Lån Til Cykel
Find lån til cykel på op til 300.000 kr.

Lån til cykel

Få hjælp til at finde det bedste og billigste cykellån her. Vi hjælper dig, uanset om du er på udkig efter rentefri finansiering eller et almindeligt lån til cyklen, og uanset om du ønsker et lån til en elcykel, ladcykel, racer, bycykel eller en helt femte type. Når du udfylder ansøgningen her på siden, indhenter vi med det samme en lang række personlige cykellånstilbud til dig.

Find lån til cykel nemt, simpelt og enkelt.

Samlet lånebeløb
Lånebeløb
kr.
10000 kr.
300000 kr.
Løbetid
Du betaler kun pr. måned

kr.*

Se dine muligheder her

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på over måneder, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebetaling via BS. Månedlig ydelse: kr. Debitorrente: % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: %. Samlet tilbagebetaling: kr. Samlede kreditomk.: kr. Stiftelsesomk: kr. mdl.

Ansøg hos Goloan

Så nemt er det

Cykel på afbetaling

Vi kan se at der er stor interesse for at finde steder, der tilbyder at man kan købe cykler og elcykler og el ladcykler på afbetaling. Uanset hvilken cykel du ønsker afbetaling til, så er det også et lån, som du optager. Når du køber en cykel på afbetaling hos forhandleren, er det næsten sikkert som amen i kirken, at der står en af de kendte låneudbydere bag finansieringen, som vi også kan indhente tilbud fra.

Du kan derfor med fordel ansøge hos os, og få det samme, og mange flere tilbud, frem for at købe cyklen på afbetaling hos forhandleren. Hvis du fx køber en dyr el ladcykel på afbetaling hos forhandleren, kan selv små forskelle i renten gøre en stor forskel på lånets samlede pris. Derfor anbefaler vi altid, at du indhenter flere tilbud, fx via os, frem for at tage det første og bedste tilbud, du får om en cykel på afbetaling.

I tilfælde af at du gerne vil være 100% sikker på, at vi kan finde et bedre tilbud end den afbetaling du kan få hos cykelforhandleren, kan du med fordel ansøge hos os, og sammenholde det tilbud med det du får hos forhandleren. Vi føler os dog helt overbevist om, at vi som minimum kan matche det tilbud om at få cyklen på afbetaling, som du får hos cykelforhandleren.

Cykelforhandleren er specialist i cykler, men vi er specialister i lån og dermed også at finde de billigste alternativer til cykler på afbetaling.

Rentefri finansiering af cyklen

Lad os slå det fast en gang for alle. Der findes ikke rentefri cykellån, eller i hvert fald ikke på den helt gratis måde, som nok er dét, som de fleste ønsker sig, når de tænker på rentefri finansiering af cyklen, så hvordan kan vi så hævde, at vi kan hjælpe med det? Vi hjælper dig med at forklare dig fladgrupperne ved at vælge rentefri cykellån. På den måde ved du, hvad du går ind til, hvis du vælger en af de mange rentefri cykellån.

Renten er blot én af flere måder at betale for din cykel på. Ved rentefri cykellån kan du fx komme til at betale med din data og diverse gebyrer, som ikke er en del af renten. Det er ikke altid tydeligt, hvad du betaler med, når du vælger et rentefrit cykellån, da de fleste låneudbydere af cykellån har interesse i at fremstille lånet, som en helt gratis måde at låne penge på.

Nedenfor finder du vores anbefaling til at finde de bedste og billigste cykellån.

De bedste cykellån

De banker som vi benytter, når vi sammenligner lån, herunder cykellån for dig, er en blanding af kendte og ukendte banker. Det som gør sig gældende for alle bankerne er, at vi har udvalgt disse banker, da de holder sig på den rene sti. Derfor er der ikke nogle dårlige overraskelser gemt i disse cykellån.

Når du sammenligner cykellån, anbefaler vi, at du ser på den totale låneomkostning og/eller den årlige omkostning i procent, hvilket forkortes ÅOP. Sidstnævnte kan du benytte, hvis løbetiden og lånene, som du sammenligner er identiske. Disse to tal giver dig et retvisende billede af de totale omkostninger, såfremt du overholder aftalen og ikke ønsker at tilkøbe ekstra services.

Hvis din cykel er blevet stjålet eller totalskadet, kan du også have interesse i at få en hurtig udbetaling. Derfor kan du også overveje, om det er væsentligt at dit cykellån er et hurtigt lån.

Sidst men ikke mindst, kan du have gode og dårlige oplevelser med forskellige banker. Dette bør selvsagt også indgå i din vurdering, når du låner penge til en ny cykel.

Hvis du står i RKI

Hvis du er så uheldig, at du stå i RKI, så kan det blive et problem at finde et cykellån. Alle de almindelige banker vil helt automatisk afvise din ansøgning, da det er for risikabelt med udlån til personer i RKI. Derudover giver det meget dårlig omtale at låne ud til personer, som allerede har gældsproblemer.

Den eneste reelle mulig, som du har, hvis du står i RKI, er et pantelån, hvilket i særlige tilfælde kan være en god ide. I forhold til cykellån, kan det være en fordel at optage denne type lån, selv hvis du står i RKI, hvis du blot ønsker at købe en billig cykel, så du slipper for at betale for offentlig transport, eller spare på brændstofomkostningerne til bilen og i stedet for benytter rugbrødsmotoren på cyklen, som et billigere alternativ. Hvis du står i RKI og nøje har overvejet behovet for en cykel, og blot har behov for et lille lån, så prøv at ansøge, så ser vi, hvad vi kan finde af muligheder til dig, inkl. pantelån.

Sidst men ikke mindst, er det også værd at nævne, at vi gentagne gange har set ansøgere, som oplyser at de står i RKI, hvilket ikke er tilfældet, når oplysningerne verificeres og derfor godt kan godkendes til et cykellån på almindelig vis.

Lån til alle typer af cykler

Der er stor forskel på prisen på forskellige cykler. Heldigvis tilbyder alle vores bankpartnere forbrugslån, hvilket i bund og grund betyder, at du selv bestemmer, hvad du benytter dit lån til. Derfor står det også frit for dig, hvor meget du låner til selve cyklen, og hvor meget du låner til cykelforsikringen og al ekstraudstyret.

De dyre cykler

Hvis vi starter med de dyre cykllån, så finder vi typisk tre kategorier; El-cykler, ladcykler og racercylker.

El-cyklen er en dyr cykel, da der både er batteri og en del elektronik i denne cykel, og derfor vælger mange også at låne til el-cyklen. I følge cykelexperten, er det er ikke unormalt, at du får brug for at lån på 25.000 kr. for en ny el-cykel, hvis du ønsker en top-model og har brug for et lån til at dække hele cyklens pris. Dertil kommer ekstraomkostninger, hvis du ønsker flere KWH på dit batteri, eller skal transportere børn eller andet tungt gods, som kræver en højere effekt på motoren.

Ladcyklen, herunder bullet-cykler og Christiania cykler, er også dyre. Her skal du forvente samme høje prisniveau, som for el-cyklen. Hvis ladcyklen oven i købet er el-drevet, så står du med de samme ovevejelser i forhold til effekt og rækkevidde på motor og batteriet, som på el-cyklen.

Racercykler kommer i mange prisklasser, så derfor er der også stor forskel på, om du har brug for et cykellån eller ej. De billige modeller kan fås for få tusinde kroner, mens du hurtigt får brug for et lån på 50.000 kr., hvis du ønsker en af de dyre modeller fra Tour de France.

Almindelige cykler

Bycyklen eller citybikes, som de ofte betegnes, fås ofte for under 5.000 kr., og det ses meget sjældent, at du må slippe mere end 10.000 kr. selv for de dyre modeller inkl. alt ekstraudstyr.

Hvis du blot skal transportere dig selv til og fra arbejde eller studie, samt kunne cykle ned at handle i det lokale supermarked, så går du ikke galt i byen med en citybike. De fleste vil også helt kunne undgå at låne til en ny cykel, hvis de nøjes med en billig citybikes fra Centurion eller MBK, som ofte har nogle billige modeller.

De billige cykler

Sidst men ikke mindst har vi børnecyklerne og de brugte cykler. Her hjælper vi også gerne med et cykellån, men vi oplever dog, at der meget sjældent er behov for at lån til dette forlån. Hvis du bare skal have en gammel havelåge, der skal transportere dig fra stationen og det sidste stykke til arbejdet eller studiet, så vælger mange den billigste cykel de kan finde brugt, uanset om den så er rusten og gearene ikke virker. Disse kan også ofte kan fås for få hundrede kroner.

Husk ekstraudstyr og services

Cyklen har i sig selv en pris, men i mange tilfælde skal du også medregne ekstraomkostningerne ind i dit cykellån i form af cykellygter, støttefod, forsikringsgodkendt lås, skærme, kædelås og cykelhjelm.

Hvis du er cykelentusiast, ønsker du dig måske også en cykelcomputer, cykeltøj, flaskeholder, nye pedaler, en ny forgaffel eller andet, som også hurtigt løber op i mange penge.

Hvilken cykel skal jeg vælge?

Først og fremmest indhenter du, igennem vores hjemmeside, tilbud på cykellån, så du får en ide om, hvad du kan låne og på hvilke vilkår. Du bør altid ansøge om det højeste beløb du ønsker, da vores bankpartnere vender tilbage med et mindre beløb (eller en længere lånperiode), hvis de ikke kan imodekomme dit oprindelige ønske. Herfra ved du hvor meget du kan låne til din nye cykel, men du har altid mulighed for at låne mindere, hvis du efterfølgende finder ud af, at du ikke har behov for hele beløbet.

Hvis du finder et passende tilbud, kan du allerede slå til der, men hvis du kun får tilbudt at låne et mindre beløb, er det vigtigt at du overvejer dit behov, og hvad du minimum kan nøjes med. Hvis du skal bruge din cykel til 5-10 km ture, så kan du måske nøjes med en citybike i stedet for raceren. Det er måske ikke ønsket, men det kan stadigvæk dække behovet. Måske kan du også overveje en brugt racercykel. På samme måde kan du resonere dig frem til, hvilken cykel du kan nøjes med, hvis du ikke kan få drømmecyklen. Hvis nøjes ikke er godt nok, så kan du også vente til du har en lidt flere penge til selv at lægge, så du ikke behøver at låne lige så stort et beløb og i mellemtiden tage bilen, offentlig transport eller gå, hvis det er realistisk i dit tilfælde. Ansøgningen igennem os tager kun to minutter og giver dig et godt overblik over dine lånemuligheder. Derfor anbefaler vi at du starter her, da du hurtigt får et overblik over, om du skal begrænse dig, eller du kan vælge lige præcis den nye cykel du drømmer om.

Vi er klar til at hjælpe dig

Hvis du har brug for finansiering af din nye cykel, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan altid kontakte vores kundeservice på telefon: 52 11 31 17 eller mail: kundeservice@goloan.dk, hvis du ønsker at vise mere om vores ansøgningsprocess i forhold til cykellån. Du kan selvfølgelig også starte en ansøgning her på siden, hvis du føler dig klar til at vi skal indhente tilbud for dig, så du hurtigst muligt kan komme ud på vejene på din nye cykel. Ansøgningen tager som nævnt tidligere få minutter, og du får tilbud fra en lang række banker, opstillet på en overskuelig og sammenlignelig måde, så du nemt kan udpege og vælge den rette bank til at finansiere dit cykelkøb.