image

Lån til badeværelse

Hvis du har behov for et lån til badeværelse, så kan du med fordel ansøge om lånet på vores hjemmeside. Lån til nyt badeværelse, VVS-regninger, udskiftning af toilet eller noget helt fjerde. Du udfylder blot vores ansøgningsformular, hvilket tager to minutter- Herefter indsamler vi personlige tilbud til dig fra en lang række banker. Vores service er altid 100 % gratis og uforpligtende.

4,4 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
L'easy
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Sådan ansøger du om lån til et nyt badeværelse

Hvis du ønsker at ansøge om et lån til et nyt badeværelse igennem os, har vi brug for 2 minutter af din tid, hvor du svarer på nogle få spørgsmål. Før bankerne kan behandle din ansøgning om lånet til dit badeværelse, har de brug for at vide lidt om din økonomi, din bolig og din jobsituation, hvilket alt sammen indgår i deres kreditvurdering af dig.

Når du har udfyldt ovenstående oplysninger, sender vi disse til bankerne, som med det samme behandler din ansøgning og vender tilbage med tilbud på, hvor meget du kan låne til dit nye badeværelse.

Hele denne proces foregår automatisk, og du får derfor svar på din ansøgning med det samme, uanset om du så ansøger om natten på en helligdag.

Herfra er det blot op til dig at vælge det lån, som du ønsker skal finansiere dit nye badeværelse.

Når du låner penge, anbefaler vi som udgangspunkt altid, at du tager det lån, som har den laveste totale låneomkostning, da det alt andet lige er den billigste løsning. Ofte vil der dog være en højere månedlig ydelse på lånet med den laveste totale låneomkostning, og det kan derfor være fordelagtigt at vælge et tilbud med en lidt lavere månedlig ydelse, selv om lånet er lidt dyrere, så du undgår at stå med et alt for stramt budget, mens du afbetaler lånet.

Ansøg om et lån her

Hvorfor er et nyt badeværelse så dyrt?

Lånet til badeværelset er et af de største lån vi oftest ser. Det er ikke unormalt at låne 100.000 kr. eller mere til et nyt badeværelse, selv hvis du har afsat en del af din opsparing. Et nyt badeværelse er især dyrt pga. vand og vanddamp, som vådrumsmembranen skal kunne holde ude, samt at der skal trækkes og skiftes rør. Både processen med rør og membran er krævende i håndværkertimer, men også dyr i materialer.

Undgå at låne til badeværelse – lav det billigt

Et nyt badeværelse er som nævnt dyrt, men hvis du gør dig umage, kan du måske helt undgå at skulle låne til dit nye badeværelse.

Du kan i princippet lave meget af det selv. Det kræver dog, hvis det skal laves rigtigt, at du har styr på vådrumssikring omkring din bruseniche og faldet ned mod risten, hvilket er to af de mest almindelige fejl i forbindelse med et nyt badeværelse (under antagelse at der ikke skal lægges rør). Her er der heldigvis meget hjælp at finde på YouTube og andre steder på nettet, som kan instruere dig i, hvordan du laver dette korrekt. Denne del i sig selv, kan spare dig for en stor del af lånet til det nye badeværelse.

Dernæst kan du vælge at nedgradere eller spare lidt på materialerne, hvilket oftest kun er anbefalelsesværdigt, hvis du død og pine skal have et nyt eller ekstra badeværelse. Her kan du fx spare gulvvarmen væk, installere en billigere håndvask eller toilet eller undlade håndklædetørreren. Grunden til, at det sjældent er anbefalelsesværdigt at spare her, er at du også skal leve med de kompromisser du beslutter i de næste mange år. Tager vi fx gulvvarmen, har du godt nok brug for et lidt større lån til dit nye badeværelse, hvis du vælger denne løsning, men vælger du den ikke og fortryder i fremtiden, er det meget dyrt at eftermontere. Hvis du ser på din boligs salgsværdi, betyder gulvvarme også meget, taget i betragtning hvor lille en ekstrainvestering du lagde, da du byggede dit nye badeværelse.

Det kan til gengæld være en helt fin løsning at låne lidt mindre til badeværelset, hvis du vælger nogle billige skabe, en billig bruser og lignende, som uden det store besvær kan udskiftes. Der findes desuden mange billige vægfliser og gulve, som fx godt kan benyttes og se flot ud, uden at man fx behøver at investere i dyrt Terrazzo.

I stedet for at tage det helt store lån til et nyt badeværelse, findes der mange smarte løsninger, der både sparer dig for tid og bøvl med at støbe. Du kan fx bruge wedi plader, som har et smart system til badeværelser.

Finansier badeværelset med din friværdi

Du er meget velkommen til at ansøge om et lån til et nyt badeværelse igennem os, men der er selvfølgelig også andre muligheder for at låne til dit nye badeværelse. Du kan fx optage et lån i din friværdi i huset – hvis du har noget friværdi tilbage. Dette er ofte en billig løsning, da banken tager sikkerhed i dit hus. Når du ansøger om et lån til et nyt badeværelse, eller låner til andre renoveringsprojekter, tager de banker, som vi sammenligner lån blandt, ikke sikkerhed i din bolig eller andre genstande.

Ansøg om et lån her

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil