image

Lån til unge

Lån penge fra 18 år og opefter gennem GOLoan. Vi tilbyder lån til unge, og hjælper dig med at finde de bedste tilbud – hurtigt og smertefrit. Ikke alle vil låne penge til 19 årige, men med vores service kan du gratis indhente tilbud fra en lang række banker, der tilbyder lån til 18+ årige. Ansøgningen tager kun to minutter og du kan have penge allerede i morgen.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Hurtigt lån til unge

Vi ved, at der er stor efterspørgsel på hurtige lån til unge, og det er politikerne også blevet opmærksomme på. De hurtige lån til unge, har givet unge helt ned til 18 år gældsproblemer, netop i forbindelse med at de har optaget hurtige lån mens de var unge, som de efterfølgende har haft svært ved at afbetale.

Dermed ikke sagt, at hurtige lån til unge ikke har sin plads i samfundet, da unge, ligesom ældre, fra tid til anden kan have brug for lån. Ligesom de fleste andre tilbud i samfundet, hvor vi ikke ønsker at vente, så ønsker unge sig også hurtige lån, og det er stadigvæk muligt at få.

På grund af de mange misligholdte lån, er reglerne for udlån også blevet strammet af flere omgange. Det har især ramt dem som ønsker at låne penge, når de er 18, 19 eller 20 år, da lovgivningen primært omhandler rådighedsbeløbet, som er det beløb, som låntageren skal have tilbage, efter at den månedlige betaling på lånet er betalt. Derudover er der også blevet vedtaget et renteloft, som har lukket flere af de firmaer, som ellers var kendt for at tilbyde lån til unge.

I og med at de hurtige lån til unge tidligere også var kendt for tårnhøje renter, hvilket delvist var pga. lånehajer, men også pga. sammensætningen af de hurtige lån til unge, som ofte lånte små beløb over få måneder, ramte lovgivningen klart hårdest de unge på 18 og 19 år, som ønskede at låne penge.

Hvis du ønsker et hurtigt lån som ung i dag, er der stadigævk muligheder, men dine muligheder er mindre, end de var før disse tiltag fra politikernes side.

Ansøg om et lån her

Lån til unge op til 20 år

Hvis du ønsker at låne, inden du er fyldt 20 år, er vilkårene som regel sværere end for andre aldersgrupper. Herunder gennemgår vi situationen for dig, der ønsker at låne og er 18 år, 19 år og 20 år.

Lån penge 18 år

Hvis du ønsker at låne og er 18 år, er du lige blevet myndig. Bankerne er derfor opmærksomme på, at du ikke kan have haft anden kredithistorik end mindre lån til dine forældre, da det ikke i professionel sammenhæng er lovligt at låne penge ud til personer under 18 år.

Udover den manglende historik på lånemarkedet har man som 18-årig, der ønsker at låne, et andet problem, nemlig at man mere eller mindre ikke har nogen opsparing, da det eneste arbejde, som du muligvis har haft, er et ungdomsarbejde.

Begge faktorer påvirker dine muligheder negativt, hvis du ønsker at låne penge og er 18 år. Samtidig er det nok beløb i den lave ende af skalaen, som du har behov for, hvilket forbedrer dine chancer for at låne penge som 18-årig.

Find lån til unge

Lån penge 19 år

De fleste banker, som har en politik om ikke at låne til 18-årige, låner heller ikke ud, hvis du er 19 år. Du har godt nok haft lidt mere tid til at blive moden og økonomisk ansvarlig, men kun ét enkelt år mere, og din opsparing er med stor sandsynlighed også stadigvæk i den lave ende. Derfor er chancerne heller ikke fantastiske, hvis du ønsker at låne som 19-årig.

Lån penge 20 år

Hvis du er fyldt 20 år og ønsker et lån, så er bankerne allerede her begyndt at bløde lidt op i deres lånepolitik. Uanset om du er 18, 19 eller 20 år (eller derover), skal du selvfølgeligt stadigvæk opfylde lovgivningens krav i forhold til rådighedsbeløb. Bankens egen lånepolitik, som er en risikovurdering af, om det økonomisk set er en god eller dårlig ide for banken at låne til dig som 20-årig, er noget løsere end for dem på 18 og 19 år, som ønsker et lån.

Lån til unge under 25 år

Hvis du ønsker at låne som ung under 25 år, sker der et stort spring i dine muligheder så snart du fylder 24 år. Vi kender ikke den specifikke årsag, og måske er der flere elementer, som spiller ind, men vi kan se, at der er en langt større andel af ansøgerne, der godkendes til lån når de fylder 24 år, sammenlignet med ansøgere om lån på 18 og 19 år.

Kreditvurdering ved lån til unge

Når unge ansøger om lån, er processen i bund og grund den samme i forhold til kreditvurdering. Kravene er, at du ikke må stå i RKI og du skal have et MitID. Der er dog nogle banker, som godt kan tilbyde et lån, på trods af at du står i RKI, og er 18 eller 19 år, såfremt din økonomi ellers ser fornuftig ud. Det vil som regel være mindre anmærkninger i din kredithistorik, så som en parkeringsbøde, som banken kan vælge at overse.

Den store fordel, som du har, når du ansøger om at låne som 18-årig, eller ung generelt, er at du har et langt liv foran dig, hvilket giver nogle banker ro i maven i forhold til din kreditvurdering. Du har nemlig et helt liv til at tage en uddannelse, få et job og tjene fint med penge, og dermed have tid og økonomi til at betale dit lån tilbage, som du optog som ung.

Ansøg om lån som ung hos os

Hvis du ansøger ønsker at ansøge om et ungdomslån via os, har vi behov for nogen information om dig og din situation, for at bankerne kan foretage en kreditvurdering af dig og tilbyde dig et lån.

Det første du skal gøre dig klart er, hvor meget du ønsker at låne, samt hvor meget du kan afdrage på dit lån. Når du låner penge som 18-årig, eller deromkring, er din indkomst højst sandsynligt ikke stor. Derfor anbefaler vi, at du sætter en relativt lang låneperiode, så du er sikret at kunne betale dine månedlige afdrag, da du dermed undgår at havne i RKI.

Derefter skal du afgive oplysninger om din økonomiske situation, samt hvor du bor, og hvad du foretager dig til hverdag (studie, arbejde eller holder fri). Denne information benytter banken sammen med diverse andre oplysninger, for at kunne strikke et tilbud sammen til dig. Her tager banken også højde for din relativt unge alder.

Når du har afgivet dine oplysninger, indhenter vi tilbud fra bankerne, som du frit kan vælge imellem. Når du har valgt dit ønskede tilbud, sendes du over på bankens side, hvor dine oplysninger verificeres via MitID, før lånet udbetales.

Ansøg om et lån her

Hvad benytter unge lån til?

De ansøgninger, vi ser fra personer fra 18 årige og op til 25 år, falder oftest indenfor nogle bestemte kategorier. Det er sjovt nok også de udgifter, som mange 18-årige også har i forbindelse med at de skal stå på egne ben eller starter på et studie. Herunder har vi samlet nogle af de mest udbredte lånebehov, som vores ansøgere under 25 år har:

  • Bøger til studiet. Denne post kommer du ikke udenom, hvis du skal tage en kort eller lang videregående uddannelse.
  • Depositum. Når du som ung flytter fra dine forældre, er det oftest i en lejelighedhed eller på kollegium, hvor du skal lægge 3 mdrs. husleje.
  • Computer og smartphone. Det kan være svært at få en hverdag som ung til at hænge sammen uden en computer og smartphone. Du har nok din egen smartphone, men mange har ikke deres egen computer, når de flytter hjemmefra, da de har været vant til at benytte forældrenes.
  • Shopping og indretning. Som 18-årig, der lige er flyttet hjemmefra, har du muligvis ikke meget andet med end din seng og dit tøj, men når du skal bo for dig selv, så har du lige pludselig brug for møbler, køkkengrej m.v., og du vil måske også gerne pynte dit nye hjem med nogle planter og billeder, så det føles som et hjem.
  • Ekstraudgifter. Det sker aldrig, at man som ung går gennem tilværelsen, uden at der kommer ekstra udgifter. Det kan fx være i form af en tandlægeregning, en stjålet cykel som skal erstattes, en fest der er gået over gevind, eller en ødelagt mobilskærm. Her ser vi også mange ansøgninger fra unge, som ønsker at låne.

Det kan du bruge dit lån til som ung

Få hjælp og vejledning når du låner som ung

Når du låner som ung, har du med stor sandsynlighed ikke den store kendskab til, hvordan en låneproces foregår, eller hvad alle de tekniske betegnelser betyder, som vi og bankerne af lovmæssige hensyn er nødt til at benytte. Hvad er ÅOP fx, eller månedlig ydelse og debitorrente?

Hos os får du den samme behandling, uanset om du ønsker et lån som 18-årig eller du er ældre, da vi tilbyder at hjælpe med lån til alle, som har et behov. Vores største ønske er, at du finder det bedst mulige lån, for dig, i din situation, som kan dække dit behov.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil