image

Lån 75.000 kr. her

Vi kan indhente lånetilbud til dig fra en lang række banker, så du ikke kommer til at betale for meget, når du låner 75.000 kr. Hvis du ønsker at låne 75.000 kr. billigt uden sikkerhed, kan du med fordel benytte vores ansøgningsformular. Det tager kun 2 minutter at indhente alle dine tilbud og det er både uforpligtende og 100% gratis.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Hvordan låner man billigt 75.000 kr.?

Hvis du ønsker at låne 75.000 kr. billigt, så er der sjældent nogen vej udenom at sammenligne lånetilbud, hvilket er lige præcis det vi er specialister i.

Du kan selvfølgelig være heldig, at du går direkte til en bank og ansøger om et lån, og på mirakuløs vis både bliver godkendt og får det bedste tilbud på markedet, men det sker sjældent.

Hvis du vil sikre dig, at du låner 75.000 kr. billigt, så er der som udgangspunkt tre måder at gøre det på.

Indhent tilbud selv

Den første måde er at gå ud til hver enkelt bank selv og ansøge om et lån på 75.000 kr. Denne proces er dog enormt tidskrævende og uoverskuelig for de fleste, da nogle tilbud kan udløbe, imens du er ved at indhente de sidste tilbud. Derudover kan det også være en uoverskuelig opgave at sammenholde de enkelte tilbud, da de ikke er opstillet på samme måde. Derfor fravælger mange også denne tilgang.

Sammenlign låneprodukter

Den næste måde er at benytte en hjemmeside, der sammenligner lån på 75.000 kr. på overfladen. Processen her er meget enkel, da du blot kan se ned over siden, hvor en række banker bliver præsenteret med deres låneprodukt. Den helt store ulempe ved at benytte disse sider, uanset om du ønsker at låne 75.000 billigst muligt, eller det beløb, er, at det ikke er personlige tilbud, hvilket leder os til den sidste løsning.

Få personlige lånetilbud via en broker

Den tredje og sidste mulighed er at benytte en lånebroker, som os, til at finde de bedste lån på 75.000 kr. På overfladen kan ulempen være, at du skal afgive nogle informationer om dig selv, for at vi kan indhente tilbud fra bankerne, men du får til gengæld personlige lånetilbud, hvilket betyder, at banken har foretaget en individuel vurdering af din økonomi, før de vender tilbage med et tilbud. Du kommer altså langt tættere på at finde det billigste lån på 75.000 kr. til lige netop dig, hvis du benytter en lånebroker, frem for en side der blot viser bankernes låneprodukter på overfladen.

Indhent lånetilbud her

Hvad koster et lån på 75.000 kr.?

Som du måske kan læse mellem linjerne ovenfor, så er det umuligt på forhånd at sige, hvad det koster at låne 75.000 kr. i dit tilfælde, hvilket der grundlæggende er tre årsager til.

  1. For det første, og måske mest åbenlyse, så har banken ikke foretaget en lovpligtig kreditvurdering af dig endnu. Nogle banker tilbyder faste renter og gebyrer på lån på 75.000 kr., uanset om du får en god eller dårlig kreditvurdering, men disse banker vil ofte ligge i den dyre ende af skalaen. Derudover kan vi/du ikke på forhånd vide, hvilke banker der godkender dig til et lån.
  2. For det andet, så afhænger prisen på lånet også i stor stil af, hvilken låneperiode du vælger. Jo længere en låneperiode du vælger, jo billigere vil det være at låne 75.000 kr. målt på den månedlige ydelse. Desværre hænger det også sådan sammen, at de samlede låneomkostninger stiger, jo længere tid du skal låne – og omvendt.
  3. Det leder os til det sidste område, hvilket er, at du skal beslutte dig for, hvad du mener, at prisen på lånet egentlig er. Vores definition er de samlede låneomkostninger, men vi ved også, at mange af vores brugere er mere optaget af, hvad det koster at låne 75.000 kr. målt på den månedlige ydelse.

Som udgangspunkt anbefaler vi, at du tager det lån med de laveste samlede kreditomkostninger, såfremt din økonomi kan klare de månedlige ydelser, men det er selvfølgelig helt op til dig at vælge.

Lån 75.000 kr. uden sikkerhed og dokumentation via os

Når du låner 75.000 kr. via os, vil der være tale om et lån uden dokumentation og sikkerhed, hvilket vi lige vil definere for dig, så du ved, hvad du begiver dig ud i.

Hvad betyder lån uden sikkerhed?

Når du låner 75.000 kr. uden sikkerhed, betyder det, at du ikke skal stille sikkerhed for dit lån i form af pant eller andre genstande, som banken må inddrage, hvis du ikke kan overholde dine terminer.

Juridisk set er du altså bedre stillet ved at låne 75.000 kr. uden sikkerhed.

Hvad betyder lån uden dokumentation?

Låner du derimod 75.000 kr. uden dokumentation, har du ikke noget dokumentationskrav over for banken, når pengene er udbetalt. Selv om du oplyser et låneformål, når du låner de 75.000 kr., skal du efterfølgende ikke bevise over for banken, at det også var dette formål, som du benyttede lånet til. Du kan derfor frit benytte lånet som du vil.

Hvis du fx låner 75.000 kr. til en bil, men finder ud af, at bilen kun kostede 65.000 kr., så kan du frit benytte de resterende 10.000 kr., som du ønsker. Der vil heller ikke være noget krav om, at du primært skal benytte de 75.000 kr. til det låneformål, som du oplyser i ansøgningen.

Uanset om du låner 75.000 kr. eller et andet lånebeløb, er det et lovkrav, at der skal oplyses et låneformål, men som du kan læse, er det ikke noget du behøver at tænke mere over, hvis du låner uden dokumentationskrav.

Sådan låner du hos os

Hvis du ønsker at låne de 75.000 kr. igennem vores lånebrokerservice, har vi, som tidligere nævnt, brug for 2 minutter af din tid til du kan give os nogle oplysninger om dig selv, så bankerne kan give dig personlige lånetilbud.

Når du har udfyldt dine oplysninger, indhenter vi, med det samme, tilbud på lån på 75.000 kr. til dig, hvis det er det beløb, du har valgt. Som regel vil det ikke være alle banker, der kan tilbyde et lån på 75.000 kr. I det tilfælde vil banken vende tilbage med det nærmeste lånetilbud, som de kan tilbyde.

Hvis banken ikke kan tilbyde dig det lån, som du ønsker, vil banken i første omgang prøve at opjustere låneperioden, hvilket giver en mindre månedlig ydelse på dit lån. Dette vil i mange tilfælde give banken mulighed for at tilbyde dig det beløb, du ønsker. Hvis banken stadigvæk ikke har mulighed for at tilbyde dig et lån på 75.000 kr., vil de gradvist nedjustere dit tilbud, indtil de rammer et punkt, hvor de lige akkurat kan godkende dig.

Vi forventer nu, at du primært står tilbage med flere tilbud om lån på 75.000 kr., som du kan vælge imellem, samt nogle få andre lånebeløb. Her er det op til dig frit at vælge hvilket tilbud, og hvilken bank, du ønsker at gå med. Her er vores anbefaling, som nævnt tidligere, at du vælger det tilbud, som har de laveste samlede låneomkostninger, såfremt du mener at din økonomi kan holde til den månedlige ydelse på lånet.

Når du har valg, hvilket tilbud du ønsker, omstilles du kortvarigt til bankens side, hvor dine informationer valideres via MitID, før du endeligt kan underskrive låneaftalen, hvilket også foregår med MitID.

Når aftalen er underskrevet, udbetales lånet på de 75.000 kr. til din konto, hvilket ofte sker samme hverdag.

Lån 75.000 kr. nu

Sådan benyttes lån på 75.000 kr. typisk

Et lån 75.000 kr. kan benyttes til mange formål, men der er alligevel nogle låneformål, som vi oftere ser går igen for lige præcis dette beløb. Måske har du også brug for at låne penge til et af disse formål. Hvis du har, kan du med fordel læse mere på vores dedikerede sider om disse låneformål.

Saml dine lån

Har du flere mindre lån, kan du med fordel samle dem i ét større lån, hvilket både sparer dig penge, men også tid og besvær i hverdagen. Her kan du læse mere om samlelån.

Lån til bil og reparationer

Hvis bilen er gået i stykker, og du har brug for en ny (eller du blot aldrig har ejet en før), vælger mange også et beløb på 75.000 kr. til dette formål, hvilket du kan læse mere om på vores side om billån.

Lån til renovering

Står du over før et renoveringsprojekt i huset, kan 75.000 kr. ofte være et passende lånebeløb. Du kan læse mere om lån til de fleste renoveringsprojekter på vores side om lån til renovering.

Skal du på en længere rejse med familien, kan du også læse mere om dette på vores dedikerede side om lån til rejser og ferier.

Sidst men ikke mindst ser vi også at dette beløb passer godt til bryllupper og bryllupsrejser. Hvis det er dette formål du har med at låne 75.000 kr., kan du læse mere på vores side om lån til bryllup.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil