image

Lån 300.000 kr. billigt

Lån 300.000 kr. billigt og nemt. Find det rette lånetilbud blandt en række af velkendte banker. Hvis du ønsker at vide, hvad det koster dig at låne 300.000 kr., så kan du med fordel benytte vores ansøgningsformular og få en lang række personlige lånetilbud med det samme. Ansøgningen tager to minutter, foregår 100 % online. Vores service er både gratis og uforpligtende.

4,4 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
L'easy
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Hvad koster det at låne 300.000 kr?

Hvad det koster at låne 300.000 kr. i dit tilfælde er afgjort af forskellige faktorer, hvilket indbefatter din kreditværdighed, bankens lånepolitik ved lån på 300.000 kr. og hvor længe du ønsker at låne.

Kreditværdighed

Hvis vi starter med den første, altså din kreditværdighed, vil langt de fleste blive sorteret fra på baggrund af den lovmæssige kreditværdighedsvurdering ved lån på 300.000 kr.

Alle banker er forpligtet til at tage højde for både din gældsfaktor og dit rådighedsbeløb, når alle renter, afdrag og obligatoriske gebyrer er betalt på dit 300.000-kroners lån. Hvis banken ikke har en banklicens, men derimod en forbrugslånslicens, kan de undlade at tage din gældsfaktor med i kreditvurderingen, hvis de ønsker det. De banker, som låner 300.000 kr. ud til privatpersoner, har dog som oftest en banklicens, og din gældsfaktor er derfor også afgørende for, om du kan låne 300.000 kr.

Denne kreditværdighedsvurdering fortæller altså ikke meget om, hvad det koster at låne 300.000 kr., men mere om,hvem der overhovedet på lovlig vis kan låne 300.000 kr.

Ansøg om et lån her

Lånepolitik

Bankens lånepolitik er derimod meget afgørende for, hvad det koster at låne 300.000 kr. for dig. Lånepolitikken er bankens egne regler, som de har sat op for at sikre banken, at de ansøgere, som de godkender også i gennemsnit bliver en god forretning for dem.

Når du låner 300.000 kr., er der flere steder, hvor banken taber eller potentielt set kan tabe penge. For det første er der mange faste udgifter forbundet med at udlåne penge, men der hvor din rente lander, i det rentespænd som den enkelte bank tilbyder for lån på 300.000 kr., afgøres primært af hvor stor risiko banken mener, at der er for at du ikke kan betale lånet tilbage.

Der er altid en risiko for, at man som låntager ikke kan betale sit lån tilbage, og med et lån på 300.000 kr., er der mange penge ude at svømme for banken. Hvis du har en solid økonomi og indkomst, ansøger med en medansøger, har stabile forhold til din nuværende bank og er medlem af en a-kasse, samt en fast ejendom, er dine forudsætninger for at kunne låne 300.000 kr. i top. Hvis alle forudsætninger er opnået, er sandsynligheden for at få en lav rente på et lån på 300.000 kr. også i top.

Låneperiode

Den låneperiode, som du vælger, er også afgørende for, hvad det koster dig at låne 300.000 kr. Alt efter om du tænker på lånes pris i form af månedlig ydelse eller totale låneomkostninger, får du to vidt forskellige svar.

Jo højere en månedlig ydelse du vælger, jo lavere vil låneperioden være. Jo lavere en låneperiode du vælger, jo lavere vil de totale låneomkostninger være. Sagt med andre ord, kan du ikke både få den laveste månedlige ydelse og den laveste totale låneomkostning på et lån på 300.000 kr. (eller et hvilket som helst andet lån for den sags skyld).

De fleste vælger en mellemting for både at tage hensyn til at hverdages økonomi kan hænge sammen, og at de ikke kommer til at betale mere end højest nødvendigt for deres lån på 300.000 kr.

Prisen på at låne 300.000 kr. via os

Hvis vi tager udgangspunkt i de banker, som vi i skrivende stund har på vores platform, som kan tilbyde lån på 300.000 kr., varierer de totale låneomokstninger fra 9.166 til 432.085 kr. og den månedlige ydelse fra 4.067 til 27.338 kr., alt efter om du vælger den dyreste eller billigste løsning, og om du vælger at afdrage lånet over 1 eller 15 år.

Der er altså kæmpe stor forskel på, hvilken bank du vælger, og hvordan du sammensætter dit lån på 300.000 kr. Vi anbefaler som udgangspunkt, at du prøver at lægge dig på en månedlig ydelse, som du realistisk mener at kunne overholde, da du på den måde både undgår betalingsproblemer og undgår at betale mere end højst nødvendigt for dit lån.

Sådan kan dit lån på 300.000 kr. se ud
Lånebeløb 300.000 kr.
Løbetid 15 år (180 måneder)
Rente 7,3%
ÅOP (Årlig omkostning i procent) 7,47%
Månedlig ydelse 2.735 kr.
Kreditomkostninger 192.253 kr.

Sådan hjælper vi dig med at låne 300.000 kr. billigt

Hvis du ønsker vores hjælp til at finde det billigste lån på 300.000 kr., skal du blot udfylde vores ansøgningsformular her på siden. Her vil du blive spurgt ind til din privatøkonomi, samt din bolig- og jobsituation.

Når du har afgivet dine oplysninger, fremsender vi dem til alle vores bankpartnere, som straks vender tilbage med tilbud til dig. Så vidt muligt prøver banken at tilbyde dig et lån på 300.000 kr., hvis det er det, du ansøger om, samt den løbetid/månedlige ydelse, som du ønskede. Hvis det ikke er muligt, vil de gradvist prøve at hæve låneperioden, indtil de lige akkurat kan godkende dig til et lån på 300.000 kr.

Hvis banken alligevel ikke har mulighed for at tilbyde dig et lån på 300.000 kr. på trods af, at de har hævet låneperioden til det maksimale, vil de gradvist sænke beløbet, indtil de rammer et punkt, som de kan godkende dig til. Du behøver derfor ikke tage højde for, at du måske ikke bliver godkendt til det lån du søger om, da banken automatisk vil tilpasse deres tilbud, så du får det næstbedste tilbud, som de kan tilbyde dig.

Når du har valgt et tilbud, hvilket du gør via de mails du modtager eller via din profilside, omstilles du kortvarigt til bankens hjemmeside, hvor du verificerer dine oplysninger og underskriver dit lån via MitID. I den forbindelse er det vigtigt at pointere, at det kun kan betale sig at angive så korrekte oplysninger i din ansøgning som muligt, da oplysningerne efterfølgende valideres.

Hvis du sjusker for meget eller direkte lyver i de oplysninger, som du angiver på vores side, vil vi også indhente forkerte tilbud fra bankerne, som enten vil blive kraftigt justeret eller afslået, når du validerer dem via MitID på bankens side. Dermed har du gjort dig selv en bjørnetjeneste, da hele sammenligningsgrundlaget bliver forkert. Dette gælder uanset om du vælger at ansøge om at låne penge via os eller en anden lånebroker.

Lån 300.000 kr.

Hvad benyttes lån på 300.000 kr. Til?

Et lån på 300.000 kr. kan benyttes til lige hvad du ønsker, da der er tale om lån uden sikkerhed, når du ansøger via os. De fleste, som ansøger om lån på 300.000 kr. via os, vælger dog oftest at benytte det til ét af de fire nedenstående formål.

En båd

En båd er dyr, men med et lån på 300.000 kr. kommer du langt. Båden er måske dét formål, som flest benytter et lån på 300.000 kr. til. De personer, som ansøger om et lån på 300.000 kr. til en båd, er ofte et sted i deres liv, hvor de har styr på økonomien og børnene er fløjet fra reden. Derfor ser vi også flere lån på 300.000 kr. til både, som bliver godkendt, sammenlignet med andre formål. Det betyder dog ikke, at det er nemmere at blive godkendt til et bådlån, end til et hvilket som helst andet formål.

Som samlelån

Hvis du har gæld flere steder, kan du med fordel ansøge om et samlelån. Et lån på 300.000 kr. benyttes ofte også til at samle gæld fra andre mindre forbrugslån, som du har optaget igennem siden. Samler du lån for et mindre beløb end de 300.000 kr., kan du enten vælge at ansøge om et ekstra lånebeløb, som udbetales til din konto, eller blot ansøge om et mindre beløb.

Med et samlelån har du både fordelen af, at det bliver billigere for dig at samle dine lån i ét større lån, men du får også en mere overskuelig hverdag, da der kun er ét lån at forholde sig til.

Til større renoveringer

Hvis du står med en større renovering af dit hus, kan et lån på 300.000 kr. også få dig langt. Du kan ikke renovere hele dit hjem for 300.000 kr., hvis det både indbefatter tag, bad og køkken, men du kan sagtens ordne både de to sidstnævnte, samt stuen, hvis det er det, som du ønsker at bruge 300.000 kr. på. Du kan læse mere om dette tema på vores side, som omhandler lån til renoveringer.

Til ny bil

Et lån på 300.000 kr. kan også bruges til en ny bil. Det er ikke det mest almindelige billån, da de oftest er mindre, men i tilfælde af, at man er oppe og låne 300.000 kr., er bilen én af de ting, som vi oftest ser, at lånet benyttes til. Hvis du ønsker dig en lækker ny bil, så kan du sagtens få det, med et lån på 300.000 kr.

Ansøg om et lån her

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil