image

Lån til uddannelse

Drømmer du om at blive pilot, massør eller akupunktør? Så lån til uddannelse gennem os. Du kan ligeledes optage lån som supplement til din økonomi, mens du er på en SU-berretiget uddannelse. Udfyld låneformularen nu, og modtag tilbud med det samme. Vælg det bedste uddannelseslån til dig, og hav pengene på din konto indenfor 48 timer. Så simpelt kan det gøres.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
 • Lån der samles:100.000 kr.
 • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
 • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Find det billigste uddannelseslån

Først og fremmest ser vi bort fra SU-lånet, da du nok allerede har undersøgt denne mulighed for at låne til din uddannelse.

Måden vi kan hjælpe dig på, er ved at undersøge markedet for forbrugslån og samlelån, blandt en lang række banker. Det gør vi ved at indhente lånetilbud fra disse banker på baggrund af dine oplysninger om din økonomiske-, jobmæssige og boligmæssige situation, og det er præcis de informationer, som du opgiver i vores ansøgningsskema. Denne metode er den eneste måde at indhente personlige tilbud på lån til din uddannelse på, hvis du ønsker tilbud fra flere banker på samme tid.

Så snart at du har udfyldt oplysningerne, indhenter vi tilbud på dit lån til uddannelsen fra bankerne, hvilket sker helt automatisk og med det samme.

Vi viser dig alle dine tilbud på en overskuelig side, så det er nemt for dig at se, hvilket lån der passer bedst til dig og din uddannelse. Når du har valgt, hvilket tilbud du ønsker, vælger du blot dette tilbud og verificerer dine oplysninger på bankens hjemmeside. Herefter udbetales lånet til din konto.

Ansøg om et lån her

Lån til pilotuddannelse

De fleste ved godt at pilotuddannelsen er en dyr og selvbetalt uddannelse. Mange vælger derfor at låne penge til pilotuddannelsen som supplement til deres opsparing til selvsamme formål.

Der er ikke nogen officiel forklaring på, hvorfor du selv skal finansiere denne uddannelse, da det både er en anerkendt og samfundsrelevant uddannelse. Uanset hvor du ser hen i verdenen, så er scenariet dog det samme. Her låner folk til pilotuddannelsen, hvis ikke de har forældre eller en opsparing, som kan dække den store udgift.

En pilotuddannelse koster typisk 650.000 til 800.000 kr. ifølge uddannelsesguiden. Mange vælger derfor at supplere deres egen opsparing med et pilotlån. Typisk ser vi lån på 100.000 kr. eller derover, da udgiften til pilotuddannelsen er uoverskuelig for de fleste.

To fly

Lån til alle selvbetalte uddannelser

Der findes mange andre selvbetalte uddannelser end blot pilotuddannelsen, som du kan låne til. Det er nemlig langt fra alle uddannelser og kurser, som er SU-berettiget, hvilket betyder at du kan få en uddannelsesstøtte, samtidig med at du er under uddannelse.

Hvis du brænder for et fag, hvor uddannelsen er selvbetalt, og du ikke får nogen offentlig støtte i forbindelse med uddannelsen, så kan det blive nødvendigt at låne til uddannelsen.

Nedenfor har vi samlet en lang række selvbetalte uddannelser, som du kan komme ind på med et lån eller en anden form for finansiering. Disse uddannelser ligger typisk indenfor den alternative behandling.

Da den generelle opfattelse er, at de endnu ikke har en videnskabeligt bevist effekt, giver staten heller ikke støtte til disse uddannelser. Af den grund må du også selv stå for finansieringen.

Vi har desuden undersøgt pris og varighed på uddannelserne, så du har en idé om, hvor meget du kan forvente at skulle låne til de forskellige uddannelser. Der er dog stor variation i forløbene både prismæssigt og i forhold til, hvilke områder du bliver uddannet i. Derfor vil du nok også kunne finde længere og kortere forløb, samt priser der er højere og lavere, end det vi oplyser.

Unge mennesker som tager uddannelse i udlandet

Akupunktør

Akupunktur stammer fra Kina og har til formål at genoprette kroppen naturlige QI (energiballance). Her indføres små nåle i kroppen. Denne behandlingsform er generelt sikker og bivirkningsfri, og bruges ofte som smertelindrende behandling.

Varighed: 18-30 måneder
Pris: 50.000-100.000 kr.

Zoneterapeut

Det primære formål med zoneterapi er at regulere kroppens hormonsystem, hvilket kan afhjælpe problemer såsom stress, angst, smerter, kvalme og problemer med at blive gravid. Her arbejdes der primært med tryk under fødderne.

Varighed: 18-30 måneder
Pris: 20.000-70.000 kr.

Yogalærer

Som yogaunderviser hjælper du dine kursister med at få styr på det fysiske, mentale og spirituelle, primært gennem stræk og bevægelsesøvelser.

Varighed: 18 måneder
Pris: 20.000-50.000 kr.

Make-up artist

Hvis du gerne vil være sminkør eller stylist, så er en uddannelse som make-up artist måske noget for dig.

Varighed: Stor forskel – derfor kan vi ikke give en god indikation
Pris: 20.000-50.000 kr.

Massør

Som massør behandler du ømme og overanstrengte muskler og led med massage. Herunder ligger også kranio sakral terapi, som specifikt behandler spændinger i og omkring hovedet og nakken.

Varighed: 3 uger til 3 år (stor forskel på indhold, hvilket også afspejler sig i prisen)
Pris: 30.000-180.000 kr.

Psykoterapeut

Som psykoterapeut hjælper du folk med personlige kriser og de dertilhørende problemer med angst, stress og sorg.

Varighed: 4 år
Pris: 100.000-125.000 kr.

Reiki healer

Reiki healing hjælper folk med at tage ansvar i livet og dermed også at foretage ændringer på personlige valg, samt ændre holdninger.

Vi har ikke kunnet finde et stort nok udsnit af uddannelsesforløb til at kunne sige noget generelt om længde og pris. Vi kan dog se at et kursus udbydes til ca. 30.000 kr. over en periode på 2 måneder.

Indretningskonsulent

Hvis du brænder for indretning, så er uddannelsen som indretningskonsulent ikke et dårligt bud. Her kan du få lov til at hjælpe private og professionelle med at indrette deres bolig eller arbejdsplads, så den er effektiv, hyggelig og understøtter rummets formål

Varighed: 2 år
Pris: 20.000 kr.

Eksempler på uddannelser og priser
Akupunktør 50.000-100.000 kr.
Zoneterapeut 20.000-70.000 kr.
Yogalærer 20.000-50.000 kr.
Make-up artist 20.000-50.000 kr.
Massør 30.000-180.000 kr.
Psykoterapeut 100.000 kr.-125.000 kr.
Reiki healer ca. 30.000 kr.
Indretningskonsulent ca. 20.000 kr.

Videreuddannelse og kurser

Der findes desuden et hav af forskellige kurser og videreuddannelsesforløb, som du kan vælge. Herunder har vi samlet nogle af de mest udbredte.

Fælles for alle forløb, er at de er selvbetalte, men i mange tilfælde kan blive betalt af din arbejdsgiver. Hvis du ikke har en arbejdsgiver, som kan finansiere forløbet, så er du selvfølgelig også velkommen til at ansøge om lån til uddannelse gennem os.

 • HD (Aftenskoleundervisning inden for erhvervsøkonomi)
 • Ledelseskursus
 • IT-kurser
 • Coaching (Godt valg til ledere og for personlig udvikling)
 • Digital markedsføring
 • GDPR (Jura indenfor persondata)
 • Lean / Prince2 (Projektledelse)
 • Konflikt- og stresshåndtering (Personlig udvikling, som også kan bruges i arbejdsøjemed)
 • Regnskab (Hvis du er selvstændige)
 • Adobe kurser (Til dig der har brug for at udføre grafisk arbejde)

Lån til uddannelse i udlandet

Hvis du skal studere i udlandet, så har du måske også brug for et lån. Det er ikke unormalt at låne til uddannelse i udlandet, da der er mange udgifter forbundet med dette, fx depositum for bolig, bøger og transport.

Et lån til uddannelse i udlandet er en hurtig og oplagt metode, men den mere omstændige process med legater, er også en god mulighed. Hvis du ønsker et legat, kan du evt. undersøge hvilke muligheder der findes på legatbogen.dk.

Lån hvis du er under uddannelse

Som nævnt tidligere, er lån til uddannelse ikke blot til at betale for din uddannelse. Du kan også låne til uddannelsen som supplement til din SU, hvis du tænker, at din økonomi er lidt for presset under studiet, og du sagtens kan afdrage lidt ekstra, når du kommer ud på den anden side med et eksamensbevis i hånden og et godt fast job.

Det kan være svært at få økonomien til at hænge sammen under uddannelse, da indkomsten er lav, og priserne på bolig i de store uddannelsesbyer er høje, og her kan lånet til uddannelsen være en oplagt mulighed for at studietiden bliver en sjov og god tid at huske tilbage på.

Ansøg om et lån her

Kan det betale sig at låne til uddannelse?

Hvis du låner til uddannelsen med henblik på at finansiere forløbet, så kan det sagtens være en økonomisk god beslutning, frem for slet ikke at tage uddannelsen eller udskyde den. Du skal selvfølgelig betale for at låne til uddannelsen, men din indkomst efter uddannelsens afslutning er formodentligt også betydeligt højere, når du kommer ud på den anden side med et diplom, eller anden form for eksamensbevis, i hånden

Den bedste måde at finde ud af, om du skal låne til uddannelsen eller ej, er ved at udfylde en ansøgning her på siden, så du ved, hvilke lån du kan få og på hvilke villår.

Hvis lånet til uddannelsen kun har til formål at gå til sjov, så er det en helt personlig vurdering. Der er åbenlyst ikke et økonomisk argument for at låne penge i denne hensigt, men livet bliver selvfølgelig lidt sjovere, hvis der også er lidt økonomisk frirum.

bibliotek på uddannelsessted

Hvis du har spørgsmål

Som du kan se, er der et hav af muligheder for at låne til uddannelser inden for vidt forskellige retninger. Vi kan desværre ikke hjælpe dig med at vælge den rigtige uddannelse, da det handler om dine evner, ambitioner og drømme, men vi kan som nævnt godt finde dine muligheder for at låne til uddannelserne. Hvis du har spørgsmål til vores proces, eller hvilket lån der er mest fordelagtigt, så sidder vi klar ved telefonen og på email. Vi ønsker dig et godt uddannelsesforløb.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil