Mobillån
Få et mobillån ved at sende os en ansøgning i dag. Det tager kun 2 minutter.

Mobillån

Hos finder du de bedste og billigste mobillån. Har du fx brug for et mobillån på 5.000 kr., udfylder du blot vores ansøgningsformular her på siden. Herefter indhenter vi tilbud til dig fra en lang række banker, som specifikt tilbyder mobillån. Ansøgningen tager to minutter, og du har pengene på din konto senest næste hverdag.

Find Mobillån hurtigt og nemt

Samlet lånebeløb
Lånebeløb
kr.
10000 kr.
300000 kr.
Løbetid
Du betaler kun pr. måned

kr.*

Se dine muligheder her

REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på over måneder, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebetaling via BS. Månedlig ydelse: kr. Debitorrente: % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: %. Samlet tilbagebetaling: kr. Samlede kreditomk.: kr. Stiftelsesomk: kr. mdl.

Ansøg hos Goloan

Så nemt er det

Find det billigste mobillån

Her vil vi forklare, hvordan vi finder de billigste og bedste mobillån til dig.

Først og fremmest vælger du, hvor stort dit mobillån skal være, samt hvor lang en periode, du ønsker at afdrage dit lån over. Herefter oplyser du detaljer om din økonomi, bolig og jobsituation, hvilket er de oplysninger, som bankerne har behov for, for at kunne afgive deres tilbud på mobillån. Denne proces tager i alt ca. 2 minutter, og så er alt det “svære” arbejde egentligt overstået.

Vi sender nu dine informationer til bankerne og modtager tilbud fra hver enkelt bank. Denne del af ansøgningsprocessen foregår 100% automatisk, så derfor er der ikke nogen ventetid på at modtage dine tilbud.

Alle dine mobillånstilbud modtager du både på mail og sms, og du har også mulighed for at tilgå dem via din profilside, som du bliver tildelt, så snart din ansøgning er afsendt.

På tilbuds-siden lister vi dine tilbud på mobillån på en overskuelig måde, så det er nemt for dig at sammenligne lånene.

Når du har fundet det tilbud, som du ønsker, vælger du blot at acceptere tilbuddet, hvorefter du verificerer dine oplysninger på bankens side via MitID. Herfra er der blot tilbage at underskrive aftalen på dit mobillån, hvilket du også gør digitalt.

Banken vil nu udbetale dit mobillån til din NemKonto eller den konto, som du evt. vælger, at lånet skal udbetales til.

Mobillån i forskellige størrelser

Mobillån er en opdateret betegnelse for det, der tidligere hed SMS lån, som var en type af mindre privatlån. Et mobillån ligger derfor ofte omkring 5.000 kr., men svinger helt fra 500 kr. og op til 10.000 kr. Hvis man kommer over 10.000 kr., er det sjældent, at betegnelsen mobillån benyttes. Her omtales lånet oftere som et almindeligt forbrugslån.

Til dagligt hjælper vi som nævnt vores brugere med at sammenligne mobillån. Nedenfor har vi samlet en oversigt over de typiske størrelser på mobillån, som vi støder på, samt hvad vores brugere benytter dem til. Vi håber at det kan hjælpe dig til at spore dig ind på, om et mobillån er det rette for dig og dit behov.

Det er selvfølgelig værd at nævne, at der er mange flere muligheder, hvorpå du kan benytte et mobillån, og vores bankpartnere stiller ikke yderligere spørgsmålstegn ved, om du benytter lånet til det ene eller andet formål. Når du udfylder formålet med dit mobillån, er det udelukkende af juridiske hensyn, at banken skal bruge disse oplysninger.

Ansøger du fx om et lån på 100.000 kr., og oplyser at formålet er et depositum, så er banken forpligtet til at undersøge det nærmere, da det virker tvivlsomt. Hvis du oplyser at du har brug for et mobillån på 5.000 kr. til ny elektronik, en cykel eller tandlægen, så stemmer beløbet overens med formålet, og banken vil derfor ikke grave dybere i formålet. Du vil heller ikke efterfølgende skulle dokumentere, at du netop har brugt mobillånet til dette formål.

10.000 kr.

Hvis du gerne vil have en ny computer eller et lækkert tv, så er du ikke alene. Det er nemlig disse to kategorier, som vi ofte ser, at et mobillån på 10.000 kr. går til. Der er også situationer, hvor et mobillån på 10.000 kr. dækker en række mindre udgifter.

5.000 kr.

En ny cykel koster ofte i omegnen af 5.000 kr., og med et mobillån på 5.000 kr., kan du netop få den cykel, som du ønsker dig. Dette er, blandt andre behov, en af de primære årsager til at der optages mobillån på 5.000 kr. Der findes billigere cykler, men hvis alt udstyret skal med, er det svært at finde en kvalitetscykel til under 5.000 kr.

4.000 kr.

En weekendtur til en af de populære destinationer inkl. et billigt hotel er muligt, med et mobillån på 4.000 kr. Det kunne fx være en tur til Dublin, Amsterdam, London eller lignende, hvor der er mange afgange (og dermed en lav pris), samt en relativ kort distance, da du ellers hurtigt får brugt hele dit mobillån blot på flytransport. Du kan med fordel læse vores side om lån til rejser og ferie.

3.000 kr.

Hvis der skal lidt selvforkælelse til, så er et spaophold en oplagt måde, at benytte et mobillån på 3.000 kr. Det er ikke specifikt spaopholdet, som vi ser at et mobillån til 3.000 kr. altid benyttes til, da beløbet både kan dække en billigere udgave af ovenstående ting og oplevelser samt dække dyrere versioner af nedenstående områder.

2.000 kr.

Hvis du skal på en weekendtur med familien til en rund fødselsdag eller lignende, hvor I selv skal betale for overnatning, så plejer et mobillån på 2.000 kr. at være tilstrækkeligt. Det afhænger selvfølgelig af, om I kan overleve på et hostel, eller der skal et 5-stjernet hotel til, for at jeres krav er opfyldt. Hvis vi tager middelvejen, så er mobillånet på 2.000 ofte et passende beløb.

1.000 kr.

Et mobillån på 1.000 kr. er det lavest mulige beløb, som du kan låne i Danmark, såfremt du ønsker at låne online. Et mobillån på 1.000 kr. Benyttes ofte sidst på måneden til at få økonomien til at overleve til næste lønningsdag. Vi ser også ofte at 1.000 kr. er et tilstrækkeligt beløb til de første studiebøger på semesteret, at betale månedskortet til den offentlige transport, eller dække en reparation af cyklen.

500 kr.

Med 500 kr. i hånden, er det typisk en tur i byen, biografen eller det sidste indkøb på måneden, som skal klares. Ofte ville behovet kunne udskydes eller løses ved at spise pasta med ketchup et par aftener, men det er bare ikke super sjovt, og derfor ser vi også en efterspørgsel på de helt små mobillån.

Du skal være opmærksom på, at der ikke findes nogle steder i Danmark (os bekendt – og vi har undersøgt markedet rigtigt grundigt), hvor du kan få et mobillån helt ned til 500 kr.

Aldersgrænse

Ligesom når du låner penge i alle andre sammenhænge, så skal du være myndig, for at det er lovligt. Der er flere kriterier for at være myndig, men det er ofte aldersgrænsen på 18 år, som spænder ben for ansøgere til mobillån.

Hvis du ikke er fyldt 18 år, og dermed ikke kan optage mobillån, er vores anbefaling at du hører dine forældre, om du kan låne lidt af dem, eller du undersøger mulighederne for et ungdomsjob, samt prøver at prioritere de penge, du nu måtte have.

Mobillån trods RKI

Vi får ofte spørgsmålet, om man kan få mobile lån på trods af RKI, og det kan man næsten aldrig.

Nu har du nok bidt dig mærke i “næsten”. De fleste steder bliver du afvist, hvis du står i RKI, uanset om du ansøger om mobillån eller anden form for finansiering. De fleste banker tager dog alligevel din ansøgning seriøst, selv hvis du står i RKI, da det i stor stil handler om, hvorvidt du har et rådighedsbeløb, som kan dække udgifterne til de månedlige ydelser på mobillånet.

I de fleste tilfælde er det netop rådighedsbeløbet, som ansøgerne bliver afvist på, når de søger om et mobillån trods RKI. Det er ikke selve din RKI-status, men derimod rådighedsbeløbet, som ofte også er årsagen til at du står i RKI.

Med og uden kautionist

Hvis du overvejer mulighederne for at få et mobillån med en kauktionist, så findes der langt fra lige så mange muligheder, som der gør uden kautionist. Hvis du ansøger hos os, undersøger vi også dine muligheder for mobillån med kautionist.

Brug for hjælp?

Hvis du har svært ved at finde rundt i junglen af mobillån, så skal du være meget velkommen til at kontakte os på mail eller telefon. Vi sidder klar i hverdagene til at hjælpe dig, og du finder vores kontaktoplysninger i bunden af denne side.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du har spørgsmål vedr. din ansøgning om mobillånet, men vi har gjort meget ud af at gøre vores ansøgningsformular nem og forståelig, så før du kontakter os, vil vi anbefale, at du udfylder ansøgningen.

Når du har udfyldt ansøgningen, kan vi nemlig bedre guide dig til, hvordan du evt. kan tilpasse din ansøgning om et mobillån, så chancen for at du bliver godkendt stiger. Derudover kan vi også guide dig til, hvilket tilbud om mobillån, der passer bedst til din økonomi og dit behov.

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os før din ansøgning er afsendt, men det kan være en fordel for dig at udfylde ansøgningen først, da det som nævnt giver os bedre mulighed for at hjælpe dig til det rette mobillån.