image

Få et SMS lån

Hvis du er på udkig efter et SMS lån, kan du med fordel udfylde vores ansøgningsformular. Vi undersøger markedet for nye SMS lån med hurtig udbetaling til dig. Ansøgningsformularen er også hurtigt udfyldt. Det tager kun to minutter at få dine personlige tilbud på SMS lån. Kom i gang med det samme.

4,5 ud af 5 på Trustpilot
Forbrugslån Samlelån

Saml flere lån i ét og spar penge. Du kan også tilføje et ekstra lånebeløb til dit samlelån.

Samlet månedlig ydelse
Samlet månedlig ydelse
  • Lån der samles:100.000 kr.
  • Ekstra lånebeløb:50.000 kr.
  • Total lånebeløb:150.000 kr.

Priseks.: Samlet kreditbeløb: {{total}} kr. over {{months}} måneder. Md. ydelse: {{monthlyRepayment}} kr. Var. Deb. rente: {{variableInterestRate}}%. ÅOP: {{apr}}%. Samlet tilbagebetaling: {{totalRepayment}} kr. Samlede kreditomk.: {{costOfCredit}} kr. Etb. omk.: {{installmentFee}} kr.

Din sikkerhed

Vi har allerede behandlet mere end 500.000 danske låneansøgninger.
Nedenfor finder du et udsnit af vores samarbejdspartnere og dine lånemuligheder.

Basisbank
Alisa Bank / Fellow Bank
LånLet
Ikano Bank
Ferratum
Express Bank
NordCredit
Re:member
Unilån
TF Bank
Resurs Bank
Acceptlån
Entercard
MitID
GF Money
Novum Bank
Pantast.dk
Cashper
Så nemt er det
1

Du udfylder dine oplysninger

2

Vi indhenter dine lånetilbud

3

Du vælger et lånetilbud

4

Lånet udbetales til din konto

Sammenlign SMS lån

Hvis du ønsker at sammenligne SMS lån, eller bare små lån, som kan optages online, så er du havnet det rigtige sted. Vi har stor erfaring med at indhente tilbud på SMS lån fra en lang række udbydere på meget kort tid, og det gør vi også gerne for dig.

For at vi kan indhente personlige tilbud på SMS lån til dig, har vi kun brug for 2 minutter af din tid, hvor du afgiver nogle få oplysninger om dig selv, herunder din økonomi, boligsituation og din beskæftigelse – og så selvfølgelig hvor meget du ønsker at låne.

Herfra indhenter vi alle dine tilbud med det samme, hvilket sker helt automatisk, så du ikke behøver at vente. I og med at vores service er helt gratis og uforpligtende, vælger du selv, om du ønsker at acceptere nogle af de tilbud på SMS lån, som du modtager.

Når du har valgt et tilbud, sender vi dig kortvarigt over på bankens side, hvor de verificerer dine oplysninger igennem MitID. Herefter udbetales dit lån til din NemKonto eller en anden konto, hvis du ønsker det.

Hele denne proces tager ikke meget mere end 5 minutter, og hvis du vælger et SMS lån, som tilbyder udbetaling med det samme, kan du have pengene på din konto allerede om 5 minutter.

Gratis og rentefri

Du har muligvis set, eller kan huske tidligere reklamer for rentefri og gratis SMS lån. Vi vil gerne være meget tydelige omkring, at der ikke findes rentefri eller gratis SMS lån i den forstand, som du nok tænker.

Tidligere, når du optog et rentefrit eller gratis SMS lån, betalte du i stedet med høje gebyrer eller din data. I princippet var det måske økonomisk gratis, eller rentefrit, men det var ikke helt omkostningsfrit – og slet ikke hvis du ikke kunne betale til tiden. Netop dette spekulerede mange udbydere af SMS lån i.

I dag behøver vi ikke advare så kraftigt om gratis SMS lån, da lovgivningen har lukket ned for de værste, men vi anbefaler stadigvæk, at du er opmærksom, og ikke vælger et SMS lån, som hævder at være gratis.

Når du sammenligner SMS lån via os, kan du være tryg ved at alle de udbydere, som vi sammenligner, er hæderlige og netop ikke skjuler omkostningen for dig.

Ansøg om et lån her

Hvad er SMS lån?

Et SMS lån er en betegnelse for forbrugslån, som optages blot via en SMS, hvilket nogle gange også kaldes mobillån. Det har i lang tid ikke været muligt at optage lån via SMS, men betegnelsen bruges stadigvæk flittigt, selvom den i dag betegner privatlån af mindre størrelser, som optages online.

Tidligere var SMS lån udskældt for at være dyre lån uden nogen form for kreditvurdering, hvilket ikke er tilfældet i dag. Hvor det tidligere ikke var unormalt at se årlige omkostninger i procent på helt op til 1000 %, er det i dag ikke lovligt at tage en omkostning på mere end 25 % om året, såfremt SMS lånefirmaet markedsfører sig selv, og maks 35 % ellers.

Nedenfor finder du noget af det, som især karakteriserer SMS lån i dag.

Beløbsstørrelser

SMS lån varierer i størrelsesordnen 1.000 kr. og helt op til 30.000 eller 40.000 kr. Dermed ikke sagt, at det ikke er muligt at få et hurtigt lån på fx 50.000 kr., men det vil sjældent blive betegnet som et SMS lån.

De fleste SMS lån ligger dog på 3.000 kr. eller 5.000 kr., både hvis vi ser på de ansøgte beløb og de udbetalte lån.

Med et SMS lån på 5.000 kr. kan du dække de fleste pludseligt opståede udgifter, såsom hvis cyklen er blevet stjålet, computeren er kaput, eller kontoen står på 0 kr. når alle regningerne er betalt i starten af måneden.

Et SMS lån på 3.000 kr. kan ligeledes dække mange af de samme udgifter, men kan også benyttes, hvis du blot har behov for at forkæle dig selv med et kort smut til udlandet eller en ferie i Danmark.

Der er selvfølgelig ikke nogle grænser for, hvad du kan eller må benytte dit SMS lån til. Der er heller ikke nogen, som efter udbetalingen spørger ind til, hvad du rent faktisk benyttede lånet til.

Hurtige SMS lån – udbetaling med det samme

Helt fra starten af har SMS lån været synonym for hurtig udbetaling. Af den grund bliver de også kaldt kvik SMS lån. Faktisk kunne du næsten kun finde SMS lån med udbetalingen med det samme, efter at straksoverførsler blev en realitet i Danmark i 2014.

Netop pga. SMS låns oprindelige formål, som var at få pengene hurtigt udbetalt, var alle firmaer fuldt fokuseret på at tilbyde straksoverførsler, så snart det blev muligt.I dag tilbyder langt de fleste firmaer straksoverførsler, uagtet om det gælder SMS lån eller ej.

Kreditvurdering ved SMS lån

Tidligere var SMS lån uden kreditvurdering meget almindeligt. I dag er der blevet strammet gevaldigt op på den del af lovgivningen, hvilket i stor grad er til din fordel, da din økonomi dermed ikke kommer til at køre helt af banen med de hurtige SMS lån. Nogle vil måske mene, at der er blevet strammet lidt for meget på området, så folk der egentligt godt kunne overholde en låneaftale i dag ikke kan blive godkendt til et lille SMS lån på fx 3.000 eller 5.000 kr.

SMS lån trods RKI

Et af de helt store spørgsmål vi oplever, er om man kan optage SMS lån trods RKI.

I praksis sker det meget sjældent, da en registrering i RKI også hænger sammen med et lille rådighedsbeløb. Et lille rådighedsbeløb betyder, at du kan have svært ved at opretholde din månedlige ydelse på lånet, og ifølge lovgivningen må man ikke tilbyde nogen form for lån til en ansøger, som umiddelbart ikke kan betale den månedlige ydelse.

Der hvor vi alligevel ser, at nogle ansøgere bliver godkendt til sms lån trods RKI, er i de tilfælde, hvor ansøgeren troede at han/hun stod i RKI, hvilket ikke var tilfældet, eller i de tilfælde hvor der blot er opstået uenighed om en regning til fx mobilselskabet. I sidstnævnte tilfælde kan udbyderen af SMS lånet vælge at se bort fra din RKI-registrering, da din økonomi egentligt godt kan klare et SMS lån.

Aldersgrænser

De forskellige udbydere af SMS lån har forskellige aldersgrænser, med for de fleste går grænsen ved 18 år, hvor den juridiske grænse også går for at kunne underskrive en låneaftale. Det er dog begrænset, hvor mange der bliver godkendt til et SMS lån som 18 årig, da der er stor risiko for banken ved at lade en person, som lige er blevet myndig, optage et lån. Derfor ser vi også i praksis, at de fleste ansøgninger om SMS lån til 18-årige bliver afvist, hvorimod der er langt større sandsynlighed for at få et SMS lån, hvis du er 19 eller 20 år.

Hvis du er under 18 år, er det ikke lovligt at udstede lån til dig. Derfor er det også umuligt at finde SMS lån, hvis du ikke er fyldt 18 år endnu.

Nye SMS lån

Vi arbejder konstant på at koble nye SMS lån på vores platform. Vi undersøger løbende markedet for, om der skulle være kommet nye udbydere af SMS lån. Så snart vi er opmærksomme på en ny udbyder, tager vi kontakt til dem, og hører, om de ikke er interesseret i at komme på vores sammenligningsplatform.

Som du nok kan gætte, så er det ikke alle nye firmaer, som tilbyder SMS lån, som ønsker at blive sammenlignet med andre. Som udgangspunkt er det de mest digitalt anlagte firmaer med de bedste tilbud på SMS lån, som ønsker at blive sammenlignet.

Vi har dog allerede samarbejde, som kan hjælpe dig med at finde en stor del af både de gamle og nye SMS lån. Dem vi ikke har samarbejde med, er typisk de små firmaer indenfor SMS lån, som enten har så høje renter, at de ikke må markedsføre sig selv, eller firmaer som godkender så få ansøgere, at det ikke giver mening at spilde din tid på at indhente tilbud fra dem.

Ansøg om et lån her

Tidligere udbydere af SMS lån

Hvis vi skruer tiden lidt tilbage, så fandtes der udbydere af de såkaldte kviklån, som var opfølgeren til SMS lånene og kvik SMS lånene. Vivus, Folkia og Ferratum var blandt dem, som blev kendt som de store udbydere af SMS lån, selv om de egentligt aldrig tilbød SMS lån. De tilbød derimod alle sammen online lån, som i folkemunde ofte blev til SMS lån. Det skyldtes deres fordele og ulemper, som i stor stil var de samme, som dem der varForbrugslån ved et reelt SMS lån.

Du kunne ikke låne penge direkte via en SMS – måske skulle du godkende låne i sidste ende med en tekstbesked, men hele ansøgningsprocessen og tilbagebetalingen foregik via deres respektive hjemmesider.

I dag tilbyder ingen af disse firmaer lån mere, da kviklånslovgivningen, samt lovgivning om stramninger indenfor lån og kredit ødelagde grundlaget for disse (og mange andre) låneudbydere. I stedet for har markedet bevæget sig hen imod større lån med længere perioder. Ud fra vores vurdering har der været fordele og ulemper for dig, som ansøger til SMS lån. Renteomkostningerne på SMS lån er helt sikkert faldet, men udbuddet er også faldet, og det samme er chancen for at blive godkendt.

GOLoan støtter den gode sag
Co2-neutralt website
CSR-mærket virksomhed
Vi støtter et sundt arbejdsklima
Stop Papirspild
Martin Knudsen, CMO
Skrevet af Martin Knudsen, CMO

Martin Knudsen er uddannet inden for kommunikation og markedsføring og har bred erfaring inden for penge og privatøkonomi. Hans artikler har til formål at oplyse dig, så du træffer bedre valg ift. din økonomi.

Email  •  LinkedIn  •  Profil