image

Låneberegner - beregn prisen på dit lån

Hvis du er på udkig efter et lån, så kan du benytte vores låneberegner til at finde ud af, hvad du kan få af lån hos en lang række banker. Vores låneberegner kan give en indikation af, hvad dit lån koster, og hvis du fuldfører ansøgningen, hvilket kun tager to minutter, indhenter vi de faktiske tilbud til dig.

4,4 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
L'easy
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Sådan tilpasser du vores låneberegner til dit behov

I vores låneberegner er der to variable. Den første er lånebeløbet – altså hvor meget du ønsker at låne, og den anden er den månedlige ydelse og løbetiden, som er to parametre, som hænger sammen.

Vi behøver nok ikke at uddybe beløbet, men den månedlige ydelse / månedlige betaling og løbetiden afhænger af hinanden på den måde, at når du vælger en lavere månedlig betaling i vores låneberegner, så får du helt automatisk en længere låneperiode.

Når du benytter vores, eller en anden lignende låneberegner, anbefaler vi, at du sætter den månedlige betaling så højt, som du realistisk mener, at din økonomi kan holde til – men ikke højere end det. Årsagen er, at vi selvfølgelig benytter dine oplysninger fra låneberegneren til at indhente lånetilbud fra bankerne. Hvis de tilbud vi indhenter har for lav en månedlig ydelse, vil du komme til at beholde lånet længere end højest nødvendig og dermed betale mere for lånet end du behøvede. Hvis du derimod satte den månedlige betaling i låneberegnere en tand højere, så ville du godt nok skulle betale mere om måneden, men du kommer samlet set til at betale mindre for dit lån.

Sæt derfor den månedlige ydelse / månedlige betaling i låneberegneren så højt som, som din økonomi kan klare, men ikke højere end det.

Ansøg om et lån her

Sådan foregår hele processen når du benytter vores låneberegner

Som nævnt ovenfor er første skridt i ansøgningsprocessen at indstille låneberegneren korrekt, så vi kan finde et lån, der passer til dig og din situation.

Herefter afgiver du oplysninger om dig selv i forhold til din økonomi, kontaktoplysninger, boligsituation og jobsituation. Alle disse oplysninger har bankerne behov for, for at de kan give et tilbud til dig.

Når du har udfyldt oplysningerne, indhenter vi dine tilbud på privatlån. Her prøver bankerne at matche den løbetid og det lånebeløb, som du indtastede i låneberegneren. Hvis det ikke er muligt, tilpasser de deres tilbud.

I første omgang prøver de at holde fast i beløbet, da du jo har behov for det beløb du selv indtastede i låneberegneren. Derfor vil de i første omgang justere løbetiden til en længere periode, hvis de af lovmæssige krav ikke må tilbyde dig et lån med så høj en månedlig ydelse, som du indstillede i låneberegneren.

Hvis de stadigvæk har problemer med juridisk at bevilge dig et lån, eller den enkelte bank blot ikke yder så store lån, bliver beløbet, som du oplyste i låneberegneren, nedjusteret, men ikke mere end at banken lige akkurat kan godkende dig. Hvis du ansøger om et lån på 50.000 kr., og banken nedjusterer beløbet til et lån på 25.000 kr., så ved du, at banken har gjort alt hvad de kunne for at opfylde det ønske, du oplyste i låneberegneren, og har strukket sig fuldt ud på løbetiden før beløbet blev nedjusteret.

På nuværende tidspunkt har du modtaget alle dine tilbud. Nogle af dem stemmer 100% overens med dit ønske fra din låneberegning, hvor andre er tilpasset til hvad bankerne kunne tilbyde, og det er nu op til dig at vælge det tilbud, som du mener er det bedste. I afsnittet nedenfor gennemgår vi, hvordan du sammenligner og vælger det rette tilbud for dig.

Når du har valgt dit ønskede tilbud, viderestilles du kortvarigt til bankens side, hvor du verificerer dine oplysninger via MitID, samt godkender de oplysninger om lånet, som banken kunne se i låneberegneren, såfremt de ikke har justeret tilbuddet.

Det er også her, at du underskriver låneaftalen, hvilket også foregår med MitID. Når aftalen er underskrevet, udbetales lånet med det samme til din konto. Som regel modtager du lånet på din konto med det samme, men i nogle tilfælde kan der gå 1 hverdag, før du modtager beløbet.

Brug vores låneberegner for at sammenligne tilbud

Vores låneberegner sammenligner ikke tilbud i sig selv. Det er først når du benytter vores låneberegner og indhenter tilbud fra bankerne, at du kan sammenligne tilbud. En del af denne proces er selvfølgelig at benytte vores låneberegner, så på den måde kan man godt sige, at du bruger vores låneberegner til at sammenligne tilbud.

Sammenlign tilbud uden ansøgning

Vores låneberegner kan dog godt bruges til at sammenligne forventede tilbud. Hvis du fx sætter låneberegneren til et lån på 75.000 kr. og løbetiden på 10 år, kan du få en ide om, hvor meget du skal regne med at betale om måneden. Du kan så tilpasse låneberegneren til forskellige kombinationer af beløb og månedlig betaling for at finde en forventelig månedlig betaling.

Det er ikke altid at det giver mening at tilpasse beløbet, men hvis du står med et ønske om at låne til en rejse, så kan en rejse til fx 40.000 kr. eller 60.000 kr. måske begge være
Relevante. Derfor kan det i nogle tilfælde godt give mening at tilpasse låneberegneren på beløb. I andre tilfælde skal det være et præcist beløb, du har behov for, og derfor er der kun den månedlige ydelse / løbetiden at justere på.

Sammenlign tilbud med ansøgning

Når du har indsendt din ansøgning, har du sådan set ikke mere at gøre med vores låneberegner. Her skal du blot vælge det rette tilbud.

Det bedste tilbud er for de fleste baseret på prisen på lånet, hvilket ikke bare er renten, men lånet med de laveste totale kreditomkostninger, hvilket også er vores foretrukne parameter at sammenligne på baggrund af.

Der er dog nogle andre forhold, som er relevante at nævne, herunder dit forhold til den enkelte bank, tidligere brugeres oplevelser med den specifikke bank, og om den specifikke bank tilbyder de ekstra services og ydelser, som evt. er relevante for dig. Det kunne fx være:

  • Mulighed for at forhøje lånet senere hen
  • Mulighed for hurtig afbetaling uden ekstra beregning
  • Mulighed for at få en status på dit lån løbende på sms og mail
  • Mulighed for at udskyde en månedlig betaling fx i forbindelse med julegaveindkøb eller sommerferieplanlægning

Sådan finder du dit maksimale lånebeløb med vores låneberegner

Hvis du ønsker at finde dit maksimale lånebeløb via vores låneberegner, så er det, som nævnt ovenfor, en god ide at gennemføre hele ansøgningsprocessen for at få de reelle tilbud. Hvis du kun benytter låneberegneren, vil det kun give dig en indikation af din månedlige ydelse, og dermed dit maksimale lån, men det kan være en god rettessnor.

For at benytte låneberegneren selvstændigt til at finde dit maksimale lån, skal du først og fremmest have en ide om, hvilke udgifter du har hver måned samt dine samlede indtægter.
Det første du gør, er at trække dine udgifter fra dine indtægter. Husk at inkluder alle dine udgifter i denne udregning, inkl. mad, husleje og alt det luksus, som du ikke mener at kunne undvære, mens du afbetaler på dit lån. Denne udregning giver dig et tal for, hvor mange penge du har tilbage om måneden, hvis du skærer dit forbrug ned til det minimalt acceptable forbrug.

Herefter justerer du beløb og låneperiode i låneberegneren, så du får en forventet månedlig ydelse, som ikke lige præcis ikke overstiger det beregnede beløb.

Herfra kan du opjustere løbetiden i låneberegneren (nedjustere den månedlige ydelse) til den maksimale løbetid, hvilket giver dig en lavere månedlig ydelse, og herfra kan du så igen opjustere lånebeløbet i låneberegneren op til det punkt, hvor din tidligere udregning matcher med den månedlige ydelse på lånet.

Denne metode er den bedste, hvorpå du kan benytte vores låneberegner til at finde dit maksimale lånebeløb.

Ansøg om et lån her

Få hjælp til din ansøgning

Hvis du har behov for hjælp til at låne penge eller benytte vores låneberegner, så er du meget velkommen til at tage fat i os på telefon eller email. Vi anbefaler at du laver ansøgningen før du kontakter os, da du, alt andet lige, får bedre rådgivning fra os ved først at benytte vores låneberegner og udfylde ansøgningen. Vi hjælper gerne med tekniske problemer og spørgsmål, hvis du skulle være i tvivl om, hvordan du benytter låneberegneren eller udfylder ansøgningsskemaet, men vi vil være langt bedre stillet i forhold til at rådgive dig om de enkelte tilbud du modtager, hvis vi kan se de enkelte tilbud. Vi håber at du er blevet klogere på låneberegning, samt vores låneberegninger. Held og lykke med at finde dit lån.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil