image

Lån til energiforbedringer

Hvis du ønsker at finde og sammenligne lån til energiforbedringer, så kan du gøre det her på siden. Vi sammenligner lån fra en lang række banker, som kan hjælpe dig emd at energiforbedre din bolig. Ansøg nu og indhent en masse tilbud, som du frit kan vælge mellem. Ansøgningsprocessen tager kun to minutter, og du kan have pengene allerede i morgen.

4,4 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
L'easy
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Hvad er et lån til energiforbedringer?

Der findes to måder at låne til energiforbedringer på. Den ene er et almindeligt forbrugslån, hvor du låner penge fra en bank, som tilbyder denne type af lån. Den anden metode er et såkaldt energilån, som er en bestemt type lån, som nogle banker tilbyder.

Et reelt energilån må kun benyttes til at lave energiforbedringer på din bolig, hvorimod andre typer af lån ikke er bundet til dette enkelte formål. Hvis du har planer om at låne til renovering, hvoraf energirenovering blot er et af flere formål, så er det ikke muligt at optage et energilån. Her kan du til gengæld godt benytte vores service, da alle de lån, som vores banker tilbyder, både kan benyttes som lån til energiforbedringer, samt alt andet som du kunne ønske dig. Vores banker stiller ikke krav til, hvad dit lån går til.

I vores ansøgningsproces oplyser du dog formålet med lånet, men denne information er blot en information, som bankerne skal have for at opfylde hvidvaskningsloven. Det betyder ikke at lånet specifikt skal gå til energiforbedringer, blot fordi du oplyser det.

Hvem tilbyder lån til energiforbedringer?

Hvis du er på udkig efter det reelle energilån, for fx at få skubbet din bolig op fra energimærke D til A, så skal du have fat i de enkelte banker. Du kan fx få energilån hos Nordea, Nykredit, Danske bank, Jyske bank og Spar Nord.

Hvis du derimod er på udkig efter et almindeligt lån til energirenovering, så kan du med fordel benytte vores ansøgningsformular og få en masse tilbud på kort tid.

Processen for energilån hos de enkelte banker er noget mere omstændelig end vores. Du kan ikke på samme måde ansøge om energilån hos flere banker på samme tid, på samme måde som du søger om lån til energiforbedringer hos os.

Hvilke lån finder du hos os?

Hos os finder du almindelige usikrede lån, som ikke kræver dokumentation. Du kan benytte dit lån til energiforbedringer, herunder solceller, varmepumper, nye vinduer, jordvarme, isolering eller alt andet du ønsker.

Vi sammenligner tilbud fra en lang række banker, som tilbyder lån op til 300.000 kr., hvilket betyder, at du kan låne til en lang række energiforbedringer. Det kan være at det kniber lidt, hvis du ønsker et nyt tag, eller du gerne vil energiforbedre alle aspekter af et stort hus over én omgang. I langt de fleste tilfælde, dækker vores bankpartnere dog de lånebehov vi ser i forhold til grønne energiforbedringer.

Sådan ansøger du om lån til energiforbedringer

Hvis du ønsker at undersøge dine muligheder for lån til energiforbedringer igennem os, skal du først og fremmest oplyse, hvor stort et beløb du har behov for, samt hvordan du ønsker at afdrage lånet. Jo længere løbetid du ønsker, jo billigere slipper du hver måned, men samtidig vil den totale låneomkostning på lånet også stige.

De fleste anser et lån til energiforbedringer som en investering, og derfor kan man argumentere for, at du laver den bedste investering ved at vælge den korteste låneperiode.

Andre vælger at lægge sig op af den månedlige besparelse, som de kan få på el og varme i forbindelse med de opgraderinger de kan lave, når lånet til energiforbedringerne udbetales. På den måde ændrer lånet til energiforbedringen ikke ved husholdningsøkonomien, men hjælper til den grønne omstilling i samfundet, stabiliserer udgifterne til el og vand, samt bliver en reel besparelse, når lånet er udbetalt eller boligen sælges.

Når du har valgt, hvordan du ønsker at sammensætte lånet til energiforbedringerne, afgiver du dine kontaktoplysninger, samt lidt information om din økonomi, bolig og beskæftigelse. De tre sidstnævnte områder har bankerne brug for, for at kunne kreditvurdere dig.

Hele kreditvurderingen foregår automatisk, og du modtager derfor også alle dine lånetilbud med det samme, så snart din ansøgning er udfyldt.

Herfra er det blot op til dig at vælge, hvilket lån der skal finansiere dine energiforbedringer. Så snart du har valgt et lån, viderestiller vi dig til udbyderens hjemmeside, hvor du verificerer dine oplysninger via MitID. Hvis dine oplysninger passer nogenlunde med de oplysninger, som banken finder i diverse online registre, udbetales lånet og du kan starte på dine energiforbedringer.

Ansøg om et lån her

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil