image

Lån til fyr

Hvis du er på udkig efter et lån til et nyt fyr, så kan du med fordel benytte vores tjeneste. Vi indhenter lånetilbud til dig fra en lang række banker, med blot én ansøgning, så du kan få det billigst mulige lån til dit fyr. Ansøg nu og se hvad bankerne kan tilbyde dig af lån. Det tager to minutter at ansøge, og ansøgningen er 100% gratis og uforpligtende.

4,4 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
L'easy
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Hvorfor bør man låne til fyr?

Der kan være to årsager til at man skal låne til et nyt fyr.

Den ene årsag er, hvis fyret er gået i stykker, og det ikke kan betale sig at reparere det, da du ellers ikke har nogen varmekilde i dit hus. Du kan i princippet godt overleve uden et fyr om sommeren, men det kan blive koldt om natten, og der er ikke noget varmt vand at vaske op i eller tage bad i. Derfor vælger langt de fleste også at reparere eller udskifte fyret med det samme, hvis det er gået i stykker.

Den anden grund til at låne til et nyt fyr er, hvis det gamle blot er for ineffektivt. Når der kommer en energikrise, hvilket fx har været tilfældet med krigen i Ukraine, vælger mange at optage et lån til et at udskifte det gamle fyr til et mere energieffektivt et, da det nye fyr ofte har tjent sig selv ind over en kortere årrække. Det er dog vigtigt at huske på, at energipriser på fx olie, naturgas og træpiller (alt efter hvilket fyr du påtænker at låne til) nok igen falder i pris når energikrisen er ovre, men hvornår og hvor meget prisen falder er selvfølgelig uvist.

Skal man altid låne til fyr?

Det er ikke altid det rigtige valg at låne til et fyr. I nogle tilfælde, kan det også være en bedre løsning – ofte på lidt længere sigt, at låne penge til andre former for energikilder eller energioptimeringer, som er grønnere og i nogen udstrækning mere stabile. Det vil ofte være i form af et større lån til en renovering, hvor taget skiftes og efterisoleres eller der opsættes solceller. Det kan også være haven, som får lagt jordvarme eller nye vinduer, som også hjælper på at holde varmen i huset.

Hvis du overvejer at låne til fyr, så anbefaler vi også, at du har de andre muligheder med i baghovedet, før du vælger om det skal være et lån til et fyr, eller et lån til din bolig på anden vis.
Lån til fyr her

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil