image

Lån til nye vinduer

Vi kan hjælpe dig med at finde det billigste lån til dine nye vinduer. Det er dyrt at udskifte vinduer, men du behøver ikke betale mere end højest nødvendigt for lånet. Ansøg om lån til nye vinduer igennem os, så finder vi hurtigt og nemt en lang række tilbud fra mange forskellige banker, som kan hjælpe dig med finansieringen.

4,4 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
L'easy
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Derfor bør du udskifte dine vinduer

Hvis dine vinduer er punkteret, eller du har nogle gamle ét eller to lags ruder, kan det ofte betale sig at udskifte dem, hvis du ser over en 10-15 års periode. Det gælder især hvis din varmekilde er en dyr fossil varmekilde eller baseret på el.

I nogle tilfælde er det måske ikke lige nu at du havde tænkt dig at låne til nye vinduer, men hvis du står overfor et større renoveringsprojekt, kan det i nogle tilfælde alligevel betale sig, da meget af forarbejdet måske allerede er gjort i form af det andet arbejde, som håndværkerne i huset alligevel skal lave. Du kan læse mere om lån til renovering på vores side, som er dedikeret til dette tema, hvis du går med tanker om en større renovering. Her kan du også læse mere om lån til nye vinduer.

Hvad koster det at låne til at udskifte vinduer?

Hvis du ønsker at låne penge til at få udskiftet dine gamle vinduer, varierer lånets størrelse, alt efter hvilket lån du vælger, hvor mange vinduer du skal have skiftet, og hvilket lån du vælger. Det er dog ikke unormalt at udskiftning af alle vinduer i et hus koster et par hundrede tusinde kroner.

Den billigste løsning er ofte et energilån, men det er ikke altid muligt, og derfor kan et forbrugslån også være en mulighed, da der kan være mange penge at spare hver måned ved at have nye 4-lags højisolerende ruder, som ikke taber mere varme end en moderne og fuldt isoleret mur.
Lån til vinduer her

Kontakt os

Hvis du har brug for hjælp til at vælge det rette lån til dine nye vinduer, eller har spørgsmål til andre lån til din bolig, er du meget velkommen til at kontakte os på email, telefon eller chat. Du finder vores åbningstider i bunden af siden. Vi er ikke specialister i hvilke vinduer eller rammer du bør vælge, men vi kan hjælpe dig med at finde det billigste lån. Før du kontakter os, kan du med fordel udfylde ansøgningsskemaet på vores side, da vi dermed bedre kan guide dig til at vælge det rigtige lån til dine nye vinduer.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil