forhandleren er der én bank, som du kan købe på afbetaling hos. Hos os er der en lang række banker, som alle sammen kæmper om at få dig som kunde. Bankerne har altså incitament til at give bedre bud hos os end hos forhandleren. Samtidig får du flere tilbud end det ene bud, du får når du ansøger om at købe dine møbler på afbetaling hos forhandleren.

Hvis du gerne vil være på den helt sikre side, så ansøg hos os og sammenlign de tilbud du får, med tilbuddet du får om at købe møblerne på afdrag hos forhandleren.

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du mangler et lån til at kunne indrette dit hjem med nye lækre møbler, så tøv ikke med at tage fat i vores kundeservice eller udfylde en uforpligtende ansøgning. Det tager, som nævnt, blot to minutter at udfylde ansøgningen, og så ved du præcis hvad du har af muligheder for at finansiere dine nye møbler.

Vi er ikke specialister i hverken stole, borde, sofaer eller godt design, men vi er dybt specialiseret i at finde de bedste og billigste lånemuligheder til dig, så du ikke kommer til at betale mere end højest nødvendigt for dine lån.

Ansøg om et lån her

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil