image

Lån 70.000 kr. her

Vi kan hjælpe dig med at finde et billigt lån på 70.000 kr. Vi arbejder sammen med en lang række banker, som tilbyder lån på 70.000 kr. til privatpersoner. Når du udfylder en ansøgning hos os, indhenter vi tilbud fra alle vores bankpartnere, så du kan få de bedste lånevilkår. Ansøg nu og se hvor billigt du kan låne. Det er gratis og uforpligtende at ansøge, og du får svar på ansøgningen med det samme.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Hvad koster det at låne 70.000 kr?

At låne 70.000 kr. er en stor beslutning. Af den grund ønsker de fleste også at vide, hvad det koster at låne 70.000 kr.

Prisen på lån afhænger af flere parametre, og det er derfor umuligt på forhånd at sige, hvad det koster dig at låne 70.000 kr. i dit tilfælde.

For det første afhænger prisen på lånet, uanset lånebeløb, af, hvilke banker der kan godkende dig til et lån, da det sjældent er alle banker, som godkender den samme ansøger. Dernæst afhænger prisen af din individuelle kreditvurdering, da det er betydeligt billigere for en person, som opnår en god kreditvurdering, at låne 70.000 kr. Sidst men ikke mindst, afhænger prisen på lånet også af, om man ser på den månedlige ydelse eller de samlede kreditomkostninger.

Låner du 70.000 kr. i ét år, kan dine samlede kreditomkostninger komme helt ned på lidt over 4.000 kr. før skat. Vælger du derimod at låne de 70.000 kr. over 15 år, koster det dig, med den bedste kreditvurdering, ca. 50.000 kr. før skat.

Det kan derfor godt betale sig at låne i så kort en periode som din økonomi tillader, men du skal selvfølgelig sikre dig, at du ikke kommer til at sætte dig så stramt i det, at du ikke kan overholde din låneaftale.

Sådan finder du det billigste lån

Den klart nemmeste metode til at finde det billigste lån på 70.000 kr. er at udfylde vores ansøgningsformular. Det tager som nævnt blot 2 minutter at udfylde ansøgningen, og du får dermed personlige lånetilbud på 70.000 kr., som er tilpasset din økonomiske situation, så den månedlige ydelse passer med dit ønske.

Det vil ikke være alle banker, som kan tilbyde dig et lån på 70.000 kr. med den månedlige ydelse, som du ønsker. I de tilfælde, hvor det ikke er muligt, men banken stadigvæk kan godkende dig til et lån, modtager du det nærmeste tilbud, som de kan tilbyde.

Herefter kan du så sammenligne alle dine tilbud, og vælge det lån som passer bedst til dig og din situation. Vi anbefaler som udgangspunkt, at du vælger dét lån, som har de laveste samlede kreditomkostninger, såfremt du har mulighed for at betale den månedlige ydelse på lånet. På den måde tager du både hensyn til din økonomiske situation på kort og lang sigt og undgår at havne i RKI.

Lån 70.000 kr. her

Hvad kan du bruge et lån på 70.000 kr. til?

Når man tager et lån på 70.000 kr., åbner det op for en bred vifte af muligheder for produkter og tjenester, man kan erhverve. Lånet kan bruges til at finansiere større køb eller dække uventede udgifter. Her er nogle eksempler på, hvordan et lån på 70.000 kr. kan anvendes:

Køb af en brugt bil

Et lån på 70.000 kr. kan være nyttigt, hvis man ønsker at erhverve en pålidelig brugt bil. Dette vil give en mulighed for transport og øget mobilitet. Læs mere om billån her.

Renovering af hjemmet

Hvis dit hjem trænger til renovering eller opgradering, kan et lån på 70.000 kr. være en god måde at finansiere projekter som f.eks. køkkenrenovering, badeværelsesopdatering eller installation af nye gulve. Læs om lån til renovation her.

Uddannelsesomkostninger

Hvis du ønsker at fortsætte din uddannelse eller videreuddanne dig, kan et lån på 70.000 kr. hjælpe med at dække studieafgifter, bøger eller nødvendigt udstyr. Læs om lån til uddannelse her.

Opstart eller udvidelse af en virksomhed

For dem, der drømmer om at starte deres egen virksomhed eller udvide en eksisterende, kan et lån på 70.000 kr. være en finansieringsmulighed til at købe udstyr, investere i marketing eller dække startomkostninger.

Sundhedsomkostninger

Nogle gange kan uforudsete sundhedsudgifter opstå. Et lån på 70.000 kr. kan hjælpe med at dække medicinske regninger, tandlægebesøg eller operationer. Læs også vores artikler om lån til tandlæge og lån til plastikkirurgi.

Gældsafvikling

Hvis man har flere mindre lån eller kreditkortgæld, kan et lån på 70.000 kr. bruges til at konsolidere gælden og simplificere betalingerne. Dette kan være en fornuftig måde at styre gælden på og potentielt spare penge ved at låne penge. Læs mere om Samlelån her.

Uanset hvad man bruger et lån på 70.000 kr. til, er det vigtigt at vurdere ens økonomiske situation og evne til at tilbagebetale lånet. Det anbefales altid at gennemgå betingelserne for lånet omhyggeligt og sikre sig, at man har en realistisk tilbagebetalingsplan på plads.

Ansøg om et lån her

Vi er klar til at hjælpe dig

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med din ansøgning, er du meget velkommen til at kontakte os. Det kan både være hvis du har problemer med at udfylde ansøgningen, men også hvis du er i tvivl om, hvilket tilbud du skal vælge. Her kan vi både hjælpe dig med at sammenligne tilbuddene, men også fortælle dig, hvor sandsynligheden for at banken endeligt udbetaler lånet er størst. Du finder vores aktuelle åbningstider i bunden af siden. Her kan du kontakte os på telefon 52113117 eller via chatfunktionen her på siden. Du er også velkomment til at sende en mail til os på kundeservice@goloan.dk, som vi også besvarer indenfor vores åbningstid.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil